135 λεπτά για την ακρίβειαkataramenos5 έγραψε:ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΡΛΑ ΡΕ.Εχει ακομα ενα ημιχρονο
ΠΑΟΚ - Ριέκα 19/8 21:00 OPEN TV & PAOK TV
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: ΠΑΟΚ - Ριέκα 19/8 21:00 OPEN TV & PAOK TV
Μια χαρα γυριζει το ματς με ενα γρηγορο γκολ.Οι Κροατες ειναι πραγματικα ακινδυνοι,2 τελικες,1 καραμπολα, ενα γκολ.Με αυτα που ακουγαμε τοσο καιρο, εγω περιμενα να δω την Κροατια του 98 στο γηπεδο.Εμεις παλι, μισο λαθος να κανουμε θα το πληρωσουμε.Και εννοειται η γκαντεμια καλα κρατει με τον Ροντριγκο αυτη την φορα
- GREATANASTASIOS
Ομαδα παλαιμαχων αξιοθρηνητοι ολοι τους χειροτερος ολων Πασχαλακης εκτος θεσεως σε ολες τις φασεις το γνωστο μοτιβο οτι παει μεσα γραφει και οπως λενε οι προλολαλήσαντες οταν εχεις και στην αποστολή τον Λάμπρου όλα τα λεφτά.
Βλέπουμε τα αρνητικά του αποκλειστικά μπαλανς παιχνιδιού
Βλέπουμε την έλλειψη πνευμονιου στο κέντρο
Βλέπουμε την έλλειψη ποιότητας και έκρηξης τα άκρα
Βεβαίως και την απουσία στιβαρού φορ
Αυτό που παίζουμε δεν είναι ποδόσφαιρο.
Και άλλες ομάδες παίζουν πασούλες έξω από την περιοχή τους, αλλά όταν σπάνε το πρέσσινγκ βγαίνουν γρήγορα στην αντεπίθεση.
Εμείς ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ξαναγυρίζουμε τη μπάλα πίσω.
Δυστυχως αυτή είναι η ομάδα και δεν μου φταίνε οι παίκτες.
Έτσι τους βάζει να παίξουν ο Ρουμάνος.
Μερικές φορές που (κατά λάθος) βγήκαμε γρήγορα από τα πλάγια, δεν υπήρχε μέσα στην περιοχή κανένας...
Και άλλες ομάδες παίζουν πασούλες έξω από την περιοχή τους, αλλά όταν σπάνε το πρέσσινγκ βγαίνουν γρήγορα στην αντεπίθεση.
Εμείς ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ξαναγυρίζουμε τη μπάλα πίσω.
Δυστυχως αυτή είναι η ομάδα και δεν μου φταίνε οι παίκτες.
Έτσι τους βάζει να παίξουν ο Ρουμάνος.
Μερικές φορές που (κατά λάθος) βγήκαμε γρήγορα από τα πλάγια, δεν υπήρχε μέσα στην περιοχή κανένας...
Φίλε μας δουλεύεις έτσι? Δλδ τι να ωραιοποιήσουμε αυτό που βλέπουμε επί 2+ χρόνια με τη 1η φυγή Λουτσέσκου?Ε..όχι. Λέμε αυτό που βλέπουμε και δεν βλέπουμε βασικά.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Έλα η ευκαιρία σας, βγάλτε όλο το δηλητήριο, που κρύβετε μέσα σας, εναντίον του ΠΑΟΚ.
Ευτυχως εχουμε οργανωση και προλαβαμε και ανανεωσαμε αυτους που δεν ηθελε κανεις με συμβολαια που δεν θα βρουν πουθενα!
Το αστειο ειναι πως τους ανανεωσαμε γιατι αποδεχθηκαμε/παραδεχθηκαμε πως δεν ειμαστε ικανοι να βρουμε καλυτερους αν τους διωξουμε
Αλλα κατα τα αλλα υπαρχει αισιοδοξια και πιστη για το μελλον.
Αστειος σχεδιασμος και οργανωση.
Αν γινει δε κανα αστειο και αποκλειστουμε απο αυτο το χωριο, καλα θα κανουν να αλλαξουν ολοι μαζι χωρα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το αστειο ειναι πως τους ανανεωσαμε γιατι αποδεχθηκαμε/παραδεχθηκαμε πως δεν ειμαστε ικανοι να βρουμε καλυτερους αν τους διωξουμε
Αλλα κατα τα αλλα υπαρχει αισιοδοξια και πιστη για το μελλον.
Αστειος σχεδιασμος και οργανωση.
Αν γινει δε κανα αστειο και αποκλειστουμε απο αυτο το χωριο, καλα θα κανουν να αλλαξουν ολοι μαζι χωρα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Φιλε και το τραγικο ειναι οτι παλαιότερα δικαιολογούνταν καπως η αργοπορία στο στήσιμο ομαδας, διοτι επρεπε να γνωρίζουν ποσα μπορουν να ξοδέψουν με βαση την εισοδο στους ομιλους. Φετος με +20 χαρτια απο τζολη Γιαννουλη ομως δεν δικαιολογειται τιποτεbarlow4 έγραψε:Ισως αξιζει να αποκλειστουμε μπας κ αλλαξει αυτη η αρρωστη κατασταση με την κωλυσιεργια.
Δεν ξερω τι αλλο παραπανω θα θελει να δει ο ιβαν για να καταλαβει οτι δε φτιαχνονται ομαδες τελευταια βδομαδα αυγουστου.καποιοι στην παε δεν κανουν καθολου καλα τη δουλεια τους.
Δε γινεται ο καθε πικραμενος να προηγειται κ να φτυνουμε αιμα μετα.
Κ η ριεκα με ελλειψεις σημαντικες ειναι για τα δεδομενα της.
Κ σημερα δεν ειμαστε τοσο κακοι.Αλλα τα κενα κοστιζουν πολυ πλεον.
- sourmenetes
- Moderator
Ελα πάμε δυνατά!!
Δεν πάμε καλά αλλά θα το γυρίσουμε!!
Δεν ξερω τι άλλα θα το γυρίσουμε!!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν πάμε καλά αλλά θα το γυρίσουμε!!
Δεν ξερω τι άλλα θα το γυρίσουμε!!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχετε βαρεθεί να γράφετε τα ίδια και τα ίδια; Αυτή είναι η ομάδα...οσο και να γκρινιάζουμε ούτε πιο νέοι θα γίνουν ούτε πιο γρηγοροι...Επίσης δεν πρόκειται να πέσει κάνα εξτρεμ από τον ουρανό ούτε κάνα νέο φορ. Σταματήστε την μιρλα να πάρουμε το ματσάκι, και σε 1 ώρα δώστε τα ολα. Βγάλτε κομποσκινια, εικόνες, γούρια...δύσκολη βραδιά η σημερινή.
Η Ριέκα παίζει ακριβώς όπως παραπροχτές με την Όσιεκ. Δεν μπορεί να μην το περιμέναμε. Με 3 CB, αλλά και με φορτωμένο κέντρο που σημαίνει ότι μπροστά θα προσπαθήσουν να βγουν μόνο στη κόντρα και συνήθως να ψάχνουν και την τελική έξω από την περιοχή.
Για να το σπάσεις αυτό θες γρήγορα άκρα. Και εμείς δεν έχουμε κανένα. Δεν έχει νόημα να μεταφέρουμε τη μπάλα στον άξονα και να προσθέτουμε και άλλο κόσμο εκεί. Τους βοηθάει αυτό νομίζω γιατί περιορίζεται ο χώρος που παίζεται η μπάλα. Ας βάλει το Λάμπρου αφού τον μικρό προλάβαμε να τον δώσουμε. Δεν μπορεί τα άκρα μας να τραβάνε πάντα χειρόφρενο και να συγκλίνουν.
Για να το σπάσεις αυτό θες γρήγορα άκρα. Και εμείς δεν έχουμε κανένα. Δεν έχει νόημα να μεταφέρουμε τη μπάλα στον άξονα και να προσθέτουμε και άλλο κόσμο εκεί. Τους βοηθάει αυτό νομίζω γιατί περιορίζεται ο χώρος που παίζεται η μπάλα. Ας βάλει το Λάμπρου αφού τον μικρό προλάβαμε να τον δώσουμε. Δεν μπορεί τα άκρα μας να τραβάνε πάντα χειρόφρενο και να συγκλίνουν.
Πολυ σωστος οπως παντα rain. Φορτωσαν το κεντρο αυτοι της Ριεκα αφου ειδαν καντουρι εξτρεμ ε λενε ελατε να μας βαλετε γκολ. Χωρις ακρα αδυνατο. Τον Σβι τον μαρκαρουν 3. Ο Τζολης θα ειχε μπει 3 φορες απο αριστερα. Και μετα πληρωνεις οτι εχουν γεματο κεντρο και βγαινουν απευθειας στο τρανζισιον. Μου θυμιζουν εμας επι Φερειρα, αλλα με περισσοτερη τυχη [FACE WITH TEARS OF JOY]rainmaker έγραψε:Βλέπουμε τα αρνητικά του αποκλειστικά μπαλανς παιχνιδιού
Μη χαλιεστε. Δεν χρειαζόμαστε μεταγραφεσ. Θα τερματίσουμε στην τετράδα και θα ξαναβγούμε κονφερενς. Θα πουλήσουμε και κανέναν Σβιντερσκι ή Ιγκασον του χρόνου κι όλα καλά.
Πετύχαμε την ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ.
Η χρόνια για το Μαράκι είναι η καλύτερη που έχουμε ζήσει.
Πετύχαμε την ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ.
Η χρόνια για το Μαράκι είναι η καλύτερη που έχουμε ζήσει.
Δύο σουτ που κόντραρε η μπάλα το ένα το φάγαμε.
Η επιθετική μας ανάπτυξη είναι αργή,με ένα σεντερ φορ που δεν ταιριάζει.
Δυστυχώς τα 6 παραπάνω παιχνίδια της Ριέκα είναι αρκετά ώστε οι εντάσεις μας να είναι στο μισό των Κροατών
Η επιθετική μας ανάπτυξη είναι αργή,με ένα σεντερ φορ που δεν ταιριάζει.
Δυστυχώς τα 6 παραπάνω παιχνίδια της Ριέκα είναι αρκετά ώστε οι εντάσεις μας να είναι στο μισό των Κροατών