Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Φτιαξε ενα τοπικ αποχωρησεις χειμωνα 2020 αν θελει καποιος να διαβαζει νεα... 
Έλα πέρνεις Τσίμιροτ, πέρνεις μπακάρα τι θες άλλο; Ένα ψεύτο φορ, ψεύτο δεκάρι να ξεκουράζει τον Ουάρντα και τέλος οκ;
- pagotatzis
Με ΧΑΦΑΡΑ και Μπακ είσαι πολύ καλά για το υπόλοιπο της σεζόν !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pagotatzis την Τρί 19 Ιαν 2021, 20:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
- pagotatzis
Δεν νομίζω να μείνει ο Εσιτι
Για τον Κροάτη νομίζω ότι δεν υπάρχει περιθώριο !
Θα μείνει αν φύγει ο Σβι
Για τον Κροάτη νομίζω ότι δεν υπάρχει περιθώριο !
Θα μείνει αν φύγει ο Σβι
Οχιιιιι. Απο που βγηκε;theo-drama έγραψε:Εμεινε ο Εσιτι και ισως ο Τσολακ.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Εγω δεν μπορω να καταλαβω, τοσο υποβαθμισμενο ηταν το πρωταθλημα που επαιζε ο τσολακ?
Οσο και χαμηλης ποιοτητας να ειναι, δεν μπορει εδω να μην βαλει ουτε 1 ρε παιδια...
Ενταξει, σιγουρα η ψυχολογια εαν σε παρει απο κατω ειναι ασχημο πραγμα, αλλα τοσο χαλια???
Οσο και χαμηλης ποιοτητας να ειναι, δεν μπορει εδω να μην βαλει ουτε 1 ρε παιδια...
Ενταξει, σιγουρα η ψυχολογια εαν σε παρει απο κατω ειναι ασχημο πραγμα, αλλα τοσο χαλια???
Ενδιαφέρουσα και η "μεταγραφή" διευθυντή εμπορικού τμήματος και μάρκετινγκ από πρωην της Microsoft Ελλάς. Ίσως τελικά δε μας παρατήσει ο Σαββίδης και βρεθεί τελικά "υδραυλικός" να φτιάξει τις κάνουλες..
- alex ntepo
Τι λείπει από το κέντρο του ΠΑΟΚ σήμερα; Τι εννοούμε όταν λέμε ότι θέλουμε ΧΑΦΑΡΑ; Ελπίζω ότι ο Πάμπλο έχει καταλήξει σε αυτό και η διοίκηση θα φροντίσει να του το εξασφαλίσει. Εμείς όμως εδώ μέσα τι πιστεύουμε;
Προφανώς θα θέλαμε τον υπερπαιχταρά που τρέχει, κόβει, κλέβει, πασάρει, σουτάρει, σκοράρει και όλα σε τοπ επίπεδο. Επειδή όμως αν υπάρχει τέτοιος παίχτης δύσκολα θα έρθει στον ΠΑΟΚ για την ώρα, νομίζω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα θεωρούμε πως αυτό που κυρίως χρειαζόμαστε είναι ένας παίχτης που να προσθέτει πρώτα απ' όλα ενέργεια και ταχύτητα. Ένα σκυλί που να καταστρέφει το παιχνίδι του αντιπάλου και να προωθεί ικανοποιητικά το δικό μας. Να ανακτά την κατοχή για μας και να επιτρέπει στους δημιουργικούς μας παίχτες να κάνουν αυτό για το οποίο πληρώνονται. Ο Εσίτι κάτι έκανε στο πρώτο σκέλος, αλλά στο δεύτερο πάτος.
Ο Τσίμιροτ που ακούγεται έντονα εδώ και καιρό και σαν να επανέρχεται στο προσκήνιο είναι, πιστεύετε, ένας τέτοιος παίχτης; Όταν έφυγε τον θυμάμαι έναν τακτικά προσηλωμένο και ισορροπημένο χαφ, δεν τον θυμάμαι όμως ιδιαίτερα γρήγορο ούτε ιδιαίτερα δυνατό. Βέβαια, μπορεί να θυμάμαι λάθος, αλλά μπορεί και να έχει εξελιχθεί πολύ στα χρόνια της απουσίας του. Ξέρει κανείς να μας διαφωτίσει περισσότερο;
Προφανώς θα θέλαμε τον υπερπαιχταρά που τρέχει, κόβει, κλέβει, πασάρει, σουτάρει, σκοράρει και όλα σε τοπ επίπεδο. Επειδή όμως αν υπάρχει τέτοιος παίχτης δύσκολα θα έρθει στον ΠΑΟΚ για την ώρα, νομίζω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα θεωρούμε πως αυτό που κυρίως χρειαζόμαστε είναι ένας παίχτης που να προσθέτει πρώτα απ' όλα ενέργεια και ταχύτητα. Ένα σκυλί που να καταστρέφει το παιχνίδι του αντιπάλου και να προωθεί ικανοποιητικά το δικό μας. Να ανακτά την κατοχή για μας και να επιτρέπει στους δημιουργικούς μας παίχτες να κάνουν αυτό για το οποίο πληρώνονται. Ο Εσίτι κάτι έκανε στο πρώτο σκέλος, αλλά στο δεύτερο πάτος.
Ο Τσίμιροτ που ακούγεται έντονα εδώ και καιρό και σαν να επανέρχεται στο προσκήνιο είναι, πιστεύετε, ένας τέτοιος παίχτης; Όταν έφυγε τον θυμάμαι έναν τακτικά προσηλωμένο και ισορροπημένο χαφ, δεν τον θυμάμαι όμως ιδιαίτερα γρήγορο ούτε ιδιαίτερα δυνατό. Βέβαια, μπορεί να θυμάμαι λάθος, αλλά μπορεί και να έχει εξελιχθεί πολύ στα χρόνια της απουσίας του. Ξέρει κανείς να μας διαφωτίσει περισσότερο;
ΛΟΙΠΟΝ:
Για την ώρα χαφ, παρά τις επίμονες απαιτήσεις όλων μας, δεν προβλέπεται.
Επίσης ο Φεράρι είναι μια επιλογή που δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα.
Θα φανεί τις επόμενες μέρες.
Για την ώρα χαφ, παρά τις επίμονες απαιτήσεις όλων μας, δεν προβλέπεται.
Επίσης ο Φεράρι είναι μια επιλογή που δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα.
Θα φανεί τις επόμενες μέρες.