Ανέκδοτα
- Μπαρκαρούτσος
Re: Ανέκδοτα
Πρωινή μου έμπνευση, μετά από καιρό:
Τι έτρωγαν οι προφήτες, ώστε να μπορούν να προφητεύουν τα μελλούμενα;
Προφητερόλ.
Προφητερόλ.
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Στάθης αργεί;
Eλα εδω ειμαι,.....................κατσε να αφιερώσω σε σενα και στο Ρομαν μια μαντιναδα

«Χίλια μαχαίρια και σπαθιά, χάμε στη γη στρωμένα, τσαλαπατώ τα και παιρνώ και έρχομαι σε σένα»

- ΑποστόληςΑ
Ειστε φιλαρακια για αυτοΑποστόληςΑ έγραψε:Α-ΨΟ-ΓΟΣ!
Αν και δεν κατάλαβα γιατί στην αφιέρωση μπήκε και ο Ρόμαν...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stathis73 την Τετ 03 Δεκ 2014, 10:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και τι τρώνε όταν δεν τους βγαίνουν τα μελλούμενα;RoMaN έγραψε:Πρωινή μου έμπνευση, μετά από καιρό:
Προφητερόλ.
Προφητερορ

Γειά σου Ρόμαν με τις εμπνεύσεις σου

- efthimis_paok
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Μπαρκαρούτσος
Το ΔΝΤ τα έχει μαζί μου και με τον Χαρδούβελη!
Ο Χρήστος Πρωτόπαπας δεν δίστασε να δηλώσει πως οι αντιστάσεις που πρόβαλλε στο Παρίσι, μαζί με τον Γκίκα Χαρδούβελη, προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια των εκπροσώπων του ΔΝΤ στην τρόικα.
Ισχυρή αντίσταση στο Παρίσι έκαναν ο Χρήστος Πρωτόπαπας και ο Γκίκας Χαρδούβελης, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Mega το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, κάτι που ''ερέθισε'' τους εκπροσώπους του ΔΝΤ.
''Αυτά συμβαίνουν πιθανόν επειδή προβάλλαμε ισχυρές αντιστάσεις. Όταν κάποιος κύριος, εκπρόσωπος διεθνούς οργανισμού, δεν καταλαβαίνει τι έχει γίνει στην χώρα αυτά τα χρόνια και λέει ‘δεν με ενδιαφέρει η κοινωνία, δεν με ενδιαφέρει η οικονομία, δεν με ενδιαφέρει τίποτα, με ενδιαφέρουν μόνο τα νούμερα’, θα προβάλλω αντίσταση και ισχυρή αντίσταση''.
(newsit)

Ο Χρήστος Πρωτόπαπας δεν δίστασε να δηλώσει πως οι αντιστάσεις που πρόβαλλε στο Παρίσι, μαζί με τον Γκίκα Χαρδούβελη, προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια των εκπροσώπων του ΔΝΤ στην τρόικα.
Ισχυρή αντίσταση στο Παρίσι έκαναν ο Χρήστος Πρωτόπαπας και ο Γκίκας Χαρδούβελης, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Mega το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, κάτι που ''ερέθισε'' τους εκπροσώπους του ΔΝΤ.
''Αυτά συμβαίνουν πιθανόν επειδή προβάλλαμε ισχυρές αντιστάσεις. Όταν κάποιος κύριος, εκπρόσωπος διεθνούς οργανισμού, δεν καταλαβαίνει τι έχει γίνει στην χώρα αυτά τα χρόνια και λέει ‘δεν με ενδιαφέρει η κοινωνία, δεν με ενδιαφέρει η οικονομία, δεν με ενδιαφέρει τίποτα, με ενδιαφέρουν μόνο τα νούμερα’, θα προβάλλω αντίσταση και ισχυρή αντίσταση''.
(newsit)

- kataramenos5
Καθε Δευτέρα βράδυ με Αντωνη Κανάκη,Γιαννη Σερβετα και Χρηστο Κιουση..RoMaN έγραψε:Πρωινή μου έμπνευση, μετά από καιρό:
Προφητερόλ.
Φωνάζουν οι αρματωλοί, φωνάζουνε και οι κλέφτες
Φωνάζει και ο αρχηγός, ο πρώτος, ο Μανιάτης
Πάμε ωρέ τους φάγαμε πάμε ρε παλικάρια
Πάμε ωρέ με μια φωνή.... να κάνουμε ΑΕΡΑΑΑΑ
Και τελικά τον έκαναν.... στα @@ του Περέιρα....
πηγη:zoro

Φωνάζει και ο αρχηγός, ο πρώτος, ο Μανιάτης
Πάμε ωρέ τους φάγαμε πάμε ρε παλικάρια
Πάμε ωρέ με μια φωνή.... να κάνουμε ΑΕΡΑΑΑΑ
Και τελικά τον έκαναν.... στα @@ του Περέιρα....

πηγη:zoro