Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
...το ρόστερ όπως είναι.
Βασικός στο τέρμα είναι ο ΚΟΤΑΡΣΚΙ.
Βασικός στο 10 θα είναι ο ΡΙΚΑΡΝΤΟ.
Βασικό αριστερό εξτρέμ θα είναι ο ΚΟΥΑΛΙΑΤΑ, δεξί ο ΖΙΦΚΟΒΙΤΣ.
ΚΟΥΡΤΙΤΣ και ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ θα μοιράζονται την μία θέση στα χάφ, ΣΟΑΡΕΣ και ΤΣΙΓΓΑΡΑΣ την άλλη.
ΙΓΚΑΣΟΝ και ΝΑΣΜΠΕΡΓΚ τα βασικά σέντερμπακ.
ΣΑΣΤΡΕ και ΣΟΑΡΕΣ στα άκρα της άμυνας.
ΟΛΙΒΕΙΡΑ βασικός φόρ και περιμένω τον ΑΝΤΙ-ΤΣΟΛΑΚ πιτσιρικά για αλλαγή, ίσως προηγείται ο ΚΟΥΤΣΙΑΣ.
...όλοι οι άλλοι που συζητάτε είναι για το ροτεισον.
Τώρα εάν προκύψει στην πορεία πώληση, πολύ πιθανό, ανάγκη αγοράς θα είναι για ροτέισον.
Βασικός στο τέρμα είναι ο ΚΟΤΑΡΣΚΙ.
Βασικός στο 10 θα είναι ο ΡΙΚΑΡΝΤΟ.
Βασικό αριστερό εξτρέμ θα είναι ο ΚΟΥΑΛΙΑΤΑ, δεξί ο ΖΙΦΚΟΒΙΤΣ.
ΚΟΥΡΤΙΤΣ και ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ θα μοιράζονται την μία θέση στα χάφ, ΣΟΑΡΕΣ και ΤΣΙΓΓΑΡΑΣ την άλλη.
ΙΓΚΑΣΟΝ και ΝΑΣΜΠΕΡΓΚ τα βασικά σέντερμπακ.
ΣΑΣΤΡΕ και ΣΟΑΡΕΣ στα άκρα της άμυνας.
ΟΛΙΒΕΙΡΑ βασικός φόρ και περιμένω τον ΑΝΤΙ-ΤΣΟΛΑΚ πιτσιρικά για αλλαγή, ίσως προηγείται ο ΚΟΥΤΣΙΑΣ.
...όλοι οι άλλοι που συζητάτε είναι για το ροτεισον.
Τώρα εάν προκύψει στην πορεία πώληση, πολύ πιθανό, ανάγκη αγοράς θα είναι για ροτέισον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Τρί 21 Ιουν 2022, 15:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
απο π προκύπτει η αρνηση?joshua έγραψε:Ελπιζω ο λογος αρνησης μεταγραφης του Τσολακ να ειναι οικονομικός και οχι ο Λουτσεσκου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οκ ,κακή κίνηση ένας παίχτης που θα κοστίσει 200 χιλιάρικα αγορά και άλλα τόσα ανά έτος,που έπαιζε σε μια ομάδα που έβγαλε το λάδι όλων και ξεχώρισε με την παρουσία του,είναι και Έλληνας.
Θα φανεί ποιός έχει δίκιο, σύντομα.
Λογος αρνησης; Εγω το μονο που διαβασα ειναι οτι το ενδιαφερον εως τωρα ειναι περισσοτερο σε βαση συζητησεων και οχι επισημης προτασης και μεσα απο αυτη την συζητηση προκυπτει διαφορα. Αυτα τα διαβασα στο 24.joshua έγραψε:Ελπιζω ο λογος αρνησης μεταγραφης του Τσολακ να ειναι οικονομικός και οχι ο Λουτσεσκου.
Η αρνηση που βγηκε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τρί 21 Ιουν 2022, 15:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Και οι ασυνήθιστες δηλώσεις για τον συνάδελφο του, αθλητικό διευθυντή της Χερακλες. Όσο μ@λ@κ@ς κι αν είναι δεν μιλάς έτσι δημόσια ενώ θες παίχτη του.nunies4 έγραψε:Επειδη μου περασε σαν σκεψη αυτο που αναφερεις (περι 1ης φορας Μποτο ως ΤΔ) το μονο αρνητικο που βλεπω ειναι να μην γνωριζει ολα τα "τερτιπια" μιας διαπραγματευσης.
Αλλο να εντοπιζεις τους καλους παικτες (που αυτο σιγουρα το εχει) αλλο να αναλαμβανεις την διαπραγματευση μιας μεταγραφης.
Για αυτο ισως αυτο το μπλεξιμο με την Βαλερενγκα η το μινι σιριαλ με τον Ναρει
Εικασιες κανω βεβαια. Μπορει ο ανθρωπος να ειναι σουπερ και στις διαπραγματευσεις.
NikLiverpool έγραψε:Καλά ρωτάς????
ΤΣΟΥΜΠΑ!!!!

Εγω διαβαζοντας αυτο το σχολιο
Ετσι εγραψε ο Τοσκιτσης. Οτι αρνηθηκαμε τη πρόταση των σκωτσεζων...DimitrisS έγραψε:Λογος αρνησης; Εγω το μονο που διαβασα ειναι οτι το ενδιαφερον εως τωρα ειναι περισσοτερο σε βαση συζητησεων και οχι επισημης προτασης και μεσα απο αυτη την συζητηση προκυπτει διαφορα. Αυτα τα διαβασα στο 24.joshua έγραψε:Ελπιζω ο λογος αρνησης μεταγραφης του Τσολακ να ειναι οικονομικός και οχι ο Λουτσεσκου.
Η αρνηση που βγηκε;
Parolos ,τι σχέση έχουν οι περιπτώσεις Ζιφκο και Κάργα μεταξύ τους;
Επειδή εσύ τις θεωρείς και τις δύο άστοχες πρέπει και εγώ να κάνω το ίδιο;
Πραγματικά δεν σε πιάνω.
Πραγματικά δεν σε πιάνω.
joshua έγραψε:Ετσι εγραψε ο Τοσκιτσης. Οτι αρνηθηκαμε τη πρόταση των σκωτσεζων...DimitrisS έγραψε:Λογος αρνησης; Εγω το μονο που διαβασα ειναι οτι το ενδιαφερον εως τωρα ειναι περισσοτερο σε βαση συζητησεων και οχι επισημης προτασης και μεσα απο αυτη την συζητηση προκυπτει διαφορα. Αυτα τα διαβασα στο 24.joshua έγραψε:Ελπιζω ο λογος αρνησης μεταγραφης του Τσολακ να ειναι οικονομικός και οχι ο Λουτσεσκου.
Η αρνηση που βγηκε;

Μην τα λετε ετσι δεν αντεχω
Το βασικότερο θέμα δεν είναι αυτό. Το βασικότερο θέμα όλων, είναι αυτοί που ήρθαν - έρχονται, να μην είναι οι νέοι Μουργκ, Ζαμπά, Τέιλορ, Τσόλακ κλπ.Demir έγραψε:7 παικτες πηραμε ρε παιδια.. τι δεν ξερει ο μποτο απο διαπραγματευσεις??
προφανως αμα σου λενε θελω 3 και πιστευεις οτι σε δουλευουν και ο παικτης που εχει ηδη συμφωνησει κανει 1,5 θα ξεκινησεις απο το 1 και θα περιμενεις...
το θεμα το βασικο ειναι να καθαρισουμε με καποιο τροπο απο μουρκ , τευλορ, τσολακ, ζαμπα που ολοι μαζι καθαριζουν 3-4 εκ για να παρουμε και αλλους..
ειχαμε πει οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ Ελληνες... δεν γινεται να μην παρουμε 2-3 αφου οι των ακαδημιων η δεν κανουν η ειναι ακομα μικροι και χρειαζονται 1-2 χρονια ακομα.. (ντελιας, κουλιερακης , κουτσιας)
Η ποιότητα δυστυχώς ή ευτυχώς αγοράζεται. Όταν πας σε στοιχήματα μπορεί να κερδίσεις, αλλά μπορεί και να χάσεις.
Ο Μπότο μπορεί να πιστεύει πως ο Κουαλιάτα είναι ο επόμενος Μαραντόνα. Εγώ θα προτιμούσα να έδινε το 1.8 σε κάτι πιο σίγουρο.
Ή για να το πω πιο απλά, θα προτιμούσα να μην ήταν όλες οι επιλογές ανάλογου ρίσκου.
Μόνο ο Ράφα Σοάρες έχει ένα Χ βιογραφικό που μπορείς να βασιστείς πάνω του πως δεν θα είναι τόσο στοίχημα όσο οι υπόλοιποι.
Οι Κοτάρσκι, Κουαλιάτα, Νέσμπεργκ, Νάρεϊ, Ρικάρντο κλπ, δεν έχουν δείξει κάτι ακόμα στη καριέρα τους.
Ορισμένοι μάλιστα έχουν από μια έως καμία επαγγελματική χρονιά στη πλάτη τους.
Και άντε το να μην σου βγει ο Ρικάρντο, πάει στα κομμάτια. Αν δεν βγει ο Κοτάρσκι τι κάνεις; Αν ο Κουαλιάτα δεν προσαρμοστεί στα θέλω μιας ομάδας που έχει τη κατοχή και παίζει απέναντι σε κλειστές άμυνες;
Αν ο Νέσμπεργκ είναι ένας Νορβηγός Μιχάι;
Εκεί τι κάνουμε παλικάρια;
Γι' αυτό προσωπικά πίστευα πως το φετινό καλοκαίρι θα είναι το πιο σημαντικό των τελευταίων ετών. Γιατί πιστεύω πως θα ήταν η καλύτερη ευκαιρία να καθαρίσεις από τα άχρηστα συμβόλαια και να φέρεις ποιότητα με όσο το δυνατόν λιγότερο ρίσκο. Μέχρι στιγμής το τερματίσαμε το ρίσκο. Δεν νομίζω να πάει παραπάνω.
Αυτο το οτι δεν μας αρεσουν τα σιριαλ και απαιτουμε οι μεταγραφες να κλεινουν κατευθειαν χωρις πολυ πολυ διαπραγματευση δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ. Στο εξωτεριικο υπαρχουν μεταγραφες, οι περισσοτερες κι ολας, που τραβανε ΜΗΝΕΣ για να ολοκληρωθουν με παρα πολυ διαπραγματευση και bids.
Αυτο το αγχος που βλεπω εδω μεσα δε το βλεπω ΠΟΥΘΕΝΑ σε κανενα αλλο φορουμ αλλων ομαδων.
Αυτο το αγχος που βλεπω εδω μεσα δε το βλεπω ΠΟΥΘΕΝΑ σε κανενα αλλο φορουμ αλλων ομαδων.
Πρώτον τα ποσά δεν τα ξέρουμε και δεν έχουν και (απόλυτη) σημασία.obanebane έγραψε:Οκ ,κακή κίνηση ένας παίχτης που θα κοστίσει 200 χιλιάρικα αγορά και άλλα τόσα ανά έτος,που έπαιζε σε μια ομάδα που έβγαλε το λάδι όλων και ξεχώρισε με την παρουσία του,είναι και Έλληνας.
Κι ο Ζιφκοβιτς μπορεί να υπέγραψε με 80χιλιαρικα.
Στην τελική δεκτό ότι σου αρέσει ο παίχτης, μπορούμε να μείνουμε σε αυτό.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Τσολακ θα φυγει γιατι το θελει και ο ιδιος (πιστευω) και η ομαδα.
Οποτε ψαξτε επιθετικους.
Ναι Τζος το ειδα και στο inPAOK, το οποιο αναφερει παντως οτι γενικα υπαρχει εντονο ενδιαφερον για τον παικτη και απο αλλες ομαδες.
Δεν νομιζω οτι θελει τον Τσολακ ο Λουτσεσκου παντως.
Οποτε ψαξτε επιθετικους.
Ναι Τζος το ειδα και στο inPAOK, το οποιο αναφερει παντως οτι γενικα υπαρχει εντονο ενδιαφερον για τον παικτη και απο αλλες ομαδες.
Δεν νομιζω οτι θελει τον Τσολακ ο Λουτσεσκου παντως.
Προσωπικές απόψεις εκφράζουμε νομίζω, απλά λάθος κατάλαβες αν νομίζεις ότι σου επιβάλλω κάποια άποψη. Μάλλον θεωρείς τη δική σου άποψη απόλυτη. Δεκτό κι αυτό.obanebane έγραψε:Parolos ,τι σχέση έχουν οι περιπτώσεις Ζιφκο και Κάργα μεταξύ τους;
Πραγματικά δεν σε πιάνω.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Καργας ειναι μια χαρα μεταγραφη. Ειναι και ο τσαμπουκας χαρακτηρας που επιβαλλεται να εχεις στα μετοπισθεν