ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, 04/02-15:00, NS2HD
- Notorious4
Re: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, 04/02-15:00, NS2HD
Στα αγωνηστικα με την εικόνα και την σοβαρότητα που βλέπουμε πιστεύω είμαστε πρωταθλητές μην πω και νταμπλούχοι! 

- Μπαρκαρούτσος
Μετά τον αγώνα, στις 18:00 ξεκινάει το pre-game του Π.Α.Ο.Κ. - βάζελος στο PAOKmania Web Radio!
http://www.paokmania.caster.fm
http://www.paokmania.caster.fm
- astalavista_thes
Η ομάδα σήμερα μπήκε με πολύ πάθος και νομίζω οτι αυτό φάνηκε από το πρώτο λεπτό. Είναι ψυχωμένοι και αυτό οφείλεται μεταξύ άλλων και στην πίστη στον προπονητή.
Είναι ένα ματς που θα κερδίζαμε κατα πάσα πιθανότητα με τέτοια εμφάνιση ακόμα και αν Θεός γυρνούσε την πλάτη του. Οπότε χαλάστηκα πολύ που το πρώτο γκολ είναι ξεκάθαρο οφσαιντ και δίνει δικαιώματα. Μπορεί να ακουστεί προκλητικό αλλά το θέτω προς συζήτηση για να ακόυσω γνώμες: θα ήταν πολύ λάθος αν σε τέτοιες περιπτώσεις να γίνεται από την ομάδα μας ένα αυτοσχέδιο VAR και να σκοράρουμε στην έστια μας για να δηλώσουμε οτι δεν έχουμε ανάγκη τα λάθη των διαιτητών? Μην με κράξετε, μια ιδέα είναι που εμένα θα με έκανε να αισθανθώ πολύ καλύτερα και θα μας έβγαζε κερδισμένους και επικοινωνιακά και ηθικά.
Είναι ένα ματς που θα κερδίζαμε κατα πάσα πιθανότητα με τέτοια εμφάνιση ακόμα και αν Θεός γυρνούσε την πλάτη του. Οπότε χαλάστηκα πολύ που το πρώτο γκολ είναι ξεκάθαρο οφσαιντ και δίνει δικαιώματα. Μπορεί να ακουστεί προκλητικό αλλά το θέτω προς συζήτηση για να ακόυσω γνώμες: θα ήταν πολύ λάθος αν σε τέτοιες περιπτώσεις να γίνεται από την ομάδα μας ένα αυτοσχέδιο VAR και να σκοράρουμε στην έστια μας για να δηλώσουμε οτι δεν έχουμε ανάγκη τα λάθη των διαιτητών? Μην με κράξετε, μια ιδέα είναι που εμένα θα με έκανε να αισθανθώ πολύ καλύτερα και θα μας έβγαζε κερδισμένους και επικοινωνιακά και ηθικά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Pablito έγραψε:Κατι πρεπει να γινεται εξω απ το γηπεδο
Ψήνουν οι καντίνες μη δίνουμε σημασία
Την ωρα που επεσε ο κοντος και ζητησαν πεναλτυ ακουστηκαν εξι εφτα μπαμ μπουμ σαν κροτου λαμψης
- Lacedaemonian
Ζαντός έγραψε:Έχουμε οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. κατοίκους Ιωαννίνων. Μη προσβάλλετε τη πόλη σαν πόλη...
+4
Lacedaemonian έγραψε:Ζαντός έγραψε:Έχουμε οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. κατοίκους Ιωαννίνων. Μη προσβάλλετε τη πόλη σαν πόλη...
+4
Παρεπιπτοντως αυτο ισχύει κ για την Αθήνα...
- Παλαιολόγος
Αγαπαμε Γιαννενα,μην λεμε μλκς για την πολη.ελεος!
να γινουν αλλαγες να παρουν λεπτα και αλλοι παιχτες εκει στο 70
να γινουν αλλαγες να παρουν λεπτα και αλλοι παιχτες εκει στο 70
- Notorious4
Ενταξει ρε συ ζαντε κ μεις αθηνα μενουμε αλλα φωναζουμε πουτανα αθηνα τον ΠΑΟΚ μας προσκυνα κ για μπασταρδουπολη κλπ κλπ
Δεν εννοουμε την πολη κ τα ΠΑΟΚτσακια αυτους που μας βριζαμε εννοουμε
Δεν εννοουμε την πολη κ τα ΠΑΟΚτσακια αυτους που μας βριζαμε εννοουμε
- WestBlock4
Live enimerosi. Γιαννιωτες μαλωνουν εξω με τσεους κ μεσα απο πανω πετανε καρεκλακια
- navigator11
gpaok έγραψε:Lacedaemonian έγραψε:Ζαντός έγραψε:Έχουμε οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. κατοίκους Ιωαννίνων. Μη προσβάλλετε τη πόλη σαν πόλη...
+4
Παρεπιπτοντως αυτο ισχύει κ για την Αθήνα...
Η αθηνα έχει καταντήσει μια προσβολή από μόνη της, δε χρειάζεται να την προσβάλλει κανείς ...
https://media.discordapp.net/attachment ... 0144_o.png
Και εγώ το θεωρούσα καθαρό οφσάιτ μέχρι που είδα αυτή την εικόνα. Πείτε μου πόσοι είστε πλέον 100% σίγουροι ότι είναι οφσάιτ ο Πέλκας, και αναρωτηθείτε γιατί η ωοβα έχει άλλη γραμμή. Κατά λάθος έτσι;
Και εγώ το θεωρούσα καθαρό οφσάιτ μέχρι που είδα αυτή την εικόνα. Πείτε μου πόσοι είστε πλέον 100% σίγουροι ότι είναι οφσάιτ ο Πέλκας, και αναρωτηθείτε γιατί η ωοβα έχει άλλη γραμμή. Κατά λάθος έτσι;