Navi,dimbar έγραψε:Σεβαστή η άναγνωσή σου του θέματος Γκαρσία.Κανείς απ'τους κράζοντες υπέρ του παίχτη δεν απαίτησε να αγωνίζεται σώνει και καλά.Πιστεύεις πως ο ίδιος ο Γκαρσία δεν το αξιώνει;Το χέρι μου στη φωτιά,αν υποχρεωνόμουν να βάλω πάντως μεταξύ των 2 σεναρίων,θα το έβαζα υπέρ της αξίωσής του να αγωνίζεται σε όποια κατάσταση κι αν είναι.Δικαιολογημένα - αδικαιολόγητα δε με απασχολεί.Οπότε,μπορώ κι εγώ απ'την άλλη να σου πω πως ο παίχτης,γνωρίζοντας τι θα κινητοποιούσε οπαδικά μια απειλή αποχώρησής του,πίεσε ύπουλα τις καταστάσεις για να πάρει τις διαστάσεις, που πήρε το θέμα του,και να επανακτήσει τον αγωνιστικό ρόλο,που νοιώθει πως δικαιούται,κολλώντας στον τοίχο διοίκηση και προπονητή.Σου δίνω μια διάσταση,που,χωρίς να μπορώ να την αποδείξω εννοείται,δε φρονώ πως είναι επιβοηθητική για τη βελτίωση του κλίματος στην ομάδα.hitman έγραψε:Η διοικητική στήριξη στον προπονητή ζημιώνει αποδεδειγμένα τον ΠΑΟΚ, ενώ η έκφραση του λαού υπέρ του ΠΑΜΠΛΟ είναι απλώς θέμα ηθικό.navigator11 έγραψε:
Βρε μια χαρά για το Μεντράνο,να φύγει.Απλά θέλω να ξέρω αν η διοικητική στήριξη του δώνη αποτελεί ρωγμή της πρακτικής "ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα" ενώ η οπαδική του γκαρσία φερ'ειπείν με τον τρόπο που εξεδηλώθη χθές ή εκδηλωθήσεται το Σάββατο ΤΣΟΥΚΟΥ.
Κανείς από όσους στήριξαν τον ΠΑΜΠΛΟ, ακόμη και αυτοί που χθες βρέθηκαν στην Τούμπα, δεν απαίτησε ο Γκαρσία να αγωνίζεται ντε και καλά. Ήταν αυθόρμητη αντίδραση σε μια ύπουλη τακτική εις βάρος του παίκτη, προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων ( ευθεία σύγκρουση μεγάλης μερίδας οπαδών με τη διοίκηση κλπ ). Η παραμονή του ΠΑΜΠΛΟ ήταν απαραίτητη για να διατηρηθεί η όποια ομοψυχία απέμεινε και να αποφευχθούν τα χειρότερα. ΑΡΑ η αντίδραση του κόσμου στο θέμα Γκαρσία ΕΝΙΣΧΥΕΙ το "Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα".
με όλο το συμπάθειο αδελφέ στην απάντηση/αντεπιχείρημα σου υπάρχει μία λέξη που ακυρώνει αυτά που λες
ο παίχτης,γνωρίζοντας τι θα κινητοποιούσε οπαδικά μια απειλή αποχώρησής του,πίεσε ύπουλα τις καταστάσεις
επειδή ξέρουμε εδώ και 5 χρόνια ότι ο Γκαρσία δεν είναι π@@στης και ότι έχει να πεί το λέει στα ίσια
και επειδή το ένστικτο της μάζας δεν ξεγελιέται εύκολα, γιαυτό ο χαμός υπέρ του.
Βέβαια είναι δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι ο Γκαρσία μπορεί να λειτούργησε ύπουλα αλλά ανάμεσα σε ΓΔ/ΖΒ και Γκαρσία νομίζω οι μέχρι τώρα συμπεριφορές και πράξεις τους μιλάνε μόνες τους για το ποιός θα μπορούσε να λειτουργήσει ύπουλα.[/quote]
Αφαιρώντας τη λέξη ύπουλα φίλε μου,η ουσία διαφοροποιείται,πέραν της ηθικής ας πούμε αποκατάστασης του παίχτη;Αίσθησή μου είναι πως έχοντας δεδομένη τη στήριξη απ'τον κόσμο,έχοντάς την κερδίσει και με ΕΡΓΑ θα τονίσω,όντας και αυτό που είναι το κλίμα για τον προπονητή,διεκδίκησε αυτό,που ήθελε,το οποίο και πιθανολογώ πως για κάποιο διάστημα τελικά και θα λάβει.Ευελπιστώ απ'την όλη φάση να επωφεληθεί η ομάδα αγωνιστικά.Τίποτα άλλο.