Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Αν θα έπρεπε να ποντάρω κάπου τα λεφτά μου θα ήταν στο ότι σχετικά σύντομα θα έρθουν "χαρμόσυνα" νέα για μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ.
Και ότι θα φορεθεί πολύ το "trabajo" στο μέλλον.
Υ.Γ. Μιλάω καθαρά από διαίσθηση, δεν γνωρίζω κάτι. Όταν γνωρίζω κάτι το δηλώνω εξαρχής. Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και ότι θα φορεθεί πολύ το "trabajo" στο μέλλον.
Υ.Γ. Μιλάω καθαρά από διαίσθηση, δεν γνωρίζω κάτι. Όταν γνωρίζω κάτι το δηλώνω εξαρχής. Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Άντε μακάρι μπας και μπορέσουμε να ξαναμπούμε άφοβα στο φόρουμΣυμφωνα με την ακροδεξια Ελευθερη Ωρ......την παντα εγκυρη Sportime, ο Λουτσεσκου παιζει για τον παγκο της Βερονα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ήδη δεξιά και αριστερά σφυράν πως θα έχουμε αλλαγή προπονητή μέσα στην διακοπή.
Και όπως αντίστοιχα όταν ήρθε ο Λουτσεσκου, όπου υπάρχει καπνός, (συνήθως) υπάρχει και φωτιά
Και όπως αντίστοιχα όταν ήρθε ο Λουτσεσκου, όπου υπάρχει καπνός, (συνήθως) υπάρχει και φωτιά
Τρόμος έγραψε:Ρε συ Ράζβαν θέλω να σε στηρίξω και δεν μ' αφήνεις. Ο Γκορτεζιάνι ρε συ στόν ΠΑΟΚ Β'. Θα κατέβεις δηλαδή με μόνο φορ τον Ολιβέιρα; Ο Τόμας γυρνάει από τραυματισμό και δεν είναι καθαρό φορ. Κρατάς τον Παναγιώτου γιατί χρειάζεσαι πέμπτο στόπερ αλλά σου περισσεύουν τα φορ;
Εν τω μεταξύ δεν ξεκινάει ουτε στον ΠΑΟΚ Β' βασικός αλλά είπαμε ο Λουτσέσκου έχει κόμπλεξ με τους νεαρους.constadine έγραψε:Αφού έχει Μπίσε και για φορ αν χρειαστεί ,τον Γκορτεζιάνι τι να τον κάνει;
- Willie the Pimp
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]dragon έγραψε:Τρόμος έγραψε:Ρε συ Ράζβαν θέλω να σε στηρίξω και δεν μ' αφήνεις. Ο Γκορτεζιάνι ρε συ στόν ΠΑΟΚ Β'. Θα κατέβεις δηλαδή με μόνο φορ τον Ολιβέιρα; Ο Τόμας γυρνάει από τραυματισμό και δεν είναι καθαρό φορ. Κρατάς τον Παναγιώτου γιατί χρειάζεσαι πέμπτο στόπερ αλλά σου περισσεύουν τα φορ;Εν τω μεταξύ δεν ξεκινάει ουτε στον ΠΑΟΚ Β' βασικός αλλά είπαμε ο Λουτσέσκου έχει κόμπλεξ με τους νεαρους.constadine έγραψε:Αφού έχει Μπίσε και για φορ αν χρειαστεί ,τον Γκορτεζιάνι τι να τον κάνει;
- Μπαρκαρούτσος
Ναι οποτε ειναι λογικο να παει με ενα φορ. Μια χαρα παιζει Β ο μικρος.dragon έγραψε:Τρόμος έγραψε:Ρε συ Ράζβαν θέλω να σε στηρίξω και δεν μ' αφήνεις. Ο Γκορτεζιάνι ρε συ στόν ΠΑΟΚ Β'. Θα κατέβεις δηλαδή με μόνο φορ τον Ολιβέιρα; Ο Τόμας γυρνάει από τραυματισμό και δεν είναι καθαρό φορ. Κρατάς τον Παναγιώτου γιατί χρειάζεσαι πέμπτο στόπερ αλλά σου περισσεύουν τα φορ;Εν τω μεταξύ δεν ξεκινάει ουτε στον ΠΑΟΚ Β' βασικός αλλά είπαμε ο Λουτσέσκου έχει κόμπλεξ με τους νεαρους.constadine έγραψε:Αφού έχει Μπίσε και για φορ αν χρειαστεί ,τον Γκορτεζιάνι τι να τον κάνει;
-
Εν τω μεταξυ εχει να κανει προπονησηdragon έγραψε:Τρόμος έγραψε:Ρε συ Ράζβαν θέλω να σε στηρίξω και δεν μ' αφήνεις. Ο Γκορτεζιάνι ρε συ στόν ΠΑΟΚ Β'. Θα κατέβεις δηλαδή με μόνο φορ τον Ολιβέιρα; Ο Τόμας γυρνάει από τραυματισμό και δεν είναι καθαρό φορ. Κρατάς τον Παναγιώτου γιατί χρειάζεσαι πέμπτο στόπερ αλλά σου περισσεύουν τα φορ;Εν τω μεταξύ δεν ξεκινάει ουτε στον ΠΑΟΚ Β' βασικός αλλά είπαμε ο Λουτσέσκου έχει κόμπλεξ με τους νεαρους.constadine έγραψε:Αφού έχει Μπίσε και για φορ αν χρειαστεί ,τον Γκορτεζιάνι τι να τον κάνει;
με τη Β' ομαδα απο τοτε που ειχε καυσωνες
αλλα ενταξει ας ριξουμε κανα πυροτεχνημα!
Κύλησε ο τέντζερης... Ο Ντύσελντορφ/mailo λείπει για να συμπληρωθεί η Αγία Τριάδα αυτού του τόπικ, μην πω και του φόρουμ.
Απορία το έχω πραγματικά.
Τι σκάλωμα έχετε φάει με το Γκορτεζιανι;
Αφήστε τον Λουτσεσκου απ' έξω. Πείτε δεν υπάρχει καν.
Τι έχετε δει από τον μικρό και σας έχει ενθουσιάσει; Τόσο που να σας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι "έπεσε" ξανά στον ΠΑΟΚ Β';
Η περσινή του χρόνια στην Superleague 2 με 3 γκολ σε 21 ματς;
Ή το ενάμιση ματς που έπαιξε φέτος όπου πέρα από ένα ψαλιδακι δεν υπήρχε μέσα στο γήπεδο;
Δεν χρειάζεται ρε σεις να γκρινιάζετε για τα πάντα. Ο άνθρωπος που μονίμως γκρινιάζει χάνει το δίκιο του ακόμα και στις περιπτώσεις που έχει πραγματικά δίκιο.
Τι σκάλωμα έχετε φάει με το Γκορτεζιανι;
Αφήστε τον Λουτσεσκου απ' έξω. Πείτε δεν υπάρχει καν.
Τι έχετε δει από τον μικρό και σας έχει ενθουσιάσει; Τόσο που να σας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι "έπεσε" ξανά στον ΠΑΟΚ Β';
Η περσινή του χρόνια στην Superleague 2 με 3 γκολ σε 21 ματς;
Ή το ενάμιση ματς που έπαιξε φέτος όπου πέρα από ένα ψαλιδακι δεν υπήρχε μέσα στο γήπεδο;
Δεν χρειάζεται ρε σεις να γκρινιάζετε για τα πάντα. Ο άνθρωπος που μονίμως γκρινιάζει χάνει το δίκιο του ακόμα και στις περιπτώσεις που έχει πραγματικά δίκιο.
-
Συμφωνω, αν γυρναει οντως ο Τομας τοτε αριθμητικα ειμαστε ενταξει, δεν υπαρχει λογος να ζηταμε να ειναι κι ο Γκορντετζιανι αποστολη μιας και ουτως ή αλλως ειναι 3η επιλογη.
Αν τον κράταγε μαζί με Τόμας στην αποστολή θα λέγαμε γιατί δεν τον αφήνει στη Β να παρει χρόνο συμμετοχής από το να καθεται απλά να σκουπίζει παγκο ; μόνα ζυγά δικά μας