34. Tarik Tissoudali
Re: 34. Tarik Tissoudali
Τον είδαμε και στο προηγούμενο που έπαιξε σαν second striker … εκτυφλωτικόςMīngus έγραψε:Από παίκτης έπαιζε εξτρέμ και τα τελευταία χρόνια έπαιζε σε δυαδα πίσω από τον φορ.
Εδώ τον πήραμε να παίξει φορ σε 4-3-2-1.
Και τώρα απορούμε γιατί δε βγήκε η μεταγραφή.
-
- Amsterdamer_87
- episimos73
Κακή επιλογή για τον τρόπο παιχνιδιού μας. Το λάθος όλο δικό μας είναι. Ας βρεθεί λύση να αποχωρήσει φιλικά. Δεν είναι κακός παίκτης αλλά τον έχει πάρει από κάτω και τα κάνει όλα λάθος.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Θέλει συνεχόμενα παιχνίδια να βρει ρυθμό...είχε να παίξει βασικός πάνω από ένα μηνά και δεν ήταν κακός σήμερα...σίγουρα δεν είναι ο δεινός εκτελεστής της μιας επαφής αλλά άλλον τέτοιο εκτός Πρίγιο δεν είχε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια...ο Τζόλης μόνο είχε τέτοιο χάρισμα...είναι όμως παίκτης τεχνίτης που μπορεί να συνδυαστεί με τους άλλους να παίξει στο χώρο να κάνει μια ενέργεια και δεν δείχνει τόσο άψυχος
- Σουριναμέζος
Απλά μια σημείωση, το τελείωμα ήταν από αρκετά πλάγια θέση με τον Κουέστα τοποθετημένο σωστά. Ούτε 0.2 χG δεν είχε η τελική.
- Amsterdamer_87
Μας εστειλες !!!embuji έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=oG4j6PrUpD8
...

- Μπαρκαρούτσος
Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στο σύμπαν που πρέπει να μιλήσει για ποδοσφαιρικό σουτ, αλλά νομίζω ότι αν σημάδευε απέναντι γωνία, θα έγραφε.Σουριναμέζος έγραψε:Απλά μια σημείωση, το τελείωμα ήταν από αρκετά πλάγια θέση με τον Κουέστα τοποθετημένο σωστά. Ούτε 0.2 χG δεν είχε η τελική.
Την καλυψε στοπερ την γωνια. Το λαθος δεν ειναι η γωνια που επελεξε. αλλα οτι εκανε ενα τελειωμα χωρις, δυναμη, φαλτσο ή υψος. Αθλιο τελειωμα εκανε.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στο σύμπαν που πρέπει να μιλήσει για ποδοσφαιρικό σουτ, αλλά νομίζω ότι αν σημάδευε απέναντι γωνία, θα έγραφε.Σουριναμέζος έγραψε:Απλά μια σημείωση, το τελείωμα ήταν από αρκετά πλάγια θέση με τον Κουέστα τοποθετημένο σωστά. Ούτε 0.2 χG δεν είχε η τελική.
- smoothcriminal1926
Κινούμενο ''πτώμα'' ο Μαροκινός. Ο τύπος δεν είναι ούτε εξτρεμ ούτε φορ. Δεν ξέρω με ποιό σκεπτικό αποκτήθηκε και δαπανήθηκαν τόσα λεφτά που θα μπορούσαν κάλλιστα να πάνε στον χαφ. ΔΩΣΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΙΤΕ ΡΕ ΜΑΡΑΚΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ +9 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ -9.
- ΑποστόληςΑ