ΑποστόληςΑ έγραψε:Εδώ και πολύν καιρό που τον παρακολουθώ (από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ, δηλαδή), όντως υποφέρει από κοντρόλ. Τα κοντρόλ του είναι κάκιστα και πολλές φορές καταλήγουν στον αντίπαλο.
Επίσης συνεχίζει να δείχνει φανερή αδυναμία στη θέση του εξτρέμ. Εντάξει, είναι φορ και η σπεσιαλιτέ του είναι να ξεκινάει στην ίδια ευθεία με τον αντίπαλο (μετά από κάθετη μπαλιά ενός παίκτη που γνωρίζει τις κινήσεις του), αλλά σαν εξτρέμ δεν προσφέρει τίποτε επιθετικά. Ανασταλτικά προσφέρει μεν, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που αγωνίζεται. Αν δεν βελτιωθεί επιθετικά, προτιμώ τον Γεωργιάδη.
Απόστολε εχω σχεδόν την ίδια άποψη με εσένα, Ο Σαλπι δεν αποδίδει αυτά που ξέρει και μπορεί ουτε σε εμάς, αλλά ούτε και στην εθνική που εκει κανονικά θα έπρεπε να είναι πιο χαλαρός (χωρίς άγχος) και δεν του βγαίνει τίποτα.
Βέβαια με την αεκ που τον "ειχα" κοντά μου (στην 3) στο πρώτο ημίχρονο πήγε πάρα πολύ καλά με φοβερά ένα δυο και παιχνίδι με πολύ ουσία, χωρίς λάθος πάσες και γενικά ηταν πάρα πολύ καλός.
Εχω την εντύπωση οτι πρέπει να έρθει πιο μέσα για να εχει πολλές επιλογές κατεύθυνσης γιατί η γραμμή τον περιορίζει και συνάμα τον κάνει προβλέψιμο.
Βέβαια ο κοουτς σίγουρα ξέρει αυτός καλύτερα αλλα πιστεύω οτι χαραμίζεται επάνω στην γραμμή.
Σαφώς όμως προτιμώ τον έμπειρο Σαλπι από τον Γεωργιάδη.