Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από sic-4 »

K_geo έγραψε:δεν νομιζω να παρουμε αλλο παιχτη στο κεντρο εκτος αν εχουμε καποια αποδεσμευση.

Μαντουρο, Τζιολης, Νομποα, Κατσε, Τζανδαρης + Γκολασα. πολλοι παιχτες. παρα πολλοι για μια ομαδα με εναν αγωνα την εβδομαδα πλεον. ;)

εκτος, οπως λενε παντα και οι αρδ που σεβονται τον εαυτο τους, βρεθει κατι εξαιρετικο και με το βλεμμα στο μελλον :mrgreen:

υγ: Περιπτερος, αυτο που λες, το εκανε ο.... 14... και τι καταλαβε; :lol:

καταλαβε οτι ΠΟΛΛΟΙ απο εμας το ΕΚΤΙΜΟΥΝ και τον σεβονται ως εναν απο τους πιο ΠΑΟΚτσηδες παικτες που εχουν φορεσει τη φανελα (ασχετως της πεσμενης πια ποδοσφαιρικης του αξιας)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

sic εισαι πουλεν απο σημερα,βρεθηκε και αλλος που πιστευει οτι ο Σαμαρας ειναι λιγο απολα με μπολικο καθολου. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Περιπτερος έγραψε:8 Φεβρουαρίου πρέπει να σκίσουμε το γαύρο, άρα ... τώρα οι μεταγραφές.

Μην παραμυθιάζεστε με τον Βιερίνια. Ξέρει που είναι η Τούμπα και η Θεσσαλονίκη, εδώ τον πήραμε από τα αζήτητα και τον κάναμε παίκτη, εδώ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Εάν ήθελε τον ήξερε τον δρόμο.
Δεν τον κατηγορώ, αλλά το παιδί που ήλθε, ήλθε με το χαμόγελο, χωρίς να έχει πολλές παραστάσεις από Τούμπα και ΠΑΟΚ. Μας προτίμησε και ας είναι μεγαλύτερης χρηματιστηριακής αξίας παίκτης από τον Αντελίνο.
Ο άλλος όμως ξέρει και η έλευση του Νομπόα ήταν ένας ακόμα λόγος, να σηκώσει μόνος του το τηλέφωνο και να πει : "Θέλω να γυρίσω στην ομάδα της καρδιάς μου. Με θέλετε ? και θα τα βρούμε στο οικονομικό."
Οπως φαίνεται δεν είναι ομάδα της καρδιάς του ο ΠΑΟΚ, αλλά απλώς ένα βήμα στην "καριέρα" του.
Αφήστε λοιπόν τις φαντασιώσεις και τα "παοκτσάκια" ... δεν είναι όλοι οι άνθρωποι σαν και εμάς ή τον Αγγελο.

Τοτε να παρει τον μπαλτα ο Κωτσος και θα του πω εγω αμα θελει να γυρισει ή οχι...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

obanebane έγραψε:sic εισαι πουλεν απο σημερα,βρεθηκε και αλλος που πιστευει οτι ο Σαμαρας ειναι λιγο απολα με μπολικο καθολου. :nairepaok:
ε οχι.. τα παραλες.. εχει ωραιο μαλλι.. δεν μπορεις να πεις
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

sic-4 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Για σαμ τι λέτε; Αν και χώμα φετος ταιριάζει στα πλάνα αν τον θελει ο Αγγελάρας
γενικα ποτε δεν εχω καταλαβει ποια ακριβως χαρακτηριστικα ενος καλου εξτρεμ εχει ο Σαμαρας
Ο Σαμαράς στα καλά του έχει πολύ καλό κοντρόλ, ειδικά με την μπάλα ψηλά και καλη ντρίπλα - επίσης με δυνατότητα για διείσδυση στην αντίπαλη. Τον Θεωρώ καλό παίχτη και πολύ καλύτερο του Σάλπι. Θα μου άρεσε σαν μεταγραφη μεσαίου κόστους. Δεν έχω ιδέα αν καν ψαχνόμαστε για Σαμαρά βέβαια...κουβέντα να γίνεται!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

obanebane έγραψε:sic εισαι πουλεν απο σημερα,βρεθηκε και αλλος που πιστευει οτι ο Σαμαρας ειναι λιγο απολα με μπολικο καθολου. :nairepaok:
Τον Σαμαρά τον ήθελα πριν από 3-4 έτη. Πλέον έχει βαρύνει πολύ και δεν ταιριάζει καθόλου στο στυλ του ΑΑ. Άσε που θα είναι και ακριβός...
Rolson

Δημοσίευση από Rolson »

Περιπτερος έγραψε:8 Φεβρουαρίου πρέπει να σκίσουμε το γαύρο, άρα ... τώρα οι μεταγραφές.

Μην παραμυθιάζεστε με τον Βιερίνια. Ξέρει που είναι η Τούμπα και η Θεσσαλονίκη, εδώ τον πήραμε από τα αζήτητα και τον κάναμε παίκτη, εδώ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Δεν τον κατηγορώ, αλλά το παιδί που ήλθε, ήλθε με το χαμόγελο, χωρίς να έχει πολλές παραστάσεις από Τούμπα και ΠΑΟΚ. Μας προτίμησε και ας είναι μεγαλύτερης χρηματιστηριακής αξίας παίκτης από τον Αντελίνο.
Ο άλλος όμως ξέρει και η έλευση του Νομπόα ήταν ένας ακόμα λόγος, να σηκώσει μόνος του το τηλέφωνο και να πει : "Θέλω να γυρίσω στην ομάδα της καρδιάς μου. Με θέλετε ? και θα τα βρούμε στο οικονομικό."
Οπως φαίνεται δεν είναι ομάδα της καρδιάς του ο ΠΑΟΚ, αλλά απλώς ένα βήμα στην "καριέρα" του.
Αφήστε λοιπόν τις φαντασιώσεις και τα "παοκτσάκια" ... δεν είναι όλοι οι άνθρωποι σαν και εμάς ή τον Αγγελο.
Ρε μας κοροϊδεύετε? Ο άλλος δεν πάει γήπεδο και το βλέπει στην λαμπράκη στην καφετέρια γιατί βαριέται, και κρίνετε τον βιερίνια ελαφρά τη καρδία επειδή θέλει να παίζει εναντίον της Μπάρτσα ή της Ρεαλ ή έστω της μπάγιερν και της ντόρτμουντ σε γηπεδάρες και με 50-60.000 κόσμο?
και επειδή δεν έρχεται πίσω, είμασταν ένα βήμα στην καριέρα του?
Ο βιερίνια έχει έναν ακόμη λόγο να θέλει την επιστροφή.. Όχι τα επιφανειακά "έλα μωρέ ΠΑΟΚ είναι"...
Αγόρασε σπίτι και έχει και μια οικογένεια...
Rolson

Δημοσίευση από Rolson »

Ο σαμαράς αν ήταν 5-10 cm πιο κοντός και δεν είχε τόσο μεγάλο διασκελισμό, θα ήταν μια μετριότητα κάποιας ιταλικής ομάδας, δανεικός σε ελλάδα ή τουρκία..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μεταξύ ΠΑΟΚ και Λέστερ…

ΠΑΟΚ24 - 19:22, 09.01.15 - Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Ο 31χρονος Τσέχος στόπερ είναι λογικό να αποτελεί σημαντικό θέμα και στην επικαιρότητα της πατρίδας του.

Πριν από λίγη ώρα η ιστοσελίδα blesk της Τσεχίας είχε ρεπορτάζ (προφανώς από την πλευρά του παίκτη και των εκπροσώπων του, αφού επικαλείται και το όνομα του μάνατζερ) ότι ο Σίβοκ που θα φύγει από την Μπεσίκτας, βρίσκεται μεταξύ της Λέστερ και του ΠΑΟΚ..

Το ότι ο Τσέχος μάνατζερ αναφέρεται κάθε μέρα και σε διαφορετική Αγγλική ομάδα (χθες στη Σάντερλαντ, σήμερα στη Λέστερ, νωρίτερα στη Γαλλική Μπορντώ) πρέπει να σημειωθεί, αφού είναι φανερό ότι παίζει το δικό του παιχνίδι…

Στο τέλος πάντως το ρεπορτάζ ολοκληρώνεται με την εξής ερώτηση: «Θα πάει τελικά στη νεοφώτιστη αλλά τελευταία στην Αγγλία Λέστερ, ή στον μεγαλύτερο Ελληνικό ανταγωνισμό και στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ;»
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Rizla έγραψε:

Τοτε να παρει τον μπαλτα ο Κωτσος και θα του πω εγω αμα θελει να γυρισει ή οχι...
Who is μπαλτας ?
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Χωρις να αποτελει προτεραιοτητα η αποκτηση φορ, σε περιπτωση που το αδελφο σωματειο Γιουβε παρει τον ΝΕΤΣΙΝΤ κ τον δωσει δανεικο εως τον Ιουνιο, θα τον ηθελα στον ΠΑΟΚ .
Ειναι γκολτζης κ ειδικα στα ματς που υπολειπονται που θα εξελιχθουν σε ροντεο, θα τον ηθελα κ αυτον να γεμιζει τη περιοχη. Οπως και να το κανουμε ειναι θωρηκτο, και τετοιον παικτη δεν εχουμε.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

mbison έγραψε:Χωρις να αποτελει προτεραιοτητα η αποκτηση φορ, σε περιπτωση που το αδελφο σωματειο Γιουβε παρει τον ΝΕΤΣΙΝΤ κ τον δωσει δανεικο εως τον Ιουνιο, θα τον ηθελα στον ΠΑΟΚ .
Ειναι γκολτζης κ ειδικα στα ματς που υπολειπονται που θα εξελιχθουν σε ροντεο, θα τον ηθελα κ αυτον να γεμιζει τη περιοχη. Οπως και να το κανουμε ειναι θωρηκτο, και τετοιον παικτη δεν εχουμε.
Τετοιοι παικτες δεν ερχονται στον ΠΑΟΚ :mrgreen:
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Ένα στυλ πετζα δηλαδή; ;;;
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

paokovios1974 έγραψε:
mbison έγραψε:Χωρις να αποτελει προτεραιοτητα η αποκτηση φορ, σε περιπτωση που το αδελφο σωματειο Γιουβε παρει τον ΝΕΤΣΙΝΤ κ τον δωσει δανεικο εως τον Ιουνιο, θα τον ηθελα στον ΠΑΟΚ .
Τετοιοι παικτες δεν ερχονται στον ΠΑΟΚ :mrgreen:
:lol:
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Rolson έγραψε:

Ρε μας κοροϊδεύετε? Ο άλλος δεν πάει γήπεδο και το βλέπει στην λαμπράκη στην καφετέρια γιατί βαριέται, και κρίνετε τον βιερίνια ελαφρά τη καρδία επειδή θέλει να παίζει εναντίον της Μπάρτσα ή της Ρεαλ ή έστω της μπάγιερν και της ντόρτμουντ σε γηπεδάρες και με 50-60.000 κόσμο?
και επειδή δεν έρχεται πίσω, είμασταν ένα βήμα στην καριέρα του?
Ο βιερίνια έχει έναν ακόμη λόγο να θέλει την επιστροφή.. Όχι τα επιφανειακά "έλα μωρέ ΠΑΟΚ είναι"...
Αγόρασε σπίτι και έχει και μια οικογένεια...
Μέχρι σήμερα, εγώ είμαι ο δικαιωμένος.
Θα μας έλθει στα 32-33 να πάρει το εφάπαξ και θα νομίζεις ότι δικαιώθηκες.
Τουλάχιστον αφήστε τις προσμονές και τις γονυκλησίες για να γυρίσει πίσω.
Αλλώστε έχει δηλώσει ότι θα αργήσει αυτή η ώρα.
Οποιος αγαπάει πραγματικά τον ΠΑΟΚ κάνει αυτά που γράφω.
Εχει σπίτι ... λέει, έχει οικογένεια ... και λοιπόν ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”