Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Το ακουσα οποτε το παραθετω απλα, ο φρουρος στους μπεταραδες ειπε οτι μαζι με προπονητη υπαρχει πιθανοτητα να ανακοινωθουν μαζι και 2 μεταγραφες παικτων. Οτι ειναι κλεισμενοι 2 παικτες και μπορει μαζι με τον προπονητη καπακι να τους δωσουν.
Μακαρι θα πω εγω να ισχυει, μακαρι ενας απο τους 2 να ειναι και ο Γιαννουλης να γουσταρουμε λιγο.
Μακαρι θα πω εγω να ισχυει, μακαρι ενας απο τους 2 να ειναι και ο Γιαννουλης να γουσταρουμε λιγο.
- These users thanked the author embuji for the post:
- sakis_the_fraud
- Shivaspace
για τον Πάλμα απ το λήκι καμιά γνώμη..στη λεχ ποζναν επιστρέφει απο δανεικός στην σέλτικ με κανα χρόνο συμβόλαιο ακόμα
Μακαρι να ηξερε τη τυφλα του ο συγκεκριμενος. Κανει ωραιες αναλυσεις αλλα απο πληροφοριες του ειναι οτι φημη ακουει απο ραγκατση. Αυτο εγραψε χθες κ η σφηνα, μακαρι οντως να ισχυει αυτο αλλα το κοβω δυσκολαembuji έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 17:39 Το ακουσα οποτε το παραθετω απλα, ο φρουρος στους μπεταραδες ειπε οτι μαζι με προπονητη υπαρχει πιθανοτητα να ανακοινωθουν μαζι και 2 μεταγραφες παικτων. Οτι ειναι κλεισμενοι 2 παικτες και μπορει μαζι με τον προπονητη καπακι να τους δωσουν.
- These users thanked the author george188 for the post:
- sakis_the_fraud
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Έχει καλές άκρες, το ξέρω από πολύ καλή πηγή. Δεν είναι ότι ξέρει τα πάντα, αλλά ξέρει πράγματα.george188 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 17:41Μακαρι να ηξερε τη τυφλα του ο συγκεκριμενος. Κανει ωραιες αναλυσεις αλλα απο πληροφοριες του ειναι οτι φημη ακουει απο ραγκατση. Αυτο εγραψε χθες κ η σφηνα, μακαρι οντως να ισχυει αυτο αλλα το κοβω δυσκολαembuji έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 17:39 Το ακουσα οποτε το παραθετω απλα, ο φρουρος στους μπεταραδες ειπε οτι μαζι με προπονητη υπαρχει πιθανοτητα να ανακοινωθουν μαζι και 2 μεταγραφες παικτων. Οτι ειναι κλεισμενοι 2 παικτες και μπορει μαζι με τον προπονητη καπακι να τους δωσουν.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 2):
- george188, sakis_the_fraud
Ε, οπαδος ειναι και μαλιστα ζελας αλλα εγω τον παω σαν χαρακτηρα. Εγω ελπιζω να πεσει μεσα να σκασουμε ενα χαμογελο επιτελους. Αριστερο εξτρεμ και στοπερ η αληθεια ειναι οτι εχουμε περισσοτερη αναγκη γιατι δεν εχουμε αρκετους ουτε για οικογενειακο διπλο αυτη την στιγμηgeorge188 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 17:41Μακαρι να ηξερε τη τυφλα του ο συγκεκριμενος. Κανει ωραιες αναλυσεις αλλα απο πληροφοριες του ειναι οτι φημη ακουει απο ραγκατση. Αυτο εγραψε χθες κ η σφηνα, μακαρι οντως να ισχυει αυτο αλλα το κοβω δυσκολαembuji έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 17:39 Το ακουσα οποτε το παραθετω απλα, ο φρουρος στους μπεταραδες ειπε οτι μαζι με προπονητη υπαρχει πιθανοτητα να ανακοινωθουν μαζι και 2 μεταγραφες παικτων. Οτι ειναι κλεισμενοι 2 παικτες και μπορει μαζι με τον προπονητη καπακι να τους δωσουν.
- These users thanked the author embuji for the post (total 2):
- george188, Dimitris_L4
MακαριΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 17:43Έχει καλές άκρες, το ξέρω από πολύ καλή πηγή. Δεν είναι ότι ξέρει τα πάντα, αλλά ξέρει πράγματα.george188 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 17:41Μακαρι να ηξερε τη τυφλα του ο συγκεκριμενος. Κανει ωραιες αναλυσεις αλλα απο πληροφοριες του ειναι οτι φημη ακουει απο ραγκατση. Αυτο εγραψε χθες κ η σφηνα, μακαρι οντως να ισχυει αυτο αλλα το κοβω δυσκολαembuji έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 17:39 Το ακουσα οποτε το παραθετω απλα, ο φρουρος στους μπεταραδες ειπε οτι μαζι με προπονητη υπαρχει πιθανοτητα να ανακοινωθουν μαζι και 2 μεταγραφες παικτων. Οτι ειναι κλεισμενοι 2 παικτες και μπορει μαζι με τον προπονητη καπακι να τους δωσουν.
Ιδανικο σεναριο ειναι φιλε, ολοι το εχουμε αναγκη για να ξεφυγουμε λιγο κ να επανελθουμε στα κανονικα μας. Ωραιος ειναι οντωςembuji έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 17:44Ε, οπαδος ειναι και μαλιστα ζελας αλλα εγω τον παω σαν χαρακτηρα. Εγω ελπιζω να πεσει μεσα να σκασουμε ενα χαμογελο επιτελους. Αριστερο εξτρεμ και στοπερ η αληθεια ειναι οτι εχουμε περισσοτερη αναγκη γιατι δεν εχουμε αρκετους ουτε για οικογενειακο διπλο αυτη την στιγμηgeorge188 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 17:41Μακαρι να ηξερε τη τυφλα του ο συγκεκριμενος. Κανει ωραιες αναλυσεις αλλα απο πληροφοριες του ειναι οτι φημη ακουει απο ραγκατση. Αυτο εγραψε χθες κ η σφηνα, μακαρι οντως να ισχυει αυτο αλλα το κοβω δυσκολαembuji έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 17:39 Το ακουσα οποτε το παραθετω απλα, ο φρουρος στους μπεταραδες ειπε οτι μαζι με προπονητη υπαρχει πιθανοτητα να ανακοινωθουν μαζι και 2 μεταγραφες παικτων. Οτι ειναι κλεισμενοι 2 παικτες και μπορει μαζι με τον προπονητη καπακι να τους δωσουν.
Μακαρι θα πω εγω να ισχυει, μακαρι ενας απο τους 2 να ειναι και ο Γιαννουλης να γουσταρουμε λιγο.![]()
Κοιτα αριστερο εξτρεμ και στοπερ πρεπει να ερθουν χθες δε βγαινουν τα κουκια. Μετα θες ενα χαφ ισως 2 τωρα που αλλαζει ο προπονητης, τουλαχιστον ενα φορ μπαρουτι και αριστερο μπακ γιατι ειμαστε με μισο ουτε καν ενα. Για αρχη 11αδατο στοπερ και αριστερο εξτρεμ, Μακαρι στην συνεχεια Γιαννουλη και Φορ με ζουμπουλια και θα πω οτι ειμαστε οκ για την προετοιμασια τουλαχιστον. Αλλα θες 3-4 παικτες βασικους στα κοντα.george188 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 17:47Ιδανικο σεναριο ειναι φιλε, ολοι το εχουμε αναγκη για να ξεφυγουμε λιγο κ να επανελθουμε στα κανονικα μας. Ωραιος ειναι οντωςembuji έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 17:44Ε, οπαδος ειναι και μαλιστα ζελας αλλα εγω τον παω σαν χαρακτηρα. Εγω ελπιζω να πεσει μεσα να σκασουμε ενα χαμογελο επιτελους. Αριστερο εξτρεμ και στοπερ η αληθεια ειναι οτι εχουμε περισσοτερη αναγκη γιατι δεν εχουμε αρκετους ουτε για οικογενειακο διπλο αυτη την στιγμηgeorge188 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 17:41
Μακαρι να ηξερε τη τυφλα του ο συγκεκριμενος. Κανει ωραιες αναλυσεις αλλα απο πληροφοριες του ειναι οτι φημη ακουει απο ραγκατση. Αυτο εγραψε χθες κ η σφηνα, μακαρι οντως να ισχυει αυτο αλλα το κοβω δυσκολα![]()
Χωρίς προπονητή τι σχεδιασμός να γίνει ρε φίλε;Πχ εάν ισχύει του Πούσιτς και εάν ισχύει το ότι προτιμάει να παίζει με 4-3-3 δεν χρειάζεται να πάρουμε αριστερό εξτρέμ. Θα μετακινηθεί ο Ντέλιας με αλλαγή τον Πέλκα ενώ μόλις είναι καλά υπάρχει και ο Σορετίρε και τέλος Μπερδος & Μπαλντέ. Άρα περνούμε βασικό 8άρι και όχι άλλον μεσοεπιθετικό.
.
.
-
blackzone44
Το βρήκες νο1margas έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 15:44 Ποιος de vrij ρε παιδιά; 7-8 τον χρόνο καθαρίζει στην ιντερ, μην κάνετε τζάμπα όνειρα.
Λίγο που έψαξα στο τρανσφερμαρκτ στόπερ που μένουν ελεύθερους από τοπ 4 πρωταθλήματα, είναι άνω των 30 και παίρνουν έναν λογικό μισθό βρήκα αυτούς:
Aritz Elustondo-Real sociedad 1,80
Kevin Akpoguma-Hoffenheim 1,92
Fernando Calero-Espanyol 1.84
Ο 1ος και ο 3ος είναι σχετικά κοντοί για στόπερ άρα κολλάει και πληροφορία του μαυροζωνα. Ειδικά ο Calero είχε γεμάτη σεζόν στη Λαλιγκα με 28 συμμετοχές εκ των οποίων οι 24 ως βασικός. Πολλούς τραυματισμούς και πρόβλημα στο ισχυρό όμως. Λίγα πράγματα οι πιθανές επιλογές αν μιλάμε για ελεύθερο.
- These users thanked the author blackzone44 for the post (total 4):
- Logistis, Unpsofable78, sakis_the_fraud, margas
Βγήκε από το 24 για Ελουστοντο
Μακάρι
Αρχηγικός, ίσως να τον ήθελα λίγο πιο ψηλό
Από την άλλη αν ήταν πιο ψηλός, δύσκολο να ερχόταν εδώ
Μακάρι
Αρχηγικός, ίσως να τον ήθελα λίγο πιο ψηλό
Από την άλλη αν ήταν πιο ψηλός, δύσκολο να ερχόταν εδώ
- These users thanked the author GianD for the post (total 5):
- george188, aivas19, rockcity4, Unpsofable78, sakis_the_fraud
- Dimitris_L4
Ποσο κοντα ειμαστε στν Ισπανο?? για αλλες θεσεις ξερεις κτ?? Για Γιαννουλη??blackzone44 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 18:26Το βρήκες νο1margas έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 15:44 Ποιος de vrij ρε παιδιά; 7-8 τον χρόνο καθαρίζει στην ιντερ, μην κάνετε τζάμπα όνειρα.
Λίγο που έψαξα στο τρανσφερμαρκτ στόπερ που μένουν ελεύθερους από τοπ 4 πρωταθλήματα, είναι άνω των 30 και παίρνουν έναν λογικό μισθό βρήκα αυτούς:
Aritz Elustondo-Real sociedad 1,80
Kevin Akpoguma-Hoffenheim 1,92
Fernando Calero-Espanyol 1.84
Ο 1ος και ο 3ος είναι σχετικά κοντοί για στόπερ άρα κολλάει και πληροφορία του μαυροζωνα. Ειδικά ο Calero είχε γεμάτη σεζόν στη Λαλιγκα με 28 συμμετοχές εκ των οποίων οι 24 ως βασικός. Πολλούς τραυματισμούς και πρόβλημα στο ισχυρό όμως. Λίγα πράγματα οι πιθανές επιλογές αν μιλάμε για ελεύθερο.
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- sakis_the_fraud
-
blackzone44
συμφωνημένος είναι εδώ και μέρες, περιμένουν έγκριση από τον καινούργιο
- These users thanked the author blackzone44 for the post (total 24):
- GianD, gergeo4, rockcity4, george188, Michalios92, Dimitrisou, Dimitrisk4, aivas19, Dimitris_L4, st4this and 14 more users
Άρα, αν υποθέσουμε ότι είναι συμφωνημένος όπως λέει ο φίλος, είμαστε κοντά στην πρώτη αναβάθμιση του ρόστερ
Πλέον θα έχεις τον Κετζιορα πίσω από Ελουστοντο, δηλαδή θα είναι ο αντίστοιχος Βολιακο. Άρα στα cb θα μένει ένας αντί Λοβρεν
Για αντί Λοβρεν θα πήγαινα σε κάτι πιο νεανικό, μιας και Ελουστοντο Κετζιορα έχουν πατήσει τα 30.
Ίσως κάποιο πρότζεκτ
Πλέον θα έχεις τον Κετζιορα πίσω από Ελουστοντο, δηλαδή θα είναι ο αντίστοιχος Βολιακο. Άρα στα cb θα μένει ένας αντί Λοβρεν
Για αντί Λοβρεν θα πήγαινα σε κάτι πιο νεανικό, μιας και Ελουστοντο Κετζιορα έχουν πατήσει τα 30.
Ίσως κάποιο πρότζεκτ
- These users thanked the author GianD for the post (total 3):
- george188, Dimitrisou, Unpsofable78