6.Enea Mihaj

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: 6.Enea Mihaj

Δημοσίευση από john4serres »

Καλός ήταν χθες.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ανέλπιστα θετικος, αν και εχουμε δεχτει γκολ με καθε πιθανο τροπο, οποτε πλεον το 0-0 φαντάζει όαση αμυντικα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν ήταν τόσο εξαιρετικός, όσο τον λέτε. Σε δύο φάσεις που του κλέψαν τη μπάλα δυναμικά ο διαιτητής του έδωσε φάουλ, αλλιώς θα κλαίγαμε.
Αναμφισβήτητα χρειάζεται αγώνες για να βρει ρυθμό.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Αφού τον δερνανε να μην δώσει φάουλ;;;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Στην Ελλάδα δεν θα τα έδιναν.
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν ήταν τόσο εξαιρετικός, όσο τον λέτε. Σε δύο φάσεις που του κλέψαν τη μπάλα δυναμικά ο διαιτητής του έδωσε φάουλ, αλλιώς θα κλαίγαμε.
Ετσι ειναι. Γενικως χαμηλο ταβανι ο παικτης για ΠΑΟΚ πρωταθλητισμου.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν ήταν τόσο εξαιρετικός, όσο τον λέτε. Σε δύο φάσεις που του κλέψαν τη μπάλα δυναμικά ο διαιτητής του έδωσε φάουλ, αλλιώς θα κλαίγαμε.
Αυτές οι δύο φάσεις μου έμειναν και μένα, απλά στην πρώτη δεν του κλέψαν την μπάλα αλλά του πέρασε κάτω από τα πόδια του προσπαθώντας να την κοντρολάρει. Αν και φαινόταν να πέφτει, νομίζω ότι εύκολα θα μπορούσε να την κόψει.
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

η σλοβαν επαιξε πολυ παθητικα σε ολο το παιχνιδι και ουσιαστικα να στοπερ μας ποτε δεν πιεστηκαν
δεν ηταν παιχνιδι που μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Οι δηλώσεις του στο SDNA για τον αγώνα με τον Άρη:
«Σίγουρα είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Την περσινή σεζόν λόγω ενός τραυματισμού δεν κατάφερα να κάνω αρκετές συμμετοχές, που πιστεύω ότι αν δεν είχα αυτό το θέμα, θα τις έκανα. Από εκεί και πέρα, εγώ περιμένω τις ευκαιρίες μου, δουλεύω σκληρά και προσπαθώ να βελτιώνομαι παιχνίδι με παιχνίδι για να γίνομαι καλύτερος».

Στη Μπρατισλάβα κλήθηκε να αντικαταστήσει στο ημίχρονο τον Άνχελ Κρέσπο και αγωνίστηκε ως αριστερό στόπερ δίπλα στον Φερνάντο Βαρέλα, καταγράφοντας εμφάνιση με θετικό πρόσημο: «Δεν με προβλημάτισε ιδιαίτερα ότι έπαιξα αριστερά. Η αλήθεια είναι ότι στις προπονήσεις παίζω και στις δυο πλευρές, αρκετές φορές ο προπονητής με χρησιμοποιεί στα αριστερά. Είναι ένας στόχος αυτός για εμένα προκειμένου να μπορώ να παίζω και στις δυο πλευρές, ένα πλεονέκτημα για μένα. Είμαι λίγο στεναχωρημένος γιατί δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη με την Σλόβαν που ήταν το πιο σημαντικό για εμάς, αλλά πιστεύω ότι θα προκριθούμε την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα».

Κάνοντας μια αποτίμηση της ισοπαλίας στη Σλοβακία, υπογράμμισε πως το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ ήταν να γλιτώσει τον... ξαφνικό θάνατο, γνωρίζοντας πως αν έδινε δικαιώματα στη Σλόβαν, θα τα πλήρωνε ακριβά: «Η αλήθεια είναι ότι στον αγωνιστικό χώρο ήμουν λίγο προβληματισμένος από τη συμπεριφορά μας γιατί ρισκάραμε λίγο παραπάνω ενώ δεν χρειαζόταν με την έννοια ότι μπορούμε να διαχειριστούμε το σκορ στην τελευταία αγωνιστική. Ευτυχώς δεν κινδυνεύσαμε και δεν δεχτήκαμε κάποιο γκολ, δυστυχώς δεν σκοράραμε, αν και είχαμε ευκαιρίες, και πλέον κοιτάμε τον αγώνα με την Λίνκολν να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση».

Σε ερώτηση για τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας, απάντηση δεν υφίσταται υπό την έννοια πως ο ΠΑΟΚ το ψάχνει ακόμη καθώς αναμφίβολα τους προβληματίζει:
«Είναι κάτι που μας προβληματίζει όλους μέσα στην ομάδα και πραγματικά αν είχαμε την απάντηση θα το είχαμε δουλέψει και θα το είχαμε βελτιώσει. Είναι κάτι που μας προβληματίζει. Η προσωπική μου άποψη για το θέμα είναι ότι πέρασαν δυο σεζόν που δεν ήταν καθόλου καλές για τον ΠΑΟΚ και έχουν δημιουργήσει ένα ψυχολογικό θέμα στην ομάδα. Όσο πιο γρήγορα το αποβάλλουμε αυτό, τόσο θα είμαστε πιο σταθεροί και η απόδοσή μας θα είναι καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Όσο για τον αν ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα ρυθμού και ως εκ τούτου υφίσταται θέμα στην επιστροφή της ομάδας μετά από διακοπή του πρωταθλήματος, ο Μιχάι απάντησε πως: «Δεν θεωρώ ότι είναι θέμα ρυθμού. Θεωρώ ότι είναι κυρίως το πώς δουλεύουμε εμείς τα παιχνίδια και το πώς αντιλαμβανόμαστε τη δυσκολία του παιχνιδιού. Για παράδειγμα θεωρώ ότι υποτιμήσαμε τον Ατρόμητο και αυτό το πληρώσαμε. Θα πρέπει να μάθουμε να είμαστε ταπεινοί, να γνωρίζουμε ότι όλοι οι αντίπαλοι είναι σημαντικοί και ότι πρέπει να αποδίδουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Ο επίλογος της συζήτησης ανήκει σε εκείνον για ένα σχόλιο με φόντο το παιχνίδι με τον Άρη και ο Ενέα Μιχάι «απασφαλίζει»: «Είναι ένα ντέρμπι περισσότερο για τον Άρη, παρά για εμάς γιατί γνωρίζουμε πόσο πολύ θέλει ο Άρης να κερδίσει τον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα από τον Άρη, είμαστε μια ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα και η μόνη μας σκέψη είναι το πώς θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να κάνουμε χαρούμενο και τον κόσμο μας».
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Απελπιστικος σημερα.

Και ο λογος που προτιμαται ΑΥΤΟΣ ο Βαρελα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokkerkir την Πέμ 09 Δεκ 2021, 23:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Μέτριος στο πρώτο ημίχρονο.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Τρατζικ
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Κακιστος αλλα καλυτερος απο Βαρελα.

Δεν ξερω αν τον τιμα τετοια συγκριση βεβαια με τον χειροτερο στοπερ του πρωταθληματος

Sent from my iPhone using Tapatalk
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Σημερα πολλα λαθη αλλα ειδα παθος θεληση και τρεξιματα...πιο χρησιμος απο Βαρελα
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Παίζει να μην βρηκε συμπαικτη σημερα. Συναγωνιζεται με Κουρτιτς, Σβιντερσκι, Μουργκ για τον τιτλο του χειρότερου ( Σβαμπ την γλυτώνει λόγω του γκολ)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”