20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: 88. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από Sera4 »

nikolasf έγραψε:
goran 64 έγραψε:Για σένα τι να πω σήμερα ρε Αντέ? Μόνο ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κι αυτό δεν νομίζω ότι φτάνει... ;)
Γρηγόρη... δες τα δύο γκολ που δεχτήκαμε ... ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!
:? :? :cry: :evil:
μα δεν ειναι μπακ βρε νικολα μου, ποσο μαλλον αριστερο πως να το κανουμε δηλαδη?

τα συγχαρητηρια μας στους αετοματηδες που κουβαλησαν τον γαλλο μονοποδα, και δεν εχουμε με ποιον να παιξουμε πλεον...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Έλα τώρα και συ ρε σερα, έχει πάνω από 50 παιχνίδια ως Μπακ στο υψηλότερο επίπεδο,μη λέμε τώρα δεν είναι Μπακ.
Η αντίδραση του ειδικά στο πρώτο γκολ είναι τραγικη,αν ήταν ο λεοβατς θα θέλαμε να τον απελασουμε
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

nikolasf έγραψε:
goran 64 έγραψε:Για σένα τι να πω σήμερα ρε Αντέ? Μόνο ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κι αυτό δεν νομίζω ότι φτάνει... ;)
Λες να μην τα είδα ρε συ Νικόλα μου? Πιο προσεκτικά μάλιστα, δεν νομίζω ότι γίνεται...Το λοιπόν του δηλαδή:

1...Στο πρώτο πάει να βάλει κόντρα, όσο ξέρει για μπακ (εξτρέμ είναι), μα η μπάλα περνάει απ την μύτη της βελόνας!

2...Στο δεύτερο, δες ότι πρωταρχικά ολιγωρεί-αργεί να κάνει φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης ο Κρέσπο, κάπου στο κέντρο του γηπέδου (κάτι που θα έκανε ο Τσίμιροτ, αν δεν τον είχε βγάλει ο Ρουμάνος), αργεί-ολιγωρεί σε δεύτερο χρόνο κι ο Κάνιας να μαρκάρει στην εξέλιξη της φάσης, ο Βιέρι έχει μείνει ψηλά (φυσιολογικά από ανάσες, αφού ήταν συνέχεια πάνω-κάτω, πέρα-δώθε σε όλον τον αγώνα) και πάρε (κάτω απ τα πόδια του γκαντέμη) να χεις!!! :evil:

Κλασικός :pano: μεν, ενός τρικυμισμένου και λιγοστού γι αυτόν προπονητή δε... :twisted:

Αν ρίχνεις ευθύνη στον Βιέρι, αφού προσέξεις και αναλογιστείς, με βάση την λογική, όλα αυτά, τότε πάω πάσο...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε Ντεσπε στην μπουντεσλιγκα επαιζε μπακ με ολη τη σημασια της εννοιας,να μην μιλησω για τις καλυψεις που ειχε.Αν εβλεπες το παιχνιδι απο το γηπεδο πραγματικα θα απορουσες πως εβγαλε το 90λεπτο τρεχοντας σαν τρελος ολη την πλευρα χωρις το παραμικρο σχεδιο για το πως θα καλυφθουν τα ανεβασματα του.Καθε φορα που ανεβαινε πισω του υπηρχε το χαος.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Sera4 έγραψε:
nikolasf έγραψε:
μα δεν ειναι μπακ βρε νικολα μου, ποσο μαλλον αριστερο πως να το κανουμε δηλαδη?

τα συγχαρητηρια μας στους αετοματηδες που κουβαλησαν τον γαλλο μονοποδα, και δεν εχουμε με ποιον να παιξουμε πλεον...
Δηλαδή στην Μπουντεσλίγκα αντιμετώπιζε ευκολότερους αντιπάλους εεε βέβαια... :shock: :shock: :shock:
Η διαφορά μεταξύ του δεν μπορώ και δεν θέλω είναι πολύ μικρή!!! :roll: :evil:
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Δεν είπα ότι φταίει ο Βιερίνια
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

πραγματικα τον εχετε παρακολουθησει στη μπουντσλιγκα τη 1,5 χρονια που αγωνιστηκε ως "μπακ" σε τι χωρους κινουνταν επιθετικα και αμυντικα??

αυτο που παιζει αυτη τη στιγμη στον ΠΑΟΚ το επαιξε σε 1-2 παιχνιδια της εθνικης με τον σαντος μεχρι να τον στειλει στην κερκιδα γιατι εμπαζε απο παντου...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ειναι μια φαση που γινονται ολα λαθος απ'την αρχη, αφου ολοι κοιμουνται..

Ο Βαρελα (π καλος μεχρι τοτε, με δυναμικες παρεμβασεις, εκοψε και το σουτ πριν το ημιχρονο, πριν το πεναλτι) χαλαρος, δεν παει ποτε πανω στον ντουρμισαι και του δινει τη δυνατοτητα να γυρισει να δωσει στον σαββιδη, τον οποιο τον εχει χασει και ο Κανιας που μαρκαρε προσωπικα αλλα και ο τσιμι που γλυστραει.
Επειτα ο βιερινια που κι αυτος χαλαρος, θα μπορουσε να μαρκαρει λιγο πιο στενα (οχι κ πολυ βεβαια, γτ υπαρχει ο κινδυνος τριπλας) και τελος ο ρευ που πεφτει πιο αργα απ'τον μπρικι..

http://www.novasports.gr/web-tv/on-dema ... ok-1-1-48/
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Το να θέλανε να φάνε λουτς ομαδικά δεν το αποκλείω παντως
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

Sera4 έγραψε:
nikolasf έγραψε:

Δεν έχουμε Δελληγιαννίδη ; Α ξέχασα , δεν κάνει ...Όπως δεν έκανε ο Χατζηισαίας .....
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Tolaros έγραψε:Δεν είπα ότι φταίει ο Βιερίνια
Εγώ πάλι δεν είπα ότι φταίει μόνο αυτός... Αλλά φταίει!
Και επιμένω η διαφορά του δεν μπορώ από το δεν θέλω είναι πολύ πολύ μικρή! :? :?
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Ότι θα είχαμε εσένα για να παίζεις αριστερό μπακ με εξτρέμ αυτόν τον Μακ και αυτόν τον Κάμπος, μα την αλήθεια δεν μπορούσα να το φανταστώ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

MANIAKOS έγραψε:Το να θέλανε να φάνε λουτς ομαδικά δεν το αποκλείω παντως
Δεν θα ισοφάριζε ο Matos.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Οχι Οκοι

Ο ματος με οκους ο καλυτερος ειναι

Οι αλλοι κποι στα τετοια τους
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο σημερινός Vieirinha θα μπορούσε να κάνει παπάδες αν η ομάδα είχε δουλεμένο πλάνο επίθεσης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”