Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
ρε ace δλδ ελεος. ήρθε ο Σβαμπ, 29 ετων απο ραπιντ αρχηγος κτλ και επο πισω ερχεται και ενας ελπιδοφορος; παλτο; κατι ενδιαμεσο; ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.
εσυ τον εκανες βασικο, αναντικαταστατο και μας εβγαλες και στη 4η θεση με 2 προτασεις.
ε ρε παλικαρε λιγο καπου το χανεις το δικαιο σου ετσι να ξες...
τα υπόλοιπα που οποιος καταλαβε καταλαβε, το μονο που θα πω ειναι ντροπη σου.
εσυ τον εκανες βασικο, αναντικαταστατο και μας εβγαλες και στη 4η θεση με 2 προτασεις.
ε ρε παλικαρε λιγο καπου το χανεις το δικαιο σου ετσι να ξες...
τα υπόλοιπα που οποιος καταλαβε καταλαβε, το μονο που θα πω ειναι ντροπη σου.
- invincible
όχι παράδειγμα έφερα ο συγκεκριμένος ψάχνει για 2ετες με 4-5 εκ. σύνολο από όσα διάβασα δεν νομίζω να δώσουμε τόσα πολλά εννοώ θα κρίνουμε στο χορτάρι όποιος και να έρθει είτε είναι προπονητής ή παίχτης...black_star_ninja έγραψε:Έπαιζε κ Βόλφσπουργκ.. παίζει να τον ξέρει ο δικος μας;; Όνειρο ζωωωω...!!!invincible έγραψε:Μην μαλώνετε... Λοιπόν φέτος δεν βλέπω κανέναν να κάνει μεταγραφές εκτός του Καρυπου ο άνθρωπος δεν έχει ρόστερ εδώ που τα λέμε... Μην τρελαίνεστε... Μέχρι 20 του μήνα μπορεί να σε φέρει κανένα καλό φορ να τον βάλει να παίξει...
Μην περιμένετε πολλά... να περιμένετε λίγα... ώστε αν έρθουν στο χορτάρι τα πολλά να μας εκπλήξουν άμα μας εκπλήξουν ...
Δώστε πίστωση χρόνου μέχρι το τέλος να δούμε τις σκούπες και το κτίσιμο και μετά να κρίνουμε όλοι.
Και που είστε τις μεταγραφές μόνο στο χορτάρι. Μπορεί να έρθει και ο Ματζουκιτς και να μην ακουμπήσει μπάλα... οπότε βλέπουμε και κρίνουμε στο χορτάρι μόνο στην Ελλάδα μονο και στον ΠΑΟΚ μόνο.))))
-
Φιλε κατσε απλα να τον δεις στο χορταρι!μπορει να μας βγει και σαμπο και να εχεις δικαιο,αλλα να κραζεις με το καλημερα ολο λαθος.για του εσιτι που λες ολοι μας ζητουσαμε σκυλο 6αρι και εχει ολα τα χαρακτηριστικα για συγκεκριμενα παιχνιδια.για τα λεφτα απο βελγιο με γεματες χρονιές τον πηρες!ace.79.gr έγραψε:Να μην εχουμε απαιτησεις τι εννοεις? Την τιμητικη 4η θεση του πρωταθληματος?γιατι με νινουες για εκει εισαι.Σουρμε αυτο που μαλωνεις ατομα με συγκεκριμενες αποψεις που δεν ταιριαζουν με την επισημη γραμμη να το κοιταξεις
- ToMousiTouCrespo
Αν ήταν καλός θα έπαιζε στην Γεωργία;;;;!!!!111 Τι εννοείς είναι Γεωργιανος και μόλις 21;;;!!!1 Γιατί δεν παίζει Bundesliga ξερωγώ ασούμε;;;;!!!11
Τον παίκτη δεν τον έχω δει αλλά και μόνο που μερικοί τον κράζετε πριν πιάσει στυλό είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει καλά. Η περίπτωση του Κρέσπουρα δεν μας έμαθε τίποτα...
Τον παίκτη δεν τον έχω δει αλλά και μόνο που μερικοί τον κράζετε πριν πιάσει στυλό είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει καλά. Η περίπτωση του Κρέσπουρα δεν μας έμαθε τίποτα...
- black_star_ninja
Το κατάλαβα. Καπου διάβασα οτι μόνο για σεντερ φορ μπορει να γίνει υπέρβαση γιαυτο ελπιζω..invincible έγραψε:όχι παράδειγμα έφερα ο συγκεκριμένος ψάχνει για 2ετες με 4-5 εκ. σύνολο από όσα διάβασα δεν νομίζω να δώσουμε τόσα πολλά εννοώ θα κρίνουμε στο χορτάρι όποιος και να έρθει είτε είναι προπονητής ή παίχτης...black_star_ninja έγραψε:Έπαιζε κ Βόλφσπουργκ.. παίζει να τον ξέρει ο δικος μας;; Όνειρο ζωωωω...!!!invincible έγραψε:Μην μαλώνετε... Λοιπόν φέτος δεν βλέπω κανέναν να κάνει μεταγραφές εκτός του Καρυπου ο άνθρωπος δεν έχει ρόστερ εδώ που τα λέμε... Μην τρελαίνεστε... Μέχρι 20 του μήνα μπορεί να σε φέρει κανένα καλό φορ να τον βάλει να παίξει...
Μην περιμένετε πολλά... να περιμένετε λίγα... ώστε αν έρθουν στο χορτάρι τα πολλά να μας εκπλήξουν άμα μας εκπλήξουν ...
Δώστε πίστωση χρόνου μέχρι το τέλος να δούμε τις σκούπες και το κτίσιμο και μετά να κρίνουμε όλοι.
Και που είστε τις μεταγραφές μόνο στο χορτάρι. Μπορεί να έρθει και ο Ματζουκιτς και να μην ακουμπήσει μπάλα... οπότε βλέπουμε και κρίνουμε στο χορτάρι μόνο στην Ελλάδα μονο και στον ΠΑΟΚ μόνο.))))
Εκεί που είχαμε θετική διάθεση να γίνουν κι άλλες μεταγραφές προ Μπεσίκτας ανεβάζει ο Γιώργης ότι έρχονται κινήσεις και από τότε τίποτα 

- Trilofiotis
Να ντρέπεστε μόνο για την κυβέρνηση που μας έχει αφήσει δεμένους στα 4 και για τους ατομιστές ευθυνης που μπαίνουν φαρμακεία και φούρνους χώρις μάσκες όλη την ώρα.
Έχουμε πράματα να ντρεπόμαστε και εκτός ΠΑΟΚ. Εδώ ας δείξουμε πραγματική ατομική ευθύνη και να μην προσβαλλόμαστε μεταξύ μας.
Έχουμε πράματα να ντρεπόμαστε και εκτός ΠΑΟΚ. Εδώ ας δείξουμε πραγματική ατομική ευθύνη και να μην προσβαλλόμαστε μεταξύ μας.
Ace εγώ είμαι απλά ένας οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. ( χαζός ,λογικός ,χαζοχαρούμενος, δεν έχει σημασία ),ace.79.gr έγραψε:Σουρμε εχω ματι ,δεν φταιω εγω που το τμημα σκαουτιγκ του ΠΑΟΚ ειναι για τα σκυλια τα μαυρα,δεν εχουν αφησει παλτό για παλτο.Αλλα αυτο που υπερασπιζετε με σθενος εναν παγκοσμιος αγνωστο γεωργιανο παικτη με ξεπερναει
έκανα πρόβλεψη για 10 γκολ 10 ασίστ ( πάλι δεν έχει σημασία ) ,
μπορεί να κάνω λάθος ( πάλι δεν έχει σημασία )
να ακούσω την γνώμη των obanebane , renegade , Tupac , seaman , josoua ,
WestBlock4 , Taseos , INVIVCIPLE . Gospi, Σουριναμέζο ,Napoli4 .
Αυτό έχει σημασία !!!
Να ονειρευτώ , να κρίνω , να ελπίζω , να μάθω , να καταλάβω , τι σόι παίκτη πήραμε .
Μερικοί ας κρατήσουν τα ( ξέρω όλα , την μίρλα , τις πελατειακές νοοτροπίες , το αντάρτικο χωρίς λόγο ,
την γαυροποίηση , την κομματικοποίηση , τον εγωισμό , τον ΕΥΑΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ) για πάρτη τους .
Ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ΄όλα .
Σβηστηκαν εκφρασεις, πιο ομορφα
pgetsos
Οχι, "μαλωνει" αυτους που μας επρηξαν τα συκωτια επι μερεςace.79.gr έγραψε:Να μην εχουμε απαιτησεις τι εννοεις? Την τιμητικη 4η θεση του πρωταθληματος?γιατι με νινουες για εκει εισαι.Σουρμε αυτο που μαλωνεις ατομα με συγκεκριμενες αποψεις που δεν ταιριαζουν με την επισημη γραμμη να το κοιταξεις
Τον εχεις δει; Οχι. Ο σκαουτερ τον ειδε (και ειναι και δουλεια του); Προφανως ναι
Οποτε αντε παλικαρι μου και κανε αυτο το μπαμ που ειπες μπας και ησυχασουμε. Δε σ'αρεσε, το ειπες 1-2-5-30

- invincible
Κοίτα υπάρχουν δύο περιπτώσεις αν πάρεις τώρα φορ άμεσα μέχρι της 20 να μπει να βοηθήσει άμεσα:
Πρώτη περίπτωση δίνεις λεφτά πχ 3-4 εκ. και αγοράζεις ένα φορ
Δεύτερη περίπτωση παίρνεις ένα όνομα μεγάλο ελεύθερο μεγάλης ηλικίας και τα δίνεις αυτά τα λεφτά σε αυτόν
Σίγουρα δεν μπορείς να πάρεις ταλέντο γιατί δεν περιμένεις από το ταλέντο άμεσα να μπει να βοηθήσει πρέπει να είναι έτοιμος ποδοσφαιριστής.
Δεν ξέρω τι αποφάσισαν και με ποιους μιλάνε εκεί στον ΠΑΟΚ
έχουμε τρία συμβόλαια που λήγουν του χρόνου ΠΕΛΚΑ , ΛΗΜΝΙΟΥ και ΑΚΟΜΠ και φυσικά έχουμε αν θα ενισχυθούμε και πως πριν την Μπεσίκτας ή μετά... Είναι πολλά ζητήματα απλά σιγά σιγά ένα ένα ξεκαθαρίζει. Είδατε μάθαμε για τον Μισιτς αλλά πιέσαμε κιόλας να μάθουμε και απαιτήσαμε ... σιγά σιγά αργά ή γρήγορα θα μάθουμε και για τα άλλα...
Πρώτη περίπτωση δίνεις λεφτά πχ 3-4 εκ. και αγοράζεις ένα φορ
Δεύτερη περίπτωση παίρνεις ένα όνομα μεγάλο ελεύθερο μεγάλης ηλικίας και τα δίνεις αυτά τα λεφτά σε αυτόν
Σίγουρα δεν μπορείς να πάρεις ταλέντο γιατί δεν περιμένεις από το ταλέντο άμεσα να μπει να βοηθήσει πρέπει να είναι έτοιμος ποδοσφαιριστής.
Δεν ξέρω τι αποφάσισαν και με ποιους μιλάνε εκεί στον ΠΑΟΚ
έχουμε τρία συμβόλαια που λήγουν του χρόνου ΠΕΛΚΑ , ΛΗΜΝΙΟΥ και ΑΚΟΜΠ και φυσικά έχουμε αν θα ενισχυθούμε και πως πριν την Μπεσίκτας ή μετά... Είναι πολλά ζητήματα απλά σιγά σιγά ένα ένα ξεκαθαρίζει. Είδατε μάθαμε για τον Μισιτς αλλά πιέσαμε κιόλας να μάθουμε και απαιτήσαμε ... σιγά σιγά αργά ή γρήγορα θα μάθουμε και για τα άλλα...
- pagotatzis
Είμαστε όλοι διαφορετικοί
Καθένας έχει την άποψη του
Αλλά όλοι μα όλοι αγαπάνε υπερβολικά τον ΠΑΟΚ
Σεβαστείτε την άποψη του άλλου και ας είναι 100% διαφορετική από την δίκη σας
Προ των πυλών ο 8αρης μποξ του μποξ
(Α ρε Μπόλονι μεγάλε ,μας έμαθες και το Μποξ του μποξ )
Καθένας έχει την άποψη του
Αλλά όλοι μα όλοι αγαπάνε υπερβολικά τον ΠΑΟΚ
Σεβαστείτε την άποψη του άλλου και ας είναι 100% διαφορετική από την δίκη σας
Προ των πυλών ο 8αρης μποξ του μποξ
(Α ρε Μπόλονι μεγάλε ,μας έμαθες και το Μποξ του μποξ )
- pagotatzis
Τα επόμενα 2 35ώρα ειναι κρίσιμα
Είμαι τόσα χρόνια εδώ μέσα που ένα έχω καταλάβει
Κανείς μα κανείς δεν ξέρει κάτι
Είμαι τόσα χρόνια εδώ μέσα που ένα έχω καταλάβει
Κανείς μα κανείς δεν ξέρει κάτι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pagotatzis την Πέμ 13 Αύγ 2020, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.