Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
scouser4

Re: Sergio Conceicao

Δημοσίευση από scouser4 »

Συμφωνώ, ο αρχηγός είναι πάρα πολύ κουρασμένος ,φαίνεται..όμως μεθάυριο τον χρειαζόμαστε ειδικά αν δεν παίξει ο Βιερίνια και χρειαζόμαστε τον καλό αρχηγό!Ελπίζω και εύχομαι να δώσει το καλυτερο του εαυτό αφου σε κάτι τέτοια μάτς χρειάζεσαι τους μεγάλους παίχτες.

:?
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Κρατάει δυνάμεις για τη στιγμή που πρέπει..
Θερμό τετ α τετ με κηπουρό την Τετάρτη το βράδυ..

Α και να πω ότι οσφρύζομαι πέναλτι οκ?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Σέρτζιο βγάλε το άχτι σου στον κηπουρό μέσα στο χορτάρι και όχι σε σκάλες και ιστορίες...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

«Φέτος θα είμαι ο πραγματικός Κονσεϊσάιο…», είχε υποσχεθεί στη διάρκεια της προετοιμασίας από την Ολλανδία πέρυσι το καλοκαίρι. Ο Πορτογάλος κρατάει ως τώρα την υπόσχεσή του και αποτελεί έναν από τους βασικότερους συντελεστές της φετινής εξαιρετικής πορείας του ΠΑΟΚ. Σήμερα ο Σέρχιο Κονσεϊσάο συμπληρώνει ακριβώς ένα χρόνο στην Ελλάδα.

Στις 4 Φεβρουαρίου 2008 είχε φτάσει στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» μετά από ένα εξάμηνο στο Κουβέιτ το οποίο του στοίχισε ουσιαστικά ακόμη ένα εξάμηνο μέχρι να βρει τον εαυτό του. Γι’ αυτό και πέρυσι ο Πορτογάλος ήταν σκιά του εαυτού του. «Τα χρήματα που πήρα ήταν πολλά και βοήθησαν σημαντικά την οικογένεια μου, αλλά αγωνιστικά ζημιώθηκα από τη μετακίνησή μου στο Κουβέιτ. Κάναμε μια ερασιτεχνική προπόνηση την ημέρα ενώ δεν υπήρχε κανένας συναγωνισμός στους αγώνες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έρθω στον ΠΑΟΚ και να μην είμαι ο εαυτός μου. Πέρυσι δεν ήμουν ο Κονσεϊσάο. Αυτό που έβλεπα δε μου άρεζε καθόλου. Ένιωθα ότι δεν μπορώ να προσφέρω. Σκεφτόμουν να σταματήσω το ποδόσφαιρο, αλλά ο Ζαγοράκης, ο Βρύζας και ο Σάντος με έπεισαν να μείνω. Από το καλοκαίρι δούλεψα σκληρά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και πιστεύω ότι φέτος είμαι ξανά ο Κονσεϊσάο…», τόνισε στο «Μ».

«Πέρασε κιόλας ένας χρόνος;», αναρωτήθηκε όταν του υπενθυμίσαμε ότι κλείνει ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ. «Φέτος έγινε πολύ καλή δουλειά στην ομάδα και δίκαια βρισκόμαστε στη 2η θέση της βαθμολογίας και στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα και χαίρομαι που έχω την τιμή να αγωνίζομαι με τη φανέλα του και μάλιστα και ως αρχηγός. Δεν το λέω για να το πω, αλλά το νιώθω. Αυτή η αγάπη του κόσμου σε κάνει ένα με τον ΠΑΟΚ και δένεσαι άμεσα με την ομάδα. Μακάρι το τέλος της φετινής χρονιάς να μας βρει και με έναν τίτλο, ο οποίος θα είναι το παράσημο της προσπάθειας που έχει γίνει από το καλοκαίρι… »

Ο ίδιος πάντως τονίζει στο «Μ» ότι δεν έμεινε φέτος στον ΠΑΟΚ για να αποδείξει κάτι. «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν μετά από μία καριέρα όπως η δική μου. Έπαιξα σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου και μαζί με κορυφαίους παίκτες. Κέρδισα τίτλους και πολλές διακρίσεις και αγωνίζομαι σε τοπ επίπεδο για σχεδόν 15 χρόνια. Στον ΠΑΟΚ βρήκα μία νέα οικογένεια και δέθηκα πάρα πολύ γρήγορα. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα στην προσπάθεια αναγέννησής της. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα με απίστευτο κόσμο και αξίζει πολλές διακρίσεις. Ελπίζω να έρθουν καθώς φέτος μπήκαν γερές βάσεις για το μέλλον. Δημιουργήσαμε μία πολύ δυνατή ομάδα, η οποία μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο και η οποία χάνει πολύ δύσκολα. Είμαστε μία οικογένεια, μία γροθιά και αυτό πιστεύω ότι φαίνεται και μέσα στο γήπεδο. Θέλω να δω τον ΠΑΟΚ στην κορυφή και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει στο άμεσο μέλλον. Φέτος θέλω έναν τίτλο με την ομάδα. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Βέβαια ο τίτλος που είναι πιο εφικτός για φέτος είναι το Κύπελλο, στα προημιτελικά του οποίου ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα στον πρώτο αγώνα στην Τούμπα τον Ολυμπιακό. «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά για να φτάσεις σε έναν τίτλο πρέπει να κερδίσεις κάποιες μεγάλες ομάδες. Εμείς θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση από το πρώτο ματς στην Τούμπα όπου θα έχουμε και 30.000 κόσμο στο πλευρό μας…», κατέληξε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.

Κορυφαίος στο συντονισμό

Στη στατιστική υπηρεσία του Κώστα Γαλάνη, ο οποίος κρατάει τα στατιστικά και του πρωταθλήματος της Superleague ο Σέρχιο Κονσεϊσάο φιγουράρει στην πρώτη θέση της κατηγορίας που αφορά το συντονισμό της ομάδας!

Είναι μία κατηγορία στην οποία φιγουράρουν κατά κύριο λόγω παίκτες χαφ, οι οποίοι και δημιουργούν αλλά και προσφέρουν στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.

Σε αυτή την κατηγορία προστίθενται:

-Τα γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή
-Κλεψίματα μπάλας
-Κερδισμένα φάουλ
-Ασίστ (με ή χωρίς γκολ)
-Εύστοχες πάσες που προωθούν το παιχνίδι
-Επεμβάσεις που κερδίζουν την κατοχή μπάλας
-Μείον τα λάθη

Σε αυτή την πολυεπίπεδη κατηγορία ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είναι στην πρώτη θέση με 264 βαθμούς, αφήνοντας δεύτερο τον Μπασινά με 245 βαθμούς, 3ο τον Ντούντου με 239 βαθμούς, 4ο τον Γκαλέτι με 237 και 5ο τον Καραγκούνη με 235 βαθμούς, ενώ πιο κάτω βρίσκονται Βερόν, Εστογιάνοφ κτλ! Αναμφίβολα αυτή η πρωτιά του Κονσε?σάο δείχνει τη δουλειά που κάνει μέσα στο γήπεδο και πόσο σημαντικός είναι για τον φετινό ΠΑΟΚ…

Οι αριθμοί στο σύνολο μιλάνε απο μόνοι τους.

Άντε αρχηγέ βάλε και την υπογραφή σου σήμερα και ο τίτλος θα έρθει.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Την εβαλε την υπογραφη του μην σου πω εβαλε και το πουλι του. :) :)

ΓΚΟΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Ετσι δείχνει την αξία του ένας τέτοιος παίχτης.
ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΧΗΓΕ.
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Αυτο το γκολ,θα μεινη στην ιστορια.Μπραβο αρχηγε :)
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Οι κρεμαστοι κηποι του κηπουρου.

Μια ταινια με τον αξεχαστο αντωνη κλουνεϊ
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Αντε ρε Σερτζιο...καιρος ηταν να ξεπληρωσεις το περσινο σου χρεος στον κυρ-Αντωνη...
Το εκανες και με το παραπανω... Μπραβο !!!!

ΥΓ Ριχτου κι ενα μεσα στο τηγανι και θα σε κανει αφισα στο δωματιο του... :)
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Κάθεσαι και φαντασιώνεσαι την καλύτερη εκδίκηση και μετά έρχεται η πραγματικότητα και είναι απείρως καλύτερη.
Γκολάρα ο Sergio και ο κηπουρός όρθιος....αυτά είναι.
Γεια σου ρε αρχηγάρα!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Κάποιος υπέγραψε?
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Παίρνω πίσω όλα όσα έχω πει .. Σ' ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

πλασάρισμα ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΙΚΤΗ
Άβαταρ μέλους
believer

Δημοσίευση από believer »

Έξυπνο κλέψιμο και όμορφο τελείωμα από τον αρχηγό που άφησε τον κηπουρό με το πουλί στο χέρι!!

Μπράβοοοοο!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Επαναλαμβάνω.

Ξαναδείτε το γκολ στην κεντρική σελίδα του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και μετά ποστάρετε ξανά!

Τέτοιο γκολ δεν υπάρχει!!! :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”