Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
παντως μεσα στην εβδομαδα κανενα ριπορτ της ομαδας δεν μιλησε για τραυματισμο....
Φίλε, λίγο έλεος σε παρακαλώ.
Με την Ξάνθη δεν είχε απλά έναν επιπόλαιο μικροτραυματισμό όπως τώρα, είχε θλάση, καμία σχέση δηλαδή.
Επιπλέον σε κανένα ρεπορτάζ δεν αναφέρεται τίποτα για κανέναν τραυματισμό μέσα στο προηγούμενο διάστημα.
Οκ, ΠΑΟΚ είμαστε αλλά το άσπρο-μαύρο δεν γίνεται.
Με την Ξάνθη δεν είχε απλά έναν επιπόλαιο μικροτραυματισμό όπως τώρα, είχε θλάση, καμία σχέση δηλαδή.
Επιπλέον σε κανένα ρεπορτάζ δεν αναφέρεται τίποτα για κανέναν τραυματισμό μέσα στο προηγούμενο διάστημα.
Οκ, ΠΑΟΚ είμαστε αλλά το άσπρο-μαύρο δεν γίνεται.
- aisiodoksos
@kgeo
Πραγματικα τωρα θες να μιλησουμε για ριπορτ της ομαδας? μηπως και τιποτα περσινα ,προπερσινα με ψευτικους τραυματισμους ή με υγιεις παικτες ? Εδω ξεχνουσαν να βαλουν παικτες μεσα στα "ριπορτ"
.
Ο τραυματισμος μπορει να μην ηταν καν κατι σοβαρο απλα αυτο που εγινε τις προαλλες στην ξανθη , ειχαν χεσμενο τον αα γιατι αν τελικα δεν ηταν κατι επιπολαιο αλλα κατι πιο σοβαρο και παθαινε κατι ξες τι θα ακουγε που τον εβαλε ενω ειχε καποιες μικροενοχλησεις μεσα στην εβδομαδα?
Φανταζεσαι τι θα γινοταν εδω? πριν το ματς με τον γαυρο? νομιζω οτι εχει 2 πλευρες το πραγμα. Ο καθενας οπως το καταλαβαινει και το αντιλαμβανεται και ΘΕΛΕΙ να το καταλαβει. Κανενας δεν μπορει να αλλαξει την γνωμη κανενος , αποψεις καταθετουμε ολοι μας.
Πραγματικα τωρα θες να μιλησουμε για ριπορτ της ομαδας? μηπως και τιποτα περσινα ,προπερσινα με ψευτικους τραυματισμους ή με υγιεις παικτες ? Εδω ξεχνουσαν να βαλουν παικτες μεσα στα "ριπορτ"

Ο τραυματισμος μπορει να μην ηταν καν κατι σοβαρο απλα αυτο που εγινε τις προαλλες στην ξανθη , ειχαν χεσμενο τον αα γιατι αν τελικα δεν ηταν κατι επιπολαιο αλλα κατι πιο σοβαρο και παθαινε κατι ξες τι θα ακουγε που τον εβαλε ενω ειχε καποιες μικροενοχλησεις μεσα στην εβδομαδα?
Φανταζεσαι τι θα γινοταν εδω? πριν το ματς με τον γαυρο? νομιζω οτι εχει 2 πλευρες το πραγμα. Ο καθενας οπως το καταλαβαινει και το αντιλαμβανεται και ΘΕΛΕΙ να το καταλαβει. Κανενας δεν μπορει να αλλαξει την γνωμη κανενος , αποψεις καταθετουμε ολοι μας.
- john4serres
- charlie_pace
Άσχετα από το πως θα λήξει η χρονιά, συμφωνώ ότι δεν γίνεται να έχεις ομάδα με προπονητή και τεχνικό διευθυντή και να μην υπάρχει επικοινωνία και χημεία μετά θα τους. Ένας από τους δύο πρέπει να φύγει.ABALAEA2 έγραψε:Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας ΠΑΟΚτσής που να μην αγαπάει και εκτιμάει τον Άγγελο. Από την άλλη δεν νομίζω να υπάρχει επίσης κανένας που να μην βλέπει ότι έχει κολλήματα και μάλιστα μεγάλα. Είναι φανερό ότι με το Βρύζα δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής και όταν προπονητής και ΤΔ δεν συνεργάζονται την πληρώνει μόνο ο ΠΑΟΚ κύριοι. Έτσι κατά τη γνώμη μου ένας εκ των δύο πρέπει να αποχωρήσει. Αυτός για μένα πρέπει να είναι ο Άγγελος γιατί δεν νομίζω ότι μπορεί να ακολουθήσει σύγχρονες πρακτικές μάνατζμεντ στην Ομάδα.
Τότε δίνεις μία τελευταία ευκαιρία στο Βρύζα να επιλέξει και να χρεωθεί αυτός το νέο προπονητή. Κάποιον που να μπορεί να συνεργάζεται. Η καλύτερη δυνατή λύση για μένα είναι το δίδυμο Κονσεισάο-Ροζάριο του Σάντος, που μεγαλουργούν και φέτος στη Μπράγκα. Σου φέρνουν και 3-4 φθηνούς Πορτογάλους τύπου Ζέκα και χτίζεις σιγά σιγά ομάδα...
Έτσι όπως είναι ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή ίσως είναι καλύτερο να φύγουν και οι δυο... Για να γίνει μια νέα αρχή, χωρίς να υπάρχει η γκρίνια του έφαγε τον άγγελο, έφαγε τον βρυζα κλπ κλπ.. Στο τέλος της χρονιάς όμως.. Δεν ξέρω αν έχει νόημα μια αλλαγή τώρα. Εκτός αν πεις πετάω ότι έχει γίνει μέχρι τώρα και ξεκινάω από την αρχή με καινούριο team. Αλλά δεν με νοιάζει τι θα γίνει φέτος, είτε βγω πρώτος είτε βγω 7ος..
Και έχεις κλεισμενο το νέο δίδυμο 1 μήνα πριν το τελευταίο παιχνίδι για να κάνει την προεργασια του.. Όχι 10 μερες πριν το πρώτο ματς. Θα είναι κρίμα και του χρόνου "η ομάδα να χτίζεται για να πάρει τίτλο την επόμενη χρονιά"...
απο τα ριπορτ που βγαζει καθε μερα η ομαδα αναφερομαι. πουθενα δε λεει εστω για ατομικο ή για μικροτραυματισμο ή οτι εκανε σε πιο χαλαρο ρυθμο. ΤΙΠΟΤΑ.aisiodoksos έγραψε:@kgeo
Πραγματικα τωρα θες να μιλησουμε για ριπορτ της ομαδας? μηπως και τιποτα περσινα ,προπερσινα με ψευτικους τραυματισμους ή με υγιεις παικτες ? Εδω ξεχνουσαν να βαλουν παικτες μεσα στα "ριπορτ".
- aisiodoksos
@ karelia
αδερφε μου δεν λεω οτι ειχε κατι σοβαρο αυτο προσπαθω να εξηγησω , αλλα οπως και να το κανουμε το φοβηθηκε πριν το ματς με τον gay λαθος οπως αποδειχτηκε αλλα μπορω να κατανοησω την λογικη του να ΜΗΝ τον βαλει.
Το οτι ειμασταν χαλια δεν ευθυνεται ενας μακ για αυτο. Φταιει κυριως ο αα για την χαλαροτητα που μπηκαν μεσα στο παιχνιδι . Αν ο ΠΑΟΚ επαιζε σαν ΠΑΟΚ απο το 1ο ημιχρονο κατι που ψιλοεπαιξε στο 2ο τοτε καλα θα ειμασταν.
Τελειως αδιαβαστος με τραγικο κοουτσαρισμα και αλλαγες (εκτος την λογικη του μακ) που αντι να βοηθησουν στην ανατροπη μας εκοψαν την φορα.
αδερφε μου δεν λεω οτι ειχε κατι σοβαρο αυτο προσπαθω να εξηγησω , αλλα οπως και να το κανουμε το φοβηθηκε πριν το ματς με τον gay λαθος οπως αποδειχτηκε αλλα μπορω να κατανοησω την λογικη του να ΜΗΝ τον βαλει.
Το οτι ειμασταν χαλια δεν ευθυνεται ενας μακ για αυτο. Φταιει κυριως ο αα για την χαλαροτητα που μπηκαν μεσα στο παιχνιδι . Αν ο ΠΑΟΚ επαιζε σαν ΠΑΟΚ απο το 1ο ημιχρονο κατι που ψιλοεπαιξε στο 2ο τοτε καλα θα ειμασταν.
Τελειως αδιαβαστος με τραγικο κοουτσαρισμα και αλλαγες (εκτος την λογικη του μακ) που αντι να βοηθησουν στην ανατροπη μας εκοψαν την φορα.
- aisiodoksos
@kgeo
Αρα λεει ψεμματα ο αα και κατι αλλο συμβαινει? μηπως εχει μαλωσει με τον παικτη? μηπως δεν θελει το πρωταθλημα? ποιος ξερει.
Αν το εκανε ο Χουμπ ρε συ γκεο γιατι θυμαμαι οτι γραφαμε και περυσι και ησουν ενθερμος υποστηρικτης οπως και εγω..τι θα ελεγες ρε συ γκεο? θα τον δικαιολογουσες η οχι? το προβλημα ειναι οτι ειναι ο αγγελος..
Αρα λεει ψεμματα ο αα και κατι αλλο συμβαινει? μηπως εχει μαλωσει με τον παικτη? μηπως δεν θελει το πρωταθλημα? ποιος ξερει.
Αν το εκανε ο Χουμπ ρε συ γκεο γιατι θυμαμαι οτι γραφαμε και περυσι και ησουν ενθερμος υποστηρικτης οπως και εγω..τι θα ελεγες ρε συ γκεο? θα τον δικαιολογουσες η οχι? το προβλημα ειναι οτι ειναι ο αγγελος..
σχεδιασμος του κωλου απο κοινου με τον βρυζα(4!αριστερα μπακ-3!δεξα μπακ-2!καθαρα στοπερ-0!οργανωτης-1!εξτρεμ!)..0 δουλειά στα στημενα ειτε αμυντικα ειτε επιθετικα.τακτικη γηπεδου πολυ κακη.δεν υπαρχει σχεδιο και φυσικα ουτε ατομικες ενεργειες(πλην μακ).χαφ που δεν κανουν ξαφνικα υπερβασικοι(τσανδαρης-μαντουρο-σαλπι ακομα και ο περευρα εκει που τον βαζει δεν μπορει).ο τελειωμενος μαντουρο βασικοτατος.ξαφνικα και με ευθυνη σου(οπως με ποζαντζιδη) μενουμε μονο με ρατς αριστερα !δηλαδη στα επομενα δυο παμε με σκονδρα αριστερα !ΕΛΕΟΣ!
Υ.Γ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΟΤΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΕΓΩ(ΝΑΙ ΕΓΩ) ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ!
Υ.ΓΘεωρω καλυτερα να γινουν ολες οι αλλαγες το συντομοτερο για να μη χαθει τελειως(οπως παει) η χρονια .ετσι θα γινει πολυ πιο συντομα κ μεθοδικα ο σχεδιασμός κ της επομενη χρονιας,αφου θεωρω οτι οτι κ να γινει ο αγγελος δεν μενει και ας μεινει μεχρι τελους.
Υ.Γ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΟΤΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΕΓΩ(ΝΑΙ ΕΓΩ) ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ!
Υ.ΓΘεωρω καλυτερα να γινουν ολες οι αλλαγες το συντομοτερο για να μη χαθει τελειως(οπως παει) η χρονια .ετσι θα γινει πολυ πιο συντομα κ μεθοδικα ο σχεδιασμός κ της επομενη χρονιας,αφου θεωρω οτι οτι κ να γινει ο αγγελος δεν μενει και ας μεινει μεχρι τελους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gergeo4 την Κυρ 01 Φεβ 2015, 13:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ε ναι.john4serres έγραψε:ο μικροτραυματισμος του μακ λεγεται "καλο παιδι ο φανης ας παιξει βασικος"
το ειπε για να προστατευσει το τζανδαρη. ετσι το βλεπω εγω.aisiodoksos έγραψε:@kgeo
- Περιπτερος
Δηλαδή την μακακία του Αναστασιάδη δεν μπορεί να την διορθώσει η υποφερτή αγωνιστική συμπεριφορά αυτών που αγωνίζονται ?Karelias έγραψε:Μια χαρά λογικός είμαι.
Άσε τα κοράκια απ έξω, μιλάς για λάθη του ΑΑ, ''που συμβαίνουν''.
Αυτό που έγινε με τον Μακ χθες, ''δεν συμβαίνει'' μιλάμε για μοιραίο λάθος.
Αν ήταν στο πρώτο ημίχρονο ψόφιες γάτες στο δεύτερο είδες εσύ να τρώνε τίποτα σίδερα; Τα στοιχειώδη έγιναν, μιας κι ο Μακ, ένα εξτρέμ δηλαδή, μπήκε στο γήπεδο κι αμέσως η πίεση στον άξονα αποφορτίστηκε.
Απ εκεί που στο πρώτο ο Μαρτίνεζ έκανε πάρτι, στο δεύτερο εξαφανίστηκε.
Και ναι, ο Μακ ανασταίνει όλον τον ΠΑΟΚ. Γιατί χωρίς εξτρέμ, δεν γάμησε κανείς, τι να κάνουμε τώρα δηλαδή, δεν θα επαναπροσδιορίσουμε το ποδόσφαιρο
Ξαναλέω, αν ένας άνθρωπος είναι υπεύθυνος για την καλή πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα είναι ο ΑΑ
αλλά χθες αυτός έχασε το ματς.
Τι είναι αυτοί ? ανύπαρκτοι ?
Πόσες φορές αβίαστα έδωσαν την μπαλα σε αντίπαλο στο α' ? 18 μετρημένες !!!. Δεν λέω για λάθη που μπορεί να γίνουν, λέω για αδικαιολόγητα δώρα.
Δεν κατάφερναν να αλλάξουν μία μπαλιά.
Πρέσαραν λίγο οι άλλοι.
Εκανε και άλλες μακακίες ο Αγγελος χθες, ήταν η μέρα του παιδιού. Αλλά αν στο β' πήγαινε άλλη μία μπαλα μέσα τότε απλώς θα προβληματιζόμασταν.
Ο Νομπόα στο α' ήταν αλλού.
Ο Κόστα φταίει για το 2ο γκολ.
Μόνοι διασωθέντες ο Ιτάνζ και ο Μακ.
Εχω γράψει
4-4-2
Εξω Σάλπι, Κλάους μόνο σέντερ φορ, Ρατς στην θέση του και όχι όπου γουστάρει, κομμένες με ξύλο οι γιόμες και πάνω από όλα ΨΥΧΗ ρε ΠΕΘΑΜΕΝΑ στο παιχνίδι.
Εγώ χθες είδα στο Α' κάτι λουλούδες και στο 2ο να πετάνε τις μπάλες έξω μέσα από την περιοχή.
Παίζουν και οι άλλοι ξέρεις.
Όταν βλέπουν ότι απ τα άκρα δεν έχουν να φοβηθούν και πολλά
σε πιέζουν ψηλά, μικραίνουν το πλάτος κι ο ανύπαρκτος Φωτάκης κάνει ματσάρα κι εσύ πουλάς 18 φορές τη μπάλα
γιατί δεν έχεις που να τη δώσεις και πελαγώνεις και τρως 3 φάσεις μέχρι το 20 στο γήπεδό σου.
Όταν βλέπουν ότι απ τα άκρα δεν έχουν να φοβηθούν και πολλά
σε πιέζουν ψηλά, μικραίνουν το πλάτος κι ο ανύπαρκτος Φωτάκης κάνει ματσάρα κι εσύ πουλάς 18 φορές τη μπάλα
γιατί δεν έχεις που να τη δώσεις και πελαγώνεις και τρως 3 φάσεις μέχρι το 20 στο γήπεδό σου.
τα περισσοτερα μας λαθη χθες στο α' ημιχρονο εγιναν στην αριστερη πτερυγα. αυτο και μονο αυτο.
Μην τρελαθούμε με τον υποτιθέμενο τραυματισμό του ΜΑΚ
α) Δεν υπάρχει ούτε μιση αναφορά στα ιατρικά δελτία της ομάδας
β) Δεν υπάρχει ούτε μια φορά μέσα στην εβδομάδα που να έκανε ατομικό ή χαλαρή προπόνηση
γ) Δεν το επιβεβαιώνει ούτε ο ίδιος.
Χίλιες φορές να βγει να πει έκανα λάθος... από αυτό.
α) Δεν υπάρχει ούτε μιση αναφορά στα ιατρικά δελτία της ομάδας
β) Δεν υπάρχει ούτε μια φορά μέσα στην εβδομάδα που να έκανε ατομικό ή χαλαρή προπόνηση
γ) Δεν το επιβεβαιώνει ούτε ο ίδιος.
Χίλιες φορές να βγει να πει έκανα λάθος... από αυτό.