Αφου πανω πανω γραφει προπονητικο τιμ...
υ.γ. Πλακα κανω

Εχετε αδικο και οι δυο....moican4 έγραψε:psykoman, όλοι οι παίκτες δεν είναι ο ΚΑΘΕΝΑΣ ξεχωριστά που λες.
Κάποιοι έχουν ένα ειδικό βάρος, και σαν παίκτες και σαν προσωπικότητες.
Ο Γκαρσία είναι ίσα και όμοια με τον Κάτσε?
Μην τα λέτε αυτά..
Αν δεν μπορείς να το διαχειριστείς αυτό δεν κάνεις..
Ο Προπονητής σε μια ομάδα είναι πάνω απ όλα, αν ο άλλος σε έχει γραμμένο στα @@ του, άστο..
Και κάτι που ήθελα να πω..
Πως θα νιώθατε εσείς αν ήσασταν ο Γλύκος και βλέπατε τον προπονητή με μια προπόνηση και χωρίς να έχεις δώσει δικαίωμα (ίσα ίσα ο Γλύκος ήταν καλός τελευταία και σε έσωσε από κάτι Τρίπολες κτλ) να βάζει τον νεό παίκτη βασικό?
Το έχει ξανακάνει με τον Ιντζίδη στην Βέροια, που αντί να τον βάλει μέσα, έβαλε τον Σταφυλίδη σέντερ μπακ...
Έτσι κερδίζεις τους παίκτες?
Ότι να ναι..
Ρε barlow πλακα μας κανεις???barlow4 έγραψε:ποιος κρινει αν κατι ειναι οφτοπικ για να καταλαβω δηλαδη.με ποιο κριτηριο.
νημα του δωνη ειναι.σε αυτον εγω γουσταρω να κουνησω μαντηλι και σε αυτου τη θεση βλεπω καπαρος.
πραγματικα που ειναι το οφτοπικ.εδω και ποσες σελιδες διωχνουμε το δωνη.τωρα χαλαστηκες εσυ?
δεκτο.αλλα αυτα που λες τωρα δεν ταιριαζουν με την απειλη του μπαν και το σβησιμο του ποστ , το οποιο ΙΣΩΣ και να αφορα τη θεση του δωνη στον ΠΑΟΚ.sourmenetes έγραψε:Πρωτον δεν ασκησα εξουσια για να φτιαχτω...
Αν δεις το σχολιο μου εχει πολλες φατσες μεσα γιατι το ειπα χιουμοριστικα.Απλα επειδη προσπαθουμε να ελεγχουμε τα τοπικ ειπα να τα γραφουμε σε πιο σωστα σημεια.
Ορεξη εχω 12μισι η ωρα να κυνηγαω τα ποστ.
Το τοπικ επιασε 30 σελ. απο χθες και γραφεται καθετι μπορεις να φανταστεις.Για το λογο αυτο το ειπα.