Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Τιποτα απ'οσα αναφερεις (εκτος το τοπ20) δεν τα εχει πει ο Σαββιδης, οτι θελει ο καθενας καταλαβαινει και οτι να'ναι γενικωςaspromaura ioannina έγραψε:Με μεταγραφες 1 και 2 εκατομμυριου φτιαχνεις μια αξιοπρεπεστατη ομαδα, αλλα στο τοπ 20 της Ευρωπης δεν μπαινεις ΟΥΤΕ για πλακα. Ατυχης δηλωση την οποια επαναλαμβανει συνεχως ο Σαββιδης και εκτιθεται.
Και για να προλαβω ορισμενους, οχι δεν προτιμω τον ΠΑΟΚ της εποχης Μπατατουδη κλπ φιντανιων. Απλως δεν θελω να μας θεωρει και προβατα ο μεγαλομετοχος. Δεν εχω κανενα θεμα να παιζω με Πριοβιτς, Αφανα κλπ, ισα ισα θεωρω πως η ομαδα εχει κανει βηματα προοδου, αλλα αυτες οι μεταγραφικες κινησεις δεν θα σε βαλουν στο τοπ 20.
Οσο και αν ακουγεται τετριμμενο, για να βρεθεις στο τοπ20 θελεις ενα ροστερ που θα αποτελειται απο παιχτες των 10 εκατομμυριων(εκαστος) τουλαχιστον. Αν ο κ. Σαββιδης με διαψευσει θα βγω και θα πω οτι ειμαι ο μεγαλυτερος βλακας που εχει περασει απο το φορουμ. Ως τοτε..
- aspromaura ioannina
Η πρωτη μου σκεψη ηταν να σου απαντησω με το ιδιο υφος, ας οψεται ομως που σεβομαι τον εαυτο μου.
Σε παρακαλω παρα πολυ, μπορεις να μου εξηγησεις σε ποιο σημειο χρησιμοποιησα λογια του Σαββιδη πλην της φρασης ''στο τοπ 20 της Ευρωπης'';;;
Νομιζω ειναι οφθαλμοφανες, οτι εξαιρουμενης αυτης της φρασης, τα υπολοιπα που εγραψα ειναι καθαρα σκεψεις δικες μου και οχι λογια του μεγαλομετοχου.
Μεταξυ αλλων, ο Σαββιδης δηλωσε τα εξης: Έχουμε ακόμη δρόμο για να μεγαλώσουμε πως αυτήν την κατεύθυνση, το έχω πει πολλές φορές. Θέλω να μπούμε στις 20 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης
Αυτο που εκανα, ηταν να ερμηνευσω την δηλωση του με το δικο μου σκεπτικο, οπως κανουμε ολοι εξαλλου, και στη συνεχεια να την σχολιασω.
Τι παραλογο εγραψα ρε αδερφε; Οτι απαιτουνται μεταγραφες πολλων εκατομμυριων για να μπεις στο τοπ 20; Αυτο ειναι το παραλογο που εγραψα;
Και αν οντως το θεωρεις παραλογο, γιατι πολυ απλα δεν τεκμηριωνεις την αποψη σου αντι να καταφευγεις στην εκτοξευση απαξιωτικων εκφρασεων, και μαλιστα με σκοπο τη δημιουργια εντυπωσεων; Και αλλα παιδια ''διαφωνησαν'' με το σκεπτικο μου αλλα εξεφρασαν την αποψη τους τιμια και πολιτισμενα..
Σε παρακαλω παρα πολυ, μπορεις να μου εξηγησεις σε ποιο σημειο χρησιμοποιησα λογια του Σαββιδη πλην της φρασης ''στο τοπ 20 της Ευρωπης'';;;
Νομιζω ειναι οφθαλμοφανες, οτι εξαιρουμενης αυτης της φρασης, τα υπολοιπα που εγραψα ειναι καθαρα σκεψεις δικες μου και οχι λογια του μεγαλομετοχου.
Μεταξυ αλλων, ο Σαββιδης δηλωσε τα εξης: Έχουμε ακόμη δρόμο για να μεγαλώσουμε πως αυτήν την κατεύθυνση, το έχω πει πολλές φορές. Θέλω να μπούμε στις 20 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης
Αυτο που εκανα, ηταν να ερμηνευσω την δηλωση του με το δικο μου σκεπτικο, οπως κανουμε ολοι εξαλλου, και στη συνεχεια να την σχολιασω.
Τι παραλογο εγραψα ρε αδερφε; Οτι απαιτουνται μεταγραφες πολλων εκατομμυριων για να μπεις στο τοπ 20; Αυτο ειναι το παραλογο που εγραψα;
Και αν οντως το θεωρεις παραλογο, γιατι πολυ απλα δεν τεκμηριωνεις την αποψη σου αντι να καταφευγεις στην εκτοξευση απαξιωτικων εκφρασεων, και μαλιστα με σκοπο τη δημιουργια εντυπωσεων; Και αλλα παιδια ''διαφωνησαν'' με το σκεπτικο μου αλλα εξεφρασαν την αποψη τους τιμια και πολιτισμενα..
Η ένστασή μου είναι ότι χρησιμοποιείς έκφράσεις ελαφρώς υποτιμητικές για τον Ιβάν, με αφορμή το τοπ 20. Λες και πρέπει αυτό να γίνει άμεσα. Μακροπρόθεσμο στόχο θέτει και δεν σε περνάει για πρόβατο.
aspromaura ioannina έγραψε:Με μεταγραφες 1 και 2 εκατομμυριου φτιαχνεις μια αξιοπρεπεστατη ομαδα, αλλα στο τοπ 20 της Ευρωπης δεν μπαινεις ΟΥΤΕ για πλακα. Ατυχης δηλωση την οποια επαναλαμβανει συνεχως ο Σαββιδης και εκτιθεται.
Και για να προλαβω ορισμενους, οχι δεν προτιμω τον ΠΑΟΚ της εποχης Μπατατουδη κλπ φιντανιων. Απλως δεν θελω να μας θεωρει και προβατα ο μεγαλομετοχος. Δεν εχω κανενα θεμα να παιζω με Πριοβιτς, Αφανα κλπ, ισα ισα θεωρω πως η ομαδα εχει κανει βηματα προοδου, αλλα αυτες οι μεταγραφικες κινησεις δεν θα σε βαλουν στο τοπ 20.
Οσο και αν ακουγεται τετριμμενο, για να βρεθεις στο τοπ20 θελεις ενα ροστερ που θα αποτελειται απο παιχτες των 10 εκατομμυριων(εκαστος) τουλαχιστον. Αν ο κ. Σαββιδης με διαψευσει θα βγω και θα πω οτι ειμαι ο μεγαλυτερος βλακας που εχει περασει απο το φορουμ. Ως τοτε..
να στο τεκμηριωσω εγω γιατι ειναι παραλογο ολο αυτο που λες.aspromaura ioannina έγραψε:Η πρωτη μου σκεψη ηταν να σου απαντησω με το ιδιο υφος, ας οψεται ομως που σεβομαι τον εαυτο μου.
Στην 19η θεση της ευρωπης βρισκεται η FC Basel 1893 και βρισκεται σε αυτη την θεση οχι ως πυροτεχνημα αλλα σταθερα την τελευταια 5ετια. Η βασικη της 11αδα ειναι αγορασμενη γυρω στα 18 εκ. ο μεσος ορος ειναι 1,6 δηλαδη. Με μεταγραφες λοιπον ενδιαμεσα στο 1 και 2 εκ που γραφεις οχι μονο μπηκε στο τοπ20 αλλα καθεται και για πλακα μια 5ετια τουλαχιστον. επισης παροτι εχει αναδειξει αρκετους παικτες του ενος εκατομμυριου και τους εχει πουλησει 8 ,9,10 ακομα και 20 εκ η ακριβοτερη αγορα της ειναι στα 3,5 εκ.
για να καταλαβεις ποσο παραλογο ειναι αυτο που λες θελεις ο ΠΑΟΚ να εχει 11αδα που αξιζει εκαστος 10 εκ κατι που ουτε η 6η Μπενφικα δεν εχει κι ενω η Βασιλεια δεν εχει αυτη την στιγμη ουτε ενα παικτη που να αξιζει εστω τα μισα απο τα 10 που λες. κι επειδη ανεφερες και τον αφανα για να κανουμε και μια συγκριση το 10ρι της βασιλειας βαδιζει στα 35 και τον πηρε στα 30 του τσαμπα αποτην αραβια (τον ειχε αναδειξει η ιδια και τον μοσχοπουλησε πριν τον ξαναπαρει τσαμπα) και μια χαρα την κανει την δουλεια του.
Το θεμα λοιπον δεν ειναι να ξαμολας 10ρικα σε καθε παικτη οπως κανει η μπεσικτας ας πουμε κι ειναι στην 60η θεση
Δεν χρειαζεται λοιπον να περιμενεις να σε διαψευσει ο Σαββιδης, σε εχει διαψευσει ηδη η Βασιλεια εδω και πολλα χρονια
- desperando
- Επικοινωνία:
Επίσης το βασικότερο απ όλα είναι να πάρεις το πρωτάθλημα και να μπεις στους ομίλους του τσου Λου,από κει και μετά χαράξεις έναν τελείως διαφορετικό δρόμο σ όλα
- aspromaura ioannina
Γκουερινο
δεν θα σε κουρασω με αναλυσεις. Με το χερι στην καρδια θελω να μου απαντησεις σε κατι. Θεωρεις οτι τα rankings της Ουεφα αντικατοπτριζουν την πραγματικοτητα; Πιο απλα. Θεωρεις οτι η Βασιλεια και ο 25ος ολυμπιακος, ειναι καλυτερες ομαδες απο Μονακο, Τοτεναμ, Λιβερπουλ, Ρομα, Μιλαν, και δεκαδες αλλους συλλογους που βρισκονται πολυ πιο χαμηλα;
Αν ο Σαββιδης οραματιζεται να μπει στο τοπ20 της Ευρωπης συμφωνα με τα standings της Ουεφα, τοτε συμφωνω με την λογικη σου και οτι οντως απαιτουνται πολυ μικροτερα ποσα απο αυτα που ανεφερα και αυτο το λεω διχως ιχνος ειρωνιας.
KOSTAS54
Δεν ειχα και δεν εχω καμια προθεση και κανενα κερδος να υποτιμησω τον Σαββιδη. Αλλα ναι θεωρω υπερβολικη και ατυχη τη δηλωση του, απο τη στιγμη που απο το 2012 παλευουμε να μπουμε στο τοπ2 τοπ3, οπως θελεις πες το, της superleague.
υ.γ. μια αποψη εκφραζω δεν προσπαθω να το παιξω ξυπνιος. Για παραδειγμα αν συμβει αυτο που γραφει ο despe, ενδεχομενως να αποδειχτω και λαθος και βλακας. Και θα το παραδεχτω μαλιστα. Μεχρι τοτε και εγω και ο καθενας εχουμε το δικαιωμα της αμφιβολιας.
δεν θα σε κουρασω με αναλυσεις. Με το χερι στην καρδια θελω να μου απαντησεις σε κατι. Θεωρεις οτι τα rankings της Ουεφα αντικατοπτριζουν την πραγματικοτητα; Πιο απλα. Θεωρεις οτι η Βασιλεια και ο 25ος ολυμπιακος, ειναι καλυτερες ομαδες απο Μονακο, Τοτεναμ, Λιβερπουλ, Ρομα, Μιλαν, και δεκαδες αλλους συλλογους που βρισκονται πολυ πιο χαμηλα;
Αν ο Σαββιδης οραματιζεται να μπει στο τοπ20 της Ευρωπης συμφωνα με τα standings της Ουεφα, τοτε συμφωνω με την λογικη σου και οτι οντως απαιτουνται πολυ μικροτερα ποσα απο αυτα που ανεφερα και αυτο το λεω διχως ιχνος ειρωνιας.
KOSTAS54
Δεν ειχα και δεν εχω καμια προθεση και κανενα κερδος να υποτιμησω τον Σαββιδη. Αλλα ναι θεωρω υπερβολικη και ατυχη τη δηλωση του, απο τη στιγμη που απο το 2012 παλευουμε να μπουμε στο τοπ2 τοπ3, οπως θελεις πες το, της superleague.
υ.γ. μια αποψη εκφραζω δεν προσπαθω να το παιξω ξυπνιος. Για παραδειγμα αν συμβει αυτο που γραφει ο despe, ενδεχομενως να αποδειχτω και λαθος και βλακας. Και θα το παραδεχτω μαλιστα. Μεχρι τοτε και εγω και ο καθενας εχουμε το δικαιωμα της αμφιβολιας.
Έλα ντε ξαφνικά ψηλωσαμε τόσο που χάθηκε η υπομονή όταν ο Κόκκαλης έκανε 4 χρόνια να πάρει τον πρώτο του τίτλου και μιλάμε για ομάδα της Αθήνας και ειδικά τον γαβροKOSTAS54 έγραψε:Η ένστασή μου είναι ότι χρησιμοποιείς έκφράσεις ελαφρώς υποτιμητικές για τον Ιβάν, με αφορμή το τοπ 20. Λες και πρέπει αυτό να γίνει άμεσα. Μακροπρόθεσμο στόχο θέτει και δεν σε περνάει για πρόβατο.
Πάλι μπερδεύεσαι...Γιατί??? Δεν μηδένισα ποτέ τον ισολογισμό...Μακριά από μένα οι μηδενισμοί γενικότερα!!!!KOSTAS54 έγραψε:Γρηγόρη, ο ισολογισμός πάντοτε ήταν θετικός, άρα δεν ισχύει το "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι".
Ανά τακτά χρονικά σημεία όμως γίνεται ένα τσεκάρισμα κι όταν κάτι δεν πάει καλά, το λέω, δεν το κουκουλώνω!!
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο Ιβάν!
Θέλει κάκαλα για να τα βάλεις με όλους: Πολιτικούς, μεγαλοεπιχειρηματίες, ΜΜΕ και μάλιστα ξοδεύοντας το ωραίο, ζεστό σου χρήμα.
Θέλει κάκαλα για να τα βάλεις με όλους: Πολιτικούς, μεγαλοεπιχειρηματίες, ΜΜΕ και μάλιστα ξοδεύοντας το ωραίο, ζεστό σου χρήμα.
- painkiller4
painkiller4 έγραψε:Για μένα είσαι στο πάνθεον του ΠΑΟΚ ως ένας απ τους μεγαλύτερους προέδρους και ευεργέτες όλου του συλλόγου κ όλων των τμημάτων της ομάδας.
Χρόνια πολλά και ασπρόμαυρα Ιβάν και όλα θα πάνε καλά.
Α ρε μάγκα Ιβάν...είναι απολαυση να περιμένεις τα καλύτερα που έρχονται.
ΥΓ. Εσωτερικός κανονισμός update: απαγορεύονται τα social media σε παίκτες του ΠΑΟΚ. Όποιος προτιμά το highλίκι του και τη likeοθηρία, σπίτι του. Εδώ είναι επαγγελματική ομάδα.
ΥΓ. Εσωτερικός κανονισμός update: απαγορεύονται τα social media σε παίκτες του ΠΑΟΚ. Όποιος προτιμά το highλίκι του και τη likeοθηρία, σπίτι του. Εδώ είναι επαγγελματική ομάδα.
painkiller4 έγραψε:Για μένα είσαι στο πάνθεον του ΠΑΟΚ ως ένας απ τους μεγαλύτερους προέδρους και ευεργέτες όλου του συλλόγου κ όλων των τμημάτων της ομάδας.
Χρόνια πολλά και ασπρόμαυρα Ιβάν και όλα θα πάνε καλά.
Υγεία σωματική και πνευματική και καλά-δίκαια κουμάντα με βάση πάντα την ιεραρχία και την πειθαρχία!!!!
- ΑποστόληςΑ