Βαζελος-ΠΑΟΚ 12/4,19:00 OTE3,laola1.tv & PAOKMANIA Web Radio
-
ariskatiforos
Re: Βαζελος-ΠΑΟΚ 12/4,19:00 OTE3,laola1.tv & PAOKMANIA Web R
Δυο και λίγα ηταν ...αυτη ειναι η πικρή αλήθεια ..καιρο ειχα να χαλαστω ετσι δραμα σημερα
apple64 έγραψε:Χαλαρά μάγκες. Δεν τελείωσε ο κόσμος.
να δουμε τι αλλο εχουμε να ακουσουμε σημερα....Ksenitemenos4 έγραψε:δεν ηξερα οτι θελει μπαρτσελονα για να νικησεις 2 η 3-0 τον βαζελο στην εδρα σου...
Σημερα το έχασε 100% ο κόουτς. Τόσο γελοία τακτική δεν έχω ξαναδεί, να αναδυκνύει τα ατού του βάζελου, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιου (η μπάλα ψηλά, και τέμπο αναμονής). Βούτηρο στο ψωμι τους. Ούτε παραγγελία Βλάνταν σήμερα.
Από το ημίχρονο ήθελε διόρθωση και μέσα ο Τσιμιροτ. 2-0 είπα, 2-0 βγήκε. Ήθελε ισορροπία το κέντρο. Έπειτα στο 60 να μπει ο Πέλκας και στο 75 ο Πρίγιοβιτς. Με την πλάτη στον τείχο, και αλλαγές στο 88 - πιο λούζερ δε γίνεται.
Από το ημίχρονο ήθελε διόρθωση και μέσα ο Τσιμιροτ. 2-0 είπα, 2-0 βγήκε. Ήθελε ισορροπία το κέντρο. Έπειτα στο 60 να μπει ο Πέλκας και στο 75 ο Πρίγιοβιτς. Με την πλάτη στον τείχο, και αλλαγές στο 88 - πιο λούζερ δε γίνεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 12 Απρ 2017, 20:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ανύπαρκτοι σήμερα
θέλω ερώτηση γιατί έλειπαν τσίμιροτ και μπίσε
πρέσινγκ ο βάζελος σε όλο το γήπεδο και μεις τους περιμέναμε στην περιοχή μας, ε λογικό 2 κόντρες, θα μπούνε τα γκολ
δεν τελείωσε τίποτα. θα τους πατήσουμε στην ΤΟΥΜΠΑ
θέλω ερώτηση γιατί έλειπαν τσίμιροτ και μπίσε
πρέσινγκ ο βάζελος σε όλο το γήπεδο και μεις τους περιμέναμε στην περιοχή μας, ε λογικό 2 κόντρες, θα μπούνε τα γκολ
δεν τελείωσε τίποτα. θα τους πατήσουμε στην ΤΟΥΜΠΑ
+4sic-4 έγραψε:Dimg4 έγραψε:ναι, εσυ περιμενε 3-0 στον επαναληπτικοsic-4 έγραψε:τι εγινε ρε παιδια; μονοί οι ημιτελικοι φετος;;;;;
4 περιμενω στον επαναληπτικο
Οπότε ευτυχώς που δεν είσαιPr.Jon έγραψε:Αν ήμουν ΙΒΑΝ, σήμερα θα έκανα αλλαγή προπονητή.
Πλεί όφ τέταρτοι η πέμπτοι θα βγούμε χωρίς νίκη εκτός
Για μενα σημερα ο ιβιτς ηταν στημενος και βγειτει και πειτε οτι θελετε και που εισαι εσυ χαμενος και γραφεται μονο στις ηττες και τα λοιπα οι 11αδα και οι αλλαγες σου λενε ρε φιλε θελω να χασω τελος μικρη φανελα δυστηχως αντε του χρονου παλι και του χρονου του χρονου παλι αιντε αιδια καντατησατε σιχαθηκα βαρεθηκα στο καλο.
Χαρίζουμε το κύπελο στο ποκ έχω αηδιάσει με αυτά που είδα ακόμα και η μηχανιώνα θα έκαμνε μια φάση γισ γκόλ...
Είναι απίστευτο αυτό που έγινε σήμερα..εγώ δέν ασχολούμαι άλλο..
Είναι απίστευτο αυτό που έγινε σήμερα..εγώ δέν ασχολούμαι άλλο..
Να πουμε κ καμοα αληθεια. Η παε δεν εχει απαιτησεις. Οι παικτες πληρωνονται πλουσιοπαροχα, π λαος θελει νικη με γαβρο τουμπα, οποτε ομαδα χωρις απαιτησεις πορευεται εδω κ 30 χρονια με βαρκε την ελπιδα
Ivic στο καλο ανθρωπε μου,τι πειράματα ηταν αυτα παλι?αν ήμουν ο ιβαν θα έλεγα τον ιβιτς να μην κάνει καν τον κόπο να μπει στο λεωφορείο,μπισε ,τσιμι εκτος ρε τιτανα?που το είδες αυτό το ονειρο?
-
elvetos giatros
1985KOSTAS54 έγραψε:Εχει ξαναγίνει και δεν ήταν αποκλεισμός.Dimg4 έγραψε:το 2-0 ειναι αποκλεισμος... μην εχετε ελπιδες
hmoun ekei !
Ουτε 5% πιθανοτητα προκρισης το 2-0. Τι υπερβολες ειναι αυτες???? Αμα ζοριζεσε και δεν πιστευεις στην ομαδα τι καθεσε και γραφεις?requiem78 έγραψε:Δεν υπάρχει ούτε 5% πιθανότητα πρόκρισης γιατί δεν είσαι Μπαρτσελόνα.
Κάμπος δεν είναι Μακ όπως και ο Ενρίκε δεν είναι Γκάρι λόγω μυαλού.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καθε χρονο το ιδιο λεμε,μετα απο καθε ματς που παιζουμε στην γ@μωαθηνα το ιδιο λεμε...τα ιδια και τα ιδια...obanebane έγραψε:apple64 έγραψε:Χαλαρά μάγκες. Δεν τελείωσε ο κόσμος.
0-0-4 1-8 γκολtsou έγραψε:4 ματς στην αθήνα. 4 ήττες.
εχω πειστει πλεον οτι μεχρι να κλεισω τα ματια μου ΠΑΟΚ χωρις κομπλεξ κατω δεν θα δω.
αιωνιως λιγοι, κομπλεξικοι, μικροί και κομπαρσοι.
υγ. δεν φταιει ο ιβιτς.
Να βαλουμε και το 1-0 απο τον Πανιωνιο?