μα τελείως ότι να ναι όμως!
Ότι να 'ναι!!!!!
- dreamwarrior
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Τούλη επέστρεψες απο διακοπές;;;;;Μαύρισες;;;έγινες σαν το Λίνο;;;;
Ρε συ το ότι να ΄ναι ειναι εδώ μέσα τι μερίμενες;;;
Ρε συ το ότι να ΄ναι ειναι εδώ μέσα τι μερίμενες;;;
"..τι μερίμενες?"
Ετσι, πρωθυπουργέ.. βαδίζοντας στα βήματα του.. Σημίτη!!!
Με το έργο που είναι μακέτο!!!
Aντε και εις ανώτερα!!!
Ετσι, πρωθυπουργέ.. βαδίζοντας στα βήματα του.. Σημίτη!!!
Με το έργο που είναι μακέτο!!!
Aντε και εις ανώτερα!!!
- ПÐРТИЗÐÐ
ευτευτεστετε
(το χε πει ο Σημητης σε μια ομιλια, ουτε ο ιδιος ξερει τι σημαινει)
(το χε πει ο Σημητης σε μια ομιλια, ουτε ο ιδιος ξερει τι σημαινει)
- dreamwarrior
Φριξουλινακουλίνο μήπως έχεις συγγενικές σχέσεις με την ασπρομαυρουλίτα και διορθώνεις τα λαθάκια μου;;;Εάν ναι κοίτα να μην εξαφανιστείς κι εσύ όπως αυτή οκ;;;
Εγώ ορκίστηκα να είμαι αντίπαλος σου...
Ακόμα δεν έλαβα μήνυμα από την κυρία υποψήφια του αντίπαλου προς εσένα κόμματος..
Οσο για το άλλο, πιο εύκολα θα αφανιστεί το ΠΑΟΚμάνια από τον κόσμο, παρά εγώ από εδώ μέσα.. Εκτόςκι αν βάλεις δάχτυλο (υπουργό δλδ)!!
Ακόμα δεν έλαβα μήνυμα από την κυρία υποψήφια του αντίπαλου προς εσένα κόμματος..
Οσο για το άλλο, πιο εύκολα θα αφανιστεί το ΠΑΟΚμάνια από τον κόσμο, παρά εγώ από εδώ μέσα.. Εκτόςκι αν βάλεις δάχτυλο (υπουργό δλδ)!!
τα προσωπικά σας με τον σουτζουκοπρωθυπουργάκο δε μας απασχολούν κύριε....free4 έγραψε:... Εκτόςκι αν βάλεις δάχτυλο ..!!
-
Μακεδών Αετός
Αισχυνη και ονειδος μηδεν, αγαπητοι οτινανιστες αδερφοι......Εις ο πρωθυπουργος, αλλα μηδεν το σεβας απεναντι του, ειδικα απο μερικους....!
Αηδια καταντησατε!!!!!!!
Αηδια καταντησατε!!!!!!!
- dreamwarrior
Μα εδώ μέσα αγαπητέ αρχι-μοντ (γλυψ-γλυψ) δεν υπάρχουν αντιπαραθέσεις....μόνο αγάπη καλωσύνη και αδερφικότητα μεταξύ των μελλών!!!!!
Εσείς μαλλον μαζί με την ακατανόμαστη σπερνεται τη διχόνοια....
Εσείς μαλλον μαζί με την ακατανόμαστη σπερνεται τη διχόνοια....
- dreamwarrior
Χρόνια πολλά από εδώ στον Dimisk γιατί είναι από τους χρημαροδότες-σπόνσορες του τόπικ!!!Ότι επιθυμείς αδερφέ!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dreamwarrior την Δευ 17 Αύγ 2009, 15:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- aspromauri
axaxaxaxaxaxaxaxax Μου έλειψες πουλενάκι!!!!!!!dreamwarrior έγραψε:Ότι επιθυμείς αδερφές!!!!
- dreamwarrior
Εμένα να δεις αγαπητή μου......Έχεις να γράψεις σουξέ εδώ μέσα σχεδόν ένα δίμηνο και έχω πάθει στερητικό σύνδρομο!!!!!
Άντε και τώρα με την ένταξή μας στην Ευρωπαϊκή ένωση να έχουμε αντιπαραθέσεις στα Αγγλοποντιακά!!!!
Άντε και τώρα με την ένταξή μας στην Ευρωπαϊκή ένωση να έχουμε αντιπαραθέσεις στα Αγγλοποντιακά!!!!
- dreamwarrior
Και μεθαύριο κανόνισε να είσαι για κανά σφηνάκι τεκίλα κίτρινη γιατί οι άλλες δεν αντέχουν πολύ.....Εσύ ως σειρά μου πρέπει λογικά να είσαι ανθεκτική!!!!
Mη νομίζετε ότι επειδή εκτάκτως την Πέμπτη δουλεύω δε θα περάσω για τα περαιτέρω..
Λογαριασμό περιμένω να ανοίξετε πάλι στα.. σφηνάκια!!!
Λογαριασμό περιμένω να ανοίξετε πάλι στα.. σφηνάκια!!!
Χθες βρέθηκα στον σταθμό Λαρίσης για να χαιρετήσω έναν γνωστό απο το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ που είναι φαντάρος.
Είναι ο υπεύθηνος για τα torrents με τους αγώνες του ΠΑΟΚ που ανεβαίνουν απο το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.
Μια υπηρεσία που έπαψε να λειτουργεί για όσο καιρό το παιδί αυτό θα είναι φαντάρος.
Εντύπωση με έκανε το ότι το τρένο που μετέφερε του μετατιθέμενους του Μηχανικού πάνω απο 100 άτομα.
Το 95% ήταν ΠΑΟΚτσίδες.
Είχε 3 Αριανούς.
Και 1 Ηρακλειδέα της αυτόνομης θύρας 10 πως την λένε αυτοί.
Εντύπωση με έκανε επίσης ένας ΠΑΟΚτσής νεκροθάφτης στο επάγγελμα (grobari ψευδόνυμο
) που με είπαν ιστορίες για την τρέλα του.
Όπως για παράδειγμα, στην αναφορά μέσα στην ησυχιά ξαφνικά να ακούγεται το σύνθημα απο το παρακάτω emotion.

Είναι ο υπεύθηνος για τα torrents με τους αγώνες του ΠΑΟΚ που ανεβαίνουν απο το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.
Μια υπηρεσία που έπαψε να λειτουργεί για όσο καιρό το παιδί αυτό θα είναι φαντάρος.
Εντύπωση με έκανε το ότι το τρένο που μετέφερε του μετατιθέμενους του Μηχανικού πάνω απο 100 άτομα.
Το 95% ήταν ΠΑΟΚτσίδες.
Είχε 3 Αριανούς.
Και 1 Ηρακλειδέα της αυτόνομης θύρας 10 πως την λένε αυτοί.
Εντύπωση με έκανε επίσης ένας ΠΑΟΚτσής νεκροθάφτης στο επάγγελμα (grobari ψευδόνυμο
Όπως για παράδειγμα, στην αναφορά μέσα στην ησυχιά ξαφνικά να ακούγεται το σύνθημα απο το παρακάτω emotion.