Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τώρα που χτύπησε ο Darko-Kelly, γιατί δεν στέλνουν τον Γκορντετζιάνι να βοηθήσει το μπάσκετ;;;;

Ρουμάνε πούλο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

JohnDag έγραψε:Απορία το έχω πραγματικά.

Τι σκάλωμα έχετε φάει με το Γκορτεζιανι;

Αφήστε τον Λουτσεσκου απ' έξω. Πείτε δεν υπάρχει καν.

Τι έχετε δει από τον μικρό και σας έχει ενθουσιάσει; Τόσο που να σας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι "έπεσε" ξανά στον ΠΑΟΚ Β';

Η περσινή του χρόνια στην Superleague 2 με 3 γκολ σε 21 ματς;

Ή το ενάμιση ματς που έπαιξε φέτος όπου πέρα από ένα ψαλιδακι δεν υπήρχε μέσα στο γήπεδο;

Δεν χρειάζεται ρε σεις να γκρινιάζετε για τα πάντα. Ο άνθρωπος που μονίμως γκρινιάζει χάνει το δίκιο του ακόμα και στις περιπτώσεις που έχει πραγματικά δίκιο.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα 2-3 ειναι καλυτερα απο τα φετινα του Ολιβειρα. Αν δε δοκιμαστει δε θα ξερουμε. Ενω ο Κουτσιας που πυροβολουσε πηρε πολλες ευκαιριες ε;
"Ατιμε Λουτσε που δεν στηριζεις νεους" κλπ κλπ
Ναι, δε στηριζει
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Τι έχετε δει από τον μικρό και σας έχει ενθουσιάσει; Τόσο που να σας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι "έπεσε" ξανά στον ΠΑΟΚ Β';

Ή το ενάμιση ματς που έπαιξε φέτος όπου πέρα από ένα ψαλιδακι δεν υπήρχε μέσα στο γήπεδο;

Δεν χρειάζεται ρε σεις να γκρινιάζετε για τα πάντα. Ο άνθρωπος που μονίμως γκρινιάζει χάνει το δίκιο του ακόμα και στις περιπτώσεις που έχει πραγματικά δίκιο.

Φίλε μου όταν έχεις φάει στην μάπα 10 ματς ολιβειρα πίστεψε με και ο τοργκελε σου φαίνεται όαση.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Κοιτα να δεις τι γινεται.

Προσωπικα δεν τον πολυπιστευω
τον Γκορντεζιανι τουλαχιστον επι
του παροντος αλλα οσο ειχε τον
τραυματισμο ο Μπραντον και ο
Ολιβειρα δεν μπορουσε να παρει
τα ποδια του τοτε το θεωρουσα
λογικο να επαιρνε περισσοτερα
λεπτα συμμετοχης και να μην
βλεπω τον "νουμερατο ναυαρχο"
στη θεση του.- Δεν εχει λογικη;

Αν δεν εχει δεν τρεχει και κατι.-
montekristo

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Συμφωνω, αν γυρναει οντως ο Τομας τοτε αριθμητικα ειμαστε ενταξει, δεν υπαρχει λογος να ζηταμε να ειναι κι ο Γκορντετζιανι αποστολη μιας και ουτως ή αλλως ειναι 3η επιλογη.
Δεν ειδα κανεναν να ζηταει να μπει
στην αποστολη τωρα που επεστρεψε
ο Μπραντον.- Οποιος το ειδε να το πει!
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Κ όλη την κ19 να βάλει είμαι σίγουρος ότι θα λέμε ότι δεν στηρίζει τους νέους.
Υ. Γ. Το θέμα είναι να παιζουν αυτοί που εξυπηρετούν το όποιο πλανο του προπονητή καλυτερα ανεξάρτητα από ηλικίες.
Υ.Γ2 έχει αποδείξει ότι δεν έχει κόλλημα με τις ηλικίες αλλά όταν του το χρεώνει κανείς κ φέτος απλά εκτίθεται
Υ. Γ. 4 μα δεν μπορεί να είναι χειρότερος απο τον τάδε ή το δείνα, φυσικά κ μπορεί, μα που το ξερει Αν δεν τον βάλει; μα για αυτό κάνουν προπονησεις , κ η κουβέντα γίνεται ατέρμονη.
Υ. Γ. Είναι κατανοητό να μην αρέσει σε κάποιον ο προπονητής αλλά όταν κρατάμε ότι θέλουμε
παραβλέποντας την πραγματικοτητα αντί να δυναμώνει το επιχείρημά μας αδυνατίζει. Ο Λουτσέσκου φυσικά έχει στραβά κ ίσως για κάποιον να είναι αρκετά για να μην τον θέλει αλλά δεν χρειάζεται να του φορτώσουμε ότι μπορουμε για να πείσουμε τους άλλους διότι έτσι αποδεικνύουμε είτε ότι έχουμε κόμπλεξ μαζί του είτε ότι μέσα μας πιστευουμε ότι τα αρνητικά του δεν είναι τελικά τόσα πολλα για να γειρει η ζυγαριά σε αρνητικό προσιμο.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

montekristo έγραψε:
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Συμφωνω, αν γυρναει οντως ο Τομας τοτε αριθμητικα ειμαστε ενταξει, δεν υπαρχει λογος να ζηταμε να ειναι κι ο Γκορντετζιανι αποστολη μιας και ουτως ή αλλως ειναι 3η επιλογη.
Τρόμος έγραψε:Ρε συ Ράζβαν θέλω να σε στηρίξω και δεν μ' αφήνεις. Ο Γκορτεζιάνι ρε συ στόν ΠΑΟΚ Β'. Θα κατέβεις δηλαδή με μόνο φορ τον Ολιβέιρα; Ο Τόμας γυρνάει από τραυματισμό και δεν είναι καθαρό φορ. Κρατάς τον Παναγιώτου γιατί χρειάζεσαι πέμπτο στόπερ αλλά σου περισσεύουν τα φορ;
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

montekristo έγραψε:
Δεν εχει σημασια ποιος το έγραψε:Ρε συ Ράζβαν θέλω να σε στηρίξω και δεν μ' αφήνεις. Ο Γκορτεζιάνι ρε συ στόν ΠΑΟΚ Β'. Θα κατέβεις δηλαδή με μόνο φορ τον Ολιβέιρα; Ο Τόμας γυρνάει από τραυματισμό και δεν είναι καθαρό φορ. Κρατάς τον Παναγιώτου γιατί χρειάζεσαι πέμπτο στόπερ αλλά σου περισσεύουν τα φορ;
montekristo

Αυτο γραφτηκε πριν την ανακοινωση
της σημερινης αποστολης νομιζω. Με το που
ανακοινωθηκε η αποστολη της Β' ομαδας
προχθες δηλαδη αφου εκεινη επαιζε χθες!

Γι αυτο μιλαει και για "μονο φορ τον Ολιβειρα"!
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

dragon έγραψε:Κ όλη την κ19 να βάλει είμαι σίγουρος ότι θα λέμε ότι δεν στηρίζει τους νέους.
Υ. Γ. Το θέμα είναι να παιζουν αυτοί που εξυπηρετούν το όποιο πλανο του προπονητή καλυτερα ανεξάρτητα από ηλικίες.
Υ.Γ2 έχει αποδείξει ότι δεν έχει κόλλημα με τις ηλικίες αλλά όταν του το χρεώνει κανείς κ φέτος απλά εκτίθεται
Υ. Γ. 4 μα δεν μπορεί να είναι χειρότερος απο τον τάδε ή το δείνα, φυσικά κ μπορεί, μα που το ξερει Αν δεν τον βάλει; μα για αυτό κάνουν προπονησεις , κ η κουβέντα γίνεται ατέρμονη.
Υ. Γ. Είναι κατανοητό να μην αρέσει σε κάποιον ο προπονητής αλλά όταν κρατάμε ότι θέλουμε
παραβλέποντας την πραγματικοτητα αντί να δυναμώνει το επιχείρημά μας αδυνατίζει. Ο Λουτσέσκου φυσικά έχει στραβά κ ίσως για κάποιον να είναι αρκετά για να μην τον θέλει αλλά δεν χρειάζεται να του φορτώσουμε ότι μπορουμε για να πείσουμε τους άλλους διότι έτσι αποδεικνύουμε είτε ότι έχουμε κόμπλεξ μαζί του είτε ότι μέσα μας πιστευουμε ότι τα αρνητικά του δεν είναι τελικά τόσα πολλα για να γειρει η ζυγαριά σε αρνητικό προσιμο.
Όλη η κουβέντα σταματάει στο γεγονός ότι οι μόνες αλλαγές που έχει κάνει μετά τα ματς με την λεφσκι είναι αναγκαστικες. Αν δεν υπήρχε τραυματισμός ή απουσία για κάρτες θα βλέπαμε την ίδια ενδεκάδα κάθε αγωνιστική με τις ίδιες αλλαγές εν ώρα αγώνα. Ε συγνώμη αλλά έτσι προπονω και εγώ ομάδα και μάλιστα remotely.
montekristo

dragon έγραψε: Υ. Γ. Είναι κατανοητό να μην αρέσει σε κάποιον ο προπονητής αλλά όταν κρατάμε ότι θέλουμε
παραβλέποντας την πραγματικοτητα αντί να δυναμώνει το επιχείρημά μας αδυνατίζει.
Ο Λουτσέσκου φυσικά έχει στραβά κ ίσως για κάποιον να είναι αρκετά για να μην τον θέλει αλλά δεν χρειάζεται να του φορτώσουμε ότι μπορουμε για να πείσουμε τους άλλους διότι έτσι αποδεικνύουμε είτε ότι έχουμε κόμπλεξ μαζί του είτε ότι μέσα μας πιστευουμε ότι τα αρνητικά του δεν είναι τελικά τόσα πολλα για να γειρει η ζυγαριά σε αρνητικό προσιμο.
Συμφωνω απολυτα.-
dragon έγραψε:
Τρόμος έγραψε:Ρε συ Ράζβαν θέλω να σε στηρίξω και δεν μ' αφήνεις. Ο Γκορτεζιάνι ρε συ στόν ΠΑΟΚ Β'. Θα κατέβεις δηλαδή με μόνο φορ τον Ολιβέιρα; Ο Τόμας γυρνάει από τραυματισμό και δεν είναι καθαρό φορ. Κρατάς τον Παναγιώτου γιατί χρειάζεσαι πέμπτο στόπερ αλλά σου περισσεύουν τα φορ;
constadine έγραψε:Αφού έχει Μπίσε και για φορ αν χρειαστεί ,τον Γκορτεζιάνι τι να τον κάνει;
Εν τω μεταξύ δεν ξεκινάει ουτε στον ΠΑΟΚ Β' βασικός αλλά είπαμε ο Λουτσέσκου έχει κόμπλεξ με τους νεαρους.
Επιχειρηματα οπως αυτα π.χ.
ειναι τουλαχιστον αδυναμα!
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Τα "αν" δεν είναι επιχειρήματα.
Εφόσον θεωρείς ότι μπορείς να προπονησεις στο επίπεδο το Χ Λουτσέσκου νομιζω οτι πρεπει να τον ψάξεις κ να το κάνεις ( δεν ειρωνεύομαι, το εννοώ εφόσον το πιστευεις)
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Ενώ τα δυνατά ποια είναι Μοντεκριστο;
Ότι ξέρουμε καλυτερα απο τον προπονητή τι γίνεται στις προπονησεις;
Ότι δεν μπορεί να είναι χειρότερος;
Ότι δεν τον βάζει επειδή δεν γουστάρει νέους;;
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

montekristo έγραψε:Αυτο γραφτηκε πριν την ανακοινωση
της σημερινης αποστολης νομιζω. Με το που
ανακοινωθηκε η αποστολη της Β' ομαδας
προχθες δηλαδη αφου εκεινη επαιζε χθες!

Γι αυτο μιλαει και για "μονο φορ τον Ολιβειρα"!
Άρα λοιπόν ας ξεκινήσουμε να έχουμε λίγο υπομονή έστω μια μέρα για αρχή .
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

dragon έγραψε:Τα "αν" δεν είναι επιχειρήματα.
Εφόσον θεωρείς ότι μπορείς να προπονησεις στο επίπεδο το Χ Λουτσέσκου νομιζω οτι πρεπει να τον ψάξεις κ να το κάνεις ( δεν ειρωνεύομαι, το εννοώ εφόσον το πιστευεις)
Μα δεν είναι αν. Με το που γυρνάνε όσοι λείπουν πάνε πίσω στην θέση τους στην βασική 11αδα. Ανεξαρτήτως απόδοσης των αντικαταστατων. Όπως επίσης και οι αντικαταστατες δεν αλλάζουν από τους ας πούμε 3ους στο μυαλό του λουτσέσκου σε ιεραρχία.

Δεν υπάρχει καμία συζήτηση να γίνει για το ποιος πάει καλά σε προπονήσεις αφού παίζουν συνεχώς οι ίδιοι. Εκτός και αν πιστεύεις ότι συνεχώς οι ίδιοι είναι καλύτεροι στην προπόνηση από τον Αύγουστο μέχρι μέσα Νοέμβρη. Εγώ δεν το πιστεύω.

Στα παραπάνω πηγαίνει το ότι μπορώ να προπονησω κσι εγώ και μάλιστα από απόσταση. Με την έμφαση να πηγαίνει στην απόσταση αφού πηγαίνουμε στον αυτόματο πιλότο. Δεν έχω βλέψεις για προπονητική.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”