ΑΕΚ-Π.Α.Ο.Κ. 5/11 19:30 Novasports1
Re: ΑΕΚ-Π.Α.Ο.Κ. 5/11 19:30 Novasports1
Για το σημερινό κατάντημα φταίμε ΜΟΝΟ εμείς.
Ξέραμε πως θα παίζαμε με τους προκλητικούς μυξιάριδες.
Ξέραμε πως θα πήγαιναν τον αγώνα στην δύναμη και στα νεύρα.
Ξέραμε πως με το παραμικρό θα τρώγαμε κάρτες ακόμη και χωρίς λόγο.
Αλλά ΔΕΝ προετοιμαστήκαμε ΚΑΘΟΛΟΥ.
Ποιός φταίει?
Εγώ δεν φταίω πάντως.
Εγω βγάζω καρκίνο απο την στεναχώρια μου και θέλω να τα σπάσω.
Το γράφω ξανά
Κερδίσουμε ή χάσουμε
πρέπει όλοι να πάμε αεροδρόμιο.
Εκτός αν τελικά αποδεχόμαστε αυτή την κατάσταση και μένουμε απαθείς.
Ξέραμε πως θα παίζαμε με τους προκλητικούς μυξιάριδες.
Ξέραμε πως θα πήγαιναν τον αγώνα στην δύναμη και στα νεύρα.
Ξέραμε πως με το παραμικρό θα τρώγαμε κάρτες ακόμη και χωρίς λόγο.
Αλλά ΔΕΝ προετοιμαστήκαμε ΚΑΘΟΛΟΥ.
Ποιός φταίει?
Εγώ δεν φταίω πάντως.
Εγω βγάζω καρκίνο απο την στεναχώρια μου και θέλω να τα σπάσω.
Το γράφω ξανά
Κερδίσουμε ή χάσουμε
πρέπει όλοι να πάμε αεροδρόμιο.
Εκτός αν τελικά αποδεχόμαστε αυτή την κατάσταση και μένουμε απαθείς.
- Kostomanolis
- Lacedaemonian
Ετοιμαστείτε για ενα 2ο ημιχρονο με ρεσιταλ ηθοποιιας απο τους θεατρινους με τα κιτρινα που οσο περναει η ωρα τοσο δεν θα μπορουν να τρεξουν
- Dimitris_L4
Ειναι δυνατον να μιλαμε σημερα για τη διαιτησια??η ομαδα δειχνει σαν να παιζει η λαρισα και εμεις λεμε αν ειναι κιτρινη του σακχοφ??
Απιστευτο...
Απιστευτο...
- episimos73
Πάντως φαίνεται ότι δεν έχουμε κανένα οργανωμένο πλάνο επιθετικής ανάπτυξης. Τουλάχιστον, ό,τι δουλεύεται στις προπονήσεις δεν φαίνεται στους αγώνες. Βέβαια, μόλις φύγει ο Λουτσέσκου θα μάθουμε ότι δεν πολυδουλευόταν επιθετικά η ομάδα στις προπονήσεις και οι παίχτες ήταν δυσαρεστημένοι. Και του χρόνου πάλι.
Οι ελπίδες για πρωτάθλημα φέτος βασίζονται κυρίως στην αστάθεια των υπολοίπων, την ατομική μας ποιότητα και, όταν ανοίξει, την ορμή της Τούμπας. Κάτι αναμενόμενο με όσα έγιναν φέτος από τον Απρίλη με τις τραγικές παλινωδίες στο θέμα προπονητή και, δευτερευόντως, την καθυστερημένη ενίσχυση.
Οι ελπίδες για πρωτάθλημα φέτος βασίζονται κυρίως στην αστάθεια των υπολοίπων, την ατομική μας ποιότητα και, όταν ανοίξει, την ορμή της Τούμπας. Κάτι αναμενόμενο με όσα έγιναν φέτος από τον Απρίλη με τις τραγικές παλινωδίες στο θέμα προπονητή και, δευτερευόντως, την καθυστερημένη ενίσχυση.
- Disharmonic
Φαγωθήκατε κάποιοι με το Λουτσέσκου λες και παίζαμε μπαλάρα στο ΟΑΚΑ κάθε χρόνο. Τεσπα, υπάρχει άλλο ένα ημίχρονο για να το σώσουμε. Περιμένω να δω μεγαλύτερη πίεση και ένταση
- denyparxeisalio
Αδερφέ τα είπες όλαGoMaRoS έγραψε:αρετοπουλε παραλιγο η κοκκινη να σου χαλασει την σουπα, αλλα τα εφερες οπως τα ηθελες και ολα μια χαρα, βαζω στοιχημα η κουλα με 10 θα τελειωσει και εμεις με 9 ή 8, εισαι αρχοντας
λουτσε, τρωει κοκκινη ο αντιπαλος, βγαλε ενα στοπερ (που εχει και κιτρινη) βαλε ενα χαφ και παιξε 3-4-3 ή 3-5-2, να τους πατησεις κατω, περιμενεις να δεις πρωτα πως θα παει το παιχνιδι, καληνυχτα, εφαγες το γκολ απο κοντρα, σου βγαζει και εσενα εξω τον κιτρινισμενο σου παιχτη, και αντιο ζωη, τρεχα τωρα ενα ημιχρονο μπας και παρεις τον βαθμο
βλεπεις και τους παιχτες της κουλας, και τον παγκο, σε καθε σφυριγμα εεεεεε, να πεφτουν κατω να κανουν καθυστερησεις, δεν τρεχει τιποτα, με τα ψεματα στην κορυφη ειναι
θελω να δω την προσωπικοτητα των παιχτων μας, θα το παρουν το παιχνιδι μονοι τους ή δεν βαριεσαι εχει χρονο το πρωταθλημα;;
Ρε σεις, εβαλε τον Κάμπος!!!!!
Μας κάνει πλάκα, μας χλευάζει, δεν εξηγείται αλλιώς
Μας κάνει πλάκα, μας χλευάζει, δεν εξηγείται αλλιώς
Προς αυτους που μας νουθετουν να μην μιλαμε για τον προπονητη, να μας εξηγησουν γιατι απο ολο τον πλανητη γη, δεν βρηκε αλλον να επιλεξει ο Μιχελ. Και φυσικα τι νομιζουν οτι εχει να προσφερει?
Εγω παντως ειδα μια ομαδα μετα την κοκκινη χωρις επιθετικό πλανο και επιθετικοτητα (ματος συνεχεια πισω) αλλα και κατι παίκτες χωρίς φλογα, χωρίς προσωπικότητα, ανήμπορους να σηκωσουν το βαρος του να πρέπει να νικησουν εναν αντιπαλο με 10..
Καμπος βάζει ο αλλος..αντε να δουμε
Καμπος βάζει ο αλλος..αντε να δουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Κυρ 05 Νοέμ 2017, 20:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Lacedaemonian