Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
prist64

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από prist64 »

Καληνυχτα...Γρηγορη!!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

goran 64 έγραψε:Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ότι διαπιστώνω πως ΕΧΩ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ μέσα στο forum μετά το παιχνίδι με το μόνιμο παράρτημα του π@υστόγαυρου Ξάνθης και την ήττα από την τραγική Κούλα (γ@μώ την "κουλάρα" της αυτήν την ξεκουλιάρα) !!!

Θέλεις λίγο κάποιες "περίεργες" αντιπαραθέσεις με όχι "συχνούς" χρήστες που έχουν "ακαταλαβίστικες" απόψεις, λες και δεν ξέρουν την ιστορία του αιώνια "κυνηγημένου" (μέσω διαιτησίας) Π.Α.Ο.Κ. από το πάλαι ποτέ ΠΟΚ, θέλεις κάπως το παιχτικό "συνονθύλευμα" που παρακολουθούμε στην ομάδα, θέλεις περισσότερο τα "άτυχα" αποτελέσματα;

Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά ΟΛΑ ΑΥΤΑ, συνεπικουρούμενα με την "ακαταλαβίστικη" λογική Ιβάν για "κόντρα" επιτροπές, extra συσκέψεις επί συσκέψεων, καθυστέρηση στις μεταγραφές, λάθος (όπως δείχνει μέχρι τώρα) κατανεμημένες "αρμοδιότητες" σε αρκετά νέα μέλη του "υπερβολικά μεγάλου" και δυσκίνητου "κύκλου" ανθρώπων της "αυλής" που δημιούργησε μόνο και μόνο για να τον "λιβανίζουν" και την (όπως δείχνει) άρση της εμπιστοσύνης στις μόλις προ 6 μηνών ολόδικες του επιλογές για ένα σωστό τριετές πλάνο ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΣΑΝ ΠΟΛΥ !!!

Το μόνο που ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ πλέον ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ είναι η προσμονή να δω την ομάδα μας να αγωνίζεται, Ή ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ κάποιον ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΝΕΩΤΕΡΙΣΜΟ του ΤΟΥΝΤΟΡ, Ή ΤΥΧΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ επιτέλους ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ μας, με ΑΡΧΗ της την σωστή ενδεκάδα, ΜΕΣΗ της την πολύ καλή απόδοση και ΤΕΛΟΣ της το πολύ θετικό αποτέλεσμα που θα με κάνει να αισιοδοξήσω για το μέλλον, όπως ακριβώς έκανα μέχρι το τέλος του 2015 παρά τα κατά καιρούς σκαμπανεβάσματα και τα όποια ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας !!!

ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΠΟΛΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, δεν θέλω άλλο να αντιπαρατίθεμαι με κανέναν, δεν θέλω να "την ακούω" επειδή εκφράζομαι πληρέστερα (κατά την γνώμη μου) χρησιμοποιώντας emoticons ή επειδή "έχω πολύ διαθέσιμο χρόνο" για να παρακολουθώ τα γραφόμενα των περισσοτέρων και να γράφω τις απόψεις μου, δεν θέλω να μου "την πέφτουν" διαστρεβλώνοντας τα (ευτυχώς) γραπτά μου οι "προστάτες" κάποιων συγκεκριμένων "περίεργων" (με βάση τις "επιλεκτικές εμφανίσεις" τους μέσα στο forum), οι άνευ επιχειρημάτων "μπερδεψούρες", οι moderators (3-4 απ αυτούς) με τον περιττό και συχνά πλέον άκρατο εγωκεντρισμό τους κι οι παλιοί "ξύλινοι" χρήστες-φρουροί του forum (λες και μιλάμε για τους Ακρίτες των συνόρων της Βυζαντινής αυτοκρατορίας) με τις μονοκόματες και άκαμπτες απόψεις που δεν αλλάζουν ποτέ και που σπάνια διαθέτουν το πολύ ευεργετικό για όλους μας "χιούμορ", όποτε νιώθουν ότι "απειλούνται" από κάποια "παλιά" αλλά συγχρόνως και "φρέσκια" άποψη, σθεναρά τεκμηριωμένη και εμπεριστατωμένη, την οποία ο άκρατος εγωισμός τους δεν τους αφήνει να παραδεχτούν ότι γράφτηκε από κάποιον άλλον κι όχι απ την "αφεντιά" τους και φοβούμενοι μήπως κάποιος "νεοσσός" τους "κλέψει" την δόξα !!!

ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΠΟΛΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, δεν θέλω να με αποκαλούν άλλο "φλιτζανολόγο" ούτε "Μέτσοβο", δεν θέλω να "αντιπαρέρχονται" στις τεκμηριωμένες ερωτήσεις μου όχι μόνο "κάνοντας τον Κινέζο" αλλά και "σκούζοντας" σαν χαζογκόμενες καλώντας τους moderators να με κάνουν "νταντά" !!!

ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΠΟΛΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, τόσο πολύ που δεν θέλω παρά μόνο να "παίζω παιχνιδάκια" (σαν "παιδάκι" κι εγώ) τύπου Ξερόλα της κερκίδας, Μάγου (ε καλά, αν δεν παινέψεις το "σπίτι" σου θα πέσει να σε πλακώσει :) ) και προβλέψεις αγώνων, να λέω κάνα καλημέρα και καμιά κουβέντα για φραπέ και γράπα στα υπόλοιπα "γερόντια" της συντροφιάς του καφενείου, κάνα Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες και "πολλά μου πέφτουν" κιόλας "μόνο" αυτά δηλαδή !!!

ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΠΟΛΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, τόσο που από αύριο λέω περισσότερο να σας διαβάζω λίγο και πολύ περισσότερο "αδιάφορος" πλέον για τις απόψεις σας, μήπως κι έτσι βρω κάποτε ξανά την διάθεση να συμμετέχω σε όποιου είδους συζητήσεις με κάποιους από εσάς που δείχνουν να το αξίζουν πραγματικά με την πάντα ορθολογική και το δυνατόν ψύχραιμη άποψη τους...

ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ !!!

:pano: είμαστε ρε... :nairepaok: ...αφού... :opaokara:

Υ.Γ. Να με συγχωρείτε όλοι για το (ελπίζω) προσωρινό μου "λύγισμα" και εύχομαι πραγματικά σε όλους σας καλή αντάμωση !!!

Υ.Γ. 2...Mingus, Gimnistis, Kostas54, Kostas_Peraia4, omerta76, GiorgosAtha, Korfas, Kataramenos5, prist 64, theo-drama, Sfinas, tzelas, simba, Sabri32, Thanix, Othin (έχω πολύ καιρό να σε "διαβάσω"), sourmenetes, D.C., Bagheera, pilotos, ΑποστόληςΑ, ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ4, ΜΑΝΙΑΚΟS κι ο σχετικά "καινούριος" και "επανεμφανιζόμενος" (με τα λίγα όμως συνολικά posts) Fs06 θα σας παρακολουθώ με ενδιαφέρον και θα μου λείψετε (απ το να συζητάμε αρκούντως) αλήθεια πολύ για λίγο μάλλον όμως (ελπίζω) καιρό !!!

Υ.Γ. 3...Nicolasf σε άφησα τελευταίο για tρεις λόγους ρε καρντάση μου...Πρώτον επειδή μέχρι τώρα ήσουν το μεγαλύτερο "κέρδος" μου απ αυτό το forum, δεύτερον γιατί όποτε θελήσεις τα λέμε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail και τρίτον γιατί θέλω να σου ζητήσω να postάρεις που και που καμιά γ@μάτη ροκιά στο topic του Lemmy για να "ξεχαρμανιάζω" λίγο ο φουκαράς...

Υ.Γ. 4...Βρε τον "φουκαρά" τον goran 64... :(
Γρηγόρη μόνο στο καφενείο θα με βρίσκεις πια γιατί μόνο γιαυτό είμαστε εδώ μέσα :evil:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

εγώ έχω να πω ότι η αρρώστια του λαού του ΠΑΟΚ, δυστυχώς αποτυπώνεται και στο φόρουμ...

κρίμα γιατί η γκρίνια, η απαξίωση και το κράξιμο πλέον έγινε το dna του νεοΠΑΟΚΤΣΗ
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Η ομάδα στην Καβάλα, και λύνονται όλα.
Έχει κι αεροδρόμιο, μια χαρά.
Sold out όλα τα ματς, μόνο με διαρκείας

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

danirifle έγραψε:εγώ έχω να πω ότι η αρρώστια του λαού του ΠΑΟΚ, δυστυχώς αποτυπώνεται και στο φόρουμ...

κρίμα γιατί η γκρίνια, η απαξίωση και το κράξιμο πλέον έγινε το dna του νεοΠΑΟΚΤΣΗ
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

pilotos έγραψε:Η ομάδα στην Καβάλα, και λύνονται όλα.
Έχει κι αεροδρόμιο, μια χαρά.
Sold out όλα τα ματς, μόνο με διαρκείας

SM-G920F
ελα ρε πιλοτε, κοντοχωριανος ?
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

όχι είχα την ευτυχή ατυχία, να γεννηθώ και να μεγαλώσω στην μιζερούπολη.
Τώρα απλά μένω 90 χλμ μακριά της
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Παλικάρια έχω το εξής πρόβλημα...Όποτε "μπω" να διαβάσω κάποιο ρεπορτάζ στην κεντρική ή στις στήλες της δεξιάς πλευράς της ή κάνω κλικ σε κάποια απ τις διαφημίσεις, όταν "επανέρχομαι" στο forum "εξαφανίζονται" τα περισσότερα απ τα γράμματα και πρέπει να "βγω" απ το site και να "ξαναμπώ" για να "επανέλθουν" και να μπορώ να διαβάζω κανονικά... :roll:

Μπορεί να μου πει κανείς αν κάνω κάτι λάθος ή τι πρέπει να κάνω για να μην συμβαίνει αυτό; :shock:
Άβαταρ μέλους
goran 64

pilotos έγραψε:όχι είχα την ευτυχή ατυχία, να γεννηθώ και να μεγαλώσω στην μιζερούπολη.
Τώρα απλά μένω 90 χλμ μακριά της
Ασπροβάλτα ή Σέρρες "μεριά" πιλότε;;;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Έχει και νότια... ;)

SM-G920F
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

pilotos έγραψε:Έχει και νότια... ;)

SM-G920F
Λιτοχωρο να πουμε?

Γρηγορη,
επειδη προόδευσα σχετικα και δεν πολυζαλιζω τον Πετρο,
μηπως να σου δωσω το τηλεφωνο του?

Μπας και θελει να κανει ψυχικο βοηθωντας εναν ακομη...............παπου?

μη ψαρωνεις Πετρο δεν το δινω,αυτος οταν σχολαει απο την εφημεριδα αργα δεν βγαζει την τυφλα του
στην δουλεια εχουν τεχνικο
Άβαταρ μέλους
goran 64

:lol: :lol: :lol: Διάβασα και τα "κούτσικα" πάτερ αλλά δεν μπορώ να μην λυθώ στα γέλια... :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. Πέτρο, be cool my man, μπορεί να είμαι κι εγώ παππούς, αλλά όχι τόσο "φορτικός" όσο μερικοί μερικοί εδώ μέσα :oops: ..."Κολιτσίδα" στα νέα παιδιά εγώ δεν γίνομαι...ακόμη... :geek:

Υ.Γ. 2...Πάτερ μου την ευλογία του Κυρίου έχεις καιρό να μου την δώσεις...

...και το κινητό του Πέτρου για καλό και για κακό, έτσι; ;) ... :) :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

pilotos έγραψε:Έχει και νότια... ;)

SM-G920F
Τα 100 χλμ είναι κάπου μεταξύ Λιτοχώρου, Σκοτίνας και Πλαταμώνα...Ωραία μέρη όλα με πολύ ωραίες θέες... :)

Υ.Γ. Και πολύ κοντά (χρονικά) στον "ναό"...Δυο τσιγάρα δρόμος (για όσους "αμαρτάνουν" φουμάροντας σαν τον πάτερ κι εμένα φυσικά)... ;)

Edit: Που θα βρω το "θέμα" της "φανέλας Π.Α.Ο.Κ." ρε παιδιά; "Σκοτώθηκα" να ψάχνω 20 λεπτά τώρα αλλά... δεν... :?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 05 Φεβ 2016, 19:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Σαν την Χαλκιδική δεν έχει αφού

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ααα, δεν πήγε ο νους μου καθόλου :oops: ...Καλλιθέα ή δεύτερο "ποδάρι" (ανάμεσα Νικήτη και Μαρμαρά υπολογίζω), που είναι και το αγαπημένο μου 35 χρόνια τώρα; :?

Ειδικά στον Μαρμαρά δεν υπάρχει χρονιά που να μην έχω περάσει τουλάχιστον δύο Σαββατοκύρικα τα τελευταία 37 χρόνια..."Τραβάει το αίμα" της Πολίτικης καταγωγής μου φαίνεται, όπως το "εξηγούσε" η μακαρίτισσα η γιαγιά μου η Πολίτισσα, ο Θεός να την έχει κοντά του εκεί ψηλά... :(
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 05 Φεβ 2016, 19:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”