Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Darkphobia

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από Darkphobia »

obanebane έγραψε:Αυτος ο μαυρουκος που τον εχουμε ψιλουποτιμησει ολοι,γραφτηκε οτι η ελτσε του χρωσταει 270 χιλιαρικα που αντιστοιχουν σε 4 μηνιατικα για καντε τη σουμα παρακαλω για το ετησιο συμβολαιο του στην Ισπανια.
270/4*12=810 χιλιαρικακια.
Αν οντως αυτο ειναι το ποσο δε νομιζω οτι ερχετε για βαθος παγκου.
Το πιθανοτερο ειναι να εχουν γραψει λαλακιες για αλλη μια φορα τα ελληνικα σαιτ γιατι οντως το ποσο φανταζει μεγαλο αλλα ποτε δεν ξερεις.
Του χρωστάνε και περσινά απ'ότι διάβασα. Δεν υπάρχουν τέτοια συμβόλαια σε μικρές ομάδες της Ισπανίας.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Ο Σαμαράς , αν αληθεύουν αυτά που άκουσα στο ράδιο πριν καμιά βδομάδα , πέρασε μια πνευμονία πριν κάνα 6μηνο (αν θυμάμαι καλά) κ έχασε 10+ κιλά.

Κ ότι δύσκολα θα είναι έτοιμος να παίξει φουλ άμεσα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Magpies4 έγραψε:
simba έγραψε:Φιλε obane δικαιως τον εχουμε ψιλουποτιμησει γιατι φαινεται πως ειναι μια ταχυτατη βερσιον του Μακ με ασχημα τελειωματα, χωρις vision και versatility, που διακριθηκε στις αλανες της Βουλγαριας και καπως στις αντεπιθεσεις της Ελτσε με το να ξεχυνεται στον χωρο με τη μπαλα..
Να τον δουμε στις 3πλες ζωνες αμυνας της Λιγδας και με τη βαρια φανελα του ΠΑΟΚ..
(κ μη μου πεις για την εκλαμψη με τη σακουλα που μοιρασε στους παικτες της Βιγιαρεαλ)
Αλλα οκ, παροτι ειναι στοιχημα, φυσικα το δεχομαστε καθως ειναι επιλογη του Φρανκ!

Y.Γ. Οσον αφορα στο συμβολαιο του, μου φαινεται εξαιρετικα απιθανο παικτη που πηραν απο Βουλγαρια με 600 χιλιαρικα, μια ομαδα με 1 χρονο στην Πριμερα, να του εδωσε 800 χιλιαρικα μισθο..
Πιο πιθανο μου φαινεται να ειχε τπτ 350-400 χιλιαρικα...
Δηλαδή εσύ λες ότι αν ήσουν Ελτσε και είχες να διαλέξεις, θα έπαιρνες τον Μακ αντί του Γκάρυ. Και μετά ο Μακ στην Πριμέρα θα πήγαινε καλύτερα. Εμένα, σοβαρά τώρα, μου φαίνεται δύσκολο να συγκρίνω αλλά και μόνο η σχετικά καλή χρονιά που είχε (το οτι στάθηκε δηλαδή) στην πριμέρα μου δείχνει έναν τακτικά καλύτερο παίκτη από Μακ.
Από τα γραφόμενά σου κάποιος θα νόμιζε οτι παίρνουμε τον Κουτσια της Ισπανίας!
Εγω λεω αν ημουν ο ΠΑΟΚ τι θα εκανα, οχι αν ημουν η Ελτσε..
Και ο Ινιγο Λοπεθ στεκεται στην Πριμερα (με 16 συνεχομενα 90λεπτα μεχρι τα Χριστουγενα), και τι μ'αυτο? Μην τα θεοποιειτε ολα..

Αυτον ειχαν, αυτον βαζανε (15/32 φορες ως αλλαγη)..

Ειχαν βασικους στα εξτρεμ τον Víctor Rodríguez που ομως ουσιαστικα ξεκινησε να παιζει στα 23 του (26 χρονων τωρα) και τον πολυ καλο αλλα 32αρη Corominas ,
και ενα παιδακι ονοματι Álvaro Giménez με 700 λεπτα πριμερας απο 11-14..
Ε δε το λες και δυσκολο να παιξει, δεδομενου οτι δεν ειναι και κανας γκασμας και οτι παιζανε κυριως αντεπιθεσεις..

Και επειδη με τσιγκλας τωρα με τον Κουτσια, η μυγοφτυσια καλυτερη χρονια ειχε με Εργοτελη πριν ερθει σε μας :twisted:

Y.Γ. Αν το παμε με στοιχηματα, δε φερνουμε απ'αυτους και εκεινη την ψυχη που ειχε κανει παπαδες παλια στη γρια, τον Ααρον Νιγκεθ?

Υ.Γ.2 Σχετικα με τα χρηματα που ζηταει, σε site με τα νεα της Elche, αναφερει οτι
El extremo caboverdiano reclama ahora al club ilicitano las mensualidades correspondientes a los meses de marzo, abril, mayo y junio de la presente temporada, así como las primas de permanencia de las dos últimas temporadas. La cantidad que solicita el futbolista asciende a 272.800 euros.
τα 272 χιλιαρικα που ζηταει αντιστοιχουν σε 4 μηνες ΑΛΛΑ και στα πριμ παραμονης των 2 τελευταιων ετων...
Οποτε μαλλον μιλαμε για 500-550 χιλιαρικα συμβολαιο..
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

stephanos έγραψε:Ελπίζω να μου συγχωρήσετε το οφ-τόπικ:
MANIAKOS έγραψε:Παλι τον λουκας τον κόλλησες τον καημένο ... :D θα θελει να φυγει αν συνεχίσεις να τον δυσφημεις ... Κοιτα μη βγάλει καμια καλαμιδα που θα λεει εναντίον σου
Εικόνα

καλημερα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Κι αν παίρναμε εμείς τον Σαμπράνο;
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Dio4 έγραψε:Ολσεν/Γλυκος
Βιτορ/Κοστα
Μεταγραφη/μεταγραφη
τζαβελας/ πουγγουρας
κιτσιου/ κωνσταντινιδης
Μακ/κοροβεσης
Τζιολη;/χαρισης
κατσε/ σερερο
Μεταγραφη/ πελκας
Λουκας;;/ γκαρυ
Μεταγραφη/ κλαους
+ 3-4 πιτσιρικια πιστευω θα ειναι το ροστερ παιδια.. καλημερα

καλως ηρθες dio μου θυμησες το πρωτο μου μηχανακι στα 18 :lol: :lol: :lol: συμφωνω απλα το ροστερ αυτο εχει αλλες τρεις μεγαλες αποδεσμευσεις σαλπι μντουρο σκονδραο ... ειναι αυτο που θελουμε απλα ρεαλιστικα ακομα δε μπορουμε να παμε εκει
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

MANIAKOS έγραψε:
stephanos έγραψε:Ελπίζω να μου συγχωρήσετε το οφ-τόπικ:
MANIAKOS έγραψε:Παλι τον λουκας τον κόλλησες τον καημένο ... :D θα θελει να φυγει αν συνεχίσεις να τον δυσφημεις ... Κοιτα μη βγάλει καμια καλαμιδα που θα λεει εναντίον σου
Εικόνα
:lol: :lol: :opaokara: :opaokara: θεός
Τσε καντο άβαταρ

Υγ Θενκς δημητρη

αν φαει παπα ο ιβαν και του σκασει κανα μυριο το χρονο για τιτι θα το κανω αβαταρ :lol: :lol: :lol: :lol: το download εχει γινει ηδη στεφανε .... το μισο παοκμανια θα παρακαλαει για ανανεωση λουκα για να κανει γκαζουρα στον τσε :lol: :lol: :lol: για το νεο αβαταρ
Άβαταρ μέλους
Dio4

Δημοσίευση από Dio4 »

che4 έγραψε:
Dio4 έγραψε:Ολσεν/Γλυκος
Βιτορ/Κοστα
Μεταγραφη/μεταγραφη
τζαβελας/ πουγγουρας
κιτσιου/ κωνσταντινιδης
Μακ/κοροβεσης
Τζιολη;/χαρισης
κατσε/ σερερο
Μεταγραφη/ πελκας
Λουκας;;/ γκαρυ
Μεταγραφη/ κλαους
+ 3-4 πιτσιρικια πιστευω θα ειναι το ροστερ παιδια.. καλημερα

καλως ηρθες dio μου θυμησες το πρωτο μου μηχανακι στα 18 :lol: :lol: :lol: συμφωνω απλα το ροστερ αυτο εχει αλλες τρεις μεγαλες αποδεσμευσεις σαλπι μντουρο σκονδραο ... ειναι αυτο που θελουμε απλα ρεαλιστικα ακομα δε μπορουμε να παμε εκει
Ακριβως αυτο.Απλα αυτη την στιγμη χρειαζονται.Μολις αποκτηθουν αλλοι και φυγουν αυτοι,θα εχουμε ενα ροστερ τοσο ισορροπημενο οσο και αρκετα γρηγορο.Χωρια που θα πεσει ο μ.ο κατακορυφα..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

+1 στον Στέφανο
-1 στον επαναστάτη (che).

Σχετικά με τους δύο μαυρούκους, έχουν πολλά κοινά στοιχεία:
Και οι δύο είναι Αφρικανοί, διεθνείς, γεννηθέντες το 1990 και σχετικά κοντοί (1,72 ή 5ft 7 ½ in).

Ο Garry (27.11.1990) είναι καθαρό εξτρέμ, εθνικότητας Πράσινου Ακρωτηρίου, αλλά γεννηθείς στην Ολλανδία και προέρχεται από μιάμιση σεζόν στην Ισπανία (Ιανουάριος 2014 – Μάιος 2015) με 41 συμμετοχές και 3 γκολ. Μάλλον θα έρθει ως ελεύθερος. Έχει 7 συμμετοχές και 2 γκολ με την Εθνική του Πράσινου Ακρωτηρίου (Cape Verde).

Ο Serero (11.04.1990) είναι Νοτιοαφρικανός, χαφ, διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες της South Africa (U-17, U-20, U-23 και ανδρών με την οποία έχει 19 συμμετοχές και 1 γκολ). Από το 2011 ανήκει στον Ajax. Σύμφωνα με το Wikipedia παίζει ως αμυντικό, αλλά και ως επιθετικό χαφ.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Την καλημερα μου. Ο σερερο οταν με το καλο ανακοινωθει πιστευω θα ειναι σουπερ μεταγραφη. Οταν ακουστηκε περυσι για τη ζελα εσκασα κυριολεκτικα. Αναρωτιομουνα γιατι εμεις δεν μπορουμε να παρουμε τετοιο παιχτη. Ειναι 8αρι καθαρο. Ειναι τρια επιπεδα πανω απο τον κατσε σε ολα εκτος της μακρινης μεταβιβασης. Επισης χωνεται πολυ στην περιοχη και ειναι πανεξυπνος για το χρωμα του :mrgreen: . Αλλα για μενα το πουλεν θα ειναι ο γκαρυ..Στη λιγδα θα κανει παπαδες.
Αντε ρε Φρανκ φερε Τοιβονεν να γινει της ταναπου.
Το κακο βεβαια ειναι οτι δεν ακουγεται τιποτα για σεντερ μπακ. Ειναι το μονο ανησυχητικο.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

τρελο κραξιμο απο τσορμπατζογλου στ μπλογκ.... παλι τα χωνει και βγαζει αχρηστο και λιγο τον γκαρι ροντριγκες... και κραζει τον ασχετο αρνεσεν... αιντε να γυρισει ο φοβερος ζησης που πηρε τον αμπτουν(2 χρονια δεν ακουμπησε μπαλα) και τον γιουσουφ,....
υ.γ οποιος παικτης ακουστηκε επι βρυζα για [ΠΑΟΚ φετος (μερεμπασβιλι-γιουσουφ-καριπιδης-εντζεγκελε) πηγε βεροια... καταλαβατε τι ομαδα 9α μας εκανε ο ζησαο....
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Επειδή έγινε λόγος για μεταγραφικά ρίσκα, εγώ πιστεύω ότι το μικρότερο ρίσκο το παίρνεις από παίκτες που αγωνίζονται στο Γερμανικό πρωτάθλημα και μετά το Γαλλικό. Φυσικά να θέλουν να έρθουν (όχι να τους κοροϊδέψεις). Εκεί οι παίκτες κάνουν πολύ πιο απαιτητικές προετοιμασίες και η πειθαρχία έχει μπει στο πετσί τους (θέλουν δε θέλουν). Στη Γαλλία όλοι οι παίκτες είναι μηχανάκια με πάρα πολύ καλά physical. Εδώ ήρθε ο τελευταίος και ανύπαρκτος Yousouf στον Εργοτέλη και έκανε φανταστικό πρωτάθλημα - ειδικά στον 1ο γύρο. Κατά τα άλλα είμαι φαν της Σέρβικης - Κροατικής αγοράς. Μπορείς να αγοράζεις παίκτες (όχι πάντα φθηνά), αλλά να έχεις πολύ πιο χαμηλά συμβόλαια αναλογικά με την ποιότητα του παίκτη που παίρνεις, και φυσικά όταν έρθει η ώρα να τους πουλάς. Τον LUKA JOVIC καλά είναι να τον δουν πριν είναι αργά. Καταλαβαίνω ότι η ομάδα θέλει παίκτες ηλικίας 23-29 για άμεσα αποτελέσματα, αλλά εγώ θέλω τα ταλέντα που η ομάδα επενδύει για να τους κάνει κάποια μέρα βασικούς να είναι πολύ υψηλής ποιότητας. Ο LUKA JOVIC αν έρθει θα κάνει 20 συμμετοχές φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Την επόμενη σεζόν θα είναι κανονικός παίκτης και την μεθεπόμενη θα είναι παικταράς που θα λέμε ότι είναι 3 κλάσεις πάνω από τον ΠΑΟΚ με μισθό στα 200 - 300,000. Σε κάποια φάση τον κάνεις ανανέωση και τον κρατάς μέχρι τα 24- 25. Παίζει Τσου Λου, έχεις βγάλει γούστα σαν του Αντελίνου και μεγαλύτερα, και μετά τον πουλάς 20 εκατομύρια και πας για άλλα. Η ομάδα του ΠΑΟΚ καλό είναι σε κάθε φουρνιά ομάδας που έχει, να περιλαμβάνει και 1 wonderkid, στου οποίου την εξέλιξη να εστιάζει. Από κει και πέρα έχουμε και τις δικές μας ακαδημίες που θα βγάζουν παίκτες σαν τον Κλάους.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

συμφωνω αλλα τον αλη8ινο ποδοσφαρο δεν ειναι μανατζερ... ο παικτης που λες ειναι νο.1 ταλεντο του ερυ8ρου... εγω λεω οτι με λιγοτερα απο 4 μυρια δεν φευγει... και δεν πιστευω οτι υπαρχει περιπτωση να τα δωσουμε...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Vukic δεν θα μας προτείνει κάποιο ταλέντο;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

vs40

Jovic δεν μπορεις να φερεις γιατι πολυ απλα θα τον παρει καποιος τοπ συλλογος της ευρωπης.
Προβλεπω Μπενφικα η οποια εχει ανοιχτει στην αγορα της Σερβιας εδω και πολλα χρονια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”