20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Πρέπει να αρχίσει να συνηδειτοποιεί ότι all things come to an end.
Καλώς ή κακώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και η εικόνα του στο γήπεδο μόνο κακό θα του κάνει.
Τουλάχιστον, αν κάνει τα βασικά ο Σιντλεη, ας τον βάλουν σε θέση με πιο ελεύθερο ρόλο και πιο κοντά στην επίθεση για να βγάλει την ποιότητα του σε λιγότερα μέτρα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλώς ή κακώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και η εικόνα του στο γήπεδο μόνο κακό θα του κάνει.
Τουλάχιστον, αν κάνει τα βασικά ο Σιντλεη, ας τον βάλουν σε θέση με πιο ελεύθερο ρόλο και πιο κοντά στην επίθεση για να βγάλει την ποιότητα του σε λιγότερα μέτρα.
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas
Όχι. Δεν μπορεί εκεί.Мир έγραψε:ας τον βάλουν σε θέση με πιο ελεύθερο ρόλο και πιο κοντά στην επίθεση για να βγάλει την ποιότητα του σε λιγότερα μέτρα.
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas
Το ίδιο.Obdulio έγραψε:Όχι. Δεν μπορεί εκεί.Мир έγραψε:ας τον βάλουν σε θέση με πιο ελεύθερο ρόλο και πιο κοντά στην επίθεση για να βγάλει την ποιότητα του σε λιγότερα μέτρα.
- NikLiverpool
O captain πρέπει πλέον να είναι εναλλακτική λύση και όχι βασικός. Δε μπορεί πλέον και δε νομίζω πως μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον Vieirinha γι αυτό. Πιο μπροστά πάντως κατεμέ ούτε για αστείο. Θα εκτεθεί ακόμα περισσότερο.
Μου κανει εντύπωση οτι δεν του βγαινουν τα στημένα.
Καποτε μισο γκολ ηταν τετοιες φασεις και πλεον δεν τα εκτελει αλλο.
Καποτε μισο γκολ ηταν τετοιες φασεις και πλεον δεν τα εκτελει αλλο.
- ΑποστόληςΑ
Απ' ό,τι ειπώθηκε στο ΟΠΕΝ το χτύπημα ήταν τελικά στον αστράγαλο, ο οποίος έχει πρηστεί και δεθεί. Αύριο θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, αλλά το τημ δεν ανησυχεί ιδιαίτερα.
Τα κοπρόσκυλα του αστέρα τρεις φορές τουλάχιστον χτύπησαν παίκτη μας με τις ευλογίες του μανουχου
Νομίζω πως μπορεί να δώσει ένα πολύ καλό ημίχρονο στα μεσοδιαστήματα στην επίθεση, στο 9,5 που λέμε. Έχει ξεπέταγμα, καλά πόδια, μυαλό ποδοσφαιρικό. Άνετα. Στα φτερά όχι πιά.
Δεξί μπακ πάντως, θετικός είναι. Μην τρελαθούμε. Από το να παίζει ο Τέιλορ, Βιέρι και με Π.
Δεξί μπακ πάντως, θετικός είναι. Μην τρελαθούμε. Από το να παίζει ο Τέιλορ, Βιέρι και με Π.
Ο Πορτογάλος άσος αύριο θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να φανεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.
Πάντως με βάση την πρώτη εκτίμηση που υπάρχει από το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου, έχει υποστεί διάστρεμμα.
Πάντως με βάση την πρώτη εκτίμηση που υπάρχει από το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου, έχει υποστεί διάστρεμμα.
- Shivaspace
ο Αρχηγός έχει φοβερή νοοτροπία..χαρακτηριστική μια φάση που πάει να φύγει επικίνδυνα στην αντεπίθεση ο παίκτης του , αυτός αντί να του δώσει περισσότερο χώρο πχ κάνοντας χαλαρό μαρκάρισμα ή πίσω βήματα, διαβάζει τη φάση του επιτίθεται και του παίρνει τη μπάλα, πριν καν ξεκινήσει την προσπάθειά του στο κέντρο του γηπέδου..ήταν και η φάση που τραυματίστηκε νομίζω!
ο ΠΑΟΚ είναι άλλη ομάδα με τον Αρχηγό του, και έχει προβήματα όταν αυτός δεν αγωνίζεται.. φοβερή και η εκτέλεση του πέναλτι

ο ΠΑΟΚ είναι άλλη ομάδα με τον Αρχηγό του, και έχει προβήματα όταν αυτός δεν αγωνίζεται.. φοβερή και η εκτέλεση του πέναλτι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Κυρ 19 Σεπ 2021, 23:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- painkiller4

Πόσο ΠΑΟΚ στατιστικό. 19ος στα γκολ 26ος στις συμμετοχές
Αρχηγός εδω πέρα μέχρι τα 40 παιχταρα
Υπάρχουν στιγμές που είναι κίνδυνος-θάνατος αμυντικά, είναι όμως αναμενόμενο λόγω ηλικίας.
-
paok düsseldorf
Αν εσυ εισαι ΠΑΟΚ, εγω ειμαι γαυρος και εγγεγραμενος στην θ7.
-
Dimg4
Τι θα γινει ρε με τις ειρωνιες;paok düsseldorf έγραψε:ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ μεχρι τα 40.ΑΜΕΣΩΣ.