Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
panta

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από panta »

Δεν θα πω αντίο.
Θα πω στο επανειδήν, να ΄σαι καλά, με πολλές επιτυχίες!!
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Μακάρι να επιστρέψεις καλύτερος...Θα μας λείψεις αλάνι!
Το 2015 σε βλέπω με την φανέλα του ΠΑΟΚ ξανά!
Άβαταρ μέλους
ciberche

Δημοσίευση από ciberche »

Σαν χθες φαίνεται:

ΠΑΟΚ: Προφορική συμφωνία για Βιερίνια

Εικόνα

26/06/2008, 22:40 | Αποστολή

Σε προφορική συμφωνία για τον δανεισμό του Βειρίνια ήρθαν ΠΑΟΚ και Πόρτο. Την Πέμπτη (26/6) οι δυο ομάδες έδωσαν τα χέρια και ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα αγωνίζεται με τη φανέλα «Δικέφαλου του Βορρά» τη σεζόν 2008-09. Πιθανότατα την Παρασκευή (27/6) θα πέσουν οι υπογραφές.

Η ενίσχυση, όμως, των Θεσσαλονικιών δεν σταματά εδώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ζήσης Βρύζας βρίσκεται σε συνεχή επαφή με ακόμη δύο ποδοσφαιριστές και εντός των ημερών θα υπάρξουν νεότερα. Όσον αφορά τον Βιερίνια, αποτελεί προσωπική εισήγηση του Φερνάντο Σάντος και ο ΠΑΟΚ απέκτησε το δικαίωμα να τον αγοράσει- αν και εφόσον πείσει για τις ικανότητές του.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Το βλέμμα του Βιερίνια στην πρώτη σελίδα του paokmania με συγκίνησε πολύ όπως και οι δηλώσεις του. Αυτό το παλικάρι όση μπάλα ξέρει άλλη τόση καλωσύνη και σεμνότητα έχει. Του εύχομαι όλα τα καλά!

Κι επειδή έγραψα εδώ μέσα ότι θα ζήσουμε και χωρίς αυτόν οφείλω να προσθέσω ότι δεν θα είναι όμως το ίδιο...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Καλό παιδί..........στα @@ μου αν ήταν καλός παίχτης.........ήταν άνθρωπος.

Τα λέμε ρε παιχταρά.

Σε ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του. Έγινε ήδη μεγάλος παίκτης. Μακάρι να βελτιωθεί κι άλλο στην Γερμανία και να μας κάνει να δούμε λίγο Μπουντεσλίγκα, που είναι το μόνο πεντακάθαρο πρωτάθλημα. Ηλικιακά ήταν αναγκαίο να κάνει τώρα το επόμενο βήμα του. Όμως λόγω της αδυναμίας μας από τα λάθη που κάναμε, τα οποια ειλικρινώς παραδέχτηκε η διοίκηση, πωλήθηκε κάτω της αξίας του. Τελείως χάλια βέβαια δεν ήταν. Απ'ότι φαίνεται ο Σάλπι θα μείνει ως το καλοκαίρι για να μην απογυμνωθεί η ομάδα. Έπειτα, ή θα μειώσει τις αποδοχες του ή θα πωληθεί. Δυστυχώς ούτε οι 6 αποχωρήσεις δεν θα καλύψουν την τρύπα από αυτά που διαβάζω. Τουλάχιστον θα μειωθούν οι οφειλές και θα αποφευχθούν τα χειρότερα. Πάμε με θρασος για Ούντινε και ποτέ δεν ξές. Για το πρωτάθλημα χειρότερα δεν γινεται να πάμε. Νομίζω ότι θα μαζέψουμε 28-30 ποντους στον 2ο γύρο, και φέτος θέλω επιτέλους κύπελλο, και να έρθουν καλεσμένοι οι Κοντρέρας και Βιεϊρίνια για να πανηγυρίσουν και αυτοί, μιας που το άξιζαν για αυτά που προσέφεραν. Αντίο λοιπόν και σιδερένιος προς το παρών και μακάρι σύντομα να τον ξανακαμαρώσουμε στην Τούμπα!!!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο Δικεφάλος κι ο Αντελίνο

Θέμης Καίσαρης
Δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να υποτιμήσω το πέρασμα του Κοντρέρας από τη χώρα μας, αλλά ο Βιεϊρίνια είναι άλλη περίπτωση.
Ο Χιλιάνος ήταν άλλος ένας παίκτης «με παρελθόν» που δεν κορόιδεψε, τίμησε το συμβόλαιό του, έδωσε ο,τι είχε ακόμα κι όταν τα πόδια του δεν τον κράταγαν και δεν κρύφτηκε. Προφανώς και όλα αυτά δεν είναι αυτονόητα, οι τουρίστες ήταν, είναι και θα είναι πολλοί, και γι’αυτό ο Κοντρέρας μας αφήνει με ευχάριστη γεύση και με μία φάση – σφραγίδα: Το διπλό σώσιμο πάνω στην γραμμή στο «White Hart Lane» και τις κραυγές από το εγκληματικό τάκλινγκ του Ντεφόε.

Το παράδειγμα

Όμως, είχαμε και έχουμε ακόμα την τύχη να βλέπουμε τέτοιους παίκτες στα γήπεδά μας. Παρά την κρίση, όλο και κάποιος «με όνομα και παρελθόν» θα βρεθεί και στο μέλλον, να έρθει από τα μέρη μας και να μας τιμήσει δίνοντας όση βενζίνη έχει ακόμα στο ρεζερβουάρ του. Αυτός που θα μας λείψει περισσότερο είναι ο Βιεϊρίνια.

Όχι μόνο επειδή το παιχνίδι του και το ταλέντο του ομόρφυναν τα παιχνίδια που παρακολουθήσαμε, αλλά γιατί η ιστορία του είναι σπάνια και διδακτική. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν όταν διάβασα για τη φυγή του ήταν: «χάνω το αγαπημένο μου παράδειγμα». Η πορεία του Βιεϊρίνια ήταν εξαιρετικό παράδειγμα όσον αφορά την προσωπική διαδρομή ενός παίκτη και την σημασία που αποκτά ο χρόνος όταν τον ξοδεύεις δουλεύοντας για ένα σκοπό.

Πρώτη σεζόν

Όταν μας συστήθηκε ο Πορτογάλος ήταν ένας υπέρβαρος 22χρονος, με μάγουλα, καλή τεχνική κατάρτιση και ντρίμπλα, αλλά και άσχημα τελειώματα και μονοδιάστατο παιχνίδι. Η πορεία της προσαρμογής του διεκόπη άσχημα με τον τραυματισμό από εκείνο το δολοφονικό τάκλινγκ του Βιτόλο κι έτσι ο Βιεϊρίνια πέρασε την πρώτη σεζόν σχεδόν ανώνυμος αφήνοντας ανάμικτα συναισθήματα. Αγωνίστηκε βασικός σε δώδεκα ματς, έγινε αλλαγή σε όλα, μπήκε ως αλλαγή σε άλλα εννέα παιχνίδια και τελείωσε τη σεζόν με ένα γκολ και μία ασίστ.

Ο Πορτογάλος δεν έβγαλε μάτια με το καλημέρα, όπως έκαναν πχ ο Μιραλάς, ο Μπλάνκο ή ο πολύς Σκόκο. Ακόμα κι ο Χαβίτο είχε αποσπάσει περισσότερα κολακευτικά σχόλια στο τέλος της πρώτης του σεζόν από τον Βιεϊρίνια. Όμως, ο παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν αποφασισμένος να διαψεύσει όσους δεν τον πίστευαν και να εκπλήξει ευχάριστα ακόμα και τους πιστούς του, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Παράλληλη βελτίωση

Τα όπλα του ήταν δύο. Πρώτο, το περιβάλλον του. Το τρίτο καράβι στο οποίο ανέβηκε ως δανεικός ο Βιεϊρίνια μετά την Πόρτο μπορεί να μην ήταν το καλύτερο, να είχε κι αυτό τα προβλήματά του, όμως, ο ΠΑΟΚ έκανε ότι μπορούσε για να μείνει σταθερός στη ρότα της σταθερότητας και της σταδιακής ανόδου. Κι όταν ο παίκτης αποκτήθηκε με μεταγραφή το καλοκαίρι του 2009 δημιουργήθηκε ένα ζευγάρι: Ο ΠΑΟΚ κι ο Βιεϊρίνια, που θα ανέβαινε χέρι-χέρι τα σκαλιά προς το φως.

Το δεύτερο όπλο του Πορτογάλου ήταν ο ίδιος του ο εαυτός, η διάθεσή του να γίνει ο καλύτερος παίκτης που μπορεί κι η φλόγα που του έδινε τη δυνατότητα να το πετύχει. Μετά την πρώτη χρονιά, ο Βιεϊρίνια έβαλε τον αυτόματο πιλότο κι άρχισε μια αδιάκοπη πορεία βελτίωσης.

Σου έδινε την εντύπωση πως σε κάθε του αγώνα ήταν καλύτερος και βελτιωμένος σε σχέση με τον προηγούμενο. Ολοένα και πιο σίγουρος στις αποφάσεις, πιο σοφός τακτικά, πιο πλήρης επιθετικά, πιο ακριβής εκτελεστικά, πιο χρήσιμος στην ομαδικότητα, πιο ικανός στο να βγει μπροστά και να ηγηθεί. Ο ΠΑΟΚ κι ο Βιεϊρίνια δυνάμωναν μαζί, παιχνίδι με το παιχνίδι πάταγαν πιο σίγουρα στα πόδια τους.

Αριθμοί

Την πρώτη χρονιά του Πορτογάλου την διαδέχθηκε αυτή του 2010 με 34 αγώνες ως βασικός στο πρωτάθλημα, επτά γκολ (χωρίς κανένα πέναλτι) και πέντε ασίστ. Την επόμενη διετία, ο ΠΑΟΚ άνοιξε ακόμα περισσότερο τα φτερά του και πέταξε ψηλότερα, στα ύψη της Ευρώπης. Λογικό κι αναμενόμενο, ο Βιεϊρίνια ανταποκρίθηκε κι αυτός, δεν έμεινε στάσιμος, αλλά συνέχισε την προσωπική του άνοδο και πέρασε κι αυτός, μαζί με την ομάδα, τις εξετάσεις στα δύσκολα βιβλία της Ευρώπης.

Ο απολογισμός του 2011 έγραψε έξι γκολ (πάλι χωρίς κανένα πέναλτι) και ισάριθμες ασίστ σε 30 παιχνίδια ως βασικός στο πρωτάθλημα, δύο γκολ και τέσσερις ασίστ σε δέκα παιχνίδια στην Ευρώπη. Φέτος πρόλαβε να καταγράψει ακόμα πιο εντυπωσιακές επιδόσεις. Πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ σε μόλις 13 παιχνίδια στην Σούπερλιγκ και τέσσερα γκολ και μία ασίστ σε εννέα αγώνες στο Europa League.

Πλήρης, no matter what

Ακόμα κι αυτά τα νούμερα είναι λίγα για να περιγράψουν τι παίκτης έγινε σ’αυτήν την διετία ο Βιεϊρίνια. Το τέλος αυτής της πορείας τον βρήκε φέτος να είναι ποδοσφαιριστής για τον οποίο δεν έχει κανείς αμφιβολία. Εξτρέμ υψηλού επιπέδου και στις δύο πλευρές του γηπέδου, παίκτης που δημιουργεί με τρομερή άνεση, που κινείται και στην γραμμή, που εκτελεί πλέον με τελειώματα επιθετικού, που μαρκάρει και συμπεριφέρεται άψογα ως μέσος και μπορεί να παίξει και ως δεύτερος επιθετικός πίσω από τον φορ.

Ασίστ με κάθε τρόπο, γκολ μετά από εκπληκτικά σόλο, γκολ με το κεφάλι με τρομερά άλματα, στημένα, πίεση στην μπάλα, κλεψίματα, ντουμπλαρίσματα στην άμυνα μέχρι το κόρνερ, μέτρα με την μπάλα από χαμηλά, ρήγματα με ευκολία στο ένας μ’έναν, συμμετοχή στην κατοχή μπάλας και στο passing game. Ο Βιεϊρίνια ήταν ο πιο ποιοτικός παίκτης της ομάδας, ο πιο δημιουργικός και ο ταλαντούχος σταρ, αλλά ταυτόχρονα ήταν ενεργητικός στο μάξιμουμ, αλτρουιστής, εργατικός και πειθαρχημένος όσο όλοι, χωρίς κανένα ίχνος βεντετισμού.

Και το κρέντιτ γι’αυτήν την πορεία ο Βιεϊρίνια το αξίζει ακόμα περισσότερο αν σκεφτούμε πως δεν άφησε τις αλλαγές προπονητών να την διακόψουν. Ο Πορτογάλος δεν βελτιώθηκε μόνο στα ιδανικά χέρια του μέντορα και συμπατριώτη Σάντος. Η προσωπική πορεία προς το «να γίνω ο καλύτερος παίκτης που μπορώ» συνεχίστηκε απρόσκοπτα ακόμα κι όταν μπροστά στο τιμόνι της ομάδας κάθισαν ο Δερμιτζάκης, ο Χάβος κι ο Μπόλονι. Κι αυτό λέει τα πάντα για το πόσο δυνατό είναι το χειροκρότημα που αξίζει ο Βιεϊρίνια γι’αυτήν του τη διαδρομή κι υπογραμμίζει εμφατικά τη σημασία του να ορίζεις, με δουλειά και προσήλωση, την προσωπική σου μοίρα, no matter what.

Καθρέπτες

Το ταυτόχρονο, παράλληλο ταξίδι του ΠΑΟΚ και του Βιεϊρίνια, του παίκτη και της ομάδας που έκαναν χέρι-χέρι τα βήματα μπροστά, ήταν τόσο ξεκάθαρο κι εμφατικό που τους «καταδικάζει» να μείνουν για πάντα συνδεδεμένοι στην ποδοσφαιρική μας μνήμη.

Στο μέλλον, όταν θα θέλουμε να θυμηθούμε πόσο καλός παίκτης έφτασε να γίνει ο Βιεϊρίνια, θα αναφερόμαστε αναγκαστικά στην πορεία του ΠΑΟΚ στην τριετία αυτή και στις μεγάλες στιγμές της, εντός και κυρίως εκτός συνόρων. Κι όταν θα θέλουμε να μιλήσουμε για τον ΠΑΟΚ του 2008-2011 θα λέμε πως η πορεία της ομάδας ήταν τέτοια που το 2008 υποδέχθηκε έναν ταλαντούχο, αλλά υπέρβαρο και με ατέλειες 22χρονο και τον αποχαιρετά ως πλήρη ποδοσφαιριστή, που έγινε τόσο καλός στην Θεσσαλονίκη που έφτασε να πουληθεί για 4.5 εκατομμύρια ευρώ στο ελληνικό ποδόσφαιρο του 2012, της κρίσης και της φτώχειας.

Η πορεία του παίκτη είναι ο καθρέπτης της ομάδας κι η πορεία του συλλόγου είναι ο καθρέπτης του παίκτη. Αυτό που συμβαίνει πάντα όταν τα πράγματα πετυχαίνουν και δεν τυχαίνουν.

Nομιζω οτι ο καισαρης αποτυπωνει ξεκαθαρα το ποιος ηταν ο βιερινια οταν ηρθε και ποιος εγινε κατα τη διαρκεια της θητειας του στον ΠΑΟΚ.
Παιχταρα κανε τα γερμανακια να χαζεψουν οπως εκανες εμας.
Και κοιτα να χασεις κανα κιλο :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Δεν θέλω να σας την σπάσω, αλλά αυτά τα μυξοκλάματα στην σκιά των 900.000 € per year, είναι για γέλια. Μου θυμίζει την φυγή του στογιάκοβιτς και τα τεράστια κέρδη που αποκόμισε ο ΠΑΟΚ με την φυγή του στο nba. Πάει έφυγε το πουλάκι. Οτι κλάμα ρίξαμε το κάναμε για να μην φύγει. Τώρα το λόγο έχει η μάρθα βούρτση και ο αρτέμης μάτσας.
Άβαταρ μέλους
Santana4

Δημοσίευση από Santana4 »

αμα δε βγαλεις αυτη τη μιζερια ρε βοναπαρτη σε ΟΛΑ τα τοπικ δε μπορεις..
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Για την ποδοσφαιρικη σου αξια δεν θα μιλησω καποια πραγματα ειναι αυτονοητα... Αξιζε να πληρωσει κανεις εισητηριο μονο και μονο για να σε δει να παιζεις... Αυταπατες για αναπληρωση σου δεν εχω γιατι ειμαι ρεαλιστης.... Δακρυσα οταν σε ειδα σημερα...εισαι τρελη καψουρα γιατι εκτος απο παιχταρας δειχνεις πολυ καλο παιδι ρε γαμωτο... Την πονεσες και την τιμησες την φανελα... Για το μονο που χαιρομαι ειναι πω δυστυχως για την ομαδα που αγαπω δεν αξιζες να παιζεις εδω...Ησουν ενα επιπεδο πανω ....κοιταξε να κανεις παπαδες εκει ρε σκυλε γιατι σκαλοπατι ειναι αυτη η ομαδουλα για σενα... Σε 2 χρονακια πρεπει να παιζεις σε καμια μιλαν .... Γερα παιχταρα μου! Μακαρι να με αξιωσει ο θεος να σε ξαναδω με τα ασπρομαυρα προς το τελος της μεγαλης καριερας σου... Εις το επανιδειν!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ο «μετανάστης» Βιεϊρίνια!

Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, ολόκληρο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις. Από την άλλη όμως, αυτός που έχει μάθει να παλεύει επίμονα για να καταστήσει το μέλλον του λαμπρό, θα σταθεί στο κομμάτι της θέλησης, αδιαφορώντας για τα γραφόμενα του Πάολο Κοέλιο και την… περιφορά των πλανητών.

Εκεί που ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα γινόταν… δικός μας, όχι μόνο δεν θα φτιάξει τα χαρτιά για την απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας, αλλά οσονούπω, θα μας κουνήσει… άσπρο μαντήλι! Από το απόγευμα της Τρίτης (3/1) ο λεγάμενος κάνει πρόβες στον καθρέφτη με την πράσινη φανέλα της Βόλφσμπουργκ, την οποία του άφησε για δώρο ο... Αγιος Βασίλης, δίπλα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του.

Η Super League γίνεται φτωχότερη από την στιγμή που δύο από τα ποιοτικότερα... στραβά πόδια που κυκλοφορούσαν στα ελληνικά γήπεδα, την ώρα που οι παροικούντες την Τούμπα δακρύζουν από συγκίνηση για τον παικταρά που χάνουν, αλλά και από χαρά, για τα ευρώ που θα φέρει ο «μετανάστης» Βιεϊρίνια στις δύσκολες οικονομικά εποχές που βιώνει η ΠΑΕ.

Ο βιρτουόζος μεσοεπιθετικός με την διακριτικότητα που τον διακρίνει, δεν έκρυψε την επιθυμία του να του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί σε ένα από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Εάν μάλιστα κατάφερνε να ρίξει τίτλους τέλους στην καριέρα του στον ΠΑΟΚ σηκώνοντας μία κούπα στον ουρανό της Θεσσαλονίκης, θα μιλούσαμε για το ιδανικό φινάλε!

Ο Πορτογάλος άσος, μετουσιώνει σε πραγματικότητα ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό όνειρό του. Το εν Ελλάδι «αγροτικό» έκανε γνωστό το όνομά του, ανέβασε την μετοχή του στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο, του άνοιξε την πόρτα της Μπουντσελίγκα και ως είθισται να λέμε, τα καλύτερα έρχονται!

«Πατέρας μου ο Σάντος»

Ο ίδιος πάντως, κάθε άλλο παρά αχάριστος δείχνει σε εκείνους που τον βοήθησαν όταν έψαχνε να βρει τα πατήματά του και να βγει από την αφάνεια… «Έμαθα πάρα πολλά στον ΠΑΟΚ τον καιρό που είμαι στην ομάδα και θεωρώ ότι πλέον είμαι πολύ περισσότερο ολοκληρωμένος και ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος…» έχει να λέει για το πέρασμά του από την Τούμπα.

Ας είναι καλά, ο Φερνάντο Σάντος που τον πήρε από τα αζήτητα της Πόρτο και άλλαξε την ποδοσφαιρική μοίρα του! Για αυτό άλλωστε και ο ίδιος δεν έχει διστάσει να αποκαλέσει δημόσια πατέρα του τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ και νυν ομοσπονδιακό προπονητή, ο οποίος λίγο έλειψε μετά τον Δικέφαλο του Βορρά, να υπογράψει και την μεταγραφή του στην Εθνική Ελλάδας!

«Ηταν πολύ σημαντικός προπονητής στην καριέρα μου. Αυτός με έφερε στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ και με στήριξε πολύ, δίνοντάς μου πάνω από όλα αυτοπεποίθηση να δείχνω στο γήπεδο αυτά που μπορώ. Δεν ξέρω αν είναι δόκιμος όρος, αλλά ποδοσφαιρικά για μένα ο Σάντος είναι κάτι σαν πατέρας μου».

Η Βάσω και η μικρή Κριστίνα!

Το 2011 θα μείνει βαθιά χαραγμένο στην μνήμη του Αντελίνο. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα ξημερώματα της 18ης Νοεμβρίου η σύντροφός του Βάσω, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι (την Κριστίνα) και έτσι ο Πορτογάλος πέρασε στο κλαμπ των χαζομπαμπάδων.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά από την Καλαμαριά έκλεψε την καρδιά του Βιεϊρίνια από την πρώτη κιόλας γνωριμία τους σε νυχτερινό κέντρο το 2009. Η πρόσκληση του άσου του ΠΑΟΚ το ίδιο κιόλας βράδυ στην Βάσω να παρακολουθήσει το επόμενο ματς, αποτέλεσε την αρχή ενός μεγάλου έρωτα!

Οι αφιερώσεις με το σχήμα της καρδιάς έδιναν και έπαιρναν μετά από κάθε γκολ στην Τούμπα. «Είμαι περήφανος και για τα δύο κορίτσια μου, τη σύντροφό μου και την κόρη μου. Το απόγευμα περνάω πολλές ώρες με την κόρη μου. Είναι για μένα μια άλλη ζωή. Σίγουρα η ψυχολογία μου είναι ανεβασμένη…» έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο 26χρονος ποδοσφαιριστής.

Δημοφιλής στην Τούμπα

Επί των ημερών του στην Τούμπα, ουδέποτε δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα. Εξαιρετικά καλό παιδί και ιδιαίτερα αγαπητός στους συμπαίκτες και φυσικά στους οπαδούς της ομάδας. Όχι μόνο για τις περίτεχνες ενέργειες, αλλά για τις πράξεις του εκτός γηπέδων που άγγιξαν τον ψυχισμό του κόσμου.

Δεν δίστασε να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την μυθική ρήτρα πώλησης των 15 εκατ. ευρώ(!) απλά και μόνο για να νιώθει εξασφαλισμένος ο ΠΑΟΚ με την φανέλα του οποίου δεν ευτύχησε να πανηγυρίσει έναν τίτλο.

«Όνειρό μου είναι ένας τίτλος με τον ΠΑΟΚ. Το γεγονός ότι δεν καταφέραμε αυτά τα χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο οφείλεται σε πολλούς λόγους. Κάποια πράγματα τα έχουμε χάσει γιατί εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Κάποιες άλλες φορές δεν μας άφησαν να πάρουμε αυτά που δικαιούμασταν…» τόνισε σε μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις του στο σπίτι του, όπως χαρακτηρίζει την Ελλάδα.

Και όπως είχε πει κάποτε και ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, «ακόμη και εάν δεν είμαι λιοντάρι, σε εμένα ανατέθηκε ο ρόλος να βρυχηθώ». Τι… λιοντάρι, τι… λύκος! Η «θυσία» μετράει. Auf wiedersehen!

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.onsports.gr/Face-Look/item/158319-O-metanastis-Bieirinia

[dailymotion]xng0it_apothewsi-vierinha-2_sport[/dailymotion]

[youtube]wpTnih4ZLf0&sns=fb[/youtube]

[youtube]nZEYXuC76t4[/youtube]
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Καλή επιτυχία ρε παιχταρά!
Η θέση σου δεν είναι σε ένα στημένο τσίρκο, να σου κλαδεύουν τα νιάτα οι κατσαπλιάδες και οι μισθοφόροι και να τρως κάρτες, να σου κλέβουν τίτλους, να βγαίνουν στησίματα και να περνάνε πούδρα τα χαϊδεμένα χοντρόπαιδα των καραβιών, η θέση σου είναι εκεί όπου θα δείξεις τι αξίζεις και θα διαφημίζεις την ΠΑΟΚΑΡΑ.

Άντε, πήγαινε, τρέλανέ τους, παίξε 1,5-2 χρονάκια στους λουκανικοφάγους, άλλα 2-3 Ιταλία ή Αγγλία, και μετά ξέρεις το δρόμο.

Ένας λόγος λιγότερος να βλέπει κανείς τη σαπίλα της σούπα λιγδ.

Η μπάλα είναι ή τουλάχιστον πρέπει και να είναι και θέαμα, και οι σουτάρες σου και οι ντρίπλες μας έκαναν πολλές φορές να πούμε "ωωω!! τί έκανε ρε η παιχτούρα!".

Να είσαι γερός, να μας επισκέφτεσαι, και εις το επανιδείν.

ΥΓ. Τα ποσά, τα πριμ, τα %, τα € κλπ είναι στα @@ μου σε αυτή την περίπτωση. Με εσενα μιλάνε άλλα πράγματα. Ελπίζω να μην χαραμίσουν τη φυγή σου αυτοί που την αποφάσισαν.

ΥΓ2. Όλοι θα φύγουν κάποια μέρα, το νόημα του να είσαι ΠΑΟΚ μένει. Εκεί το μυαλό μας, μπροστά.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Μέχρι απόψε θα το κλείσουμε το τόπικ του Βιέρι.Αρκετά θρυνήσαμε.Συνεχίζουμε.Έχουμε και δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια για να ασχολούμαστε με πρώην παίκτες μας όσο και να τους αγαπάμε.
:pano:
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Καλη τυχη παιχταρα μου!!Και να το θυμηθητε δεν μας εσωσε καποτε με τα γκολ του αλλα και η αποχωρηση του θα μας σωσει και στο τελος της σεζον απο την θεια ουεφα!!!Ευχαριστουμε για ολαααα!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα ξανάρθεις, ίσως μετά από 7-8 χρόνια, αλλά θα ξανάρθεις! Εδώ θα είμαστε (πρώτα ο Θεός) και θα σε περιμένουμε γιατί είσαι κομάτι δικό μας (Βάσως και Χριστίνας συμπεριλαμβανομένων)!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”