Φανέλα ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Βαλτην με άσπρο σορτς να τα σπάσει τελείως.
Βάλανε και πιο απλή γραμματοσειρά γιατί οι φετινές δεν θα ταίριαζαν... Ωραίοι.
Παντως τωρα που το παρατηρησα το λαχανι στον τ/φ πολυ μαπα χρωαμ, ασε που δεν φαινετε καλα ο Δικεφαλος, απο τηλεοραση τουλαχιστον, καλυτερα ενα μπλε σκουρο να διαλεγανε.
Στο 24 γράφουν ότι είναι πιθανόν να τη κρατήσουν και του χρόνου και ότι τα 80 είναι για τις φανέλες με το κουτί.
Μακάρι να ισχύει κάτι τέτοιο και να βγάλουν πολλές χιλιάδες και όχι μόνο για όσους προλάβουν ενώ είναι μια απ' τις καλύτερες φανέλες ever.
Μακάρι να ισχύει κάτι τέτοιο και να βγάλουν πολλές χιλιάδες και όχι μόνο για όσους προλάβουν ενώ είναι μια απ' τις καλύτερες φανέλες ever.
Η χαρά μου ήταν τέτοια τις τελευταίες μέρες, μου "έκατσαν" και 200 ευρουλάκια στο Λαϊκό, το είχα και σκοπό φυσικά, πήγα εχθές στην μπουτίκ, αγόρασα την ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΦΑΝΕΛΑ για δώρο στον "ανήψαρο" μου (προ λίγων ημερών "μπήκε" στα 28 και δεν του είχα πάρει δώρο, αναμένοντας για το "συγκεκριμένο") κι "έχω πάθει την πλάκα" της ζωής μου παιδιά...
Περιττό να σας πω ότι ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑ στο ΣΠΙΤΙ, τον κάλεσα ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ "ΠΑΡΕΔΩΣΑ" ΩΣ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΝΘΥΜΙΟ για να μην ξεχάσει ποτέ τον συχωρεμένο τον ΠΑΤΕΡΑ μου ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥ του, που έκανε κι εμένα Π.Α.Ο.Κ.τσάκι από μωρό και του είπα ότι πρέπει να την παραδώσει κι αυτός στο πρώτο παιδί του, όταν κάνει φυσικά κι όταν εκείνο ενηλικιωθεί πια, μαζί με την "παράδοση" του γνήσιου Κωνσταντινοπολίτη Π.Α.Ο.Κ.τσή, του μέγιστου αγωνιστή της ζωής δηλαδή, αυτή που παρέδωσε και σε μένα ο μακαρίτης ο πατέρας μου...
ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑ ΩΡΑ...
Όσο για την φανέλα και το συνολικό project της (συσκευασία, "εγχειρίδιο" της ιστορίας όλων των εμφανίσεων της ομάδας) παιδιά έχω να πω τα καλύτερα...ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ και σαν κατασκευή, ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΣΑΝ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΗΛΙΟ...ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ πιο ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ αλλά ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΜΕ μία ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΣΤΑΘΜΟ που κατέχουμε στην οικογένεια μας...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ MARKETING ΤΗΣ Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

Περιττό να σας πω ότι ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑ στο ΣΠΙΤΙ, τον κάλεσα ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ "ΠΑΡΕΔΩΣΑ" ΩΣ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΝΘΥΜΙΟ για να μην ξεχάσει ποτέ τον συχωρεμένο τον ΠΑΤΕΡΑ μου ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥ του, που έκανε κι εμένα Π.Α.Ο.Κ.τσάκι από μωρό και του είπα ότι πρέπει να την παραδώσει κι αυτός στο πρώτο παιδί του, όταν κάνει φυσικά κι όταν εκείνο ενηλικιωθεί πια, μαζί με την "παράδοση" του γνήσιου Κωνσταντινοπολίτη Π.Α.Ο.Κ.τσή, του μέγιστου αγωνιστή της ζωής δηλαδή, αυτή που παρέδωσε και σε μένα ο μακαρίτης ο πατέρας μου...

ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑ ΩΡΑ...

Όσο για την φανέλα και το συνολικό project της (συσκευασία, "εγχειρίδιο" της ιστορίας όλων των εμφανίσεων της ομάδας) παιδιά έχω να πω τα καλύτερα...ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ και σαν κατασκευή, ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΣΑΝ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΗΛΙΟ...ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ πιο ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ αλλά ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΜΕ μία ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΣΤΑΘΜΟ που κατέχουμε στην οικογένεια μας...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ MARKETING ΤΗΣ Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 20 Ιουν 2016, 20:04, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Goran είχε και βιβλίο με την ιστορία μας ; εισαι ωραίος τρελός πάντως ΠΑΟΚ είσαι αφού
:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για ποια γραμματοσειρά μιλάς αλήθεια καρντάση μου;fossa έγραψε:Βαλτην με άσπρο σορτς να τα σπάσει τελείως.
Αυτή που αγόρασα προσωπικά δεν έχει επάνω ούτε γράμματα, ούτε νούμερα (εκτός από τον "σειριακό" αριθμό της, κάτω δεξιά μπροστά με ραμένο extra "υφασμάτινο ταμπελάκι") και στην μπουτίκ μου είπαν ότι αυτές ειδικά έχουν εντολή να μην τις τυπώνουν...Όποιος θέλει, μου είπαν χαρακτηριστικά, μπορεί να την τυπώσει "έξω" μόνος του...

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Πτολεμαίο...ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. μας...eorptol έγραψε:Goran είχε και βιβλίο με την ιστορία μας ; εισαι ωραίος τρελός πάντως ΠΑΟΚ είσαι αφού:)

Έχει ολόκληρο βιβλιαράκι (καμιά 40ριά σελίδες) αλλά ακόμα δεν το "ξεφύλλισα"...Το βράδυ θα γράψω "λεπτομέρειες", αν θέλεις "μπες" να τις διαβάσεις...

Edit: Πάντως ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ με τον Γιώργαρο φάτσα φόρα (με φράντζα μάλιστα, χτενισμένη στο πλάι, τόσο νέος) να την φοράει "εν ώρα δράσης" ΕΙΝΑΙ απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ...

για πειτε ρε μακγες κανενας που την εχει παρει...
1,77 και 89 κιλα, πλατες λιγο πανω απο μ.ο, μεση λιγο
κοιλιτσα, το xlarge ειναι καλο για να μην τραβιεμαι σε μπουτικ κτλ ; ή να παω για xxlarge;;;
αναμενω μονο σοβαρες απαντησεις.

1,77 και 89 κιλα, πλατες λιγο πανω απο μ.ο, μεση λιγο

αναμενω μονο σοβαρες απαντησεις.

Εννοώ της ομάδας αν προσέξεις με Ατρόμητο είχαν διαφορετικά νούμερα στη πλάτη πιο απλά ρετρό και αυτά από τα φετινά που φορούσαν μέχρι τώρα.goran 64 έγραψε:Για ποια γραμματοσειρά μιλάς αλήθεια καρντάση μου;fossa έγραψε:Βαλτην με άσπρο σορτς να τα σπάσει τελείως.
Αυτή που αγόρασα προσωπικά δεν έχει επάνω ούτε γράμματα, ούτε νούμερα (εκτός από τον "σειριακό" αριθμό της, κάτω δεξιά μπροστά με ραμένο extra "υφασμάτινο ταμπελάκι") και στην μπουτίκ μου είπαν ότι αυτές ειδικά έχουν εντολή να μην τις τυπώνουν...Όποιος θέλει, μου είπαν χαρακτηριστικά, μπορεί να την τυπώσει "έξω" μόνος του...
Ναι στης μπουτίκ δεν βάζουν σε αυτή νούμερα ούτε τη διαφήμιση ευτυχώς.
Ο.Κ. φίλε μου, τώρα τό πιασα ότι εννοούσες αυτές που φορούσε η ομάδα με Ατρόμητο... 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 06 Φεβ 2016, 17:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΧXL K_geo και πάλι..."παίζεται"...Του ανηψιού μου με 1,78 και 79 kg το XL του ήρθε "γάντι" (ενώ κανονικά φοράει L)...Καλύτερα πάντως να την δοκιμάσεις μιας και δεν ξέρω αν "παίζει" και σε ΧΧXL...Σοβαρά τώρα έχουν πολύ στενή γραμμή...K_geo έγραψε:για πειτε ρε μακγες κανενας που την εχει παρει...
1,77 και 89 κιλα, πλατες λιγο πανω απο μ.ο, μεση λιγοκοιλιτσα, το xlarge ειναι καλο για να μην τραβιεμαι σε μπουτικ κτλ ; ή να παω για xxlarge;;;
αναμενω μονο σοβαρες απαντησεις.![]()

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 06 Φεβ 2016, 19:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Να κάνεις δίαιτα πρώτα, γιατί απ' ό,τι γράφεις είσαι κινούμενη οπτική ρύπανση! Μετά να πάρεις Large..K_geo έγραψε:για πειτε ρε μακγες κανενας που την εχει παρει...
1,77 και 89 κιλα, πλατες λιγο πανω απο μ.ο, μεση λιγοκοιλιτσα, το xlarge ειναι καλο για να μην τραβιεμαι σε μπουτικ κτλ ; ή να παω για xxlarge;;;
αναμενω μονο σοβαρες απαντησεις.![]()