Κύπελλο Ελλάδας Ποδοσφαίρου 2022-23

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
giapas

Re: Κύπελλο Ελλάδας Ποδοσφαίρου 2022-23

Δημοσίευση από giapas »

Tα εξήγησε πολύ ωραία ο fossa.

απλά τα πράγματα και το χειρότερο που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να λέμε "ότι πει η προκύρηξη".

Στα αρχίδια μου τη γράφω τη προκύρηξη αν είμαι γαύρος και κράτος.
Μπουρδέλο θα το κάνω μέσω Αυγενάκη και πολιτικής .

Και καθόμαστε τώρα να λέμε αν θα γίνει εδώ ή εκεί και το κοντό μας και το μακρύ μας και το ασπρόμαυρό μας ως ΠΑΟΚτσήδες. Λες και δε παίζονται απείρως σημαντικότερα πράγματα στη σκακιέρα από το σε ποιον θα καταλήξει το κύπελλακι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τετ 03 Μάιος 2023, 12:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος, αλλά πάρτε την 3η θέση και να πάει να γαμηθει το κύπελλο έτσι σκατα που τα έκανε η επο.

Μακάρι να μην γίνει καν ο τελικός, να γίνουμε ρεζίλι.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ακριβώς το ίδιο εύχεται και ο καραπαπας και η σπορντει
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε παγιδευτεί ανάμεσα σε 2 ρεζίληδες. Κάνει φιλότιμες προσπάθειες να πιάσει τους πάτους του παρελθόντος η ΕΠΟ. Έχει δρόμο ακόμα, αλλα εγώ πιστεύω σε αυτούς.

Όσο αφήνει την EO να πετάει φούστες και να κλωτσάει μπαλάκια,να κλείνει πριβέ διαιτητές, δεν ξέρω τι ρολο βαράει πλέον ...

οποτε ο καραπαπαρας εύχεται να μη γίνει τελικός, ο νιάου εύχεται να γίνει στο οακα κι εμείς πρέπει να διαλέξουμε ποια ευχή θα πραγματοποιηθεί ...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

λάθος. Και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έχουν συμφέρον να γίνει ομαλά ο τελικός και να κερδίσει ο καλυτερος. Με δεδομένο ότι γίνεται πόλεμος με τους γκειδες που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να βρουνε πάτημα

Μικροσυμφέροντα αυτή τη στιγμή δε χωράνε .
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

ΟΑΚΑ για το 3 στα 3 ( εξοχικό μας γαρ)με πληρωμένο εισητηριο τρένου ( Τραγική ειρωνία ) αλα φύλλο πορείας στο στρατό ,τζάμπα δεκατιανό κρύο σάντουιτς πανινι,και τζάμπα άφθονη ρετσίνα και 2 βρώμικα στις καντίνες έξω από το γήπεδο Σάββατο μια βδομάδα μετά τις εκλογές με 25.000 κόσμο η κάθε ομάδα .
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

astral έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι έχουμε παγιδευτεί ανάμεσα σε 2 ρεζίληδες. Κάνει φιλότιμες προσπάθειες να πιάσει τους πάτους του παρελθόντος η ΕΠΟ. Έχει δρόμο ακόμα, αλλα εγώ πιστεύω σε αυτούς.

Όσο αφήνει την EO να πετάει φούστες και να κλωτσάει μπαλάκια,να κλείνει πριβέ διαιτητές, δεν ξέρω τι ρολο βαράει πλέον ...

οποτε ο καραπαπαρας εύχεται να μη γίνει τελικός, ο νιάου εύχεται να γίνει στο οακα κι εμείς πρέπει να διαλέξουμε ποια ευχή θα πραγματοποιηθεί ...
Εμείς άκρα του τάφου σιωπή;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Εμείς έχουμε πει "όχι οακα" από ότι φαίνεται. Θα μας γράψουν κανονικά στο τέλος.
giapas έγραψε:λάθος. Και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έχουν συμφέρον να γίνει ομαλά ο τελικός και να κερδίσει ο καλυτερος. Με δεδομένο ότι γίνεται πόλεμος με τους γκειδες που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να βρουνε πάτημα

Μικροσυμφέροντα αυτή τη στιγμή δε χωράνε .
Δεν το βλέπω αυτό από την πλευρά ΕΠΟ και κούλας. Μονο μικροσυμφέροντα βλέπω και με αυτούς πρέπει να συνεννοηθούμε υποτίθεται.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

1. Η ΕΠΟ ψάχνει για γήπεδο που θα φιλοξενήσει και θεατές των δύο ομάδων; Έχει ρωτήσει τους Δημάρχους, αν πρόκειται να προβάλουν εμπόδια στη φιλοξενία οπαδών;
2. Αν ο τελικός γίνει χωρίς οπαδούς τότε να παίξουμε στον Βόλο και μόνο σ' αυτόν.
3. Ο ΠΑΟΚ (όπως και η ΑΕΧ) μπορεί να προβάλει βέτο για οποιοδήποτε άλλο γήπεδο, πλην Βόλου.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

john4serres έγραψε:
astral έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι έχουμε παγιδευτεί ανάμεσα σε 2 ρεζίληδες. Κάνει φιλότιμες προσπάθειες να πιάσει τους πάτους του παρελθόντος η ΕΠΟ. Έχει δρόμο ακόμα, αλλα εγώ πιστεύω σε αυτούς.

Εμείς άκρα του τάφου σιωπή;

Αυτό ρε γαμώτο... Η ΠΑΕ δεν έχει δική της επιθυμία;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

«Συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης του τελικού!»
Στην αντεπίθεση πέρασε η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία

ινπαοκ

Η ΕΠΟ, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με το ΑΕL FC Arena (δείτε ΕΔΩ), εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως είναι αντιμέτωπη με μια οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης της διεξαγωγής του τελικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, αλλά και ο φίλαθλος κόσμος γενικότερα, πρέπει να γνωρίζουν ότι η ΕΠΟ είναι αντιμέτωπη με μια οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης για την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου με το πρόσχημα της οπαδικής βίας, για την οποία η ΕΠΟ ούτε ευθύνη έχει ούτε δυνατότητα παρέμβασης.

Τελευταίο παράδειγμα, η έκθεση της πυροσβεστικής Λάρισας για ελλείψεις στο γήπεδο ΑΕL FC ARENA, στο οποίο αγωνίζεται κανονικά η ομάδα του Ηρακλή Λάρισας, για το πρωτάθλημα SL2, χωρίς η Πυροσβεστική να αντιδρά, ενώ η Περιφέρεια χορηγεί κανονικά άδεια τέλεσης των αγώνων της ομάδας αυτής.

Θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για την διεξαγωγή του Τελικού σε ουδέτερο γήπεδο και ακόμα και αν η προσπάθεια παρεμπόδισης συνεχισθεί, ο Τελικός σε κάθε περίπτωση θα διεξαχθεί.

Όσοι ευελπιστούν ότι θα πλήξουν την ΕΠΟ παρεμποδίζοντας την διεξαγωγή του Τελικού, τελικά, θα απογοητευθούν».
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Ο Μπαλτακος δήλωσε πως δεν αποκλείεται να έχουμε και διπλούς τελικούς.
Αυτό δε συμφέρει καθολου τις ομάδες. Εφόσον η ημερομηνία της 24. 05 θεωρείται ήδη πολύ πίσω. Αν ο τελικός γίνει διπλός, θα έχουμε 20μερες μόνο διακοπή. Κίνδυνος να χαθεί - καεί η επόμενη χρονιά.
Η προκυρηξη λέει ένα ματς. Ένα ματς πρέπει να γίνει..
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Πάει και η Λαμία με τον Πανουργιά να λέει το αυτονόητο.

Πώς να γίνει τελικός με οπαδούς των δύο ομάδων σε γήπεδο χωρητικότητας 7.000 και μάλιστα σχεδόν στο κέντρο της πόλης;

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να διεξαχθούν διπλοί τελικοί, αλλά σε αυτή την περίπτωση ο 1ος μπορεί να γίνει νωρίτερα πχ. 18.5 και ο δεύτερος 24.5!
Σε κάθε περίπτωση νομίζω δε μας συμφέρει αυτό το σενάριο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Να μενουν μονο 20 μερες και να μην εχει ξεκαθαρισει ακομα το που θα γινει.Μονο στο Αιλλαντα αυτα.Τριμπ.......
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Να το παίξουμε στο FIFA23. Έχει και ΠΑΟΚ και αεχ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”