Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
H Bayern Munich πήρε τον Vincent Kompany για προπονητή πληρώνοντας την Burnley κιόλας.
Odd επιλογή θα έλεγα
Odd επιλογή θα έλεγα
Ασχετο / σχετικο
Leeds United have announced that Red Bull has taken a minority ownership stake in the club, as well as taking over as their front-of-shirt sponsor.
The energy drink brand owns RB Leipzig in Germany's Bundesliga, Austrian side Red Bull Salzburg and MLS side New York Red Bulls, as well as Red Bull Bragantino in Brazil.
They have also invested in ice hockey, extreme sports, motorsports and two teams in Formula 1, with Red Bull Racing currently holding both the drivers' and constructors' titles in the sport.
Leeds United have announced that Red Bull has taken a minority ownership stake in the club, as well as taking over as their front-of-shirt sponsor.
The energy drink brand owns RB Leipzig in Germany's Bundesliga, Austrian side Red Bull Salzburg and MLS side New York Red Bulls, as well as Red Bull Bragantino in Brazil.
They have also invested in ice hockey, extreme sports, motorsports and two teams in Formula 1, with Red Bull Racing currently holding both the drivers' and constructors' titles in the sport.
Στη Νόριτς τι μάτι έχετε ρε αθεόφοβοι! Τον αγοράσατε 11 εκ. και τον πουλάτε 3,5 (αν ισχύουν τα ποσά που γράφονται);
Να κανουμε βουντου,να αποκλειστει η Σερβια -sorry brothers- για να γυρισει γρηγορα ο Ζιφκο.
Δραμινέ, ότι πατσίσαμε πάλι με τους συνολικούς τίτλους στην Αγγλία δεν το λες! Με το... carabao νόμιζες ότι θα ξεφύγεις! 

-
- Mr Ξερόλας 2019
Καλώς τον μεταμεσονύχτιο....
Βρε τι νυχτοπουλι είσαι ρε μητσο
οι μπαρμπαμπελ κοιμουνται τέτοιες ώρες.
Οκέι είστε από πάνω,προς το παρόν.
Να την βάλω την Λιντς η καλύτερα την Μπέρνλι,τι λες,για να αποφύγω τις κακοτοπιές που θα μου βάλει η κομπλεξικια η Λιντς.
Τι έγινε τον μαλλιά θα τον κρατήσετε;
Αν τον κρατήσετε,θα ειμαστε από πάνω σας σίγουρα.
Βρε τι νυχτοπουλι είσαι ρε μητσο

οι μπαρμπαμπελ κοιμουνται τέτοιες ώρες.
Οκέι είστε από πάνω,προς το παρόν.
Να την βάλω την Λιντς η καλύτερα την Μπέρνλι,τι λες,για να αποφύγω τις κακοτοπιές που θα μου βάλει η κομπλεξικια η Λιντς.
Τι έγινε τον μαλλιά θα τον κρατήσετε;
Αν τον κρατήσετε,θα ειμαστε από πάνω σας σίγουρα.
Μην ξεχνάς ότι είμαι ένα χρόνο μικρότερός σου.
Πρόσεχε γιατί κατέβηκε κατηγορία και η άλλη μεγάλη ομάδα από λ, η Λούτον (ανέβηκε η Λέστερ, κατέβηκε η Λούτον, μόνο Λιντς και Λίβερπουλ παρέμειναν σταθερές - η Λίνκολν δεν ξέρω πού είναι).
Δηλαδή, ο δικός σας Ολλανδός είναι καλύτερος;

Πρόσεχε γιατί κατέβηκε κατηγορία και η άλλη μεγάλη ομάδα από λ, η Λούτον (ανέβηκε η Λέστερ, κατέβηκε η Λούτον, μόνο Λιντς και Λίβερπουλ παρέμειναν σταθερές - η Λίνκολν δεν ξέρω πού είναι).
Δηλαδή, ο δικός σας Ολλανδός είναι καλύτερος;
- Μπαρκαρούτσος
Θα ανοίξει ο john4serres ως συνήθως!Patron έγραψε:Θα ανοίξει ξεχωριστό τόπικ για Γιούρο; Ιούνης μπαίνει να οργανωθούμε

- ΑποστόληςΑ
- potamda
- Bet Guru 2023
Κάνω εικόνα τον Κουλιεράκη στη θέση του Σλοτεμπεργκ... Για πλάκα την έχει, πολύ καλύτερος.