Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Isi4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από Isi4 »

Πάντως απ ότι φαίνεται ο Μπρανκο δεν γελάει ούτε με αίτηση...Αυτά είναι...Έτσι πρέπει. :opaokara:
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Μια χαρα τα ειπε ο μπρανκο κ μια χαρα πολιτικη εχει ο Π.Α.Ο.Κ σε σχεση με τα λεφτα π δινει οχι θα γινουμε βαζελος π εδινε 4 χαρτια στον σισε κ 4 χαρτια στν τεν κατε κ τωρα παιζει με τν μπουζουκι το νεο μαραντονα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Καλά ας βρεθείς στα προκριματικά με κανα Κάτσε βασικό και μετά έλα να με πείσεις ότι κάναμε καλά που καθυστερήσαμε γιατί ψάχναμε το κάτι παραπάνω... Δεν χρειάζεται να καταπίνουμε αμάσητο ότι μας πασάρουν σαν δικαιολογία ανάλογα και με τη προδιάθεση μας. Προσοχή δεν λέω ότι ο Μπρανκο λέει λαλακιες η ότι αυτά που λέει δεν ισχύουν εν μέρη ,αλλά πάντα σε μια συνέντευξη έχεις ως στόχο εκτός των άλλων να προστατέψεις το κλαμπ,τον εαυτό σου,την διοίκηση,κάτι θεμιτό.
Ολος ο ΠΑΟΚ ειναι ο κατσε???

11 θεσεις παιζει αυτος???

Εστω και οτι επαιξε...Να φανταστω θα αποκλειστουμε επειδη θα παιξει ο κατσε.

Το αν θα πιστεψω ή οχι εξαρταται απο πολλα θεματα.
Εμενα καποια πραγματα μου κουμπωσανε σημερα με βαση οσα δηλωσε ο μπρανκο.

Επισης ακουσα και εναν ΤΔ να αναλαμβανει τη δικη του ευθυνη, αν προσεξατε.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Βεβαια η συζητηση περι ευθυνων πριν μας δειξει πραξεις ισως απλα προετοιμαζει το εδαφος για την μη καλυψη των κενων που ισως ερχεται...
Δεν θελω από τον Τ.Δ. να μ πει οτι θα αναλαβει τις ευθυνες του αν αποτυχει. Αυτο ειναι δεδομενο οτι θα συμβεί ειτε τις αναλαβει ειτε οχι.
Απο ενα στελεχος περιμενω και απαιτω να μου πει πως δεν θα αποτυχει γτ πολυ απλα ειναι ετοιμος να προχωρησει σε κινησεις.
Και αυτη η καραμελα με το πανω ραφι που δεν ερχεται στην Ελλαδα καποτε πρεπει να τελειωνει. Δεν ανακαλυψαμε την Αμερικη. Ολοι το ξερουμε χρόνια τωρα αυτο.
Επομενως θα έπρεπε να εχουν κανει προγραμματισμό με βαση αυτο το δεδομενο και να εχουν κινηθει σε χαμηλότερο ραφι λογω της επιτακτικοτητας καλυψης των βασικων κενων.
Σε δευτερο χρονο τελη αυγουστου καλλιστα θα μπορουσαν να φερουν και 2-3 προσθήκες απο το πανω. Δλδ αν δεν παρουμε κανεναν και μεινουμε εκτός ευρωπης θα πουμε "ε τι να κανουμε, πηγαμε για παιχταραδες, δεν μας κατσαν δεν πειραζει?"
Ειμαστε ο ΠΑΟΚ και ειμαστε υποχρεωμενοι να πρωταγωνιστουμε και να κανουμε πορειες με καθε τροπο. Αυτου του ειδους οι νοοτροπιες ειναι για Μπραγκες και λοιπα μικρομεσαια χωρια.
Ελπιζω βεβαια ολα αυτα να ειναι δικες μου εικασιες και την Παρασκευη να εχουμε χαφ στην ολλανδια.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Όταν φτάσεις στο σημείο να συμμετάσχεις, ας μην πω στον τελικό, στα ημιτελικά ή ακόμα και στους 8 του Γιουρόπα λίγκ, θα φαντάζει κάπως λιγότερο αστείο να θεωρείς την Μπράγκα μικρομεσαίο χωριό. Για να υπάρχει μια κάποια συναίσθηση κάποιων δεδομένων.
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Ο Abel το είπε όσο πιο ξεκάθαρα μπορούσε ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΕΙΑ που θα ήθελα για τον εσωτερικό ανταγωνισμό που θα βοηθήσει πολύ στον ανταγωνισμό από τις άλλες ομάδες.
Θα δουλέψω όμως με το υπάρχων ρόστερ και εάν έρθουν προσθήκες κάποιοι αναγκαστικά θα κοπούν !!!
Ο Mario επίσης είπε ότι αν δεν καταφέρω να δώσω στον προπονητή τα όπλα που θεωρεί ότι χρειάζεται θα φέρω εγώ εξολοκλήρου την ευθύνη !!
Συμπέρασμα ο ΠΑΟΚ 100% δουλεύει σε όλα τα επίπεδα οι υπεύθυνοι είναι σε πλήρη συνεργασία ο προπονητής ετοιμάζει το υλικό που διαθέτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έχει εντοπίσει και ζητήσει τα κομμάτια που λείπουν , ο Τεχνικός διευθυντής ξέρει τα θέλω του προπονητή το ύψος του Μπάτζετ και σίγουρα έχει 5-6 παίκτες που άλλους προσπαθεί να «κατεβάσει» άλλους προσπαθεί να πείσει για το club και την SL και άλλους ως τελευταία επιλογή !!
Ας ελπίσουμε να έρθουν αυτοί που πραγματικά θα κάνουν για την ομάδα μας και θα την πάνε 1 βήμα μπροστά.
ΥΓ για το CL θα χρειαστούμε και τύχη τόσο στην αποφυγή του Αγιαξ όσο και στο επίπεδο απόδοσης στα 4 πρώτα ματς.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Είναι πολύ αισιόδοξη η σοβαροτητα και ο επαγγελματισμός που βγάζει προς τα έξω η ομάδα από κάθε άποψη.

Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και φαίνεται ότι υπάρχουν άνθρωποι που τα καταφέρνουν περίφημα και εξελίσσονται.

Την κριτική την κατανοώ απόλυτα προσωπικά, πρέπει να γίνεται κριτική σε μια μεγάλη ομάδα από τον τύπο και τον κόσμο ακόμα κι αν φαίνεται παράλογη κάποιες φορές. Σε όλα τα μεγάλα κλαμπ υπάρχει αυτό γιατί υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις και προσδοκίες.

Αυτό που συνέβη με τον Λουτσεσκου ήταν λογικό να φέρει μια ταραχή που στο θέμα αντικατάστασης προπονητή λύθηκε άμεσα και ήταν μεγάλη επιτυχία της διοικησης. Για τις μεταγραφές ήταν αναμενομενη η αργοπορία εγώ από εδώ και πέρα περιμένω όμως ανακοινωσεις. Μετά την περσινή επιτυχία δεν γίνεται να μην είναι βασικός μας στόχος η είσοδος στους ομίλους. Με το ρόστερ όπως είναι τώρα είναι πολύ δύσκολο, πρέπει μέχρι την Κυριακή να έχουμε παίκτες που θα ανεβάσουν το επιπεδο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πέρα από τις πλάκες που κάνουμε είναι ξεκάθαρο ότι δουλεύουν και προσπαθούν να βελτιώσουν την ομάδα. Και βγάζουν μια σοβαρότητα , πολύ ενθαρρυντικό αυτό.

Θα δούμε.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

navigator11 έγραψε:Όταν φτάσεις στο σημείο να συμμετάσχεις, ας μην πω στον τελικό, στα ημιτελικά ή ακόμα και στους 8 του Γιουρόπα λίγκ, θα φαντάζει κάπως λιγότερο αστείο να θεωρείς την Μπράγκα μικρομεσαίο χωριό. Για να υπάρχει μια κάποια συναίσθηση κάποιων δεδομένων.
Δεν νομιζω πως σε επιπεδο φανελας πρεστίζ και απαιτησεων φιλαθλων και οπαδων η Μπραγκα ειναι μεγαλυτερο μεγεθος απο τον ΠΑΟΚ.
Μια ομαδα που εχει μαθει να ζει στην σκια των 3 μεγαλων.
Το οτι εκανε καλη ομαδα επειδη το χρημα ρεει στην Πορτογαλια δεν μ λεει κατι.
Εγω αναφερθηκα στην Μπραγκα σαν μεγεθος νοοτροπιας και απαιτησεων!
Αν εσυ τωρα θεωρεις τον ΠΑΟΚ μικροτερη ομαδα σαν φανελα απο την καθε μπραγκα, πασο.

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παιδες μη το συνεχιζουμε αλλο με τα οφτοπικ.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Το εβγαλε και το gazzeta για μπρανταριτς οτι ειμαστε διαπραγματευσεις με καλιαρι.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ενημερωτικά, καθώς έχει γίνει σχετική κουβέντα και ίσως και κάποιοι να τον θέλαμε στο ΠΑΟΚ, ο Ιρακινός LB Mohammadi έκλεισε ως ελεύθερος στην Gent
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Με λίγα λόγια δηλαδή ούτε και σήμερα μεταγραφή, αύριο αναχωρούμε για Ολλανδία, σε 20 μέρες παίζουμε το ευρωπαϊκό μας μέλλον, ειλικρινά εύχομαι να μην δω 11αδα κάτσε, καθώς και να μην βασιζόμαστε σε καντουρι γιατί αν είναι έτσι, χαιρετά μου τον πλάτανο. Bye bye CL
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Πιστευω οτι θα παρουμε μπρανταριτς και τζεφερσον
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Gospi έγραψε: . Αυτου του ειδους οι νοοτροπιες ειναι για Μπραγκες και λοιπα μικρομεσαια χωρια.
Ελπιζω βεβαια ολα αυτα να ειναι δικες μου εικασιες και την Παρασκευη να εχουμε χαφ στην ολλανδια.

:lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”