16. Tomasz Karol Kędziora
- constadine
-
- Mr Ξερόλας 2019
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 16. Tomasz Kedziora
Μέχρι το 60' λεπτό που τον είδα σαν δεξί στόπερ,ήταν καλός σε όλες τις επεμβάσεις γενικά....
Πάω να δω Νολε τώρα,να απολαύσω τένις.
Πάω να δω Νολε τώρα,να απολαύσω τένις.
Ρε πολωνε τρεχουμε στις καθυστερησεις μπας και βαλουμε το γκολ της νικης και αντι να κανεις καμια γιομα να παει η μπαλα στην περιοχη καθεσαι και στελνεις την μπαλα πισω με μια απαθεια... Λιγο νευρο ρε!!
- Patricio_4
- ΑποστόληςΑ
Ο Kedziora είναι δεξί στόπερ που ο προπονητής επιμένει να τον βάζει δεξιό μπακ. Όταν χρειαζόμαστε άμυνα μπορώ να κατανοήσω την επιλογή του παίκτη (χωρίς να συμφωνώ), αλλά όταν χρειάζεσαι γκολ καταλαβαίνεις ότι ο παίκτης ΔΕΝ μπορεί να βοηθήσει. Νομίζω πως όλοι το βλέπουμε αυτό, εκτός από έναν: Αυτόν που έχει την ευθύνη να το καταλάβει πριν το αντιληφθούμε εμείς.
- ΑποστόληςΑ
Είναι κάποιες αποφάσεις που έχουμε πάρει λόγω τραυματισμών και λόγω των όσων βλέπουμε στην προπόνηση, έτσι αποφάσισα βλέποντας και κάποια πράγματα που έγιναν πέρσι. Κάποιοι δεν είναι τόσο έτοιμοι για να είναι μαζί μας. Ο χρόνος θα δείξει τι μπορεί να συμβεί. Είναι κάθε παιχνίδι διαφορετικό και θα χρειαστούν όλοι για να παίξουν, επιβάλλεται να έχουμε μια φρεσκάδα. Έχουμε αποβάλλει αυτό το περσινό που δεχόμασταν... ηλίθια γκολ. Κάποιος παίκτες είναι πιο έτοιμος, κάποιο πιο πίσω αλλά το σημαντικό είναι να έχουμε επιλογές
- ΑποστόληςΑ
Εδώ και ένα μήνα πάντως (τουλάχιστον) μετέχουν κανονικά των προπονήσεων και ο Λύρατζης και ο Sastre. Δεν ξέρω κατά πόσον η δικαιολογία την ανετοιμότητας ευσταθεί και για του δύο.
Re: 16. Tomasz Karol Kędziora
Κοίτα το θέμα για τους Λύρατζη+Sastre εγώ πιστεύω το θέμα είναι η εμμονή του Lucesku για τον Παίχτη που τον έστειλε ο Μπαμπάς του 2η χρονιά και στέλνονται εκτός ομάδος ώστε να χρησιμοποιείται ο 37χρονος Vieirinha.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εδώ και ένα μήνα πάντως (τουλάχιστον) μετέχουν κανονικά των προπονήσεων και ο Λύρατζης και ο Sastre. Δεν ξέρω κατά πόσον η δικαιολογία την ανετοιμότητας ευσταθεί και για του δύο.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Θέλω απόδειξη πως τον Κεντζιορα τον εστειλε ο Μιρτσεα στον ΠΑΟΚ. Αποδειξε το μου σε παρακαλώ.
Παίκτης της Δυναμό για να δοθεί δανεικός θα πρέπει να έχει την έγκριση του προπονητή της Δυναμό. Ο Μιρτσέα ενέκρινε δύο δανεισμούς μπακ του μπακ στον ΠΑΟΚ.
Αυτό δεν σημαίνει οτι έγινε με εισήγηση-προτροπή του μπαμπά του
Γιατί αυτό είναι το ερώτημα.
Οχι αν ενέκρινε την αποχώρησή τους
Γιατί αυτό είναι το ερώτημα.
Οχι αν ενέκρινε την αποχώρησή τους