Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
nikos123

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Δημοσίευση από nikos123 »

στον εισαγγελέα σιαμπανης και δεληζησης..... και κατι ακουγεται και για κατσε...!!!
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

δεν νμζ να γινει τιποτα μαυτους που πηγαν ....μονο απο δεληζηση αλλα και αυτος αν μιλησει εχει καλο ιστορικο εδω στην τουμπα ..ευτυχως βλεπουμε πραματα σε προποτζηδικα...
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Εγώ γνωρίζω πως:
α) αντί να μιλάει το πανελλήνιο για την κακή διαιτησία, μιλάει για ''την υπόθεση της δωροδοκίας''
β) ο γαύρος δεν ξεκινάει κάτι χωρίς να έχει έστω το ελάχιστο που θα μπορεί να στηρίζει την προπαγάνδα του.

Για να μην διαμαρτυρηθούν κάποιοι, τονίζω πως:
α) στη υπόθεση της πολυϊδιοκτησιας, υπήρξε μια Μαρούπα που ακόμη και σήμερα επιμένει πως υπάρχει πολυϊδιοκτησία
β) στο θέμα του ''τραυματισμού'' του πρώην προπονητή τους από χαρτάκι, μια ημέρα πριν την εκδίκαση, βγήκε σε δικά τους site ένα Video από Κινητό, που ενώ όλη η Τούμπα εκείνη την στιγμή κοχλάζει, η κάμερα του κινητού είναι καρφωμένη πάνω σε έναν τύπο που σημαδεύει τον Γκαρσία.

Ο γαύρος είναι πολύ δυνατός στο παρακράτος.
Όπως βρήκε τον τύπο που δικαίωσε την προπαγάνδα του, έναν τύπο που όντως άνεργος, βρέθηκε σε εκείνο τον αγώνα στην θύρα 1 και ήταν τόσο ''ενθουσιώδης'' που ένας άλλος τύπος από την θύρα 1 ενώ η Τούμπα κόχλαζε από πυρσούς, αυτός επέλεξε να καρφώνει την κάμερα του φορητού του τηλεφώνου πάνω σε εκείνον,

έτσι μπορεί να βρει έναν Νώντα που όντως πήγε να δωροδοκήσει τον Σιαμπάνη.

Και να σας πω και κάτι άλλο;
Ποιος μου λέει πως αυτός ο Νώντας δεν είναι κάνας τζογαδόρος που πήγε να δώσει στον Σιαμπάνη τα λεφτά του γαύρου για τον αγώνα του ρούλη με τον γαύρο, και το αστείο γκολ του Σιαμπάνη, ο ρούλης το κατάλαβε αλλά για να μην εκθέσουν τον πρεζέμπορα, αποδέχθηκαν να παίξουν το παιχνίδι του ''ΠΑΟΚ που δωροδοκεί'';;

Στην τελική, αν σε πλησιάσω εγώ, όντας άσχετος με τον Φούφουτο, και σου πω ''πούλα τον αγώνα, και ο Φούφουτος θα σου δώσει αυτά τα χρήματα'', και εσύ αρνηθείς διότι είσαι επαγγελματίας, οπότε δεν θα υπάρχει συναλλαγή με σημαδεμένα χρήματα, πως θα μπορεί ο Φούφουτος μετά να αποδείξει πως εγώ είμαι άσχετος μαζί του;;;;

Ζούμε το θέατρο του παραλλόγου.
Το παχύδερμο γαμεί και δέρνει στην Ελλάδα και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα.

Γνώμη μου:
Ως άνθρωπος με κριτική σκέψη και νοημοσύνη αρκετή ώστε να μην πέφτω στις παγίδες των ΤσουκαλοΡαπτοπουλαίων, δεν δίνω καμία σημασία σε αυτό το θέμα, σταματάω να το σχολιάζω, σταματάω να διαβάζω τι γράφουν δεξιά και αριστερά, και απλώς χλευάζω όσους θεωρούν υπαρκτό ένα τέτοιο θέμα, ως απόδειξη πως είναι απλά ηλίθιοι.

Αφήνω την μπάλα στην ΠΑΕ, ώστε να αποδείξει την σκευωρία.
Δεν με επηρεάζει η προπαγάνδα.
nikos123

τον ειχα και σε εκτιμηση το κωλοπαιδο τον δεληζηση καθως ειχε παιξε στην ομαδα της πολης μου ( εορδαικος ) ντροπη ρε τσογλανε!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ναι έπαιξε το μαλακισμενο.....αυτά που κάνει στα ματς με γαύρο είναι προκλητικά........
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Το σκουλήκι εισαγγελέας με αυτούς τους τρεις αποβρασματα κωλοπαιδα, και τον δικηγόρο του ρουλη..
Μάλιστα..
Με καφεδάκι θα συμπληρώσουν ανενόχλητοι ότι θέλουν.. ότι μπορεί να σταθεί.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ειχες σε εκτιμηση τον Δεληζηση;

Αυτον τον Δεληζηση; Που βουταει για να βαλει γκολ ο γαυρος μεσα στο τηγανι;

https://inpaok.com/628325/se-trikymia-o ... is-videos/
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Κ γω τον έχω σε εκτίμηση λόγο της ιστορίας του(τυφλός από το ένα μάτι)

Απέδειξε ωστόσο πόσο "τσάτσος" είναι και αυτός..
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

nikos123 έγραψε:στον εισαγγελέα σιαμπανης και δεληζησης..... και κατι ακουγεται και για κατσε...!!!
Για κάτσε που ακουστηκε;;;
Ο κάτσε πάντως είναι ξηγημενο άτομο απο οσο γνωρίζω, δεν μπορεί να μας την κανει. Φυσικα το πιο λογικό ειναι να έχει ουδέτερη θεση, τι να κάνει τον ηρωα;
nikos123

DimitrisS έγραψε:Ειχες σε εκτιμηση τον Δεληζηση;

Αυτον τον Δεληζηση; Που βουταει για να βαλει γκολ ο γαυρος μεσα στο τηγανι;

https://inpaok.com/628325/se-trikymia-o ... is-videos/

εννοειται πως βαζω και αυτα μεσα σε ολα..... τον ειχα σε εκτιμηση για το θεμα που εχει στο ματι.. και με το ποσο παθος επαιζε στην ομαδα της πολης μου....... αλλα αποδεχτηκε μεγαλο τσογλανι
nikos123

theo86 έγραψε:
nikos123 έγραψε:στον εισαγγελέα σιαμπανης και δεληζησης..... και κατι ακουγεται και για κατσε...!!!
Για κάτσε που ακουστηκε;;;
Ο κάτσε πάντως είναι ξηγημενο άτομο απο οσο γνωρίζω, δεν μπορεί να μας την κανει. Φυσικα το πιο λογικό ειναι να έχει ουδέτερη θεση, τι να κάνει τον ηρωα;

https://paokvoice.com/307226/tora-katat ... Wbrwtv-Pz0

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων λεπτών, μετά τους Σιαμπάνη και Δεληζήση στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προσήλθε να καταθέσει και ο Έργκους Κάτσε μετά τις καταγγελίες του Κώστα Καράπαπα και την διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο.

Ο Αλβανός μέσος του Άρη γίνεται ο 3ος παίκτης που καταθέτει παρουσία δικηγόρου και αναμένεται και η κατάθεση του κ. Καράπαπα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Τους μεγαλώνεις από μωρά στις ακαδημίες, τους δίνεις αξία στη ζωή τους να γίνουν ποδοσφαιριστές γιατί αλλιώς το πολύ να μάζευαν πατάτες στο Νευροκόπι, και στο ανταμοιβουν έτσι τα πουλημένα..

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

μήπως τον καλέσανε επειδή τον ανέφερε το βόδι ? δεν πιστεύω ότι θα πει κάτι ο κάτσε κατα του ΠΑΟΚ ......
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

gpap έγραψε:Εγώ γνωρίζω πως:
α) αντί να μιλάει το πανελλήνιο για την κακή διαιτησία, μιλάει για ''την υπόθεση της δωροδοκίας''
β) ο γαύρος δεν ξεκινάει κάτι χωρίς να έχει έστω το ελάχιστο που θα μπορεί να στηρίζει την προπαγάνδα του.

Για να μην διαμαρτυρηθούν κάποιοι, τονίζω πως:
α) στη υπόθεση της πολυϊδιοκτησιας, υπήρξε μια Μαρούπα που ακόμη και σήμερα επιμένει πως υπάρχει πολυϊδιοκτησία
β) στο θέμα του ''τραυματισμού'' του πρώην προπονητή τους από χαρτάκι, μια ημέρα πριν την εκδίκαση, βγήκε σε δικά τους site ένα Video από Κινητό, που ενώ όλη η Τούμπα εκείνη την στιγμή κοχλάζει, η κάμερα του κινητού είναι καρφωμένη πάνω σε έναν τύπο που σημαδεύει τον Γκαρσία.

Ο γαύρος είναι πολύ δυνατός στο παρακράτος.
Όπως βρήκε τον τύπο που δικαίωσε την προπαγάνδα του, έναν τύπο που όντως άνεργος, βρέθηκε σε εκείνο τον αγώνα στην θύρα 1 και ήταν τόσο ''ενθουσιώδης'' που ένας άλλος τύπος από την θύρα 1 ενώ η Τούμπα κόχλαζε από πυρσούς, αυτός επέλεξε να καρφώνει την κάμερα του φορητού του τηλεφώνου πάνω σε εκείνον,

έτσι μπορεί να βρει έναν Νώντα που όντως πήγε να δωροδοκήσει τον Σιαμπάνη.

Και να σας πω και κάτι άλλο;
Ποιος μου λέει πως αυτός ο Νώντας δεν είναι κάνας τζογαδόρος που πήγε να δώσει στον Σιαμπάνη τα λεφτά του γαύρου για τον αγώνα του ρούλη με τον γαύρο, και το αστείο γκολ του Σιαμπάνη, ο ρούλης το κατάλαβε αλλά για να μην εκθέσουν τον πρεζέμπορα, αποδέχθηκαν να παίξουν το παιχνίδι του ''ΠΑΟΚ που δωροδοκεί'';;

Στην τελική, αν σε πλησιάσω εγώ, όντας άσχετος με τον Φούφουτο, και σου πω ''πούλα τον αγώνα, και ο Φούφουτος θα σου δώσει αυτά τα χρήματα'', και εσύ αρνηθείς διότι είσαι επαγγελματίας, οπότε δεν θα υπάρχει συναλλαγή με σημαδεμένα χρήματα, πως θα μπορεί ο Φούφουτος μετά να αποδείξει πως εγώ είμαι άσχετος μαζί του;;;;

Ζούμε το θέατρο του παραλλόγου.
Το παχύδερμο γαμεί και δέρνει στην Ελλάδα και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα.

Γνώμη μου:
Ως άνθρωπος με κριτική σκέψη και νοημοσύνη αρκετή ώστε να μην πέφτω στις παγίδες των ΤσουκαλοΡαπτοπουλαίων, δεν δίνω καμία σημασία σε αυτό το θέμα, σταματάω να το σχολιάζω, σταματάω να διαβάζω τι γράφουν δεξιά και αριστερά, και απλώς χλευάζω όσους θεωρούν υπαρκτό ένα τέτοιο θέμα, ως απόδειξη πως είναι απλά ηλίθιοι.

Αφήνω την μπάλα στην ΠΑΕ, ώστε να αποδείξει την σκευωρία.
Δεν με επηρεάζει η προπαγάνδα.

Ηλιθιοι δεν είναι, αυτό είναι σίγουρο.... Κάποιο στιγμή, δεν ξέρω πώς, θα πρέπει να βρεθεί κι ο τρόπος να μην βάλλεται η ομάδα
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Αυτό ακριβώς που λες! Και δυστυχώς μέσα στις ακαδημίες και τώρα υπάρχουν και παιδιά τα οποία δηλώνουν άλλη ομάδα και υποστηρίζουν άλλη ομάδα, αντί να αισθάνονται τιμή και υποχρέωση στην ομάδα που τους μεγαλώνει και τους προσφέρει σπίτι, φαγητό, εκπαίδευση και μόρφωση εκτός από τα ποδοσφαιρικά...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”