Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από boogeyman77 »

FreeWatcher έγραψε:
joshua έγραψε:To μακραν το δευτερο απο που ακριβως προκυπτει?
Ποιος εχει το 2ο φετος δηλαδη ρε τζος? Ποιος ειχε πέρυσι? Τα συμβολαια που δινουμε, ασχετα αν μας πιανουν κοτσο σε πολλες περιπτωσεις η αεχ, ο βαζελος και ο ρουλης ουτε στα ονειρα. Να μην μιλησω για αγορες παιχτων. Ποσα χρονια ειχε να αγορασει παιχτη ο βαζελος πχ θυμασαι?
Σύμφωνα με transfermarket δεύτερο μισθολογικό έχει η χάρτινη ,τρίτο εμείς με πολύ μικρή διαφορά από βάζελο. Στην χρηματιστηριακή αξία ακόμα είμαστε δεύτεροι με βάζελο και αρχ να εχουν ανέβει σημαντικά από πέρσι
boogeyman77
Επικοινωνία:

nunies4 έγραψε:
boogeyman77 έγραψε:
Gospi έγραψε:Τι πιο λογικο απο το να παρουμε τον σεντερ μπακ μιας ομαδας π παιζει στημενη πισω, και να τον βαλουμε σε μας να παιζει ψηλα. Το ιδιο καναμε με τον Καργα. Μετα θα λεμε γιατι δεν μας βγηκε...
Επισης τι πιο λογικο απο το να παρουμε εναν απλα ταχυ εξτρεμ απο ομαδα π παιζει με αντεπιθεσεις τη στιγμη π εμεις ψαχνουμε εξτρεμ με τριπλα και ικανοτητα να παιζει σε μικρους χωρους...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πόσο πιο ορθολογικό θα ήταν αντί να γεμίζαμε τις θέσεις των σέντερ μπακ με μετριότητες τύπου Nasberg & Κάργα, να αποκτούσαμε έναν εφάμιλλης ποιότητας του Inganson με μπακ απ τους Μιχαηλίδη-Mihaj & Κουλιεράκη; Είναι να απορείς ώρες ώρες με τις τραγικές αποφάσεις & κινήσεις των ειδικών που κατά κόρον γίνονται στην ομάδα μας
Τον Νασμπεργκ απο ποιο ματς τον εκρινες σαν μετριοτητα; Καλα οκ τον Καργα τον εκρινες απο 2 90λεπτα. Τον Νασμπεργκ ομως απο που;
Τι περιμένεις να σου βγεί ένας 27χρονος μη διεθνής Νορβηγός με πικ της καριέρας του μια μικρομεσαία ομάδα της χώρας του; Οι πιθανότητες να βγει κάτι παραπάνω από μετριότητα είναι μηδαμινές.Τον Κάργα τόσα χρόνια τον βλέπω.Δεν περίμενα να τον κρίνω τώρα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Οτι βγηκε και ο Βαρελα πχ; Ενα απο τα καλυτερα στοπερ που ειχε ποτε η ομαδα;
Λεω εγω τωρα.
Αρα οκ μου απαντησες. Εκρινες την προοπτικη του.
Βεβαια οι μακραν χειροτεροι του γηπεδου και στα 2 90λεπτα ηταν οι παλιοι και μαλιστα ορισμενα απο τα βαρυα χαρτια μας.
Αλλα δεν βαριεσαι, στο γενικοτερο κλιμα απαξιωσης του πλανου ας πουμε για τις νεες μετριοτητες
adman

Δημοσίευση από adman »

FreeWatcher έγραψε:
Προφανώς τρολαρεις φιλε μου?
Αν οχθ για γραψε μου 1 παιχτη της χαρτινης που παιρνει πανω απο εκατομμυριο! Θα ψαχνεις πολυ ωρα...
Για γραψε μου τωρα εναν στα 800-900! Ασε μην ψαχνεις πολυ, μονο ο Αραουχο ηταν περυσι!
Ποια συμβολαια βρε η χαρτινη? Που οταν διναμε 700 στον πασχαλακη, αυτοι εδιωχναν τον "παιχταρα" Μπαρκα γιατι τολμισε να τους ζητησει το εξωφρενικο ποσο των 450 χιλιαδων...
:lol:
Πάνω από 800 χιλιαρικα στην αεχ. Λε ταλεκ, Στανκοβιτς, Αμραμπατ, Αραουχο, Βίντα, Πινέδα, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς. Δηλαδή 8. Πολύ κοντά σ αυτό το ποσό παίρνει ο Τσουμπερ και ο κυπελλοκουβαλητής. Δηλαδή 10 παίχτες. 10 με 11 είναι οι παίχτες στον ΠΑΟΚ που παίρνουν πάνω από 300 χιλιάρικα και οι 3 δεν υπολογίζονται και θα φύγουν. Άρα θα έχουμε συνολικά 8 παίκτες πάνω από 300 χιλιάρικα. 10 έχει η κούλα από 700 και πάνω. Και 17 σύνολικά πάνω από 300.
adman

Δημοσίευση από adman »

boogeyman77 έγραψε:
FreeWatcher έγραψε:
joshua έγραψε:To μακραν το δευτερο απο που ακριβως προκυπτει?
Ποιος εχει το 2ο φετος δηλαδη ρε τζος? Ποιος ειχε πέρυσι? Τα συμβολαια που δινουμε, ασχετα αν μας πιανουν κοτσο σε πολλες περιπτωσεις η αεχ, ο βαζελος και ο ρουλης ουτε στα ονειρα. Να μην μιλησω για αγορες παιχτων. Ποσα χρονια ειχε να αγορασει παιχτη ο βαζελος πχ θυμασαι?
Σύμφωνα με transfermarket δεύτερο μισθολογικό έχει η χάρτινη ,τρίτο εμείς με πολύ μικρή διαφορά από βάζελο. Στην χρηματιστηριακή αξία ακόμα είμαστε δεύτεροι με βάζελο και αρχ να εχουν ανέβει σημαντικά από πέρσι
Αυτό που λες δεν είναι ο μισθος, αλλά η μέση χρηματιστηριακή αξία ανά παίκτη (συνολική χρηματιστηριακή αξία δια τον αριθμό των παικτών). Πέρα απ' αυτό όμως, μισθολογικά είμαστε 3οι και αν φυγουν οι εκτός ομάδας, και τιποτα Κούρτιτς, αγκουστο κλπ, το συζητάμε και για πιο κάτω.
adman

Δημοσίευση από adman »

Δηλαδή ρε παιδιά για να καταλάβω λίγο... Τι θα πει που τον είδαμε τον Νάσμπεργκ; Άντε εμείς δεν τον είδαμε, οι σκάουτς όλων των ομάδων της Ευρώπης, ή έστω οι καλές της Νορβηγίας, οι προπονητές των εθνικών ομάδων της Νορβηγίας κλπ, δεν τον είδε κανείς απ΄όλους αυτούς και έφτασε 27 για να τον ανακαλύψουμε εμείς; Εμείς είμαστε οι έξυπνοι δηλαδή και οι άλλοι είναι χαζοί; Και γίνονται συγκρίσεις με Βαρέλα που ήρθε στον ΠΑΟΚ με χρηματιστηριακή αξία 3 εκατομμύρια από ομάδα που έπαιζε προκριματικά τσου λου και ομίλους γιουρόπα, με τον Νάσμπεργκ των 500 χιλιάδων που το υψηλότερο επίπεδο που έπαιξε ήταν η eliteserien...
boogeyman77
Επικοινωνία:

nunies4 έγραψε:Οτι βγηκε και ο Βαρελα πχ; Ενα απο τα καλυτερα στοπερ που ειχε ποτε η ομαδα;
Λεω εγω τωρα.
Αρα οκ μου απαντησες. Εκρινες την προοπτικη του.
Βεβαια οι μακραν χειροτεροι του γηπεδου και στα 2 90λεπτα ηταν οι παλιοι και μαλιστα ορισμενα απο τα βαρυα χαρτια μας.
Αλλα δεν βαριεσαι, στο γενικοτερο κλιμα απαξιωσης του πλανου ας πουμε για τις νεες μετριοτητες
Φίλε μου δεν λέω γενικά για μετριότητες αυτούς που αποκτήθηκαν. Οι περισσότεροι είναι νεαροί και ευελπιστούμε να δώσουν πράγματα στο άμεσο η έμμεσο μέλλον.Σε αυτό που έχω ένσταση και δεν καταλαβαίνω,για ποιόν λόγο να αποκτηθούν δύο 27χρονοι που σε καμμία περίπτωση δεν τους λες ταλέντα χωρίς παραστάσεις αντί μιας σταθεράς στα στόπερ που με τους τρείς νεαρούς γηγενείς θα είχαμε μια ολοκληρωμένη πεντάδα. Το πλάνο μια χαρά είναι απλώς το λάθος κατ'εμέ είναι πως δεν στηρίχθηκε και με 3-4 ποιοτικές προσθήκες αλλά εκτελέστηκε αποκλειστικά με ταλέντα και στοιχήματα. Γι'αυτό παρά τις τόσες μεταγραφές τα κενά μας παραμένουν ίδια και ίσως μεγαλύτερα. Κυρίως η σχεδόν παντελώς έλλειψη φορ,εξτρέμ και επιτελικού μέσου βγάζουν μάτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Πέμ 04 Αύγ 2022, 14:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
cambiaso

Δημοσίευση από cambiaso »

Οι μεταγραφες μας κακα τα ψεμματα ειναι υψηλου ρισκου ειτε ανερχομενοι ειτε απο το μεσαιο ραφι το πολυ..Ιδωμεν..Νωρις να κρινουμε βεβαια,ολα αποδεικνυονται στο χορταρι αλλα λογικο να μην ειναι καποιοι αισιοδοξοι.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Οκ υψηλό ρίσκο αλλά αρκετά μειωμένο με τις παλινωδίες των τριών έμπειρων που κόβω το κεφάλι μου πως αν ήταν στα ματς με Λέφσκι σήμερα θα ήταν αλλιώς τα πράγματα.

1. Μπισεσβαρ: γιατί δεν υπέγραψε νωρίτερα; Γιατί έπρεπε να του πει ο Λουτσος υπέγραψε μλκ... 100; 50; 30; 15; Πόση ήταν η διαφορά;

2. Καντούρι: πολύ τραυματίας αλλά κάτι δεν μου αρέσει και θα εξηγηθω στο τέλος μαζί με την παράγραφο 3 και 4.

3. Ολιβέιρα: Δεν αμφισβητώ πως είχε κάταγμα. Θυμάμαι όμως παρά πολύ καλά πως στο επόμενο φιλικό του τραυματισμού του ο σπικερ είπε πως θα τον δοκιμάσει ο κοουτς στο δεύτερο ημίχρονο.

4. Τσιγγαρας: Ξέρουν και οι πέτρες πως δεν τον θέλω ακόμη βασικό στην πρώτη ομάδα. Όμως είναι εντελώς άλλη φάση αυτό με την τρελιτσα του θέματος του.

Οι περιπτώσεις 2, 3 και 4 για μένα έχουν έναν κοινό παρονομαστή: ιατρικό team. Το οποίο δεν γνωρίζω καν ποιοι το στελεχώνουν και τι γίνεται με τους τραυματισμούς, τις γνωματεύσεις και τις αποθεραπείες.

Πλέον είναι άλλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, χαμηλοραφάτος και μένει να αποδειχθεί πως θα είναι τουρμπατος ή τζουφιος.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Για τον τουρίστα διαβάζω πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να διακόψει το συμβόλαιό του (γιατί;), παρότι είναι α.α. εδώ και 1,5 μήνα!
Το άλλο ευτράπελο είναι πως ο τουρίστας θέλει να μείνει ελεύθερος χωρίς όμως να χάσει και τα χρήματα του συμβολαίου του που λήγει τον Ιούνιο του '23.
Πώς γίνονται όλα αυτά, με τον σκύλο χορτάτο-και απόντα-και την πίτα σωστή μόνο για τον τουρίστα;
boogeyman77
Επικοινωνία:

Γερασίμου έγραψε:Για τον τουρίστα διαβάζω πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να διακόψει το συμβόλαιό του (γιατί;), παρότι είναι α.α. εδώ και 1,5 μήνα!
Το άλλο ευτράπελο είναι πως ο τουρίστας θέλει να μείνει ελεύθερος χωρίς όμως να χάσει και τα χρήματα του συμβολαίου του που λήγει τον Ιούνιο του '23.
Πώς γίνονται όλα αυτά, με τον σκύλο χορτάτο-και απόντα-και την πίτα σωστή μόνο για τον τουρίστα;
Δεν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο. Αν ηταν έτσι πολλοί ποδοσφαιριστές θα το έπρατταν μη φοβούμενοι τυχόν συνέπειες. Στην χειρότερη επιβολή προστίμου για κάθε ημέρα απουσίας και καταγγελία στην Ουέφα.Δεν μπορεί.....κάτι άλλο θα παίζει. Ο τυπάκος κάνει τον Warda να μοιάζει σπουδαστής του Harvard
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Γερασίμου έγραψε:Για τον τουρίστα διαβάζω πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να διακόψει το συμβόλαιό του (γιατί;), παρότι είναι α.α. εδώ και 1,5 μήνα!
Γερασιμου
Ο Βένης στο gp ανέβασε άρθρο ότι ο ΠΑΟΚ δεν έδωσε μισθό στον Ζαμπά το τελευταίο δίμηνο
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι το τελευταιο διμηνο δεν του κατεβαλε μισθους γιατι δεν εκπληρωνει τις συμβατικες του υποχρεωσεις αλλα για το συμβολαιο δεν μπορει να κανει κατι. Του το πληρωνει κανονικα. Τι συμφωνιες ειναι αυτες; Δεν γινεται να μην υπαρχει καποια ρητρα και για το συμβολαιο.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

adman έγραψε:
FreeWatcher έγραψε:
Προφανώς τρολαρεις φιλε μου?
Αν οχθ για γραψε μου 1 παιχτη της χαρτινης που παιρνει πανω απο εκατομμυριο! Θα ψαχνεις πολυ ωρα...
Για γραψε μου τωρα εναν στα 800-900! Ασε μην ψαχνεις πολυ, μονο ο Αραουχο ηταν περυσι!
Ποια συμβολαια βρε η χαρτινη? Που οταν διναμε 700 στον πασχαλακη, αυτοι εδιωχναν τον "παιχταρα" Μπαρκα γιατι τολμισε να τους ζητησει το εξωφρενικο ποσο των 450 χιλιαδων...
:lol:
Πάνω από 800 χιλιαρικα στην αεχ. Λε ταλεκ, Στανκοβιτς, Αμραμπατ, Αραουχο, Βίντα, Πινέδα, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς. Δηλαδή 8. Πολύ κοντά σ αυτό το ποσό παίρνει ο Τσουμπερ και ο κυπελλοκουβαλητής. Δηλαδή 10 παίχτες. 10 με 11 είναι οι παίχτες στον ΠΑΟΚ που παίρνουν πάνω από 300 χιλιάρικα και οι 3 δεν υπολογίζονται και θα φύγουν. Άρα θα έχουμε συνολικά 8 παίκτες πάνω από 300 χιλιάρικα. 10 έχει η κούλα από 700 και πάνω. Και 17 σύνολικά πάνω από 300.
1)εχεις δικαιο, ξεχασα λε ταλεκ, αμραμπατ, τσουμπερ που παιρνουν περιπου 800
2)στανκοβιτς ουτε 600
3)πανω απο μυριο ουδεις οπως εγραψα
4)οι υπολοιποι που έγραψες μολις ηρθαν. Κατσε εγω δεν ολοκληρωσα ακομα ροστερ (θελω να πιστεύω). Στο περσινο ροστερ αναφερόμουν.
5)βασει του περσινου παντως δεν μπορω να σκεφτω πως βγαζετε τους μισθους της χάρτινης πανω απο τον ΠΑΟΚ. Εχω μεγαλη περιέργεια! Εχετε καποιο λινκ?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

boogeyman77 έγραψε:
Gospi έγραψε:Τι πιο λογικο απο το να παρουμε τον σεντερ μπακ μιας ομαδας π παιζει στημενη πισω, και να τον βαλουμε σε μας να παιζει ψηλα. Το ιδιο καναμε με τον Καργα. Μετα θα λεμε γιατι δεν μας βγηκε...
Επισης τι πιο λογικο απο το να παρουμε εναν απλα ταχυ εξτρεμ απο ομαδα π παιζει με αντεπιθεσεις τη στιγμη π εμεις ψαχνουμε εξτρεμ με τριπλα και ικανοτητα να παιζει σε μικρους χωρους...

Πόσο πιο ορθολογικό θα ήταν αντί να γεμίζαμε τις θέσεις των σέντερ μπακ με μετριότητες τύπου Nasberg & Κάργα, να αποκτούσαμε έναν εφάμιλλης ποιότητας του Inganson με μπακ απ τους Μιχαηλίδη-Mihaj & Κουλιεράκη; Είναι να απορείς ώρες ώρες με τις τραγικές αποφάσεις & κινήσεις των ειδικών που κατά κόρον γίνονται στην ομάδα μας
Οταν βγαζεις προς ενοικιαση χαμηλοταβανο στουντιο, ποιος περιμενεις να εκδηλωσει ενδιαφερον και ποσο νοικι περιμένεις να εισπραξεις? Κοντος και σφιχτος θα ναι ο ενοικιαστης.
Με 400.000 συμβολαιο αυτους βρηκαν αρχες Ιουνη αυτους φεραν. Του χρονου θα το παρουν αλλιως, εκτος κι αν ειμαστε εκτος στοχων οποτε θα μαστε ακομη πιο σφιχτα οικονομικα.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”