9. Fedor Chalov

Leonardo10

Re: 9. Fedor Chalov

Δημοσίευση από Leonardo10 »

alexgarcia6 έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:
alexgarcia6 έγραψε:Και εγω το ιδιο βλεπω δυστυχως

Ελαχιστες θετικες ενεργειες και σε πλεονεκτικες θεσεις μονιμως αργοπορει. Σε αντιθεση με μπραντον που παιρνει αποφασεις αστραπιαια ασχετως το ποσο συχνα τα καταφερνει.

Δεν ξερω τα παιδια τι εβλεπαν στο λαιβ και τον εγκωμιαζαν
Ξαναδες το ματς και μπορει να καταλαβεις..
Για πες μου για τις κερδισμενες μονομαχιες που ειχε 0/5.. οπως και ολες φορες που εσπασε τη μπαλα, ασχετα αν αυτη κατεληγε πλαγιο αουτ…
Κανεις λάθος φίλε, δεν βλέπαμε όλοι λάθος ματς. Βάση των συνθηκών του παιχνιδιού που τον ανάγκασε να παίξει πολύ χαμηλά έκανε καλό παιχνίδι, είχε καλές κινήσεις έσπασε πολλές μπάλες και έβαλε καλά πλάτη σε πολλές καταστάσεις, ξαναλέω βάση των συνθηκών του αγώνα.
Προφανώς και άμα παίξουμε με την Στεάουα δεν θα είναι αυτή η απαίτηση μας και η κριτική δεν θα γίνεται βάση αυτών, καμία σχέση τότε θα κρίνουμε βάση των εκτελέσεων, τα γκολ, το συνδυαστικό κτλπ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Επιτέλους έχουμε φορ. Έχουμε παίκτης μπροστά που στρίβει και έχει decent τεχνική και πρώτη επαφη.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Βρήκαμε φορ που ξέρει μπαλα.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Το σίγουρο είναι ότι δεν του αρέσουν οι ψηλές μπάλες, πρέπει να το αλλάξουμε αυτό.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

alexgarcia6 έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:
alexgarcia6 έγραψε:Και εγω το ιδιο βλεπω δυστυχως

Ελαχιστες θετικες ενεργειες και σε πλεονεκτικες θεσεις μονιμως αργοπορει. Σε αντιθεση με μπραντον που παιρνει αποφασεις αστραπιαια ασχετως το ποσο συχνα τα καταφερνει.

Δεν ξερω τα παιδια τι εβλεπαν στο λαιβ και τον εγκωμιαζαν
Ξαναδες το ματς και μπορει να καταλαβεις..
Για πες μου για τις κερδισμενες μονομαχιες που ειχε 0/5.. οπως και ολες φορες που εσπασε τη μπαλα, ασχετα αν αυτη κατεληγε πλαγιο αουτ…
Επιμενω..
Ξαναδες το ματς..
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

sn0ufel4 έγραψε:Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός

Πάλεψε έσπασε μπάλες κέρδισε μονομαχίες και πήρε μέτρα ή ομάδα

Φάνηκε πόσα μέτρα χάσαμε μόλις βγήκε
Ναι, ναι και ναι
Παιχνιδι το παιχνιδι, ξεδιπλώνεται κ βελτιωνεται
Ελειψε όταν βγηκε
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Ηταν καλυτερος απο αλλες φορες αλλα Οχι αυτο που περιμενουμε να ειναι…
Δεν ξερω αν γινει και ποτε αυτο που ονειρευόμαστε αλλα προς το παρον θέλω να βλεπω εναν μαχητικό φορ που σημερα ηταν,να ψάχνει το γκολ που δεν το έψαξε και σημερα και να συνεργάζεται σωστα με τους συμπαίκτες που ουτε αυτο το εκανε αλλα θελω να πιστευω λογω προσαρμογής…Μια σωστη συνεργασία μπροστα δεν εκανε ουτε σωστη πασα στα 2-3 μετρα δεν θεωρω οτι ειναι παικτης τετοιου επιπεδου αλλα πολυ ανώτερου περιμενω να ανεβασει κατακόρυφα αποδοση συντομα η εικονα μεχρι στιγμης ειναι μέτρια!!!
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Και συνεργασιες έκανε μπροστα και σωστό μοίρασμα της μπάλας, καλύτερα από κάθε άλλη φορά

Θα βελτιωθεί κι άλλο
Για την ποιότητα του αντιπάλου που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, έκανε πολύ καλό παιχνίδι
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

cartman έγραψε:Απο τους 4 της μεσοεπιθετικής και επιθετικής γραμμής ήταν ο καλύτερος. Έδωσε μάχες, έδινε στηρίγματα, έσπασε μπάλες, ψοφησε και με το που βγήκε φάνηκε η απουσία του. πολύ μόνος του μπροστα
Συμφωνώ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

DamoN έγραψε:Στο κοσμοτε 2 μας έδειχνε
:mrgreen:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

συνεχεια δευτερες σκεψεις... αργει για ποτε δεν εχει κατι ξεκαθαρο στο μυαλο του, φαινεται να ξερει μπαλα , αλλα ειναι ενα χρονο πισω απο το πετυχημενο..
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Όταν αρχίσει να βρίσκεται στους σωστούς χρόνους με τον Κωνσταντέλια, θα δούμε πραγματικά πολύ όμορφα πράγματα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δεν μου άρεσε.
Ακόμα δεν μπορεί να συγχρονιστεί με τους άλλους
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Νομίζω ότι δε χρειαζόταν να βγει χθες. Και καλό παιχνίδι έκανε και δυνάμεις είχε. Αλλού χρειαζόταν αλλαγή ή ομάδα.

Θα άλλαζα σταδιακά κι αναλόγως τη ροή Τάισον, Ντελια, Ζιβκο με Τισουνταλι, Σορετιρε, Ντεσπόντοφ.
San4

Δημοσίευση από San4 »

Τωρα που τελειωσε το παραμυθι με μειτε, ο καινουργιος στοχος εμπαθειας των 24 ειναι ο τσαλοβ. Ο τσορμπατζογλου ειπε οτι δεν πετυχε συμπαιχτη. Δεν εχω δει το ματς, αλλα στο 10λεπτο που ειδα ηταν πολυ καλος στον ρολο του και διαβασα για 13/18 πασες. Αληθευει;

Αν ναι, δεν θα μιλησω ουτε για αρδ ουτε για εχθρους του ΠΑΟΚ κτλ. Αλλα ρε πστη δεν καταλαβαινω γιατι νομιζεις οτι η προσωπικη σου αντιπαθεια (την οποια εχεις το δικαιωμα να διαθετεις) πρεπει να εκφραζεται σε καθε αποστροφη του λογου σου ιδιαιτερα οταν επιτελεις υποτιθεται το δημοσιογραφικο λειτουργημα. Οταν ρωτησα τα φιλαρακια μου χθες πως παιξαν οι παιχτες του ΠΑΟΚ, κανεις δεν ενιωσε την αναγκη να τονισει την γενινκοτερη μετρια η αρνητικη γνωμη του για οποιοδηποτε παιχτη και απλα μου παν τι ειδαν χθες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”