9.Aleksandar Prijovic
Re: 9.Aleksandar Prijovic
παίδες θα κάνω την πρόβλεψή μου και θα πω ότι το arrogance του θα μας βγει σε κακό
Εγώ θα πω ότι ο συγκεκριμένος θα αφήσει εποχή στον ΠΑΟΚ γιατί δεν καταλαβαίνει από πίεση και έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση
desperando έγραψε:Εντάξει και ο ιμπρα στα 35 του κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.eorptol1 έγραψε:Καμία μα καμία σχέση ο 26 πριγιοβιτς με τον 35 μπερμπα....... Να έλεγες 32-33 έστω μπερμπα ναι αλλά με τον βετεράνο 35αρι ούτε για πλάκα
Το θέμα δεν είναι ότι ο μπερμπατοφ ήταν παλαίμαχος αλλά το πως μας έβλεπε
Συγγνώμη για τα εκτός θέματος αλλά δε μπορώ να το αφήσω αναπάντητο.
Ο Τύπος ήρθε παλαίμαχος,ούτε η ηλικία το καθορίζει αυτό ούτε η φυσική κατάσταση.
Ο Βουλγαρος βαρέθηκε να παίζει επαγγελματικο ποδόσφαιρο, ας μην κοροϊδευόμαστε άλλο μεταξύ μας.
Βλέπωα υτή τη στιγμή τον 35χρονο Ρουμπεν Κάστρο της Μπετις να τρέχει σαν έφηβος,ο Τύπος είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας με 8 γκολ σε ένα από τα 2-3 πιο απαιτητικά πρωταθλήματα του πλανήτη.
Όλα είναι στο μυαλό και το πως αντιμετωπίζει ο καθένας το αντικείμενο του.
Κρίμα είναι για έναν τόσο μεγάλο ποδοσφαιριστή να τον θυμόμαστε έτσι,οι ΠΑΟΚτσηδες.
Ο μεγαλύτερος τουρίστας που φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ.-
Κλείνω εδώ γιατί το ξεχειλωσαμε πολύ.
Αν σβηστούν τα ποστ δεν θα με πειράξει, είμαστε εντελώς εκτός θέματος.
danirifle έγραψε:παίδες θα κάνω την πρόβλεψή μου και θα πω ότι το arrogance του θα μας βγει σε κακό
Δεν είναι αλαζόνας χωρίς αιτία ρε συ dani.
Ο Τύπος πιστεύει στις δυνατότητες που αποδεδειγμένα έχει.
Ίσως και να θέλει να περάσει αυτή την εικονα προς τα έξω.
Θέλω να πω οτι ίσως ολο αυτο να μη λέει όλη την αλήθεια.
Μετά το γκολ στη Ξάνθη έτρεξε και πήρε αγκαλιά τον βοηθό του Ίβιτς, ξέρεις πολλούς αλαζόνες που θα έκαναν κάτι τέτοιο;
Ικανότητες βλεπεις; Εκεί θεωρώ ότι πρέπει να εστιάσουμε όλοι μας.
- zarathustra79
Εγώ πάλι πιστεύω οτι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί με δαυτον είναι του χρόνου το καλοκαίρι να απαιτεί να πάει σε μεγαλύτερη ομάδα και να έχουμε τα μα μου του lucas. Τουλάχιστον αν συνεχισει έτσι δε νομιζω οτι οι ομάδες που θα τον ζητάνε θα είναι επιπεδου la corruna.
- navigator11
Τουλάχιστον, υπάρχει μια δικαιολογητική βάση να έχει τουπέ. Συμφωνώ με μπανε. Το ξεκίνημά του άλλωστε είναι εντυπωσιακό. Προφανώς δε γίνεται να πάει μέχρι το τέλος έτσι. Αλλά για την ώρα είναι μαμαω και δέρνω! Και ικανότητες, ναι, φαίνεται να υπάρχουν.obanebane έγραψε:danirifle έγραψε:παίδες θα κάνω την πρόβλεψή μου και θα πω ότι το arrogance του θα μας βγει σε κακό
Μετά το γκολ στη Ξάνθη έτρεξε και πήρε αγκαλιά τον βοηθό του Ίβιτς, ξέρεις πολλούς αλαζόνες που θα έκαναν κάτι τέτοιο;
Όσο για εσένα, μοδεράτορα, ψάξε βρες εκείνον τον ... Μαεζονο Μασακίγιο, που σε τράκαρε τις προάλλες, να τον έχουμε μπακαπ, αν μας κάνει κορδελακια ο Σέρβος και θελήσει να την κάνει τίποτα στα κοντά! Από τις περιγραφές σου ... τείχος μου φάνηκε.

- john4serres
Ο φυσικοθεραπευτης ήταν, ισως επειδη ειναι σερβοι εχουν αναπτυξει ηδη καλες σχεσεις.obanebane έγραψε:danirifle έγραψε:παίδες θα κάνω την πρόβλεψή μου και θα πω ότι το arrogance του θα μας βγει σε κακό
μπάνε ναι, προς στιγμήν τα γκολ του, του δίνουν την άνεση να βγάζει αλαζονείαobanebane έγραψε:danirifle έγραψε:παίδες θα κάνω την πρόβλεψή μου και θα πω ότι το arrogance του θα μας βγει σε κακό
Θέλω να πω ότι ίσως όλο αυτο να μη λέει όλη την αλήθεια.
ελπίζω να μην έχει στο μυαλό του ότι είναι υπεράνω των αντιπάλων ή της ομάδας μας
αν υπήρχε τέτοια νοοτροπία πίσω από το στυλάκι του, θα με προβλημάτιζε
θα έρθει η και εποχή που δε θα τα βάζει τα σουτ αυτά... εκεί πως θα αντιδράσει?
τον κόβω για σταρχιδιστή... μακάρι να πέφτω έξω
δε λέω τίποτα άλλο γιατί αυτά είναι υποθέσεις
Γιατί τα ψειρίζουμε έτσι δεν μπορώ να καταλάβω δεν χορτάσαμε τα καλά παιδιά που δεν μπορούν;
Η ουσία μετράει και το τι θα γίνει στο μέλλον το ξέρει μόνο ο Θεός
Η ουσία μετράει και το τι θα γίνει στο μέλλον το ξέρει μόνο ο Θεός
Η παικτούρα φαίνεται οτι δεν εχει δηθεν attitude. Οταν πετυχαινεις γκολ, ενστικτωδώς βγάζεις την αυθεντική σου αντίδραση.Ο παίκτης βγαζει ενα μπλαζε αλλα Καντονα υφος (στο πασιγνωστο γκολ ενάντια στη Σαντερλαντ) που αφ υψηλου δηλώνει οτι ειναι το αφεντικό.Αυτη η αυθεντικη πρωτη αντιδραση , δείχνει οτι πιστεύει στην αξια του.
Εμενα με κερδισε, μου φαίνεται γνησιος και νομιζω οτι αν κ δύσκολο να σκοραρει ανα 35 λεπτα, σιγουρα θα αφησει στιγμα στην ομαδα.
Στάλθηκε από το Z2 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμενα με κερδισε, μου φαίνεται γνησιος και νομιζω οτι αν κ δύσκολο να σκοραρει ανα 35 λεπτα, σιγουρα θα αφησει στιγμα στην ομαδα.
Στάλθηκε από το Z2 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- GettaRobott
Δεν παίζεστε πάντως,ποιο τουπε και χαζά?απλα ο τύπος πιστεύει στον εαυτό του και στις ικανότητες του ,όχι άλλο αμπαλα και φιλότιμα καλα παιδια ελεος
Που σαι ψηλέ-κοτσίδα???
Να τσατίζεσαι συχνότερα και να τους πλημμυρίζεις περισσότερο!!!!
Να τσατίζεσαι συχνότερα και να τους πλημμυρίζεις περισσότερο!!!!