Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Ένα θα πω: Τελειώνει το ματς και μετράω ώρες μέχρι να ρθει το επόμενο. Σε ευχαριστώ Βλάνταν Ίβιτς
- navigator11
Βλέποντας την παρακαμερα και αυτού του παιχνιδιού, μπορεί κανείς να καταλάβει πολλά.
-
- Mr Ξερόλας 2019
++++sic-4 έγραψε:cartman έγραψε:Καμια σχεση με Σαντος. Με τον Βλανταν ακομα και οταν η ομαδα χανει ευχαριστιεσαι ποδοσφαιρο.Ο Σαντος αν η ομαδα εκανε 25 τελικες ή εβαζε πανω απο 2 γκολ θα εριχνε προστιμα
Ποιος Σαντος τωρα.. ο εχθρος του ποδοσφαιρου στο βωμο του αποτελεσματος.
Ουτε στον υπνο του δεν εχει δει τετοιο ΟΜΟΡΦΟ ποδοσφαιρο ο Σαντος.
Δεδομενες και γνωστες οι ικανοτητες και η αποτελεσματικοτητα του Σαντος, δεν τον μηδενιζω, αλλα επισης δεδομενα και γνωστα η αδυναμια και ο φοβος του να παρουσιασει ομορφο ποδοσφαιρο. Ευχομαι στον Ιβιτς να τον ξεπερασει σε επιτυχιες γιατι δειχνει πως το αξιζει.[/quote
++++++++++
Χανω το πρώτο ημίχρονο (ακουω ράδιο στα χαμένα, ευκαιρίες χαμένες, κοκκινη...σφιγγομαι λίγο)...φευγω αεροδρόμιο, βροχή, σβηστά φώτα περιφερειακό, τσατίλα, δεν εχω ράδιο στ' αμαξι, γυρνάω σπιτι μεχρι να ανεβω πανω να ανοιξω ραδιο εχω σκασει, με πετυχαινει γειτονακι "ελα ρε κερδισαμε 1-0 τι κανεις έτσι;...ιβιτς αφου"
Ιβιτς αφου....Αμα το κατάφερες κιόλας τι να σε πω...Εγω ευχομαι να σαι δυνατος στα ζορια και εμεις επιτελους να μαθουμε να κανουμε υπομονη ωστε να δουμε αυτη την ομαδα να τρελαινει κοσμακη και να σηκωνει τροπαια.
Ιβιτς αφου....Αμα το κατάφερες κιόλας τι να σε πω...Εγω ευχομαι να σαι δυνατος στα ζορια και εμεις επιτελους να μαθουμε να κανουμε υπομονη ωστε να δουμε αυτη την ομαδα να τρελαινει κοσμακη και να σηκωνει τροπαια.
- anekfrastos
Ο ΠΑΟΚ θα ξαναχάσει βαθμούς. Και από γκέλα και σε ντέρμπι.
Ο Κλάους θα ξανασκοράρει.
Οι Γλύκος/Βαρέλα/Μαλεζάς θα ξαναγκελάρουν
Ο Μυστακίδης θα ξανακάνει κακό παιχνίδι.
Οι Πρίγιοβιτς/Πέντρο κλπ θα προβληματίσουν π.χ. με τη σταθερότητα τους, την αποτελεσματικότητα τους, τη φυσική τους κατάσταση κλπ.
Όλα αυτά θα ξανασυμβούν γιατί είναι φυσιολογικό.
Εκεί όμως χρειάζεται χαρακτήρας.
Και ο Ίβιτς έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι όταν τον στηρίζεις και κάνεις υπομονή, βρίσκει τον τρόπο.
Δεν είναι αυτονόητο ότι ο "τσαπατσούλης" Γκάρι θα έπαιζε όπως έπαιξε σ' εμάς. Δεν είναι αυτονόητο ότι το αδούλευτο πουροταλέντο Σαχοφ θα κούμπωνε αρμονικά στην ομάδα, ότι ο ψιλοτελειωμένος Λέοβατς θα βελτιωνόταν τόσο και ο πλαδαρός Μπίσεσβαρ θα προσέφερε τόσα.
Οι περισσότεροι από αυτούς (αν όχι όλοι) στην προ-Ιβιτς εποχή, θα είχαν αποτελέσει παρελθόν ως παλτά.
Γι αυτό και πρέπει να περιμένουμε και τους νέους παίκτες.
Ο Ίβιτς έδειξε ότι έχει τον τρόπο να τους χρησιμοποιεί όταν πρέπει για να δέσουν στο πλάνο του.
Χτες στην αθλ. κυρ. έβγαλαν τον γρηγοριάδη και αυτός άρχισε πάλι τα τρυπήματα στον Βλάνταν, με τον κουτσομπόλη ρεπορτερ του γαύρου (;) γεωργακόπουλο (;) να σιγοντάρει. Για τις δηλώσεις του μετά τον Ατρόμητο.
Από τη μια εκνευρίζομαι και από την άλλη απολαμβάνω πόσο τους τσούζει ότι είναι στην απ' έξω και δε συμμετέχουν στη γιορτή μας.
Οι Πρίγιοβιτς/Πέντρο κλπ θα προβληματίσουν π.χ. με τη σταθερότητα τους, την αποτελεσματικότητα τους, τη φυσική τους κατάσταση κλπ.
Και ο Ίβιτς έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι όταν τον στηρίζεις και κάνεις υπομονή, βρίσκει τον τρόπο.
Δεν είναι αυτονόητο ότι ο "τσαπατσούλης" Γκάρι θα έπαιζε όπως έπαιξε σ' εμάς. Δεν είναι αυτονόητο ότι το αδούλευτο πουροταλέντο Σαχοφ θα κούμπωνε αρμονικά στην ομάδα, ότι ο ψιλοτελειωμένος Λέοβατς θα βελτιωνόταν τόσο και ο πλαδαρός Μπίσεσβαρ θα προσέφερε τόσα.
Οι περισσότεροι από αυτούς (αν όχι όλοι) στην προ-Ιβιτς εποχή, θα είχαν αποτελέσει παρελθόν ως παλτά.
Ο Ίβιτς έδειξε ότι έχει τον τρόπο να τους χρησιμοποιεί όταν πρέπει για να δέσουν στο πλάνο του.
Χτες στην αθλ. κυρ. έβγαλαν τον γρηγοριάδη και αυτός άρχισε πάλι τα τρυπήματα στον Βλάνταν, με τον κουτσομπόλη ρεπορτερ του γαύρου (;) γεωργακόπουλο (;) να σιγοντάρει. Για τις δηλώσεις του μετά τον Ατρόμητο.
Από τη μια εκνευρίζομαι και από την άλλη απολαμβάνω πόσο τους τσούζει ότι είναι στην απ' έξω και δε συμμετέχουν στη γιορτή μας.
Εγώ είδα την φάτσα τού Γρηγοριάδη σε φοτο από την εκπομπή λες και ήταν συγκαμενος τέτοια φάτσα είχε ..... Κέρδισε ο ΠΑΟΚ και έπρεπε νά βρει κάτι κακό να πει αλλά τι ?
Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- GettaRobott
Όσο η ομαδΑ πάει καλα και δεν υπάρχει χώρος για ιντριγκα το βλέπω να το κλείνει το βοθροπολις
- ΑποστόληςΑ
Τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι της ΕΤ αν έπραξε σωστά ο Ivic που δημοσιοποίησε το θέμα μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο και απάντησε ότι αυτά τα θέματα πρέπει να μην βγαίνουν προς τα έξω. Μα του είπαν οι - Αθηναίοι - δημοσιογράφοι αφού δικαιώθηκε ο προπονητής, αλλά και πάλι δεν ήθελε να το παραδεχθεί. Συγχρόνως βγήκε και ο Μίνος και έγινε αμέσως αντιληπτό ότι αυτοί οι δύο βρίσκονται σε αντιπαλότητα.
Συγχαρητήρια για την καταπληκτική κυκλοφορία της μπάλας! Φαίνεται η δουλειά, σχεδόν σε όλα τα ματς οι αντίπαλοι έχουν δυσκολίες στο να αποσπάσουν τη μπάλα πόσο μάλλον να κάνουν φάσεις. Χθες βέβαια, φάνηκε ότι η ομάδα θέλει δουλειά και στο τελείωμα των φάσεων. Στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, εκεί που πρέπει να βγουν τα γκολ, οι παίχτες είναι σε θέση αλλά τα τελειώματα... Τι να πω... Ταλέντο το τελείωμα αλλά σίγουρα χρίζει και δουλειά, και ομαδικά( που γίνεται) αλλά ε ιδιαίτερα ατομικά. Σουτ στην εστία θέλει. Τα χάφ απειλούν αλλά δε σκοράρουν. Τώρα θα μου πεις αυτούς έχω...
Σωτο σωστά τα λες. Πέρσι είχαμε θέμα στα τελευταία 20 μέτρα, φέτος έχουμε στο 1 μέτρο. Θα λυθεί κι αυτό.
SM-G935F
SM-G935F
Μακάρι να πάρει αυτό που του αξίζει το βοθροπολιςGettaRobott έγραψε:Όσο η ομαδΑ πάει καλα και δεν υπάρχει χώρος για ιντριγκα το βλέπω να το κλείνει το βοθροπολις
Μπράβο ρε ανέκφραστε, μέσα απο το κεφάλι μου τα έγραψεςanekfrastos έγραψε:Ο ΠΑΟΚ θα ξαναχάσει βαθμούς. Και από γκέλα και σε ντέρμπι.