Massimo Cancellieri
- john4serres
Re: Massimo Cancellieri
Metagrafakias έγραψε:.....Η Γρια θα εχει μεγαλυτερο μπατζετ απο εμας...
Ας παρακαλαμε να μας βγουν τα λαχεια Αμερικανοι οπως φετος αλλιως μας βλεπω χλωμους...
Εχει 4-5 παράγοντες που θα ανεβάσουν- στηρίξουν το μπατζετ και θα έχει σαφώς μεγαλύτερα έσοδα απο εισιτήρια.
Αυτό για όποιον δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ και ονειρεύονται ουρά απο επιχειρηματίες που θέλουν να να αναλάβουν στη θέση του ΙΒΑΝ ( για να κερδίσουν όπως και αυτός).
-
Metagrafakias έγραψε:Υποτειθεται θα κρατουσαμε τον Ιταλο και θα πηγαινε το μπατζετ στο εκατομυριο,αστεια πραγματα...
Προπονητης Λημνιατης η καποιος αλλος τετοιου επιπεδου επειδη ειναι φτηνοι και φυσικα δεν θα μεινει ουτε ενας Αμερικανος απο τους φετινους...
Ουτε τον Κατσιβελη δεν ειμστε ικανοι να κρατησουμε...
Η Μυκονος διαθετει πιο πολλα λεφτα για τον Μπαρτλει..
Εμεις παμε για ενα απο τα χαμηλοτερα μπατζετ της κατηγοριας επιπεδου Λαυριου αλλη μια χρονια..Η Γρια θα εχει μεγαλυτερο μπατζετ απο εμας...
Ας παρακαλαμε να μας βγουν τα λαχεια Αμερικανοι οπως φετος αλλιως μας βλεπω χλωμους...
Να σου πω κατι που δεν θα σου αρεσει?μονο απο τα εισητηρια η γρια εχει βγαλει τα διπλασια απο εμας(αν βγαλεις απ εξω τα δυο ευρωπαικα σολντ αουτ)...η γρια που επαιζε α2 οχι α1 ..
- BlackMagicPAOK
fossa έγραψε:Σιγά μη τρελαθούμε.
Στην Ελλάδα ήταν η έκπληξη που αξίζαμε τετράδα ενώ λέγαμε για υποβιβασμούς.
Στην Ευρώπη φτάσαμε ημιτελικά με αστείους αντιπάλους, σε ματς που ήμασταν και 'μεις τραγικοί.
Αυτό το παρακαλητό ακόμα και στο σύνθημα απ' τον Χατζόπουλο εμένα δεν μ'άρεσε.
Δυστυχώς αποδεχόμαστε ότι είμαστε σκαλοπάτι μέχρι ν'αλλάξει κάτι.
Μέχρι τότε σιγά τη διαφορά με ή χωρίς αυτόν αν θα βγω 4ος ή 7ος ή αν θα περάσω κανά γύρο στο Τσάμπιονς λιγκ.
Στηρίζουμε ΠΑΟΚ και αυτή τη διοίκηση.
Στην Ευρώπη παίξαμε στον διπλό τελικό του
Europe Cup Fiba.
Αυτό το πιστώνεται ο κόουτς.
Πρώτον, για την επιλογή των ξένων, με μικρά συμβόλαια, αλλά ικανότητες.
Δεύτερον, γιατί έφτιαξε με αυτό το υλικό ΟΜΑΔΑ, και οι παίκτες ξεπέρασαν τον εαυτό τους.
Στην gbl το πρωτάθλημα είναι νοθευμένο, όλα υπέρ των 2.
Στην Ευρώπη όμως μας απογείωσε, τελικός για εμάς γίνεται πλέον 1 φορά στα 30 χρόνια....
-
Dimitrisou έγραψε:Metagrafakias έγραψε:Υποτειθεται θα κρατουσαμε τον Ιταλο και θα πηγαινε το μπατζετ στο εκατομυριο,αστεια πραγματα...
Προπονητης Λημνιατης η καποιος αλλος τετοιου επιπεδου επειδη ειναι φτηνοι και φυσικα δεν θα μεινει ουτε ενας Αμερικανος απο τους φετινους...
Εμεις παμε για ενα απο τα χαμηλοτερα μπατζετ της κατηγοριας επιπεδου Λαυριου αλλη μια χρονια..Η Γρια θα εχει μεγαλυτερο μπατζετ απο εμας...
Να σου πω κατι που δεν θα σου αρεσει?μονο απο τα εισητηρια η γρια εχει βγαλει τα διπλασια απο εμας(αν βγαλεις απ εξω τα δυο ευρωπαικα σολντ αουτ)...η γρια που επαιζε α2 οχι α1 ..
Τρία σολνταουτ ήταν και όχι δύο. Από πού προκύπτει αυτό; Υπάρχουν ακόμα τα νούμερα;
-
nikos ioannidis έγραψε:Dimitrisou έγραψε:Metagrafakias έγραψε:Υποτειθεται θα κρατουσαμε τον Ιταλο και θα πηγαινε το μπατζετ στο εκατομυριο,αστεια πραγματα...
Τρία σολνταουτ ήταν και όχι δύο. Από πού προκύπτει αυτό; Υπάρχουν ακόμα τα νούμερα;
οκ ηταν 3..νουμερα δεν εχω να σου δειξω αλλα το ιβανοφειο χωραει μια 2αρα χιλιαδες κοσμο και συνηθως ειναι γεματο..αρα βγαζουν λεφτα οκ μπορει οχι τα διπλασια..η υπερβολη που χρησιμοποιησα παει στο οτι ομαδα α2 που ανεβοκατεβαινει κατηγοριες συνηθως στο συνολο της χρονιας εχει πιο πολλα εισητηρια απο εμας...
-
Dimitrisou έγραψε:Metagrafakias έγραψε:Υποτειθεται θα κρατουσαμε τον Ιταλο και θα πηγαινε το μπατζετ στο εκατομυριο,αστεια πραγματα...
Τρία σολνταουτ ήταν και όχι δύο. Από πού προκύπτει αυτό; Υπάρχουν ακόμα τα νούμερα;[/quote]
οκ ηταν 3..νουμερα δεν εχω να σου δειξω αλλα το ιβανοφειο χωραει μια 2αρα χιλιαδες κοσμο και συνηθως ειναι γεματο..αρα βγαζουν λεφτα οκ μπορει οχι τα διπλασια..η υπερβολη που χρησιμοποιησα παει στο οτι ομαδα α2 που ανεβοκατεβαινει κατηγοριες συνηθως στο συνολο της χρονιας εχει πιο πολλα εισητηρια απο εμας...[/quote]
Είμαστε σίγουροι ότι οι οργανωμένοι του Ηρακλή κόβουν εισιτήρια;
-
nikos ioannidis έγραψε:Dimitrisou έγραψε:Metagrafakias έγραψε:Υποτειθεται θα κρατουσαμε τον Ιταλο και θα πηγαινε το μπατζετ στο εκατομυριο,αστεια πραγματα...
οκ ηταν 3..νουμερα δεν εχω να σου δειξω αλλα το ιβανοφειο χωραει μια 2αρα χιλιαδες κοσμο και συνηθως ειναι γεματο..αρα βγαζουν λεφτα οκ μπορει οχι τα διπλασια..η υπερβολη που χρησιμοποιησα παει στο οτι ομαδα α2 που ανεβοκατεβαινει κατηγοριες συνηθως στο συνολο της χρονιας εχει πιο πολλα εισητηρια απο εμας...[/quote]
Είμαστε σίγουροι ότι οι οργανωμένοι του Ηρακλή κόβουν εισιτήρια;[/quote]
Καταλαβαινω πως το λες αλλα το ιδιο μπορουμε να ρωταμε για καθε ομαδα...εγω το πηγαινα εξαρχης πιο πολυ στην στηριξη και σε καποια σιγουρα λεφτα..φετος η χρονια για εμας οσον αφορα τα εισητηρια δυστυχως ηταν η εξαιρεση οχι ο κανονας..μακαρι να αλλαξει φετος και να εχουμε εστω 4000 σταθερα..
- KalamarGiannis
Φίλε Dimitrisou, είναι προφανές ότι μιλάς με την αίσθησή σου και όχι έχοντας δει τι εισιτήρια κόβει επίσημα κάθε ομάδα και πόσα διαρκείας έχει.
Σου φαίνετια γεμάτο το κλουβάκι σε σχέση με το αχανές Παλατάκι.
Κι εγώ δεν τα χω τα επίσημα νούμερα, αλλά με την ίδια σιγουριά της αίσθησης σε λέω πως είμαστε από τις ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ομάδες στην Ελλάδα σε προσέλευση κόσμου , όλα τα τελευταία χρόνια αν εξετάσεις.
Εγώ είμαι πάντα στο γήπεδο και βλέπω τι κόσμο έχουμε.
Και πέρσι που έπαιξα all star game του Εργασιακού στο Ιβανόφειο (το οποίο και σίγουρα το ξέρω πριν από σένα, καθώς έκανα εκεί μέσα την πρώτη προπόνηση τη μέρα που μπήκε το παρκέ κι ακόμα δεν είχαν μπει οι μπασκέτες) ,είχαν έρθει οι οικογένειες των παικτών των 2 ομάδων και μερικοί παράγοντες και η κερκίδα η κεντρική από πάνω μας ήταν γεμάτη...με ούτε 100 άτομα...
Το έχουν αναλύσει στο παρελθόν παιδιά εδώ στο φόρουμ για την προσέλευσή μας, και συγκρίναμε με το ληκι. Ουτε καν με τις γριες. Είναι πολύ καλύτερη από αυτό που νομίζουμε, συγκριτικά εντός του Ελληνικού μπάσκετ.
ΥΓ ontopic, ο Καντσελιέρι ανακοινώθηκε με διετές συμβόλαιο από την Ιταλική ομάδα. Κανείς δε μπορεί να τον κακίσει που γύρισε ως επιτυχημένος στην χώρα του, έχει και παιδί. Το μόνο που θα θελα ήταν ένα μήνυμα αποχαιρετισμού , ένα ευχαριστήριο για τον μεγάλο σύλλογο που τον ανέστησε...
Σου φαίνετια γεμάτο το κλουβάκι σε σχέση με το αχανές Παλατάκι.
Κι εγώ δεν τα χω τα επίσημα νούμερα, αλλά με την ίδια σιγουριά της αίσθησης σε λέω πως είμαστε από τις ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ομάδες στην Ελλάδα σε προσέλευση κόσμου , όλα τα τελευταία χρόνια αν εξετάσεις.
Εγώ είμαι πάντα στο γήπεδο και βλέπω τι κόσμο έχουμε.
Και πέρσι που έπαιξα all star game του Εργασιακού στο Ιβανόφειο (το οποίο και σίγουρα το ξέρω πριν από σένα, καθώς έκανα εκεί μέσα την πρώτη προπόνηση τη μέρα που μπήκε το παρκέ κι ακόμα δεν είχαν μπει οι μπασκέτες) ,είχαν έρθει οι οικογένειες των παικτών των 2 ομάδων και μερικοί παράγοντες και η κερκίδα η κεντρική από πάνω μας ήταν γεμάτη...με ούτε 100 άτομα...
Το έχουν αναλύσει στο παρελθόν παιδιά εδώ στο φόρουμ για την προσέλευσή μας, και συγκρίναμε με το ληκι. Ουτε καν με τις γριες. Είναι πολύ καλύτερη από αυτό που νομίζουμε, συγκριτικά εντός του Ελληνικού μπάσκετ.
ΥΓ ontopic, ο Καντσελιέρι ανακοινώθηκε με διετές συμβόλαιο από την Ιταλική ομάδα. Κανείς δε μπορεί να τον κακίσει που γύρισε ως επιτυχημένος στην χώρα του, έχει και παιδί. Το μόνο που θα θελα ήταν ένα μήνυμα αποχαιρετισμού , ένα ευχαριστήριο για τον μεγάλο σύλλογο που τον ανέστησε...
- kataramenos5
ευτυχώς έφυγε μωρέ ο μυρωδιάς
που με 9000 κόσμο και +13 λίγο πριν την λήξη κατάφερε να χάσει το κύπελλο

που με 9000 κόσμο και +13 λίγο πριν την λήξη κατάφερε να χάσει το κύπελλο

O coach Massimo Cancellieri, με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την ομάδα μας, προέβη στην εξής δήλωση, απευθυνόμενος προς όλους τους φιλάθλους και όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ…
"Αγαπητοί φίλοι του ΠΑΟΚ,
Ήταν μια δύσκολη απόφαση για μένα. Από τη μία ήθελα να συνεχίσω αυτό που ξεκινήσαμε εδώ πριν από έναν χρόνο, και από την άλλη ήξερα πως κάποια στιγμή θα έπρεπε να επιστρέψω στην πατρίδα μου και να κάνω κάποια πράγματα εκεί που δεν είχα κάνει μέχρι τώρα.
Πιστεύω πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνω. Μια μεγάλη πρόκληση με περιμένει, και σας μιλάω ειλικρινά — όπως έκανα από την πρώτη κιόλας μέρα που ήρθα εδώ.
Ήταν ακόμα πιο δύσκολο για μένα γιατί ο κύριος Χατζόπουλος κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια και μου έδειξε με κάθε τρόπο πόσο ήθελε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, καθώς και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο. Το εκτιμώ βαθύτατα.
Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσετε να στηρίζετε τις προσπάθειές του για την ομάδα.
Θέλω να ξέρετε πως αυτός ο τόπος και οι άνθρωποι που γνώρισα εδώ στη Θεσσαλονίκη, με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου από την πρώτη στιγμή. Ο πρόεδρος και η οικογένεια του ΠΑΟΚ με βοήθησαν να γίνω καλύτερος προπονητής και καλύτερος άνθρωπος.
Σας ευχαριστώ για όλα — ειδικά για τον τρόπο που με καλωσορίσατε και για την αγάπη που μου δείξατε με τόσο πάθος και ειλικρίνεια.
Εις το επανιδείν…
Massimo Cancellieri"