Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
markos4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από markos4 »

Μανιακε και γω ειμαι ευχαριστημενος.
Εγω θελω φετος να γινουμε καλυτερη ομαδα απο
ατρομητο και αστερα και μελλοντικα βλεπουμε για πρωταθλημα.
Γι αυτο ειμαι ευχαριστημενος απο τις μεταγραφες.
Αν μου πεις ομως οτι ειναι μεταφραφες για πρωταθλημα,θα σου πω οχι.
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Αποκλειστικό: Στην Αυστρία, χωρίς Τζιμπούρ ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός χτες Κυριακή 7/7 έκανε την “πρώτη” του χωρίς τον Ράφικ Τζιμπούρ που δόθηκε επισήμως απ΄τους Πειραιώτες... αδειούχος. Βεβαίως δυο μέρες πριν ο ατζέντης Καρίμ Ακλίλ έλεγε πως ο “τρομοκράτης” είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και την Κυριακή πως θα έδινε το παρών, κάτι που δεν έγινε ποτέ... Τόση είναι και η αξιοπιστία του, όση κι όταν χαρακτήριζε την περίπτωση να τον προσέγγισε ο ΠΑΟΚ αστεία. Φήμες ήθελαν τον ποδοσφαιριστή το βράδυ του Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη και την Κυριακή στην Τουρκία, να ξεναγείται στις εγκαταστάσεις της Μπούρσασπορ.

Ο ίδιος έλεγε χτες βράδυ (Κυριακή), σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του πως την Τρίτη θα λάβει την οριστική απόφαση για το μέλλον του, πως οι καλύτερες προοπτικές γι αυτόν βρίσκονται στην Μπούρσασπορ και τον ΠΑΟΚ, πως τα λεφτά από Ρωσία είναι τα πιο πολλά, αλλά δεν τον ενδιαφέρει ο προορισμός, πως η πρόταση της Σεβίλλης δεν είναι “χειροπιαστή” και πως δεν πρόκειται να ξαναφορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού...

Και στον Ολυμπιακό όμως, παρά το επικοινωνιακό παιχνίδι, δεν τον υπολογίζουν. Απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του fatgames λένε πως η λίστα που θα ανακοινώσει σήμερα Δευτέρα ο Μίτσελ και που θα περιλαμβάνει τα ονόματα όσων θα ταξιδέψουν αύριο Τρίτη 9/7 στο Ζέεφελντ για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, δεν θα εμπεριέχει και το όνομα του Τζιμπούρ, που πρέπει να θεωρείται οριστικά παρελθόν για τους Πειραιώτες.

Αναπτύχθηκε μια φημολογία πως ο ΠΑΟΚ επανήλθε ήδη (ή προκειται να το κάνει τις επόμενες ώρες) με βελτιωμένη προσφορά, παρά την αρχική στάση του ότι δεν θα μπει σε πλειστηριασμό κι αυτό διότι ο Ιβάν Σαββίδης θα ήθελε διακαώς να φέρει τον Αλγερινό στην Τούμπα. Αυτήν την ώρα πάντως δύο ζητήματα μοιάζουν βέβαια:

Ο Τζιμπούρ δεν θα ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα
Ο ΠΑΟΚ παραμένει “ζωντανός” στο κυνήγι του
Ν.Τ.
fatgames
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Δεν περιμενα ποτε οτι θα το πω.. Αλλα..Εγω δεν θελω 10ρι. Εχουμε ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.. ΒΟΥΚΙΤΣ.
Μου κανει με τα 1000.
Αντιθετως θα προτιμουσα δυο εξτρεμ μεταγραφαρες, ενα σ.μπακ παικταρα,και ενα παικταρα στο κεντρο.
Υ.Γ Εννοειτε ο τζιμπουρ καλοδεχουμενος. :D

Γενικα οι μεταγραφες χειμωνα, για χειμωνα μου αρεσαν ΠΟΛΥ περισσοτερο απο τις καλοκαιρινες μεχρι τωρα.
Βεβεαια δεν εχει τιποτα τελειωσει ακομα.
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Αλλο ενα ονομα, που σιγα μην ερθει στο Ελλαντα στα 27 του , αν και ειναι "γυαλινος"
http://www.transfermarkt.co.uk/en/yoann ... 18912.html
[youtube]0h9RL-5Nx9Q[/youtube]
Άβαταρ μέλους
xavakhs

Δημοσίευση από xavakhs »

Γκουρκουφ πρωτοσελιδο στα σπορ...αν ισχυει...παιχταρας!!
Pontos-Paok
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Pontos-Paok »

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας άρεσε στον καμαρα...μέτριος παίχτης στα μάτια μου!

Ο γκουρκουφ παιχταράς αλλά δύσκολο...

Ο στεφενς δεν θα κάνει καμία μεταγραφή ;;; :evil:
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

O Τζιμπουρ λένε πως θα απαντήσει στην Μπουρασπορ την Τρίτη, o Moican μας είπε ότι θα τα πούμε την Τρίτη άρα η επόμενη εξέλιξη θα είναι από εκείνο το μετωπο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδη για να καταλαβω ο Στεφενς απεριψε τον Σισοκο λογω μη ευχερειας στο σκοραρισμα αλλα ενεκρινε τους Καμαρα,Ολισε οι οποιοι προφανως βαζουν φωτια στα αντιπαλα διχτυα.Προς τιμην του ο Ολλανδος ανελαβε τις τυχες της ομαδας οπως ειχε γραψει και ο μοικανος μη θετωντας θεμα παικτων και αποδεχομενος τις εισηγησεις του εκπληκτικου τριου.Ναι το ξερω η ομαδα ασχετως υλικου θα ειναι καλυτερη λογω Στεφενς και θα δοτμε καλυτερο ποδοσφαιρο,το θεμα για μενα ομως ειναι ποσο καλυτερη θα μπορουσε να ειναι και ακομα περισσοτερο ποσο μεγαλητερο ενθουσιασμο θα μπορουσε να εμπνευσει στους οπαδους με διαφορετικες προσεγγισεις μεταγραφικα κατι που θα ειχε και προφανες αντικτυπο στο εμπορικο κοματι και στην κινηση των διαρκειας.Πριν βιαστουν καποιοι να μιλησουν για νεοπλουτισμο να αναρωτηθουν αν ηταν νεοπλουτισμος η αποκτηση Γκαρσια αντι Τζιωλη,Κοντρερας αντι Λοπεζ,Λινο αντι Σπυροπουλου,Βιερινια αντι Καμαρα,κινησεις που σε αντιθεση με τα λεγομενα περι συνεχους γκρινισς ειχαν προκαλεσει τρελλο κλιμα ευφοριας στις ταξεις των φιλαθλων ακομα και εδω μεσα με τρελλα ξενυχτια αναμενωντας απαντησεις απο Παμπλο και Μουσλι και συνεχομενα ρεκορ στην πωληση διαρκειας.Για μενα οποιος αρνειται οτι οι μεχρι τωρα κινησεις προκαλουν εστω και μια μικρη απογοητευση εστω και περισσοτερο επικοινωνιακη απλα κοροιδευει τον εαυτο του.Ο βρυζας κυριως αλλα και οι υπολοιποι μετα την εκπληκτικη χρονια του 2008-2009 εχουν δωσει πολακις τις εξετασεις τους μεταγραφικα και εχουν αποτυχει.

Υ.Γ Ευτυχως τελικα που μας πεταξε εξω απο τον τελικο κυπελου ο αστερσς γιατι τοτε φοβαμαι οτι θα ανανεωνε την συνεργασια του και ο Δωνης.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Pontos-Paok έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας άρεσε στον καμαρα...μέτριος παίχτης στα μάτια μου!

Ποντιακι :D :D :D μου αμα τον καλουπωσει ο στεφενς μπορει να δειξει πραγματα.Μην ειστε απολυτοι απο αυτα που ειχατε δει περυσι γιατι περυσι η υποθεση ητανε παιδικη χαρα.
Επαιρνε την μπαλα και ξεχναγε να τη δωσει ο καμαρα και βεβαιως δεν του ελεγε και κανεις τιποτα.
Εγω τον πιστευω και βλεποντας τα πρωτα δειγματα απο χθες ειμαι σχεδον σιγουρος..
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

+1926 στον joshua ολοι θα θελαμε μεγαλυτερα ονοματα.
Ομως δε θα τα βαψουμε και μαυρα. Αυτοι επιλεχτηκαν και θα κριθουν. Αναμενουμε τις υπολοιπες κινησεις. Αντιθετα ειμαι πολυ αισιοδοξος. Οσο για τον Καμαρα δε νομιζω οτι εδειξε λιγοτερα απο τον Ολισε.Ελπιζω μονο να μην ερθει παλι δανεικος αν και με τον Στεβενς στον παγκο δε νομιζω να εχουμε φαινομενα αδιαφοριας.

Οσο για Γκουρκουφ που κυκλοφορησε σημερα, οσο κι αν δε το πιστευω, ειναι τετοιο το ονομα και σε τετοια ηλικια που αν ερθει... Εχει βεβαια τραυματισμους αλλα αλλιως δε θα συζηταγαμε ουτε σε φιλοσοφικο επιπεδο οπως τωρα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
1. Jacobo
2. Γ. Σκόνδρας
3. Λόπεθ
4. Βίτορ
5. Σπυρόπουλος
6. Garcia
7. Τζιόλης
8. Lucas Perez
9. Oliseh
10. Camara (;)

Από τις μεταγραφές Ιανουαρίου θα ήθελα την παραμονή του Schildenfeld που τον θεωρώ πολύ καλό παίκτη, αλλά προφανώς η Δυναμό δεν τον δανείζει άλλο και ζητάει πολλά για μεταγραφή.
Τα δύο στόπερ που ήρθαν δεν έχουν φοβερά βιογραφικά, παρά μόνο θητεία σε πρωταθλήματα καλύτερα του δικού μας. Θα φανούν στο χόρτο.
Ο Σπυρόπουλος είναι παίκτης Εθνικής και πριν από 5 έτη σφάζονταν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Δεν έχει πείσει ότι είναι το καλύτερο αριστερό μπακ, αλλά έχει αξιοπρεπή παρουσία (= πάνω από το μέτριο). Ίσως ο Χολέμπας να υπερτερεί επιθετικά, αλλά όχι αμυντικά. Θα φανεί.
Ο Τζιόλης είναι μεταγραφή που την ψάχναμε κάθε χρόνο. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει αρκετά.
Ο Lucas και ο Olishe είναι καλές προσθήκες που δεν τις είχαμε πέρυσι. Τον Oliseh ουσιαστικά τον είχαμε ΜΟΝΟ στα play-off και μέχρι να αποφασίσει ο ΓΔ αν θα παίζει δεξιά, αριστερά ή στον άξονα ταλαιπωρηθήκαμε.
Ο Camara (αν έρθει) είναι κατώτερος του Oliseh. Μάλλον προορίζεται σαν 2ο εξτρέμ, πίσω από τον Ισπανό, και ως τέτοιος είναι καλή επιλογή.
Στη θέση του φορ προσωπικά δεν θέλω άλλους. Οι Αθανασιάδης και Σαλπι ήταν και πέρυσι καλοί σκόρερς και μάλιστα σε ομάδα χωρίς ιδιαίτερα καλή ανάπτυξη.
Σαν δεκάρι χρειαζόμαστε ένα μεγάλο όνομα, που θα απογειώσει την ομάδα. Πιστεύω ότι και ο Vukic θα έχει φέτος πολύ καλή απόδοση, αλλά πάνω από 25-30 παιχνίδια δεν θα μπορέσει.
Με ένα πολύ καλό 10άρι και - κυρίως - με την καθοδήγηση του Huub (η καλύτερη μεταγραφή) η ομάδα ανεβαίνει ένα επίπεδο.
Θα ήθελα και ένα καταξιωμένο - ψηλό - stopper.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Δηλαδη για να καταλαβω ο Στεφενς απεριψε τον Σισοκο λογω μη ευχερειας στο σκοραρισμα
Απ' ό,τι είχα διαβάσει τον απέρριψε λόγω κακής εξωγηπεδικής ζωής, απειθαρχίας στις εντολές προπονητή και αδιαφορίας στις προπονήσεις.
Pontos-Paok
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Pontos-Paok »

sourmenetes έγραψε:
Pontos-Paok έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας άρεσε στον καμαρα...μέτριος παίχτης στα μάτια μου!

Ποντιακι :D :D :D μου αμα τον καλουπωσει ο στεφενς μπορει να δειξει πραγματα.Μην ειστε απολυτοι απο αυτα που ειχατε δει περυσι γιατι περυσι η υποθεση ητανε παιδικη χαρα.
Επαιρνε την μπαλα και ξεχναγε να τη δωσει ο καμαρα και βεβαιως δεν του ελεγε και κανεις τιποτα.
Εγω τον πιστευω και βλεποντας τα πρωτα δειγματα απο χθες ειμαι σχεδον σιγουρος..
Ελπίζω να παίξει έστω και λίγο καλύτερα..γιατί αν είναι όπως πέρσι να κάτσει εκεί που είναι! :D
Παντός και εμένα μου άρεσε αρκετά εχθές η ομάδα! Ηξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο..! Καλά πάμε!
:pano: ´
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ολα ξεκινανε απο την πειθαρχια στα ομαδικα αθληματα.Οτι σε 15 μερες εμφανιστηκαν σοβαροι παιχτες στο γηπεδο που περυσι ητανε παιδικη χαρα,χωρις να αποτελει σοβαροτατο κριτηριο ενα φιλικο,κατι δειχνει.
Αναμενουμε συνεχεια και θα δουμε..
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

ηθελα να πω πολλα και διαφορα για τις μεταγραφες και τη μιρλα αλλα με καλυψε ο Αποστολης
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”