Και εμένα θα μου άρεσαν όλοι εκτός Κατσούρ, αλλά πάλι για έμπειρη αλλαγή από τον πάγκο δεν θα είναι τόσο κακός. Οι μόνοι πιθανοί είναι κατ εμέ ο Τόρο και ο Μήτρογλας.DigitalFan έγραψε:Karlat85 ναι, θέλω τον Φυτανίδη για πάγκο...
xrictoforoc δεν βλέπω τον λόγο που θα μας δίχαζε... Εδώ δεν μας εχει διχάσει ο Σάλπι!
Parolos εσύ βλέπεις PAOKmania forum και στον ύπνο σου...; Γιατί μόνο εκεί μπορεί να είπα για Καραγκούνη... Όσο για τους άλλους παίκτες (Παπαδοπουλο, Μητρογλου, Κατσουρανη, Τοροσιδη, σαφώς και θα τους ήθελα στον ΠΑΟΚ, αν γινόταν κάπως να τους πάρουμε! Αν διαφωνείς, δικό σου πρόβλημα... Όσο για το δεύτερο μέρος του post σου, δεν σχολιάζω...
Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
antifaG4 έγραψε:DigitalFan έγραψε:
xrictoforoc δεν βλέπω τον λόγο που θα μας δίχαζε... Εδώ δεν μας εχει διχάσει ο Σάλπι!
Αυτός ο μαύρος τί θέση παίζει
Επίσης στο όνειρο μου είδα πως ήσουν οπαδός.. αλλά ξύπνησα κατευθείαν από τον εφιάλτη..DigitalFan έγραψε: Parolos εσύ βλέπεις PAOKmania forum και στον ύπνο σου...; Γιατί μόνο εκεί μπορεί να είπα για Καραγκούνη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τετ 17 Οκτ 2012, 20:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
4ρι με καλό σουτάκι από την περιφέρεια.
Συμφωνώ με τον Dimg4 απλά με την αντίθετη σειρά καθώς θεωρώ πως σεζόν με τα συγκεκριμένα CB δεν βγαίνει (μιλώντας πάντα για ομάδες μεγέθους ΠΑΟΚ).
Επειδή είμαι κοντός και θεωρώ την υπογραφή σου ρατσιστική, με την πρώτη ευκαιρία θα την αλλάξεις.
Το ίδιο ισχύει και για τους χοντρούς, τους αδύνατους, τους μαύρους κλπ.
DC
Συμφωνώ με τον Dimg4 απλά με την αντίθετη σειρά καθώς θεωρώ πως σεζόν με τα συγκεκριμένα CB δεν βγαίνει (μιλώντας πάντα για ομάδες μεγέθους ΠΑΟΚ).
Επειδή είμαι κοντός και θεωρώ την υπογραφή σου ρατσιστική, με την πρώτη ευκαιρία θα την αλλάξεις.
Το ίδιο ισχύει και για τους χοντρούς, τους αδύνατους, τους μαύρους κλπ.
DC
- kataramenos5
-
Dimg4
Βρε ας φερει τον παιχταρα μας και βαλτα με οποια σειρα θες!antifaG4 έγραψε:4ρι με καλό σουτάκι από την περιφέρεια.![]()
- xrictoforoc
Βασικά ναι,έχεις δίκιο,όλοι κατά του θα ήμασταν.Τον θυμάμαι έτσι πάντα αχώνευτο και βρώμικο,από όταν ήταν στον φαποκράτορα,απαίσιος άνθρωπος και για εμένα τίποτα το ιδιαίτερο ως παίκτης....ΜΑΚΡΙΑ.DigitalFan έγραψε: xrictoforoc δεν βλέπω τον λόγο που θα μας δίχαζε... Εδώ δεν μας εχει διχάσει ο Σάλπι!
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΝ
-
Armagedonas
Μου κάνει εντύπωση που κανένας σχεδόν δεν αναφέρεται στην θέση-θέσεις που πονάει η ομάδα εδώ και 138 χρόνια.
Με την εξαίρεση των περιόδων Μαγκτνί και Φαν Ρόι και Κωστίκου Δημόπουλου
Τελικά αυτά τα Κολκίστικα-Ζαγοράκικα(τον πρόεδρο λέω που μας έφερε 78 εξάρια σε 4 χρόνια) "θέλουμε αριστερό εξτρέμ που να γυρνάει πίσω" και "αμυντικό χαφ που να βάζει γκολ με κόρνερ" και "αριστερό μεσοαμυντικοεπιθετικό με δεξί πόδι που να βοηθάει στην άμυνα και να ψήνει καλό ελληνικό καφέ" επηρεάζουν πολλούς φαίνεται.
Με την εξαίρεση των περιόδων Μαγκτνί και Φαν Ρόι και Κωστίκου Δημόπουλου
Τελικά αυτά τα Κολκίστικα-Ζαγοράκικα(τον πρόεδρο λέω που μας έφερε 78 εξάρια σε 4 χρόνια) "θέλουμε αριστερό εξτρέμ που να γυρνάει πίσω" και "αμυντικό χαφ που να βάζει γκολ με κόρνερ" και "αριστερό μεσοαμυντικοεπιθετικό με δεξί πόδι που να βοηθάει στην άμυνα και να ψήνει καλό ελληνικό καφέ" επηρεάζουν πολλούς φαίνεται.
- Dark Angel
νομιζω για τον Γεναρη
θα χρειαστουμε εναν καλο Full δεξι μπακ ,γιατι ο Εττο δεν μου γεμιζει το ματι,
και εχει γινει υπερβαρος
και ο κουμαλο,δεν μου πολυ αρεσει
θα χρειαστουμε εναν καλο Full δεξι μπακ ,γιατι ο Εττο δεν μου γεμιζει το ματι,
και εχει γινει υπερβαρος
και ο κουμαλο,δεν μου πολυ αρεσει
- paoki_sweden
I want Vierinha, Scoco and Estoyianof!
The best lavrakia that Sweden has this moment, that PAOK with Savvidis can sign any day he like is:
Oscar Hiljemark, 20, Elfsborg
Alexander Milosevic, 20, AIK
Viktor Claesson, Elfsborg
and an "old" wolf, Tobias Hysen IFK Göteborg (I dont know how many times I have said about him).
The best lavrakia that Sweden has this moment, that PAOK with Savvidis can sign any day he like is:
Oscar Hiljemark, 20, Elfsborg
Alexander Milosevic, 20, AIK
Viktor Claesson, Elfsborg
and an "old" wolf, Tobias Hysen IFK Göteborg (I dont know how many times I have said about him).
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
MICHAL BREZNANΙΚ......ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ...ΤΑΧΥΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΜΕ ΚΑΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΔΙ.....ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΥΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ...ΣΤΑ ΣΥΝ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΑΔΑ....
http://www.transfermarkt.de/de/michal-b ... 74865.html
Μην γράφεις με κεφαλαία.
DC
http://www.transfermarkt.de/de/michal-b ... 74865.html
Μην γράφεις με κεφαλαία.
DC
http://www.soccerway.com/players/lucas- ... ez/115127/
Passport
First name
Lucas
Last name
Pérez Martínez
Nationality
Spain
Date of birth
10 September 1988
Country of birth
Spain
Place of birth
A Coruña
Position
Attacker
Height
181 cm
Weight
78 kg
Foot
Left
Lucas Pérez Martínez
Career
Domestic Leagues
Domestic Cups
International Cups
National Team
Season Team Comp Minutes played Appearances Lineups Substitute in Substitute out Substitutes on bench Goal Yellow card Yellow 2nd/RC Red card
2012/2013 Karpaty PRL 900 10 10 0 1 0 4 5 0 0
2011/2012 Karpaty PRL 1999 26 23 3 8 4 6 7 0 0
2010/2011 Karpaty PRL 382 8 4 4 4 4 0 2 0 0
2010/2011 Rayo Vallecano II SEB 1212 14 13 1 1 1 5 3 0 0
2010/2011 Rayo Vallecano SED 279 5 4 1 4 1 1 0 0 0
2009/2010 Rayo Vallecano SED 30 1 0 1 0 0 0 0 0 0
Total 4802 64 54 10 18 10 16 17 0 0
Transfers & Loans
Per From To Value
25/02/11 Rayo Vallecano Karpaty Free
Matches of Lucas
All
Domestic Leagues
Domestic Cups
International Cups
National Team
« Previous Next »
Sat 06/10/12 PRL Zorya 2 - 1 Karpaty View events More info
Sun 30/09/12 PRL Karpaty 1 - 1 Arsenal Kyiv View events More info
Fri 14/09/12 PRL Dynamo Kyiv 3 - 1 Karpaty View events More info
Sat 01/09/12 PRL Karpaty 0 - 1 Metalurh Donetsk View events More info
Sun 19/08/12 PRL Karpaty 2 - 1 Metalurh Zapor… View events More info
Sat 11/08/12 PRL Chornomorets 1 - 1 Karpaty View events More info
Sat 04/08/12 PRL Karpaty 2 - 0 Tavriya View events More info
Sat 28/07/12 PRL Vorskla 3 - 1 Karpaty View events More info
Sat 21/07/12 PRL Karpaty 1 - 5 Illichivets' View events More info
Fri 13/07/12 PRL Volyn 1 - 1 Karpaty View events More info
επειδη βγαινουν λιγο μπερδεμενα τα στατιστικα επαιξε 10 παιχνιδια μεχρι στιγμης εβαλε 4 γκολ και εχει 5 κιτρινες ο Λουκας
Passport
First name
Lucas
Last name
Pérez Martínez
Nationality
Spain
Date of birth
10 September 1988
Country of birth
Spain
Place of birth
A Coruña
Position
Attacker
Height
181 cm
Weight
78 kg
Foot
Left
Lucas Pérez Martínez
Career
Domestic Leagues
Domestic Cups
International Cups
National Team
Season Team Comp Minutes played Appearances Lineups Substitute in Substitute out Substitutes on bench Goal Yellow card Yellow 2nd/RC Red card
2012/2013 Karpaty PRL 900 10 10 0 1 0 4 5 0 0
2011/2012 Karpaty PRL 1999 26 23 3 8 4 6 7 0 0
2010/2011 Karpaty PRL 382 8 4 4 4 4 0 2 0 0
2010/2011 Rayo Vallecano II SEB 1212 14 13 1 1 1 5 3 0 0
2010/2011 Rayo Vallecano SED 279 5 4 1 4 1 1 0 0 0
2009/2010 Rayo Vallecano SED 30 1 0 1 0 0 0 0 0 0
Total 4802 64 54 10 18 10 16 17 0 0
Transfers & Loans
Per From To Value
25/02/11 Rayo Vallecano Karpaty Free
Matches of Lucas
All
Domestic Leagues
Domestic Cups
International Cups
National Team
« Previous Next »
Sat 06/10/12 PRL Zorya 2 - 1 Karpaty View events More info
Sun 30/09/12 PRL Karpaty 1 - 1 Arsenal Kyiv View events More info
Fri 14/09/12 PRL Dynamo Kyiv 3 - 1 Karpaty View events More info
Sat 01/09/12 PRL Karpaty 0 - 1 Metalurh Donetsk View events More info
Sun 19/08/12 PRL Karpaty 2 - 1 Metalurh Zapor… View events More info
Sat 11/08/12 PRL Chornomorets 1 - 1 Karpaty View events More info
Sat 04/08/12 PRL Karpaty 2 - 0 Tavriya View events More info
Sat 28/07/12 PRL Vorskla 3 - 1 Karpaty View events More info
Sat 21/07/12 PRL Karpaty 1 - 5 Illichivets' View events More info
Fri 13/07/12 PRL Volyn 1 - 1 Karpaty View events More info
επειδη βγαινουν λιγο μπερδεμενα τα στατιστικα επαιξε 10 παιχνιδια μεχρι στιγμης εβαλε 4 γκολ και εχει 5 κιτρινες ο Λουκας
- Sladjan Spasić
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ;
Στη Κοριτίμπα ο Άλεξ!
Δημοσίευση: 18.10.12 12:18
Επιστροφή σε γνώριμα... λημέρια για τον πρώην άσο της Φενερμπαχτσέ, Άλεξ, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του, τη Κοριτίμπα!
Μετά από οκτώ χρόνια καριέρας στην Τουρκία, εκεί όπου συνέδεσε το όνομά του με αυτό της «Φενέρ», ο Άλεξ επιστρέφει στην πατρίδα του και την ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει για πρώτη φορά ποδόσφαιρο.
Η κοριτίμπα ανακοίνωσε την μεταγραφή του 35χρονου Άλεξ, ως ελεύθερος και εκείνος δήλωσε:
«Ονειρευόμουν πάντα την επιστροφή μου, όμως το σημαντικότερο είναι οι οπαδοί της ομάδας. Για όλους εσάς που θέλετε μία δυνατή Κοριτίμπα, δίνω ραντεβού στο "Κούτο" (έδρα της Κοριτίμπα) το απόγευμα της Πέμπτης».
Για κάποιους που τον λιγουρεύονταν.
Το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα,έχει ανέβει πάρα πολύ σε επίπεδο(πέφτει πολύ χρήμα).
Θέλω να πω και εγώ την άποψή μου για τον Κατσουράνη,για τον οποίο πολλά γράφτηκαν αυτές τις μέρες.
Προσωπικά τον εκτιμώ πάρα πολύ,με τα δικά μου ποδοσφαιρικά κριτήρια(και για το σήμερα μιλάω).Εξωαγωνιστικά δεν ξέρω τι ρόλο βαράει,αλλά έχουν ακουστεί-γραφτεί αρκετές φήμες κατά καιρούς.
Θα τον ήθελα στον Π.Α.Ο.Κ.,με την προοπτική να αγωνιστεί στη θέση του Khumalo.
Την έχει παίξει τη θέση πάρα πολλές φορές στο παρελθόν(και στην Benfica) και ήταν πολύ καλός.Ξέρει μπάλα και θα βοηθήσει πολύ και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού,από την άμυνα.Σαν κεντρικός αμυντικός θα έχει και επιπλέον χρόνια καριέρας.Φυσικά,μας δίνει και το πλεονέκτημα της μετακίνησής του στα χαφ,στη διάρκεια των αγώνων ή γενικά,όποτε χρειαστεί.
Δημοσίευση: 18.10.12 12:18
Επιστροφή σε γνώριμα... λημέρια για τον πρώην άσο της Φενερμπαχτσέ, Άλεξ, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του, τη Κοριτίμπα!
Μετά από οκτώ χρόνια καριέρας στην Τουρκία, εκεί όπου συνέδεσε το όνομά του με αυτό της «Φενέρ», ο Άλεξ επιστρέφει στην πατρίδα του και την ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει για πρώτη φορά ποδόσφαιρο.
Η κοριτίμπα ανακοίνωσε την μεταγραφή του 35χρονου Άλεξ, ως ελεύθερος και εκείνος δήλωσε:
«Ονειρευόμουν πάντα την επιστροφή μου, όμως το σημαντικότερο είναι οι οπαδοί της ομάδας. Για όλους εσάς που θέλετε μία δυνατή Κοριτίμπα, δίνω ραντεβού στο "Κούτο" (έδρα της Κοριτίμπα) το απόγευμα της Πέμπτης».
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Kosmos/item/261285-Sth-Koritimpa-o-AlexΤο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα,έχει ανέβει πάρα πολύ σε επίπεδο(πέφτει πολύ χρήμα).
Θέλω να πω και εγώ την άποψή μου για τον Κατσουράνη,για τον οποίο πολλά γράφτηκαν αυτές τις μέρες.
Προσωπικά τον εκτιμώ πάρα πολύ,με τα δικά μου ποδοσφαιρικά κριτήρια(και για το σήμερα μιλάω).Εξωαγωνιστικά δεν ξέρω τι ρόλο βαράει,αλλά έχουν ακουστεί-γραφτεί αρκετές φήμες κατά καιρούς.
Θα τον ήθελα στον Π.Α.Ο.Κ.,με την προοπτική να αγωνιστεί στη θέση του Khumalo.
Την έχει παίξει τη θέση πάρα πολλές φορές στο παρελθόν(και στην Benfica) και ήταν πολύ καλός.Ξέρει μπάλα και θα βοηθήσει πολύ και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού,από την άμυνα.Σαν κεντρικός αμυντικός θα έχει και επιπλέον χρόνια καριέρας.Φυσικά,μας δίνει και το πλεονέκτημα της μετακίνησής του στα χαφ,στη διάρκεια των αγώνων ή γενικά,όποτε χρειαστεί.
Μακάρι να φανώ ψεύτης, αλλά ο αριστερός μπακ που περιμένουμε, ειδικά αν φύγει ο Σταφυλίδης τον χειμώνα, χτύπα ξύλο, μου φαίνεται πως είναι ο Καράμπελας...
Από εκεί και πέρα, επιμένω πως η καλύτερη επιλογή για αυτή την θέση είναι ο Σπυρόπουλος, που μένει ελεύθερος και το καλοκαίρι.
Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την απότομη έπαρση του ΠΑΟΚτσή, που παίκτες όπως ο Κατσουράνης, ο Τοροσίδης και ο Σπυρόπουλος τους βγάζει παλτά... Είναι δυνατόν; Προσγειωθείτε αδέρφια... Μη ξεχνάτε πως έχουμε στο ρόστερ μας παίκτες όπως ο Γλύκος, ο Khumalo, ο Vivian, ο Ιντζίδης, ο Στάμου, ο Etto, ο Αποστολόπουλος, ο Robert και ο Γιάννου, που οι μισοί από αυτούς λογίζονται ως βασικοί...
Θέλει υπομονή και λογική. Με τον Ιβάν μπροστά είμαστε ικανοί για μεγάλα πράγματα. Να είμαστε όλοι δίπλα στην ομάδα και όλα θα πάνε καλά.
Από εκεί και πέρα, επιμένω πως η καλύτερη επιλογή για αυτή την θέση είναι ο Σπυρόπουλος, που μένει ελεύθερος και το καλοκαίρι.
Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την απότομη έπαρση του ΠΑΟΚτσή, που παίκτες όπως ο Κατσουράνης, ο Τοροσίδης και ο Σπυρόπουλος τους βγάζει παλτά... Είναι δυνατόν; Προσγειωθείτε αδέρφια... Μη ξεχνάτε πως έχουμε στο ρόστερ μας παίκτες όπως ο Γλύκος, ο Khumalo, ο Vivian, ο Ιντζίδης, ο Στάμου, ο Etto, ο Αποστολόπουλος, ο Robert και ο Γιάννου, που οι μισοί από αυτούς λογίζονται ως βασικοί...
Θέλει υπομονή και λογική. Με τον Ιβάν μπροστά είμαστε ικανοί για μεγάλα πράγματα. Να είμαστε όλοι δίπλα στην ομάδα και όλα θα πάνε καλά.