Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Σορυ για την εκρηξη πριν παιδια αλλα με αυτα που διαβαζω δαιμονιζομαι...
Ακους εκει να μας δουλευουν οικογενειακως..
Ακους εκει να μας δουλευουν οικογενειακως..
...δηλαδη για να καταλαβω ... την μια κανει λαικ σε βρισιμο στον Γκαρσια ο υιος , την αλλη ΤΗΝ ΛΕΕΙ ανοιχτα σε ολους μας ... και εγω πρεπει να το αποδεχτω και να σκεφτω οτι φοβατε... πρεπει να αποδεχτω οτι τα λεφτα που δινω στην τρελα μου καταληγουν εμμεσα και σε αυτον που ο γιος του μας προσβαλει... και η διοικηση την προσβολη σε ποδοσφαιριστη και την ασεβοια στον κοσμο της , την περναει ή θα την περασει στο 'ντουκου' ... εεεεε ρεεεεε αρχισαν να μου λειπουν τα χρονια που οι μπερδεμενοι διναν την καλυτερη λυση...
... της συζητησης φυσικα..μην παει καπου αλλου το μυαλο σας και τρελαθουν οι μπλου
..
ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΥΠΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ...
... της συζητησης φυσικα..μην παει καπου αλλου το μυαλο σας και τρελαθουν οι μπλου

ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΥΠΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ...
- PAOK_NORTH_ARMY
Δωνη ριξτου καμια φαπα να συνελθει... Με τον ΠΑΟΚ εχει να κανει, δε θελει και πολυ να βρεθει καποιος να του πει δυο τρεις... φιλικες κουβεντες
Χωρικός έγραψε:δηλώσεις Δώνη για Καμαρά -Ολίσε : επιτέλους έχουμε κανονικά εξτρέμ...
και ρωτάω εγώ... ο Ρομπέρ και ο Γεωργιάδης πώς αισθάνονται άραγε που τα ακούν αυτά απ'τον προπονητή τους; με τί ηθικό θα συνεχίσουν; ας τους άφηναν ελεύθερους στην τελική αφού δεν είναι κανονικοι ποδοσφαιριστές κατα τον προπονητή τους... έτσι κρατάς ομάδα; έτσι κρατάς αποδυτήρια;
Που να δεις και πως αισθανονται αν διαβαζουν το τοπικ τους στο ΠΑΟΚμανια...
Ιδιος ο Ρομπερ...
Εδω φιλε ειναι οπαδικο φορουμ και ολοι εχουν τη γνωμη τους. Ο προπονητης ομως ειναι υποχρεωμενος να σεβεται την προσωπικοτητα του καθε ποδοσφαιριστη μεχρι να φυγει. Δηλαδη αν βγει ο Λαζαρ και πει θα ξαναπαιξω καλα οταν παρουμε κανονικο προπονητη θα ειναι σωστο;
Μετά σου λέει με κράζουν..
Καλά σε κάνουν...
Ρε Δώνη σε κράζουν άπαντες, ο Ρώσος σε κρατάει με νύχια και με δόντια, και βγαίνει ο γιος σου, (όλως τυχαίως ξανά σε θέμα που αφορά τον Γκαρσία !) και προκαλεί με μαλκιες του στυλ "Ο Δώνης φταίει για την τρύπα του όζοντος"...
Μάζεψε τον ρε, πες του να το βουλώσει και να σκάσει και να συγκεντρωθεί να παίξει μπάλα γιατί μετά ούτε τον σερβιτόρο δεν θα μπορεί να κάνει για να ζήσει..
Με ξένα @@ ξέρω και εγώ να κάνω τον μάγκα..αλλά θα μου πεις σιγά μην ασχοληθώ με ένα χαζό παιδάκι..
ΥΓ. Μην ξεχάσεις να ξεκινήσεις τον Γκαρσία που εκτιμάς και σέβεσαι...
Είδες τι κάνει το "φθηνό μάρκετινγκ"..?
Ως το καλοκαίρι λοιπόν με τελικό και 1η θέση στα play offs...
Άντε να σε δούμε..
Καλά σε κάνουν...
Ρε Δώνη σε κράζουν άπαντες, ο Ρώσος σε κρατάει με νύχια και με δόντια, και βγαίνει ο γιος σου, (όλως τυχαίως ξανά σε θέμα που αφορά τον Γκαρσία !) και προκαλεί με μαλκιες του στυλ "Ο Δώνης φταίει για την τρύπα του όζοντος"...
Μάζεψε τον ρε, πες του να το βουλώσει και να σκάσει και να συγκεντρωθεί να παίξει μπάλα γιατί μετά ούτε τον σερβιτόρο δεν θα μπορεί να κάνει για να ζήσει..
Με ξένα @@ ξέρω και εγώ να κάνω τον μάγκα..αλλά θα μου πεις σιγά μην ασχοληθώ με ένα χαζό παιδάκι..
ΥΓ. Μην ξεχάσεις να ξεκινήσεις τον Γκαρσία που εκτιμάς και σέβεσαι...

Είδες τι κάνει το "φθηνό μάρκετινγκ"..?
Ως το καλοκαίρι λοιπόν με τελικό και 1η θέση στα play offs...
Άντε να σε δούμε..
Μοικανέ, ο Ρώσος γιατί τον κρατάει με νύχια και με δόντια θεωρείς?
Λόγω αποζημίωσης , τον πιστεύει ή απλά δε θέλει να πάρει τώρα μια απόφαση που την έχει προγραμματίσει για το καλοκαίρι?
Λόγω αποζημίωσης , τον πιστεύει ή απλά δε θέλει να πάρει τώρα μια απόφαση που την έχει προγραμματίσει για το καλοκαίρι?
Πιστεύω ότι είναι και τα 2 μαζί συνυοπολογίζοντας ότι μια αλλαγή τώρα δεν έχει να προσφέρει κάτι ιδιέταιρο όσο τουλάχιστον διαρκεί η ανακωχή και όσο η ομάδα παραμένει στους στόχους.
fair play στο Βρυζα.giapas έγραψε:Μοικανέ, ο Ρώσος γιατί τον κρατάει με νύχια και με δόντια θεωρείς?
Εγώ δεν νομίζω ότι είναι οικονομικό... Το συμβόλαιο του ουσιαστικά είναι σαν να είναι για 1+1 χρόνια, οπότε η αποζημίωση αυτή τη στιγμή θα ήταν ψιλομικρή.
Εγώ πιστεύω ότι ο επόμενος προπονητής που έχει βρεθεί έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σαιζόν, αλλιώς δε μπορώ να το εξηγήσω..
Εκτός και αν πραγματικά τον πιστεύουν που δε πολυπαίζει
Εγώ πιστεύω ότι ο επόμενος προπονητής που έχει βρεθεί έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σαιζόν, αλλιώς δε μπορώ να το εξηγήσω..
Εκτός και αν πραγματικά τον πιστεύουν που δε πολυπαίζει

Αν βάλουμε ένα poll στην κεντρική, 95% θα ψηφίσει να φύγει..
Δεν αφουγκράζονται τον κόσμο, ότι μπάλα δεν παίζεις, ότι ακούς κάθε φορά αστείες δικαιολογίες?
Για την αποζημίωση έχω γράψει αλλά δεν πιστεύω ότι είναι αυτό..
Ο Δώνης θεωρεί πως θα ήμαστε στον τελικό του Κυπέλλου και στα προκριματικά του Τσ.λιγκ..
Αν το πετύχει θα συνεχίσει και το καλοκαίρι, αλλά δεν αποκλείω τίποτα μέχρι το καλοκαίρι...
Ο Σαββίδης κράτησε τον Γκαρσία χθες, που αφουγκράστηκε πιο καλά απο όλους ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ, ότι ανοίγει μεγάλο "μέτωπο"...
Μέχρι τότε ο Γκαρσία ήταν εκτός ΠΑΟΚ..
Δεν αφουγκράζονται τον κόσμο, ότι μπάλα δεν παίζεις, ότι ακούς κάθε φορά αστείες δικαιολογίες?
Για την αποζημίωση έχω γράψει αλλά δεν πιστεύω ότι είναι αυτό..
Ο Δώνης θεωρεί πως θα ήμαστε στον τελικό του Κυπέλλου και στα προκριματικά του Τσ.λιγκ..
Αν το πετύχει θα συνεχίσει και το καλοκαίρι, αλλά δεν αποκλείω τίποτα μέχρι το καλοκαίρι...
Ο Σαββίδης κράτησε τον Γκαρσία χθες, που αφουγκράστηκε πιο καλά απο όλους ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ, ότι ανοίγει μεγάλο "μέτωπο"...
Μέχρι τότε ο Γκαρσία ήταν εκτός ΠΑΟΚ..
Δηλαδή θέλεις να πείς ότι πραγματικά η Διοίκηση πιστεύει ότι θα την αλλάξει την εικόνα μας.
Μακάρι, τι να πω...

Μακάρι, τι να πω...
Δεν είπα ότι πιστεύει η δίοικηση, είπα τι θεωρεί ο Δώνης.
Η διοίκηση κρατάει στάση αναμονής εγώ πιστεύω..
Η διοίκηση κρατάει στάση αναμονής εγώ πιστεύω..