Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

xrisitsapa έγραψε:Οι περισσότεροι συγκρίνετε τον "Χ" Ολιβέιρα με τον Ανσαριφαρντ, ενώ θα έπρεπε να τον συγκρίνετε με τον Ελ Αραμπι.
Όπως και την τριάδα των φορ μας με την αντίστοιχη του γαύρου.

Εκτός αν στόχος είναι τα κεκτημένα της 2ης θέσης.
Το άθλημα είναι ομαδικό. Δεν γίνεται να συγκρίνεις μόνο ένας προς έναν τους παίχτες αλλά και σε ποια ομάδα παίζουν και με τι συμπαίκτες.
Ο Ελ αραμπι θα έκανε τις εμφανίσεις και τα νούμερα που έκανε με τον οσφπ αν ήταν σε αυτήν την κακή αεκ με αυτούς τους συμπαίκτες; Αποκλείεται.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Απέναντι στον ΠΑΟΚ ο El Arabi δεν θυμάμαι να έκανε πολλά πράγματα.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Mitsospaoki4 έγραψε:Σε άλλα νέα ο Ταβαρες που λέγανε ότι θέλουμε, πάει Αρσεναλ :p
Ποια Άρσεναλ ; Την Τούλα ;;;
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Shivaspace έγραψε:
bersekeros έγραψε:Το paok24 λέει ότι ίσως υπάρξουν εξελίξεις και μέσα στη μέρα για Ολιβέιρα κοντά στα 900Κ (από τα 1,2 Μ που ήθελε ο παίκτης) και κλειστό 2+1 συμβόλαιο.
ποιόν έχει μάνατζερ το παλικάρι..λεφτά υπάρχουν.
https://www.transfermarkt.com/promoespo ... rater/1817
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Ο μοναδικός λόγος που αρχίζω και ψήνομαι για Ολιβέιρα είναι αυτό που είπε εκείνος ο δημοσιογράφος ότι του θυμίζει στον χαρακτήρα τον Καντονά.
Αν είναι τόσο αληταρας και στην τελική τον θέλει ο Σκούφος, άντε κλείστε τον να πάμε παρακάτω.
Εκεί που διαφαίνεται αδιέξοδο είναι στον χάφ με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Λουτσος.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ότι δηλαδή αν η κουλα έπαιρνε τον Τσέχο τώρα όπως μιλάμε, τον αγόραζε, θα λέγαμε ότι εντάξει τους κοροιδεψαμε πήραμε εμείς τον καλό τους τζάμπα και πήραν αυτοί το παλτό τον Κμερντσικ?

Είπαμε να χρυσωσουμε το χάπι αλλά κάπου μέτρο.

Έπαιρναν τον Ολιβέιρα πριν 2 χρόνια με 1 μύριο, και είχαμε Πριγιοβιτς Ακπομ και Σβιντερφσκι και γελούσαμε με τα χάλια τους και τον καβούρια.

ΥΓ: Κι ο μπακακης καλό μπακακι είναι μήπως να τον πάρουμε για δίδυμο με Τευλορ δεξιά. Παίχτης που δε φαινόταν επειδή ήταν καφενείο η κουλα γι αυτό. Αλλιώς είναι ανώτερος από Μάτος και Βιειρινια.

ΥΓ2: Όταν χάνεις τον Πέλκα και τον Ακπομ πριν το κρισιμότερο ματς της δεκαετίας, για 1 εκατομμύριο.. και την επόμενη χρονιά το δίνεις απλόχερα για Ολιβέιρα. Μόνο εμείς αυτά.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

renegade έγραψε:
analog έγραψε:Και η ΑΕΚ τον Αύγουστο υπογράφει Πρίγιο σου λέει..

Να δω πόσα εγκεφαλικά θα πάθουμε. :o :o :lol:
Επειδή θα ρίξει κάποια χρήματα παραπάνω φέτος η Κούλα, μακάρι να τα δώσει σε τέτοιους παίκτες
Μια χαρά παιχταράς είναι ο Πριγιο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ντε και καλά θεωρείται ξεγραμένος.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

renegade έγραψε:

Επειδή θα ρίξει κάποια χρήματα παραπάνω φέτος η Κούλα, μακάρι να τα δώσει σε τέτοιους παίκτες
Δε μπορεί να μιλάς σοβαρά.
Έχω χάσει λίγο τη μπάλα δε ξέρω ποιος τρολλαρει και ποιος όχι.
Οπότε ρωτάω σοβαρά, αν μιλάς σοβαρά.

renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ποιο γιουρο και ποιος Νέλσον επιτέλους ΠΑΟΚ. Ανέβηκε το πρώτο βιντεάκι από την κουνουποπολιτεία της μεσημβριας
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

Parolos έγραψε:Ότι δηλαδή αν η κουλα έπαιρνε τον Τσέχο τώρα όπως μιλάμε, τον αγόραζε, θα λέγαμε ότι εντάξει τους κοροιδεψαμε πήραμε εμείς τον καλό τους τζάμπα και πήραν αυτοί το παλτό τον Κμερντσικ?

Είπαμε να χρυσωσουμε το χάπι αλλά κάπου μέτρο.

Έπαιρναν τον Ολιβέιρα πριν 2 χρόνια με 1 μύριο, και είχαμε Πριγιοβιτς Ακπομ και Σβιντερφσκι και γελούσαμε με τα χάλια τους και τον καβούρια.

ΥΓ: Κι ο μπακακης καλό μπακακι είναι μήπως να τον πάρουμε για δίδυμο με Τευλορ δεξιά. Παίχτης που δε φαινόταν επειδή ήταν καφενείο η κουλα γι αυτό. Αλλιώς είναι ανώτερος από Μάτος και Βιειρινια.

ΥΓ2: Όταν χάνεις τον Πέλκα και τον Ακπομ πριν το κρισιμότερο ματς της δεκαετίας, για 1 εκατομμύριο.. και την επόμενη χρονιά το δίνεις απλόχερα για Ολιβέιρα. Μόνο εμείς αυτά.

Ε μα ..πες τα ρε φίλε
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Parolos έγραψε:
renegade έγραψε:

Δε μπορεί να μιλάς σοβαρά.
Έχω χάσει λίγο τη μπάλα δε ξέρω ποιος τρολλαρει και ποιος όχι.
Οπότε ρωτάω σοβαρά, αν μιλάς σοβαρά.

Σοβαρότατα.
Και επειδή πολύ έχεις κοροϊδέψει τον Ολιβέιρα ( είπαμε και γω δεν τρελαίνομαι αλλά όχι και έτσι)...ο αγαπητός πρίγιοβιτς ούτε το 1/10 της καριέρας του Ολιβέιρα δεν εκανε
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Μονο ο ΠΑΟΚ αντικαθιστα 23χρονους βασικους σε μεγαλομεσαια εθνικη και μεταπωλητικη αξια με 30χρονους χωρις την παραμικρη μεταπωλητικη αξια και ευρισκομενους σε ελευθερη πτωση. Τα ξαναλεμε για την τακτικη μας αυτη στο επομενο δαγκωμα του ΦΦΠ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ριαν_Καπαγιαννιδης την Τρί 29 Ιουν 2021, 18:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Βρε Ρενέ ποια καριέρα και ξεκαριερα.
Δεν επιλέγουμε λογιστή να κοιτάμε βιογραφικό, ποδόσφαιρο είναι.

Αν επέλεγες έναν από τους δύο ποιον θα επέλεγες?
Με τί κριτήριο θεωρείται ο Πριγιοβιτς πρώην ποδοσφαιριστής στα 31? Ούτε έναν τραυματισμό δεν έχει. Κάνει προετοιμασία και καλώς ήρθες μπαμπά της χαβούζας.

EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Παιδιά το inpaok έγραψε για ολιβειρα. Εγώ το συγκεκριμένο δεν το εμπιστεύομαι ιδιαίτερα. Άντιθετα θεωρώ το paok24 πιο έγκυρο. Οπότε εφόσον δεν το έχει γράψει μέχρι τώρα για εμένα δεν υπάρχει περίπτωση ολιβειρα.

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

thanasakiss4 έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Οι περισσότεροι συγκρίνετε τον "Χ" Ολιβέιρα με τον Ανσαριφαρντ, ενώ θα έπρεπε να τον συγκρίνετε με τον Ελ Αραμπι.
Όπως και την τριάδα των φορ μας με την αντίστοιχη του γαύρου.

Εκτός αν στόχος είναι τα κεκτημένα της 2ης θέσης.
Το άθλημα είναι ομαδικό. Δεν γίνεται να συγκρίνεις μόνο ένας προς έναν τους παίχτες αλλά και σε ποια ομάδα παίζουν και με τι συμπαίκτες.
Ο Ελ αραμπι θα έκανε τις εμφανίσεις και τα νούμερα που έκανε με τον οσφπ αν ήταν σε αυτήν την κακή αεκ με αυτούς τους συμπαίκτες; Αποκλείεται.
Δεν θα έκανε αυτά τα νούμερα, αλλά σίγουρα θα έκανε καλύτερα από τον Ολιβέιρα και τον Ανσαριφαρντ.

Η ομάδα απαρτίζεται από τα μέλη της. Για να πάρεις το πρωτάθλημα από το γαύρο, πρέπει σε καίριες θέσεις να είσαι καλύτερος. Πχ όταν είχες το καλύτερο φορ του πρωταθλήματος, το σήκωσες.

Υπάρχει άνθρωπος που να λέει ότι ο Όλιβειρα είναι ή μπορεί να γίνει το καλύτερο φορ του πρωταθλήματος;;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”