Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Τρέχα τώρα μαλακα να βγάλεις τα πρότζεκτ δύο βδομάδων πίσω γιατί όλη μέρα ήσουν στο " Μεταγραφές Καλοκαιριού" χωρίς λόγο
Εγω παντως βιωνω συναισθηματα αυτη τη στιγμη που οσο υπερβολικο και αν ακουγεται πλησιαζουν αυτα των μερων του χαρτινου και της πολυιδιοκτησιας και οχι προφανως το μειζον θεμα δεν ειναι η αποκτηση ενος παικτη...
Έχετε μπερδευτεί κάποιοι.
Ο ποδοσφαιριστές (και οι μάνατζερ τους) είναι πρώτα και πάνω απ' ολα επαγγελματίες. Και μάλιστα σε ένα επάγγελμα με πολύ περιορισμένο time span.
Το πρώτο πράγμα που κοιτάνε, λοιπόν, είναι το οικονομικό.
Αν λοιπόν η χάρτινη του δίνει το συμβόλαιο που θέλει (πχ 500Κ 3ετες) και ο Φερνάντες λύσει το οικονομικό του πρόβλημα για μια ζωή από τα 24 του, ο παίχτης θα πάει εκεί και θα πει κι ένα τραγούδι.
Εμείς απλά δεν πληρώσαμε αυτά που ζητούσε γι' αυτό και δεν ήρθε σε εμάς.
Σωστό ή λάθος θα δείξει η πορεία.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ποδοσφαιριστές (και οι μάνατζερ τους) είναι πρώτα και πάνω απ' ολα επαγγελματίες. Και μάλιστα σε ένα επάγγελμα με πολύ περιορισμένο time span.
Το πρώτο πράγμα που κοιτάνε, λοιπόν, είναι το οικονομικό.
Αν λοιπόν η χάρτινη του δίνει το συμβόλαιο που θέλει (πχ 500Κ 3ετες) και ο Φερνάντες λύσει το οικονομικό του πρόβλημα για μια ζωή από τα 24 του, ο παίχτης θα πάει εκεί και θα πει κι ένα τραγούδι.
Εμείς απλά δεν πληρώσαμε αυτά που ζητούσε γι' αυτό και δεν ήρθε σε εμάς.
Σωστό ή λάθος θα δείξει η πορεία.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thanos-xanthi
Ποια στελέχη και ποια οργάνωση;
Εδώ ακόμα και ο κάβουρας ο νιάου που λειτουργεί απολυταρχικά πήγε και πήρε σκάουτερ τον τεχνικό διευθυντή του Βόλου..
Κι εδώ μείναμε με τον Κυρκυρ να σου λέει για πρωταθλητισμό,με τον αόρατο τον εξαφανισμένο τον Δούκα και με έναν τεχνικό διευθυντή να πειραματίζεται με πρότζεκτ
Εδώ ακόμα και ο κάβουρας ο νιάου που λειτουργεί απολυταρχικά πήγε και πήρε σκάουτερ τον τεχνικό διευθυντή του Βόλου..
Κι εδώ μείναμε με τον Κυρκυρ να σου λέει για πρωταθλητισμό,με τον αόρατο τον εξαφανισμένο τον Δούκα και με έναν τεχνικό διευθυντή να πειραματίζεται με πρότζεκτ
Εντάξει, υπάρχουν κι άλλοι τουλάχιστον δεν ειμαι ο μόνος. Πώς την πατήσαμε έτσι;renegade έγραψε:Τρέχα τώρα μαλακα να βγάλεις τα πρότζεκτ δύο βδομάδων πίσω γιατί όλη μέρα ήσουν στο " Μεταγραφές Καλοκαιριού" χωρίς λόγο
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙVσβ
Φίλε Αμπαλαέα καταρχάς λυπάμαι που φεύγεις από το φόρουμ.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Τελειώνοντας και αποχωρώντας
οριστικά από το φόρουμ θα ανάφερθώ
στο τοπικ των μεταγραφών αλλά
και γενικά στο παοκμανια.
Διαπιστώνω με μεγάλη μου στεναχώρια
και τη δεύτερη φορά που άρχισα
να ξαναγραφω ότι όσο αφορά το θέμα μεταγραφές
αλλά και γενικότερα υπάρχει
μια συνεχόμενη διολίσθηση
των θέλω των οπαδών σε σχεση
με τις μεταγραφές αλλά και γενικα
σε σχέση με το πώς και ποσα θέλει να βάλει
η διοίκηση και ο Ιβάν για αυτές.
Διαχρονικά έχει αποδειχθεί
ότι χωρίς ποιότητα και λεφτά
χάνεις από παντού(Ευρωπη,
πώληση παιχτών με ταλέντο,
διαφημίσεις,τηλεοπτικά,εισιτήρια
μπλούζες,κλπ.) . Ενώ οι αντίπαλοι
σου που παλευουνε κάθε μέσο δυναμώνουν.
Το ζήτημα είναι γιατί εμεις ως
οπαδοί να μη ζητάμε όπως γίνεται
συνεχώς στο τοπικ; ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ; Πείτε το....
Παραλογοοοοοο που έλεγε κι ο Λαζόπουλος.
Πολύ μπορούν να διαφωνούν με αυτά
που γράφω η να συμφωνούν. Σίγουρα
είναι κάτι που με στεναχωρεί πολύ
ως οπαδό του ΠΑΟΚ να πρέπει να πείσω
συνοπαδους για τα αυτονόητα. Ότι εμείς
σαν οπαδοί δεν είμαστε λογιστές ούτε
Σαββιδης, ΑΛΛΑ ΠΑΟΚ. Ο καθένας κάνει τη
δουλειά του. Και ο Ιβάν είναι ο καλύτερος
πρόεδρος που πέρασε από τον ΠΑΟΚ και θα τον
ήθελα ακόμη και φτωχο ως πρόεδρο πρώτα
απο όλα γιατί δεν είναι σαν τους άλλους
και γιατί είναι τιμιος και
προσέφερε τα πάντα σε κάθε επίπεδο,
αλλά εμείς δεν είμαστε Σαββίδης, είμαστε ΠΑΟΚ.
Παρόλες τις διαφωνίες με τους συνοπαδους
θα εμενα για να αγωνιστώ να ακουστεί
η άποψη μου, ωστόσο κάτι άλλο είναι κάτι
που με κάνει δυστυχώς να αποχωρώ.
Δυστυχώς χωρίς να γνωριζω
για το λόγο και την αιτια.
διαπιστώνω από τις συνεχείς παρεμβάσεις
ορισμένων μελών και ειδικότερα mods
ότι γίνεται συνεχώς παρέμβαση επί
των απόψεων ατόμων που κάνουν
κριτική στον Ιβάν και στη διοικηση
ζητωντας μεταγραφες.
Συνεχόμενα επαναλαμβανόμενα post
όπου δεν αφήνεται να πέσει κάτω ούτε
κουβέντα, με ένταση, τουπε, ύφος,
και απειλές για Μπαν, όταν ο ρόλος
του διαχειριστή είναι να μην ξεφεύγει
μια συζήτηση λεκτικά και να μη βγαίνει
από το θέμα και όχι να απαντάει με
συνεχή και επαναλαμβανόμενα ποσταρισματα
σε όλα τα μέλη που διαφωνεί.
Δυστυχώς αυτο γίνεται στο φορουμ
εδώ και μήνες αλλά και από όσο θυμάμαι
και πριν. Απλά όσο περνάει ο καιρός
η κατάσταση χειροτερεύει για αυτό
και η παραμονή μου στο φόρουμ
είναι πλέον δυσάρεστη και μακριά από τις αξίες μου.
Πιστεύοντας σε αξίες σε ολη μου τη ζωή
αποχωρώ ευχόμενος τη δημιουργία
στο μέλλον ενός φόρουμ για την ομάδα
μας, ελεύθερου και αδέσμευτου.
Τέλος για την ομαδάρα μας εύχομαι
μεταγραφές έστω και τώρα από τον Ιβάν για
στήριξη σε Ραζβαν και Μποτο, γήπεδο,
διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη
και είσοδο στα μεγάλα Ευρωπαϊκά σαλόνια!
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!
Μήπως όμως το κάνεις για λάθος λόγους;
Οι μοντς που αναφέρεις, σχεδόν σε κάθε ποστ τους γράφουν οτι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Ο ρέιν, ο σούρμε, το μαύρο χιόνι κ.ο.κ. όλοι συμφωνούν. Εσύ που το είδες οτι αντιδρούν σε κάθε κριτική και φωνή για μεταγραφές;
Εξηγούν, εξηγούν και μερικοί δεν καταλαβαίνουν. Υπάρχουν και κάποια όρια. Δεν μπορεί πχ κάποιος να αποκαλεί τσετσένο τον Ιβάν, πορτοφολά τον Λουτσέσκου και κωλοχανείο τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να υπάρχει και μια άλφα ευπρέπεια στην κριτική. Αλλά και στην ευπρεπή κριτική κι εκεί υπάρχει άλλο όριο. Να ξημεροβραδιάζεται πχ κάποιος στο φόρουμ λες και κάνει μεροκάματο και να γράφει τα ίδια και τα ίδια απαντώντας σε καθένα που έχει διαφορετική άποψη διυλίζοντας τον κώνωπα, κι αυτό κουραστικό είναι.
Λυπάμαι αλλά για μένα η απόφασή σου έχει να κάνει με το γεγονός οτι δεν αντέχχεις διαφορετικές γνώμες από τη δική σου και όχι γιατί δεν σε αφήνουν κάποιοι να εκφραστείς.
Ευτυχώς ή δυστυχώς έτσι είναι η δημοκρατία, θα πούμε όλοι το μακρύ μας και το κοντό μας και στην πορεία θα μαλώσουμε και λίγο αλλά στο τέλος - ελπίζω - πάλι φίλοι θα είμαστε.
same hererenegade έγραψε:Τρέχα τώρα μαλακα να βγάλεις τα πρότζεκτ δύο βδομάδων πίσω γιατί όλη μέρα ήσουν στο " Μεταγραφές Καλοκαιριού" χωρίς λόγο
Καηκαμε
Πάντως επικοινωνιακή ήττα θα είναι αν πάει στην Αεκ ο Φερνάντες με τα ίδια ή λιγότερα χρήματα.Αν πάει με 500.000 οκ, η ομάδα εκτιμά πως δεν τα αξίζει ο παίκτης αν και αυτό θα φανεί στην πορεία..κάτι Μουργκ , Ζαμπά , Καντουρί, ούτε τα μισά δεν αξίζουν..
Μάντεψε γιατί έκανα extra 4 χρόνια να πάρω πτυχίο...aivas19 έγραψε:same hererenegade έγραψε:Τρέχα τώρα μαλακα να βγάλεις τα πρότζεκτ δύο βδομάδων πίσω γιατί όλη μέρα ήσουν στο " Μεταγραφές Καλοκαιριού" χωρίς λόγο
Καηκαμε
Τι μου λες, εδώ εγώ αν δεν παραδώσω πτυχιακή σε 3 εβδομάδες δεν θα πάρω καθόλου πτυχίο, θα με διαγράψουν.laska4 έγραψε:Μάντεψε γιατί έκανα extra 4 χρόνια να πάρω πτυχίο...aivas19 έγραψε:same hererenegade έγραψε:Τρέχα τώρα μαλακα να βγάλεις τα πρότζεκτ δύο βδομάδων πίσω γιατί όλη μέρα ήσουν στο " Μεταγραφές Καλοκαιριού" χωρίς λόγο
Καηκαμε
Κάπου διάβασα ότι η πρόταση της χάρτινης ήταν καλύτερη από την δικιά μας.proedros έγραψε:Πάντως επικοινωνιακή ήττα θα είναι αν πάει στην Αεκ ο Φερνάντες με τα ίδια ή λιγότερα χρήματα.Αν πάει με 500.000 οκ, η ομάδα εκτιμά πως δεν τα αξίζει ο παίκτης αν και αυτό θα φανεί στην πορεία..κάτι Μουργκ , Ζαμπά , Καντουρί, ούτε τα μισά δεν αξίζουν..
Θα το βρω και θα το ανεβάσω.
- HARISPAOK83
Ακουγα τον κολκα το μεσημερι και λεγαν πως καθε ομαδα πρεπει να εχει 3 κατηγοριες συμβολαιων. Τους νεαρούς, τους ρολιστες και τους σουπερσταρ.
Στον ΠΑΟΚ σημερα που μιλαμε δεν εχουμε σουπερ σταρ αλλα εχουμε πρωην σταρ νυν παλαιμαχους και ρολιστες-βαριδια π εχουν καπαρωμενα τα μεγαλα συμβολαια
Δεν γινεται τα μεγαλα σου συμβολαια να τα εχουν ο Ολιβειρα ο Μπισεσβαρ ο Μουργκ ο Ζαμπα ο Καντουρι. Για τον εναν ή τον αλλο λογο δεν αποτελουν σουπερ σταρς ουτε προσφερουν αντιστοιχα.
Απο τους υψηλα αμοιβομενους μονο οι Ινγκι Κουρτιτς δικαιολογουν τον μισθο τους και ειναι σουπερ σταρ.
Φετος χαθηκε το τρενο. Μακαρι να καταφερουμε να παρπυμε εστω την δευτερη θεση και του χρονου να διορθωθει και αυτη η ανορθογραφια...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στον ΠΑΟΚ σημερα που μιλαμε δεν εχουμε σουπερ σταρ αλλα εχουμε πρωην σταρ νυν παλαιμαχους και ρολιστες-βαριδια π εχουν καπαρωμενα τα μεγαλα συμβολαια
Δεν γινεται τα μεγαλα σου συμβολαια να τα εχουν ο Ολιβειρα ο Μπισεσβαρ ο Μουργκ ο Ζαμπα ο Καντουρι. Για τον εναν ή τον αλλο λογο δεν αποτελουν σουπερ σταρς ουτε προσφερουν αντιστοιχα.
Απο τους υψηλα αμοιβομενους μονο οι Ινγκι Κουρτιτς δικαιολογουν τον μισθο τους και ειναι σουπερ σταρ.
Φετος χαθηκε το τρενο. Μακαρι να καταφερουμε να παρπυμε εστω την δευτερη θεση και του χρονου να διορθωθει και αυτη η ανορθογραφια...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
quote="adman"
Είστε θεοί χαχαχα

Τι μου λες, εδώ εγώ αν δεν παραδώσω πτυχιακή σε 3 εβδομάδες δεν θα πάρω καθόλου πτυχίο, θα με διαγράψουν.laska4 έγραψε:Μάντεψε γιατί έκανα extra 4 χρόνια να πάρω πτυχίο...aivas19 έγραψε:same hererenegade έγραψε:Τρέχα τώρα μαλακα να βγάλεις τα πρότζεκτ δύο βδομάδων πίσω γιατί όλη μέρα ήσουν στο " Μεταγραφές Καλοκαιριού" χωρίς λόγο
Καηκαμε
Είστε θεοί χαχαχα
- pagotatzis