Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από K_geo »

Δεν νομίζω κατ ότι μπορεί ο κάκος να μπεί στο ίδιο λούκι με το σπάθα. Έχει αρκετές φορές πληγώσει την ομάδα μας, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι ίδιες περιπτώσεις σε καμία των...περιπτώσεων... :)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

πολυ προχειρα γιατι εχει και μεγαλο καρνε ο συγκεκριμενος

[youtube]T-K_ndj3JIk[/youtube]

[youtube]iXveG7bKc_0[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ναι αλλά ο ίδιος ο Γκαρσία ήπιε μάτε με τον Κάκο πριν κανα χρόνο, βγήκε φωτος αγκαλίτσα και δήλωσε πως είναι φιλαράκια και οι παρεξηγήσεις λύθηκαν
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν με νοιαζει φιλε μου αν ελυσε τα θεματα του ο παυλος με τον κακο με νοιαζουν οι σφαγες της ομαδας μου με τον συγκεκριμενο που ειναι παμπολλες...επειδη θυμηθηκε ο κακος στα τελευταια του να το παιξει ταχα μου αντικειμενικος για να αποσυρθει ηρεμος δεν θα αλλαξουμε και το ρου της ιστοριας...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Έτσι ακριβώς. Όσοι θέλετε να ξεχάσετε τι έχει κάνει ο συγκεκριμένος πριν τα τελευταία του ένσημα δικαίωμά σας. Επειδή εμείς δε θέλουμε βάλε κ το βίντεο με την κόκκινη στο Σορλέν γιατί κι ας πέρασαν κοντά 7 χρόνια δεν καταπίνεται με τίποτα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ποιοι εσείς και ποιοι εμείς αρχίζουμε πάλι... τι μανία* είναι αυτή. φυσικά, επειδή το προλαμβάνειν εστί αρετή :
K_geo έγραψε:το κεφάλαιο Τάσος Κάκος σηκώνει τεράστια κουβέντα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα της να γίνει με σύνεση, χωρίς παροξυσμούς και με σεβασμό στην όποια απόφαση της ομάδας.

Κάτι δηλαδή απίθανο να γίνει εδώ! :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :twisted:
σίγουρα εκείνη η χρονιά στιγμάτισε τις σχέσεις μας με τον ΤΚ (να μπαίνουμε και σε κλίμα σιγά σιγά! :mrgreen: ), αλλά θεωρώ ότι τις δυο επόμενες δεν είχε τέτοια συμπεριφορά απέναντι στον ΠΑΟΚ, ίσα ίσα. ;)

επίσης ναι, εκείνη η (πρώτη και μοναδική στην καριέρα) κόκκινη στον Σορλέν ήταν το κερασάκι στην τούρτα Κάκος εκείνης της χρονιάς... :twisted:

αλλά δόλο και "λαμογιά" όπως του Σπάθα, σόρρυ που θα σας το χαλάσω, αλλά δεν του καταλογίζω. εμπάθεια σίγουρα και ειδικά εκείνη την περίοδο.

*ΠΑΟΚ-Μανία μάλλον :)
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

Sera4 έγραψε:δεν με νοιαζει φιλε μου αν ελυσε τα θεματα του ο παυλος με τον κακο με νοιαζουν οι σφαγες της ομαδας μου με τον συγκεκριμενο που ειναι παμπολλες...επειδη θυμηθηκε ο κακος στα τελευταια του να το παιξει ταχα μου αντικειμενικος για να αποσυρθει ηρεμος δεν θα αλλαξουμε και το ρου της ιστοριας...
συγνώμη ρε σέρα, αλλά που είδες τις πάμπολες σφαγές?
Οι σφαγές ήταν κατα τα 00'ς.. Ο κάκος ήταν μέτριος προς καλός σε όλες του τις διαιτησίες.. Απλά εμείς έχουμε την τάση να αναθεματίζουμε τους πάντες και τα πάντα.. Θέλουμε με το ζόρι να βγάλουμε ΠΑΟΚαρχη τον Άγγελο και τον κονσεϊσάο, αλλά την ουστιά που παίξαν οι δυό στην ομάδα, δεν την συζητά κανείς..
Και στην τελική δεν με νοιάζει αν ήταν καλός διαιτητής.. Για άλλο λόγο θα έρθει στην ομάδα...
Από την στιγμή που του βρίζανε την μάνα 28.000 άνθρωποι, και αυτός το παραμερίζει και έρχεται, τότε δεν βλέπω τον λόγο προσωπικά να ασχοληθώ περαιτέρω για το αν δουλέψει η όχι..
Υγ. Αλήθεια, στα γραφεία είναι όλοι ΠΑΟΚτσήδες?
Υγ2. Αλήθεια, πόσοι από τους ΠΑΟΚτσήδες των γραφείων κοιτούν πρώτα την τσέπη τους? Εγώ μόνο γνωρίζω δύο περιπτώσεις..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ειτε με δολο γκεο ο ενας ειτε με εμπαθεια ο αλλος το θυμα παραμενει παντα ο ΠΑΟΚ και αυτο δεν αλλαζει...

δεν βρηκα την απιστευτη φαση του σορλεν για να τη βαλω φιλε αν και το θυμαμαι πολυ καλα εκεινο το κουλα ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

By the way,για άρθρο που θα παίξει το όνομα του Κάκου, και θα έχει και τον παραμικρό υπαινιγμό ότι ο γιός του είναι ΠΑΟΚ..
Κοιτάς το μέσο και το όνομα του δημοσιογράφου...
Μπαίνει την ίδια στιγμή στην προσωπική μαύρη λιστα, διότι αναπαράγει ρεπορτάζ του κώλου, τουρλού να βγεί ολόκληρη σελίδα και ρεπορτάζ μηδέν...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Duke_Rolson έγραψε:
Sera4 έγραψε:δεν με νοιαζει φιλε μου αν ελυσε τα θεματα του ο παυλος με τον κακο με νοιαζουν οι σφαγες της ομαδας μου με τον συγκεκριμενο που ειναι παμπολλες...επειδη θυμηθηκε ο κακος στα τελευταια του να το παιξει ταχα μου αντικειμενικος για να αποσυρθει ηρεμος δεν θα αλλαξουμε και το ρου της ιστοριας...
συγνώμη ρε σέρα, αλλά που είδες τις πάμπολες σφαγές?
Οι σφαγές ήταν κατα τα 00'ς.. Ο κάκος ήταν μέτριος προς καλός σε όλες του τις διαιτησίες.. Απλά εμείς έχουμε την τάση να αναθεματίζουμε τους πάντες και τα πάντα.. Θέλουμε με το ζόρι να βγάλουμε ΠΑΟΚαρχη τον Άγγελο και τον κονσεϊσάο, αλλά την ουστιά που παίξαν οι δυό στην ομάδα, δεν την συζητά κανείς..
Και στην τελική δεν με νοιάζει αν ήταν καλός διαιτητής.. Για άλλο λόγο θα έρθει στην ομάδα...
Από την στιγμή που του βρίζανε την μάνα 28.000 άνθρωποι, και αυτός το παραμερίζει και έρχεται, τότε δεν βλέπω τον λόγο προσωπικά να ασχοληθώ περαιτέρω για το αν δουλέψει η όχι..
Υγ. Αλήθεια, στα γραφεία είναι όλοι ΠΑΟΚτσήδες?
Υγ2. Αλήθεια, πόσοι από τους ΠΑΟΚτσήδες των γραφείων κοιτούν πρώτα την τσέπη τους? Εγώ μόνο γνωρίζω δύο περιπτώσεις..
κοιτα να δεις φιλε μου με μπερδευεις μαλλον γιατι ειμαι απο τους πρωτους που σνομπαρω τη φαρα των "ΠΑΟΚτσηδων" που αναφερεις πιο πανω...δεν με νοιαζει να εχω ΠΑΟΚτσηδες στα γραφεια αλλα με νοιαζει οταν βαζω ανθρωπους που βγαλανε παρα στην πλατη του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟΚτση οποιοι και να ειναι αυτοι (οχι οτι δεν εχω ηδη αρκετους εκει μεσα)...

αν εσυ δε θυμασαι τις πολλες σφαγες με γεια σου και με καμαρι σου εγω αυτο τον λαλακα τον θυμαμαι ανεκαθεν στη τουμπα να σφυριζει με το γνωστο συνδρομο του κομπλεξισμου που τον διακατειχε...την τελευταια του χρονια θυμηθηκε να το παιξει κιμπαρης βεβαια επειδη ειναι και τσακαλος για να κρατησει και τις πορτες ορθανοιχτες σε ολους και το κεφαλι του ησυχο βεβαια...
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

απ τους βρωμιάρηδες πουτ@ν@ς γιούς διαιτήτες αυτός είναι μακράν ο πιο αρχιδάτος καθώτι τους αδίκουσε συστηματικά όλους...
τώρα για τον λόγο που τον παίρνουμε? άμα είναι για να βοηθήσει την ομάδα να προσαρμοστεί στο ελλαδιστάν είναι πολύ καλύτερος απο οποιόδηποτε άλλο παοκάρχη είτε ποδοσφαιριστή...Και φυσικά πρέπει να μπεί ένας ακόμα δίπλα του ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΙΚΙΛΙΔΗ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ναρκισισμο είχε κάτι σαν βαρουφακη αλλά στην γαβροκλικα δεν ήταν κσμμια σχέση με σπάθα και μας έχει αδικήσει όπως έκανε και πολύ καλές διατησιες ....

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Πάντως αυτό που έλεγε ότι θέλει να γίνει αρχιδιαιτητης κτλ το απέρριψε για να έρθει σε εμάς

Όταν το πρωτοδιάβασα πάντως νόμιζα κάνουν πλάκα
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Sera4 έγραψε:κοιτα να δεις φιλε μου με μπερδευεις μαλλον γιατι ειμαι απο τους πρωτους που σνομπαρω τη φαρα των "ΠΑΟΚτσηδων" που αναφερεις πιο πανω...δεν με νοιαζει να εχω ΠΑΟΚτσηδες στα γραφεια αλλα με νοιαζει οταν βαζω ανθρωπους που βγαλανε παρα στην πλατη του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟΚτση οποιοι και να ειναι αυτοι (οχι οτι δεν εχω ηδη αρκετους εκει μεσα)...

αν εσυ δε θυμασαι τις πολλες σφαγες με γεια σου και με καμαρι σου εγω αυτο τον λαλακα τον θυμαμαι ανεκαθεν στη τουμπα να σφυριζει με το γνωστο συνδρομο του κομπλεξισμου που τον διακατειχε...την τελευταια του χρονια θυμηθηκε να το παιξει κιμπαρης βεβαια επειδη ειναι και τσακαλος για να κρατησει και τις πορτες ορθανοιχτες σε ολους και το κεφαλι του ησυχο βεβαια...
για το δεύτερο θα σου παραθέσω τα λόγια του Γκαρσία. Άλλά επαναλαμβάνω ότι θα έρθει για γεν. αρχηγός.. όχι για διαιτητής..
Να το χοντρύνω λίγο και να σου πω ότι πριν από αυτόν, περάσαν από αυτή τη θέση πολλοί της "οικογένειας". Γιατί άραγε δεν προτιμώνται?

Σε μια άλλη κατηγορία έγραψα εν ολίγοις ότι όλοι θα βρούνε λόγους να χωριστούν σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα για ένα πρόσωπο.. Για τον γιό Γκαγκάτση πχ θα πουν για τον μπαμπά, αλλά θα πούνε και ότι είναι μορφωμένος ΠΑΟΚτσής και ότι δεν πρέπει οι "αμαρτίες των γονιών" να παιδεύουν τα παιδιά..
για τους μόνους που δεν μπορούν να πούνε (προς στιγμήν) είναι ο Πάμπλο και για τον πρώην δήμαρχο πειραιά..
Με αυτό το σκεπτικό δηλαδή, κανένας δεν θα προσληφθεί, γιατί πάντα υπάρχουν μελανά σημεία στην καριέρα του..

υγ. σε παρακαλώ, εξήγησε λίγο την φράση "αλλα με νοιαζει οταν βαζω ανθρωπους που βγαλανε παρα στην πλατη του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟΚτση οποιοι και να ειναι αυτοι". Γιατί δεν μπορώ να δω το σημείο που ο Χ έβγαλε λεφτά στην πλάτη του ΠΑΟΚ. Αν το είχε κάνει, θα έπρεπε να είναι κατηγορούμενος..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Sera4 έγραψε:ειτε με δολο γκεο ο ενας ειτε με εμπαθεια ο αλλος το θυμα παραμενει παντα ο ΠΑΟΚ και αυτο δεν αλλαζει...

δεν βρηκα την απιστευτη φαση του σορλεν για να τη βαλω φιλε αν και το θυμαμαι πολυ καλα εκεινο το κουλα ΠΑΟΚ...
το θεμα ειναι να δουμε απο που πιθανόν πήγασε τούτη η εμπάθεια, γιατί πχ ο δόλος του σπάθα είναι ηλίου φαεινότερον.

αν δεν κάνω λάθος απαρχή όλων, ήταν εκείνο το ματς στο τηγάνι με τον Κάκο να χάνει την αγκωνιά του ντιόγο στον Παυλάρα, όπως όμως και τη ...γροθιά στο κατεστημένο... ακολούθησε φυσικά το τέλειο σκηνικό με το κυνηγητό στον ντουντού...

θεωρώ ότι εκεί ο Κάκος έπαθε αρχικά την Γκαρσιο-φοβήτιδα και ακολούθως την ΠΑΟΚοφοβία που τον διακατείχε εκείνη τη χρονιά.

τεσπα. Σερα, αν δεν κατάλαβες, δεν διαφωνώ μαζί σου στην ουσία, ότι δηλαδή έχει πληγώσει τον ΠΑΟΚ, αλλά διαφωνώ στη λογική της έκφρασης της αντίδρασης προς το πρόσωπο του.

υγ΅: και ένα ...πρόχειρο ρεζουμέ για τα..μάτια σας μόνο: http://www.gazzetta.gr/football/article ... arsia-vids :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”