Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από Photis »

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...... :opaokara: :opaokara:

:pano:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

kos έγραψε: ακομη ομως και αν βρεθουν τα χρηματα που θα επιτρεψουν στην ομαδα μεγαλυτερους στοχους δεν υπαρχει κατι που να μου λεει οτι ο σαντος δεν ειναι ο καταλληλος για να παει την ομαδα στο επομενο επιπεδο. το αντιθετο θα ελεγα. ειμαι βεβαιος οτι ειναι ο καταλληλος. εγγυηση για αυτο ειναι ο ρεαλισμος του σαντος. αυτος ο ρεαλισμος που τον κανει να μοιαζει ηττοπαθεις στα ντερμπι ειναι που θα τον κανει να τα σαρωσει οταν πιστεψει ο ιδιος οτι η ομαδα του ειναι καλυτερη απο τον γαυρο και τον βαζελο. γιατι αυτο ειναι το προβλημα του. πιστευει οτι ειναι δυσκολο να νικησει ομαδα που θεωρει καλυτερη απο την δικη του.
Καταρχήν συμφωνώ με όσα γράφεις.

Η γνώμη μου είναι ότι ο Σάντος "φρενάρει" τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι καλό!

Με την ομάδα να κάνει τα αυτονόητα (να νικάει τις χειρότερες ομάδες) και έχουμε αρχίσει να ονειρευόμαστε σεντόνια και κούπες. Φανταστείτε να είχαμε προπονητή που μπορεί να κάνει το μπαμ. Θα είχαν πάρει αέρα τα ευκολοφούσκωτα μυαλά μας και με την πρώτη στραβή, πάρτον κάτω τον "χάρτινο" πύργο.
Το σημαντικότερο έργο του Σάντος είναι ότι βοηθάει στο χτίσιμο μια ομάδας με συνείδηση και ιστορία. Τίποτα δεν γίνεται ξαφνικά και τυχαία, η ομάδα είναι ανίκανη ακόμη και για ανατροπές! Όπως έγραψα και παλιότερα είμαστε πλέον οδοστρωτήρας, όχι με τόσους ίππους όσους θα θέλαμε, σίγουρα όμως δεν είμαστε μηχανάκια που πηδάνε πάνω από λόφους, αλλά σκοντάφτουν στα σαμαράκια.

Οι αποτυχίες του ΠΑΟΚ του Σάντος συνέβησαν όλες σε δοκιμαστικές περιόδους.
Στα περσινά play-off δοκιμάζαμε το 4-4-2 και φάγαμε τα μούτρα μας. Στην αρχή της σεζόν κάναμε ακόμη πειράματα αφού και οι μεταγραφικές μας κινήσεις δεν ήταν προς μία κατεύθυνση. Άλλες μεταγραφές ενίσχυαν το γνωστό 4-5-1, και άλλες έδειχναν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Όταν ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να πορευθεί με τη γνωστή συνταγή, γρήγορα βρήκε το δρόμο του.
Το καλοκαίρι τι θα γίνει; Θα προσπαθήσει ο ΠΑΟΚ να ενισχυθεί στο 4-5-1 που το ξέρει και το υπηρετεί σωστά;
Πιστεύουν στην ομάδα ότι για να πάμε ψηλότερα πρέπει να το γυρίσουμε στο αγαπημένο του Σάντος 4-4-2; Θα πάρουμε παίχτες για αυτό το σύστημα; Θα οδηγηθούμε σε μεσοβέζικες λύσεις;
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Φιλε Αβολευτε...Καλη η αναλυση σου...Αυτο το περιβοητο πλάνο τριετιας, τελικα τι συστημα γραφει οτι πρεπει να παιζουμε (μεσα στη δευτερη παραγραφο, του παραρτηματος Β) ; Και το κυριοτερο... Ποσο θα διαρκεσει αυτο το πλανο τριετιας, διοτι μεχρι τωρα ψαχνουν, δοκιμαζουν και κανουν αλχημειες και μαλιστα σε σημαντικα παιχνιδια!
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Tetradje έγραψε:Καλα δεν φτασαμε ακομα στο σημειο να εχουμε αστακους και δε ξερω αν φτασουμε ποτε!

Τρωμε ψαρια και σε θυμομαστε, παραγγελνω κανενα ψαρομεζε σε ουζερι και μου ερχεται στο μυαλο ο Σαλμον και ο Κνολ... Εφιαλτης! :opaokara:
E! Οχι!!!! Δεν παιζεσαι! χαχαχαχαχα!!!! :lol: :lol:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Maximus έγραψε:Φιλε Αβολευτε...Καλη η αναλυση σου...Αυτο το περιβοητο πλάνο τριετιας, τελικα τι συστημα γραφει οτι πρεπει να παιζουμε (μεσα στη δευτερη παραγραφο, του παραρτηματος Β) ; Και το κυριοτερο... Ποσο θα διαρκεσει αυτο το πλανο τριετιας, διοτι μεχρι τωρα ψαχνουν, δοκιμαζουν και κανουν αλχημειες και μαλιστα σε σημαντικα παιχνιδια!
Αυτό που υπογράμμισα με προβληματίζει και εμένα. Μου δείχνει ότι θεωρούν τα συγκεκριμένα παιχνίδια πρόσφορα για πειραματισμό επειδή δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε.
Μου έχει καρφωθεί η ιδέα ότι το σύστημα που θα μας φέρει κοντά στις κούπες θεωρούν στην ομάδα ότι είναι το 4-4-2.

Όσον αφορά το πρώτο ερώτημά σου, φαίνεται από τα γεγονότα το αρχικό σύστημα να ήταν το 4-5-1, το οποίο με τη μαζική του άμυνα και έλεγχο του κέντρου βοηθάει την ομάδα να μην χάνει.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ρε παιδες ο ανθρωπος,λογω τραυματισμων κυριως,δεν μπορει καλα-καλα ουτε 4-5-1 ή 4-2-3-1 να παιξει!για ποιο 4-4-2 μιλαμε??το μεγαλο στοιχημα του παοκ του σαντος για μενα ξεκινα,εφοσον φυσικα τον κρατησει η διοικηση,την ερχομενη χρονια.απο τοτε ο πηχυς αναποφευκτα θα ανεβει.η σταθεροτητα των αποτελεσματων θα πρεπει να συνδυαστει και με αισθητα βελτιωμενο θεαμα.ως τοτε,πιστη στο δυναμικο της ομαδας και στηριξη για το αγωνιστικα μεγιστο δυνατο!
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Ξέρει κανείς αν αύριο στις 11:00 το πρωί θα υπάρχει συνέντευξη και παρουσία του Σάντος στο στούντιο του Λίμπερο;;; Μου το είπε ένας φίλος... Έχετε ακούσει κάτι;; ισχύει;;
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Μου ήρθε SMS σήμερα από το σταθμό. Λεπτομέριες δε θυμάμαι γιατί το έσβησα μπαμ μπαμ αλλά έλεγε για συνέντευξη στις 11.
Άβαταρ μέλους
ilias4_koufalia

Δημοσίευση από ilias4_koufalia »

Αποκλειστικη συνεντευξη λεει στς 11 και ρωτηστε τον οτι θελετε....

Μεθαυριο θα τελειωσει ο μηχανικος :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μαγειρεύει σπίτι του ή τα κάνει όλα η σύζυγος?
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Ειμαι περιεργος να δω (ακουσω, για την ακριβεια) αν θα συμμετεχει και ο Ζαγορας στη συνεντευξη! Αν δηλ. θα κανει ερωτησεις σε "αυτον που κανει τον προπονητη στον ΠΑΟΚ" οπως τον αποκαλουσε γιατι πλεον δεν τον ακουω καθολου...

Για να δουμε υπαρχει ιχνος ντροπης...? Ιδωμεν!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

ποτε ντραπηκε για να ντραπει τωρα ο αγραμματος ?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αμα ειχε ντροπη δεν θα ξαναεκανε εκπομπη ο !@#~$%^&*(()~!@#$
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Ξενερωτη συνεντευξη και μαλιστα τηλεφωνικη!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”