ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
left back

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από left back »

Συγγνώμη για την αφελή ερώτηση και ίσως οφτόπικ, αυτό που διαβασα κάπου για Ίβιτς, έχει την παραμικρή βάση;
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Sick Bastard έγραψε:Θα έρθει ο Μπέος να μας στρώσει
Ο Μπέ-ος είναι και δήμαρχος σε μία πόλη ... .
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δηλαδή τώρα αλήθεια, ανακαλύψατε σήμερα την Αμερική με τις δηλώσεις Μισιτς;
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Εγώ θα ήθελα ένα ολικό restart αλλα απο την άλλη σκέφτομαι οτι θα το κάνει ο Ρεμπε και λεω ασε πάω καλύτερα για ύπνο.
Αν θέλεις σοβαρά Πρωτάθλημα του χρονου, πρεπει να κανεις οτι ο γαύρος περυςι (πλην Τζηλου και παραρτημάτων): προπονητή ίδιο και κορμό απο τωρα ώστε το καλοκαιρι να πέσουν πινελιές ουσίας
Αλλα παλι σκέφτομαι με ποιον προπονητή και με ποιους παίχτες απο ολους;
Δεν θα ήθελα να ειμαι στη θέση του Ιβαν αυτη την εποχή...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Εγώ θυμάμαι να λέμε "Ιβάν πήγαινε στο Ροστόφ και άσε τεχνοκράτες να κάνουν δουλειά" , τώρα που δεν μπλέκεται πάλι τα ανάποδα εμείς.

Τα είδαμε τα αποτελέσματα των τεχνοκρατών... 18Μυρια σε αγορές παιχτών σε δύο χρόνια για το απόλυτο τίποτα..

Χίλιες φορές Γιωργάκης αν είναι που έφερε τη φουρνιά του νταμπλ (όπως λέγαμε) και τον κραζαμε που έπαιζε football manager..

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
olienin

Δημοσίευση από olienin »

Το παληκαρι προφανως εχει μια ενημερωση, μη πεφτουμε να τον φαμε. Ουτε ειναι απαραιτητως κακο οτι για να ρθουν παικτες πρεπει να φυγουν. Κανεις δεν ειναι τρελος να ριχνει λεφτα σε κουβα διχως πατο. Επιμενω οτι η ομαδα εχει καλους παικτες σε 5-6 θεσεις. Παικτες για πρωταθλητισμο. Θελει 6αρι για το αμυντικο τρανσιτιον. εχει φαει 6 γκολ απο κει κ αλλα 4 οπως αμυνεται απο αριστερα. Και ενα φορ και δεκαρι ωστε να απειλει κ απο τον αξονα. Λετε για ζιβκοβιτς οτι ειναι πεσμενος. Και ρωτω: πως να μην ειναι πεσμενος οταν ολοι οι αντιπαλοι προπονητες σου ντουμπλαρουν τα ακρα και αφηνουν τον αξονα. Νομιζουμε οτι ο αντιπαλος ειναι χαζος. Μεγα λαθος. Ξερει ο καθε αντιπαλος πολυ καλα οτι απο τον αξονα ο ΠΑΟΚ θα του κανει 1 γκολ κ αν ενω απο τα ακρα χωρις ντουμπλαρισμα μπορει να τον διαλυσει οπως psv. Και μην πεφτουμε σε παμπλο να τον φαμε. ΟΚ, ειναι επιλογη μας να μαθει στο κεφαλι μας. Λετε για τα αρνητικα του. Γιατι δε λετε ομως οτι εδω και 4 ματς τα στημενα μας μας δινουν γκολ. Βλεπεις 3 κομπινες, απειλεις. Με τον ζωγραφο ειχες να απειλεισεις απο στημενα 2 χρονια. Δε θελει αφορισμους, ποδοσφαιρικη λογικη θελει. Ο παμπλο χθες για 2 πραγματα εχει ευθυνη μονο. Για 2-2 που τρως καπακι ενω επρεπε να στηθεις πισω και για το πεναλτυ που εκτελει οποιος γουσταρει. Για τιποτα αλλο
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Δυστυχώς πρέπει να δώσουμε αγώνα σαν λαός να πετάξουμε πολλά κατάλοιπα του παρελθόντος.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

left back έγραψε:Συγγνώμη για την αφελή ερώτηση και ίσως οφτόπικ, αυτό που διαβασα κάπου για Ίβιτς, έχει την παραμικρή βάση;
Βαση δεν γνωριζω αν εχει αλλα το μετροσπορ.γρ δημοσιευσε αρθρο για επικοινωνια Ιβαν Ιβιτς εχθες..μπορει να ειναι
αρδοτρυπημα..μπες να το διαβασεις
Panvl1984

Δημοσίευση από Panvl1984 »

Εδω δεν μπορουμε να διωξουμε παικτες που ειναι πιο ευκολο!! Πως περιμενουμε μα παρουν;;;
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

τεχνοκράτες ....
Ο βρωμόσκυλος ξαναγράφει για Κροβίνοβιτς σήμερα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Πότε το είπαμε αυτό ρε παρολε, εγώ πάντα θυμάμαι εδώ μέσα οτι διοίκηση από την Ρωσία δε γίνεται.
Εσύ που τα διάβασες αυτά;
Άβαταρ μέλους
obanebane

omerta76 έγραψε:Εγώ θα ήθελα ένα ολικό restart αλλα απο την άλλη σκέφτομαι οτι θα το κάνει ο Ρεμπε και λεω ασε πάω καλύτερα για ύπνο.
Αν θέλεις σοβαρά Πρωτάθλημα του χρονου, πρεπει να κανεις οτι ο γαύρος περυςι (πλην Τζηλου και παραρτημάτων): προπονητή ίδιο και κορμό απο τωρα ώστε το καλοκαιρι να πέσουν πινελιές ουσίας
Αλλα παλι σκέφτομαι με ποιον προπονητή και με ποιους παίχτες απο ολους;
Δεν θα ήθελα να ειμαι στη θέση του Ιβαν αυτη την εποχή...

Εγώ σαν τρελός θα ήθελα να είμαι στη θέση του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Παρ 08 Ιαν 2021, 21:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

ειρηνη υμιν!!! δεν θα γινει εμφυλιος τωρα για τον εσιτι η για τις μεταγραφες. Ψυχραιμια , τι θα γινει δηλ αν δεν παει καλα το πραγμα ?? δηλ η ΒΑΛΕΝΘΙΑ Η ΙΝΤΕΡ Η ΜΙΛΑΝ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Η ΝΑΠΟΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΤΛΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ??? ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ??? εδω πηγε να γινει εμφυλιος για τον φερρειρα που πινει κασασες στη κοπα καμπανα ...

ΛΟΙΠΟΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ : ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΒΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ... ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ..ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ... ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚ...Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ..
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...
ΑΠΟΜΥΖΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟΥς ΠΟΡΟΥΣ ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ.... ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΒΑΝ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΜΕ ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ... ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΥΡΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΣΑ ΑΠΕΔΩΣΑΝ??? ΟΠΟΤΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ
ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ???? ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ..ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΩς ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ....... ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΟΦ ΤΟΠΙΚ αλλα και οι μεταγραφες εντασσονται σαυτο πλαισιο που προανεφερα..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Mitsospaoki4 έγραψε:Εγώ να ρωτήσω κάτι προς τους mods και όσους έχουν πληροφορίες.
Ο Ιβάν σήμερα είπε να στηριχτεί ο Πάμπλο με όσα εφόδια γίνεται.
Εσείς λέτε ότι δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές;;;

Πως κολάν αυτά τα 2;

Εντελώς φιλικά πάντα
Προσωπικά δεν έχω κάτι.

Τωρα αν έγραψαν για να έγραψαν οι γνωστοί, δεν το ξέρω.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

obanebane έγραψε:Πότε το είπαμε αυτό ρε παρολε, εγώ πάντα θυμάμαι εδώ μέσα οτι διοίκηση από την Ρωσία δε γίνεται.
Εσύ που τα διάβασες αυτά;
Φυσικά και γράφαμε και αυτό που λες..
Μια το ένα λέμε μια το άλλο..
Δε μας πιάνεις κι από πουθενά.. μονά ζυγά δικά μας.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”