Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
george89

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από george89 »

papwolf έγραψε:Η κάνουλα έκλεισε από το καλοκαίρι του 2019, όχι φέτος.
Γι'αυτό το λόγο έρχονται ακριβοί προπονητές και ΤΔ, για να κάνουν καλή ομάδα με φτηνά υλικά. Θαυματοποιοί δλδ.
Αρα δεν πρέπει να υπαρχει απογοήτευση οταν τερματιζεις 20+ ποντους πισω απ τον γαυρο,γιατι για μεχρι εκει επενδυεις.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Στα στόπερ αυτή τη στιγμή έχουμε 3 + 1 + 1 + 1. Ιγκασον που από αυτόν ξεκινάει η αμυντική γραμμή, Καργας και Μιχαι. Ο πρώτος "συν ένα" είναι ο Μιχαηλίδης που αν δεν είχε τον τραυματισμό θα ήταν ήδη ο ετερος βασικός. Ο δεύτερος +1 ειναι ο Ναεσμπεργκ και ο τρίτος +1 ο Κουλιερακης που αν συνεχίσει έτσι σε προετοιμασία και φιλικά, θα μείνει στο ροστερ.

Σύνολο 6 στην ιδανική περίπτωση που και ο Μιχαηλίδης θα είναι ετοιμοπολεμος και έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό πλήρως τον Οκτώβριο και ο Κουλιερακης πείσει ότι πρέπει να μείνει και να μπει στην εξίσωση. 6 για δύο θέσεις είναι πολλοί, ιδανικά θες 5. 4 έτοιμους και τον μικρό. Υπό αυτό το πρίσμα στο ιδανικό σενάριο που προανέφερα συν την υπόθεση ότι ο Ναεσμπεργκ είναι αξιόλογος, βλέπω τον Μιχαι να χαιρεταει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο.

Καλώς ή κακώς ο Μιχαηλίδης είναι το επόμενο τεράστιο πρότζεκτ του συλλόγου και θα πρέπει να παίξει τουλάχιστον 30-35 ματς. Δεν βλέπω λοιπόν να πάμε σε μεταγραφή κάποιου που θα πάρει την φανέλα βασικού σπίτι γιατί αυτό θα έκοβε την εξέλιξη του Μιχαηλίδη.

Στα φορ, επίσης μπέρδεμα λόγω των προηγούμενων επιλογών που ήταν φέρε έναν παίκτη και ότι να ναι. Ο μεν ολιβειρα έχει ποιότητα σαν φορ αλλά επ ουδενί δεν είναι το φορ που θα κάνει 20 γκολ στη σεζόν, συν τον τραυματισμό που έβγαλε πέρσι συν το 1 μυριο συμβόλαιο, ποσό απαγορευτικό για πάγκο ειδικά όταν πέρσι 1 μυριο πήγε στον κουβά με την εξαιρετική γκαντεμιά που είχε. Ο δε τσολακ των 600-700 Χιλ συμβόλαιο έχει το ένστικτο του φορ, μπορεί να κάνει 20 γκολ τη χρονιά αλλά για να γίνει αυτό πρέπει τα εξτρεμ να παίζουν μόνο γι αυτόν. Συν το ότι είναι ατεχνος, εκτός περιοχής χάνεται και δεν βοηθάει στην ανάπτυξη, συν το ότι τον θέλει η ρειντζερς και θελει προφανώς να πάει. Άρα εδώ τα πράγματα είναι ψιλοεμφανη. Πώληση του τσολακ και απόκτηση φορ στα 24-25, προφανώς με ποτενσιαλ αλλά με λογικό συμβόλαιο που θα μπορεί να συμμετέχει και στην ανάπτυξη. Κάτι σαν false9, εξτρεμοφορ, θα ήταν ιδανικό. Δεν μπορείς να έχεις δύο φορ του 1μυριου συμβόλαιο και να είναι και οι δύο περιοχατοι και βαριά κορμιά
george89

Tolaros έγραψε:Ο Ginola μας είπε ότι η πρόταση ήταν στα όρια της προσβολής και καθόλου στα θέλω του ΠΑΟΚ αλλά το ξέρουν και οι καντινιέρηδες έξω από το γηπεδο.
Ρε παιδιά αυτά που γράφετε τα λέτε πρώτα από μέσα σας και σας φαίνονται λογικά?
Ο ΠΑΟΚ έχει ΤΔ που του δόθηκαν τα κλειδιά στο χέρι, ξέρω δεν έχουμε συνηθίσει σε αυτό τον τρόπο λειτουργίας αλλά πρέπει.
Ο ζινολα τι ειναι ;η σφραγίδα της αξιόπιστιας για να τον παρω σοβαρα;για αυτο ασε την ειρωνεία δεν σε εχω μιλησει ποτε ετσι
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Tolaros έγραψε:Ο Ginola μας είπε ότι η πρόταση ήταν στα όρια της προσβολής και καθόλου στα θέλω του ΠΑΟΚ αλλά το ξέρουν και οι καντινιέρηδες έξω από το γηπεδο.
Ο ΠΑΟΚ έχει ΤΔ που του δόθηκαν τα κλειδιά στο χέρι, ξέρω δεν έχουμε συνηθίσει σε αυτό τον τρόπο λειτουργίας αλλά πρέπει.
Μισό λεπτό αυτό που διαβάσαμε ήταν πρόταση Σκωτσέζων για Τσόλακ 2.2 εκ. ευρώ, δεν αληθεύει το ποσό?
Ή τα 2.2 τα θεωρούμε προσβολή, δεν κατάλαβα...
george89

buffalobill4 έγραψε:Στα στόπερ αυτή τη στιγμή έχουμε 3 + 1 + 1 + 1. Ιγκασον που από αυτόν ξεκινάει η αμυντική γραμμή, Καργας και Μιχαι. Ο πρώτος "συν ένα" είναι ο Μιχαηλίδης που αν δεν είχε τον τραυματισμό θα ήταν ήδη ο ετερος βασικός. Ο δεύτερος +1 ειναι ο Ναεσμπεργκ και ο τρίτος +1 ο Κουλιερακης που αν συνεχίσει έτσι σε προετοιμασία και φιλικά, θα μείνει στο ροστερ.

Σύνολο 6 στην ιδανική περίπτωση που και ο Μιχαηλίδης θα είναι ετοιμοπολεμος και έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό πλήρως τον Οκτώβριο και ο Κουλιερακης πείσει ότι πρέπει να μείνει και να μπει στην εξίσωση. 6 για δύο θέσεις είναι πολλοί, ιδανικά θες 5. 4 έτοιμους και τον μικρό. Υπό αυτό το πρίσμα στο ιδανικό σενάριο που προανέφερα συν την υπόθεση ότι ο Ναεσμπεργκ είναι αξιόλογος, βλέπω τον Μιχαι να χαιρεταει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο.

Καλώς ή κακώς ο Μιχαηλίδης είναι το επόμενο τεράστιο πρότζεκτ του συλλόγου και θα πρέπει να παίξει τουλάχιστον 30-35 ματς. Δεν βλέπω λοιπόν να πάμε σε μεταγραφή κάποιου που θα πάρει την φανέλα βασικού σπίτι γιατί αυτό θα έκοβε την εξέλιξη του Μιχαηλίδη.

Στα φορ, επίσης μπέρδεμα λόγω των προηγούμενων επιλογών που ήταν φέρε έναν παίκτη και ότι να ναι. Ο μεν ολιβειρα έχει ποιότητα σαν φορ αλλά επ ουδενί δεν είναι το φορ που θα κάνει 20 γκολ στη σεζόν, συν τον τραυματισμό που έβγαλε πέρσι συν το 1 μυριο συμβόλαιο, ποσό απαγορευτικό για πάγκο ειδικά όταν πέρσι 1 μυριο πήγε στον κουβά με την εξαιρετική γκαντεμιά που είχε. Ο δε τσολακ των 600-700 Χιλ συμβόλαιο έχει το ένστικτο του φορ, μπορεί να κάνει 20 γκολ τη χρονιά αλλά για να γίνει αυτό πρέπει τα εξτρεμ να παίζουν μόνο γι αυτόν. Συν το ότι είναι ατεχνος, εκτός περιοχής χάνεται και δεν βοηθάει στην ανάπτυξη, συν το ότι τον θέλει η ρειντζερς και θελει προφανώς να πάει. Άρα εδώ τα πράγματα είναι ψιλοεμφανη. Πώληση του τσολακ και απόκτηση φορ στα 24-25, προφανώς με ποτενσιαλ αλλά με λογικό συμβόλαιο που θα μπορεί να συμμετέχει και στην ανάπτυξη. Κάτι σαν false9, εξτρεμοφορ, θα ήταν ιδανικό. Δεν μπορείς να έχεις δύο φορ του 1μυριου συμβόλαιο και να είναι και οι δύο περιοχατοι και βαριά κορμιά

Περιγραφεις τον μπαλντε ακριβως,αλλα ο αλητης θα θελει λεφτα για να έρθει δεν παιζει ετσι
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο μπαλντε πως θα σκοράρει από τη θέση του φορ? :D
Μπα σε καλό σου με έκανες και γέλασα
george89

renegade έγραψε:Ο μπαλντε πως θα σκοράρει από τη θέση του φορ? :D
Εξτρεμοφορ ειναι ο μπαλντε αγαπητε
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

george89 έγραψε:
Ο ζινολα τι ειναι ;η σφραγίδα της αξιόπιστιας για να τον παρω σοβαρα;για αυτο ασε την ειρωνεία δεν σε εχω μιλησει ποτε ετσι
Σορι αν προσβλήθηκες, αλλά όταν γράφεις οι καντινιερηδες ξέρουν καλυτερα περι του σχεδιασμου από τους ανθρώπους της παε εσύ προσβάλλεις τον ΠΑΟΚ.
Τεσπα δεν έχω διάθεση να μαλωνω, ξέχνα το.
george89

Ειπα οτι ακομα και οι καντινιεριδες ηξεραν οτι ειναι για πωληση ο τσολακ το καλοκαίρι , εννοούσα οτι ειναι κοινο μυστικό οτι είναι για πωληση,ειμαι υπεύθυνος για αυτο που λεω όχι αυτά που καταλαβαίνεις
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

george89 έγραψε:
Γι'αυτό το λόγο έρχονται ακριβοί προπονητές και ΤΔ, για να κάνουν καλή ομάδα με φτηνά υλικά. Θαυματοποιοί δλδ.
Αρα δεν πρέπει να υπαρχει απογοήτευση οταν τερματιζεις 20+ ποντους πισω απ τον γαυρο,γιατι για μεχρι εκει επενδυεις.
Ο κόσμος φυσικά θα είναι απογοητευμένος. Ο κόσμος θέλει πάντα να είναι η ομάδα πρώτη και συνεχώς να δυναμώνει.
Οι διοικούντες πάλι δε βλέπω να έχουν καμία τέτοια πρεμούρα. Αυτάρκεια λένε, οικονομία λένε, εξορθολογισμό εσόδων - εξόδων λένε. Εγώ ξέρω όμως ότι άμα δεν χώσεις λεφτά πρωτάθλημα δεν παίρνεις, τόσο απλά.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

george89 έγραψε:
Όχι δεν πρέπει. Αλλά δε θέλουμε να δούμε την αλήθεια κατάματα.
Διπλάσιο μπάτζετ, κυβέρνηση, 10 ομάδες σοπφλιξ, προφανώς οι 20+ διαφορά δεν είναι παράλογοι. Λες και οι άλλοι φτάσανε το γαβρο βαθμολογικά στην ανάσα και μόνο εμείς μείναμε πίσω.
Για αυτό ας χαλαρώσουμε και ας απολαύσουμε την ομάδα μας
renegade

Δημοσίευση από renegade »

george89 έγραψε:
ΚΙ θα λύσει ο μπαλντε το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα?
george89

Εγω δεν ζητάω παράλογα πραγματα, ούτε μπορω να βαλω καποιον με το ζορι να βαλει 40 εκ για να παρω παλι το πρωτάθλημα,ειναι σεβαστό να μην θελει να επενδύσει,αρα και εμεις απο αυτο το πρίσμα πρέπει να κρίνουμε την ομάδα και να μην βρίζουμε και απογοητεύομαστε αν δεν παρουμε το πρωτάθλημα.
george89

renegade έγραψε:
george89 έγραψε:
ΚΙ θα λύσει ο μπαλντε το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα?
Η ερωτηση του 1.3 εκ ευρω ειναι αυτη φίλε μου
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Gospi έγραψε:
nunies4 έγραψε:Ρε εσύ gospi ξεκόλλα με τις δύο αυτές ανανεώσεις. Υπήρχε λογική πίσω και από τις δύο.
Για κανέναν λόγο δεν ρήμαξαν τον σχεδιασμό
Εξηγησε μ την λογικη στην ανανεωση Μπισε.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα δεν είναι φανερό; Προφανως θέμα εμπειρίας και δίνει και στον Ραζβαν αυτό το balance ποδοσφαιρο που σε κάποια ματς θα χρειαστεί. Χρειάζονταν κάποιοι έμπειροι παίκτες που θα βοηθήσουν στην ομαλή μετάβαση. Δεν μπορουδες να πας σε τόσο σαρωτικές αλλαγές μέσα σε μια μεταγραφική περίοδο
Εξάλλου ο ρόλος του είναι δεδομένος φέτος. Λίγα ματς και ορισμένα ποιοτικά λεπτά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”