Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
2
1%
Sastre
1
0%
Kędziora
1
0%
Μιχαηλίδης
3
1%
Baba
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Schwab (C)
3
1%
Meïtè
10
4%
A. Živkovic
33
14%
Κωνσταντέλιας
37
15%
Taison
34
14%
Thomas
111
46%
Samatta
4
2%
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Näsberg
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 239

nkoss

Re: Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από nkoss »

https://www.youtube.com/watch?v=nw4w5GAh86Y

Ωραίο βίντεο.
Ο ορισμός του παρασιτικού οργανισμού η γειτονιά.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Αυτο δεν ειναι δικο μου, ειναι κανονικη η φωτο.
Η κυρτή κυρια δεν ξερω ποια ειναι, ισως να ειναι η καρυπιδαινα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shearer4

Δημοσίευση από shearer4 »

shearer4 έγραψε:Κλαιμε ρε μαλακες, πιεση 2 εβδομαδων βγηκε ολη σημερα εξω και δεν μαζευεται με τιποτα.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΠΑΟΚ! Να μην το χορταινεις!

Πρωταθλημα και σε 20 μερες περιμενω το πρωτο μου παιδι, ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!
Συγχωρηστε μου την παραθεση αλλα ηθελα να γραψω κατι σε συναρτηση με αυτο που ποσταρα χθες. Η συγκινηση που βγηκε ειναι τοσο ποικιλομορφη, τοσο βαθια, που πραγματικα δεν γινεται να μην ταυτιστεις με εικονες οπως αυτη του Τσακαλεα στην ληξη της μεταδοσης. Για αυτες τις γενιες που κρατησαν τον ΠΑΟΚ ορθιο μεσα στα σκατα κυριολεκτικα, οταν το πρωταθλημα ηταν οχι απλα ονειρο, αλλα πρακτικα ακατορθωτο, με Βουλινους, Γουμενους, τιμωριες, καζουρα απο καθε απιθανο, 2 και 3 χιλιαδες κοσμο γηπεδο μεχρι να ερθουν αυτα τα 2 κυπελλα στα 00s και να θυμηθουμε πως ειναι να γελας, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ευχαριστω αυτον τον κοσμο που εχει ακουσει οσα δεν εχουν ακουσει ολοι οι αλλοι στο χ10000. Ευχαριστω καθε λαρυγκι που εκλεισε διπλα μου, καθε χιλιομετρο απο την γαμημενη Αθηνα μεχρι την Τουμπα, καθε εκτος εδρας σε καθε κωλογειτονια εδω ΧΑΜΩ, απο την Φυλη, το Περιστερι και την Ν. Σμυρνη. Ευχαριστω ολους αυτους που με τον ενα η με τον αλλον τροπο κρατησαν αυτην την ομαδα ορθια, μεχρι να ερθει ο Ιβαν που ειχε γεννηθει ΠΑΟΚ και δεν το ηξερε, να μας παρει απο το χερι και να μας παει εκει που υποσχεθηκε σαν γνησιος παντελανατος μαγκας.

Σας ευχαριστω ολους που εφτασα στο σημειο να μπορω να παραδιδω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη στο παιδι μου.

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΠΑΟΚ και στον ΠΕΙΡΑΙΑ.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Γραφεις ιστορια,εχω λιωσει :lol: hawklord
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Θα φαμε πεσιμο,στανταρ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εδω και χρονια το κυπελακι το χω γραμμενο .Δεν ασχολουμαι καν.
Τα τελευταια χρονια μετα την αποφαση για τα στημένα και την ΕΟ εγραψα και τα πρωταθληματα κι ολοκληρη τη σούπα λιγδα.Ας τη χαιρονται τη σαπιλα τους .Μονος καημος η Ευρώπη πλεον.
Ομως το φετεινο ηταν κατι το εξωπραγματικο και..
chrisg4 έγραψε:Εγώ πάντως, ακόμα δεν το πιστεύω.

Μετα το παιχνίδι με την Λαμία ήμασταν στο -7, τρίτοι, με τέσσερα ντέρμπι στην σειρά και με το τελευταίο παιχνίδι μέσα στο Χαριλάου. Ακόμα και το ότι τα είχαμε και τα τρία με τους κάτω μέσα στην έδρα μας το έλεγες και αρνητικό γιατί λες δεν γίνετε , ένα θα σπάσει.

Και όμως κάναμε 4/4.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
Να πουμε κι ενα μεγαλο ευχαριστω στα ληκια για τη χθεσινη φιλοξενια οσο και για το οτι βαλανε κι αυτοι το λιθαρακι τους για να το σηκωσουμε φετος μ εκεινο το 3-3 με την κουλα.
Ευχαριστουμε πολυ δε θα τα καταφερναμε χωρις τη βοηθεια σας.Στα δυσκολα φαινεται ο συμπολιτης.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Napoli4 έγραψε:Να είστε καλά μάγκες, όλοι εδώ μέσα

Μπαίνω να γράψω, δεν ξέρω τι... Τόσες λέξεις, τόσα συναισθήματα

Διαβάζω ποστ και βουρκωνω

ΠΑΟΚ το μεγαλείο σου δεν έχει τελειωμό
Ναπολιτάνε, ψυχάρα για πάντα ΠΑΟΚΑΡΑ.

Εσύ να είσαι καλά γιατί είσαι από τις ψύχραιμες φωνές που μας στήριξες στα δύσκολα!! :opaokara:
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

stazath4 έγραψε:Επιτρέψτε μου να το αφιερώσω προσωπικά αυτό το πρωτάθλημα στον αδελφό μου που τον έχασα τόσο άδικα και πρόωρα πριν 2 μήνες στα 46 του χρόνια από την καταραμένη αρρώστεια. Δεν έχω γνωρίσει άλλον άνθρωπο να αγαπάει με τόση αγνότητα και πάθος μια ομάδα, ποτέ δε στραβοστόμιασε, ποτέ δεν γκρίνιαξε, ζούσε και ανέπνεε για την ΠΑΟΚΑΡΑ. Όποτε κατάφερνε να ανέβει στη Θεσσαλονίκη, μόνο που έμπαινε στην Τούμπα ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο, είναι αδύνατο να περιγράψω με λόγια το αγνό πάθος του για αυτή την ομάδα, μόνο όσοι τον γνώρισαν, αλλόθρησκοι και ΠΑΟΚτσήδες, μπορούν να καταλάβουν. Σχεδόν 15 χρόνια κάθε χρονιά έπαιρνε διαρκείας παρόλο που μπορούσε να ανέβει μόνο 2-3 φορές τον χρόνο. Για να στηρίξει την ομάδα και τον προεδράρα μας τον Ιβάν Σαββίδη, όπως τον αποκαλούσε παντού και πάντα.
Αδερφέ ένα να ξέρεις..
Η μπάλα στην κεφάλια τον Ανσαριφαρντ μέσα πήγαινε..

Ο αδερφός σου από εκεί ψηλά την έβγαλε έξω.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Βλέπω φάσεις και ακόμα σφίγγεται το στομάχι μιλάμε.
Δεν υπάρχει αυτό που κατάφερε η ομάδα, δεν θα ξαναγίνει.

Μου έλεγε ο μικρός από την αρχή, μπαμπά, δεν θέλω να το χάσουμε έτσι, θα είναι άδικο.
Αυτός είναι ο ρόλος του ΠΑΟΚ αγόρι μου, του είπα, να πολεμάει και να νικάει την αδικία. Κάθε ένα δικό μας αξίζει όσο 10 δικά τους και αν.
Τι να πω για όλους...ακόμα στα χαμένα.
Μπροστά μπροστά είναι το να πληρώσει ο ξεφτίλας ο αρχικλέφτης με το στήσιμο που οργάνωσε. Μην ξεχαστεί μέσα στα πανηγύρια. 4 ομάδες στα π.ο 100%

Επίσης, για τα ερπετά.. παράσιτα της πόλης και του αθλητισμού, ξεφτιλισμενα δουλικά που τρεφεστε από τη δουλοπρεπεια και το κόμπλεξ, αφού δεν θα πάρετε τις μαύρες σακούλες,πάρτε ασπρομαυρα καλαμπαλίκια και καλοχώνευτα.

Δείτε τώρα σφάξιμο στον τελικό και να ζήσετε να ακούτε για πάντα για το μαγκικο πρωτάθλημα της ΠΑΟΚαρας μέσα στο μπουρδελο σας, το μαγκικο πρωτάθλημα που θα ονομάζεται Πρωτάθλημα του Βικελιδης για να μην ξεχαστεί ποτέ η ξεφτίλα σας.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Σιγουρεύτηκα ότι τον Μάιο είμαστε καλά όταν είδα τον Αγγελάρα στην παρακάμερα.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Και η εικόνα Οσίου Παϊσίου στον τοίχο από αυτόν ή υπήρχε πάντα μέσα στα σκουλήκο αποδυτήρια;
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

stazath4 έγραψε:Το πιο μάγκικο, το πιο δίκαιο, το συγκλονιστικότερο πρωτάθλημα όλων των εποχών μόνο ο ΠΑΟΚ μπορούσε να το πάρει κόντρα σε όλους και σε όλα, απέναντι σε παραρτήματα, ΔΕΑΒ, ¨ελίτ¨ διαιτητές, αφιονισμένους, αηδιαστικούς συμπολίτες που πιο πολύ χαίρονται με τη δική μας λύπη παρά οποιαδήποτε δική τους χαρά.
Για τον Ιβάν, για όλο το αγωνιστικό τμήμα, για όλες τις φορές που μας κλέψανε και μας πολεμήσανε, για όλους μας είναι η μεγαλύτερη δικαίωση, η μεγαλύτερη χαρά. Μα πάνω απ' όλα για όλους όσους δεν είναι εδώ για να πανηγυρίσουν μαζί μας και χαίρονται από εκεί ψηλά. Επιτρέψτε μου να το αφιερώσω προσωπικά αυτό το πρωτάθλημα στον αδελφό μου που τον έχασα τόσο άδικα και πρόωρα πριν 2 μήνες στα 46 του χρόνια από την καταραμένη αρρώστεια. Δεν έχω γνωρίσει άλλον άνθρωπο να αγαπάει με τόση αγνότητα και πάθος μια ομάδα, ποτέ δε στραβοστόμιασε, ποτέ δεν γκρίνιαξε, ζούσε και ανέπνεε για την ΠΑΟΚΑΡΑ. Όποτε κατάφερνε να ανέβει στη Θεσσαλονίκη, μόνο που έμπαινε στην Τούμπα ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο, είναι αδύνατο να περιγράψω με λόγια το αγνό πάθος του για αυτή την ομάδα, μόνο όσοι τον γνώρισαν, αλλόθρησκοι και ΠΑΟΚτσήδες, μπορούν να καταλάβουν. Σχεδόν 15 χρόνια κάθε χρονιά έπαιρνε διαρκείας παρόλο που μπορούσε να ανέβει μόνο 2-3 φορές τον χρόνο. Για να στηρίξει την ομάδα και τον προεδράρα μας τον Ιβάν Σαββίδη, όπως τον αποκαλούσε παντού και πάντα.
Αυτός ανακάλυψε και μου έμαθε και το paokmania.gr πριν 15 χρόνια. Έκτοτε μπορεί να μη γράφω συχνά αλλά μπαίνω σχεδόν κάθε μέρα. Έγραφε με το nickname savic, έβαζε τις προβλέψεις του για αποτέλεσμα και πρώτο σκόρερ πριν κάθε αγώνα, το ίδιο έκανε και στη φετινή σεζόν όσο είχε κουράγιο μέχρι τον Φλεβάρη, μετά όποτε ήταν καλά βλέπαμε τα παιχνίδια σπίτι, το τελευταίο που είδαμε μαζί ήταν το Λαμία - ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική, τουλάχιστον την τελευταία φορά που μπόρεσε να δει αγώνα ο ΠΑΟΚ μετά τη λήξη του ήταν πρώτος.
Όχι αδελφέ μου δεν ήταν δυνατόν αυτή τη παλιοχρονιά που έφυγες να έχω να την θυμάμαι και σαν τη χρονιά που νικήσαμε όλο το βρωμοΠΟΚ στη σειρά και χάσαμε τελικά το πρωτάθλημα από τα σιχαμένα σκουλήκια ή επειδή χάσαμε βαθμούς από ένα παράρτημα από το οποίο δεν είχαμε χάσει βαθμούς μέχρι τότε ποτέ και που απέναντι τους ο βασικός μας αντίπαλος έπαιζε όλη τη χρονιά φιλικά. Όχι αυτή τη φορά δε μπορούσε να μας το κλέψει κανένας στημένος Ισραηλινός Σπάθας, και τον original Σπάθα να βάζανε με τον Κομίνη var τίποτα δε θα μπορούσαν να μας κάνουν γιατί η μεγαλύτερη προσφορά του Ιβάν στην ομάδα είναι ότι άλλαξε τη νοοτροπία και το status της και την έκανε ομάδα με dna και μέταλλο πρωταθλητή.
Πονάει η ψυχή μου στη σκέψη ότι δε θα ξαναδούμε αγώνα παρέα, πονάει η ψυχή μου που δεν είσαι εδώ να χαρούμε μαζί, ελπίζω να πανηγυρίζεις και να το χαίρεσαι εκεί ψηλά στον ουρανό μαζί με τον πατέρα μας, τον πατέρα του Μιχαηλίδη (να ξέρες πόσο σε έννιωσα τεμέτερον παιδίν Γιάννε όταν είδα το μπλουζάκι που φόρεσες στους πανηγυρισμούς, έχεις και του αδελφού μου το όνομα), τον Τζαντζαρά και όλους τους ΠΑΟΚτσήδες που δεν είναι πια μαζί μας.
Μας συγκίνησες αδερφέ. Το πρωτάθλημα αυτό αφιερωμένο στον αδερφό σου, στον Τζαρτζαρά, στους ρομαντικούς οπαδούς που έφυγαν τα τελευταία χρόνια και σε όλα τα αδέρφια εκεί ψηλά!
Ένα πρωτάθλημα στο οποίο υποκλίνεται όλη η Ελλάδα ( φίλαθλοι και δημοσιογράφοι όλων των ομάδων).
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ήταν μια πουτσα πουτσα μαγική ήταν πρωκτό εξέταση μοναδική στη γη..

Sent from my iPhone using Tapatalk
kayde

Δημοσίευση από kayde »

markos4 έγραψε:
stazath4 έγραψε:Επιτρέψτε μου να το αφιερώσω προσωπικά αυτό το πρωτάθλημα στον αδελφό μου που τον έχασα τόσο άδικα και πρόωρα πριν 2 μήνες στα 46 του χρόνια από την καταραμένη αρρώστεια. Δεν έχω γνωρίσει άλλον άνθρωπο να αγαπάει με τόση αγνότητα και πάθος μια ομάδα, ποτέ δε στραβοστόμιασε, ποτέ δεν γκρίνιαξε, ζούσε και ανέπνεε για την ΠΑΟΚΑΡΑ. Όποτε κατάφερνε να ανέβει στη Θεσσαλονίκη, μόνο που έμπαινε στην Τούμπα ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο, είναι αδύνατο να περιγράψω με λόγια το αγνό πάθος του για αυτή την ομάδα, μόνο όσοι τον γνώρισαν, αλλόθρησκοι και ΠΑΟΚτσήδες, μπορούν να καταλάβουν. Σχεδόν 15 χρόνια κάθε χρονιά έπαιρνε διαρκείας παρόλο που μπορούσε να ανέβει μόνο 2-3 φορές τον χρόνο. Για να στηρίξει την ομάδα και τον προεδράρα μας τον Ιβάν Σαββίδη, όπως τον αποκαλούσε παντού και πάντα.
Αδερφέ ένα να ξέρεις..
Η μπάλα στην κεφάλια τον Ανσαριφαρντ μέσα πήγαινε..

Ο αδερφός σου από εκεί ψηλά την έβγαλε έξω.
Το αδερφακι σου το χαιρεται φιλε μου,να τον θυμασαι παντα και παντου.Αφιερωμενο.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Ρε ο savic ητανε?

Με πηραν τα ζουμια παλι,να τον θυμασαι μικρε,οσο τον θυμασαι δε φευγει ποτε,ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”