5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Re: 43.Fernando Lopes dos Santos Varela
οχι σιμπα μου δεν θα συνεχισω γιατι θα με σκασεις παλι στο τελος και θα σκασει και το τοπικ 

στα σωματικά του χαρακτηριστικά εχω παρατηρήσει ότι το agility του δεν είναι στο ιδανικό επίπεδο αλλά απο την άλλη, jumping, balance & strength είναι σε υψιστο επίπεδο. Ειδικά κατι τζαρτζαρίσματα ώρες ώρες, που εκτοπίζει μέτρα τον αντίπαλο είναι χαρά να τα βλέπεις...
πιστεύω ότι όσο θα περνάει ο καιρός όλο και περισσότερο θα κατανοούμε την πραγματική αξία του...King kong varela...
επίσης, με τον Κρέσπο που έχει ταχύτητα, ευλυγισία αλλά όχι τόσο δύναμη, μπορούν να αποτελέσουν ενα πολύ καλό αλληλοσυμπληρούμενο δίδυμο στα σεντερ μπακ...
τελος, στη δημιουργία παιχνιδιού απο πίσω, παρατηρώ ότι δεν έχει τα κατεβάσματα πχ του κρέσπο (αυτό που εκανε στο 3ο γκολ εχω να το δω απο εποχη κοντρερας -και ουτε!-), αλλά η μακρινή του μπαλιά είναι σε πάρα πολύ καλά επίπεδα.
πιστεύω ότι όσο θα περνάει ο καιρός όλο και περισσότερο θα κατανοούμε την πραγματική αξία του...King kong varela...
επίσης, με τον Κρέσπο που έχει ταχύτητα, ευλυγισία αλλά όχι τόσο δύναμη, μπορούν να αποτελέσουν ενα πολύ καλό αλληλοσυμπληρούμενο δίδυμο στα σεντερ μπακ...
τελος, στη δημιουργία παιχνιδιού απο πίσω, παρατηρώ ότι δεν έχει τα κατεβάσματα πχ του κρέσπο (αυτό που εκανε στο 3ο γκολ εχω να το δω απο εποχη κοντρερας -και ουτε!-), αλλά η μακρινή του μπαλιά είναι σε πάρα πολύ καλά επίπεδα.
αλα Μαρκαντωνης με Κοντρεραςεπίσης, με τον Κρέσπο που έχει ταχύτητα, ευλυγισία αλλά όχι τόσο δύναμη, μπορούν να αποτελέσουν ενα πολύ καλό αλληλοσυμπληρούμενο δίδυμο στα σεντερ μπακ...

Αν βελτιώσει λιγο το agility, την αποφασιστικοτητα κ αυτοσυγκεντρωση σε καποιες φασεις, θα γινει λιρα 100.
Ταυτόχρονα, θα ανεβει ψυχολογικά κ θαρθει κ η αυτοπεποιθηση για κατεβασματα οταν εχει άπλετο χωρο μπροστά του (οπως στη στεαουα..τα έχει πολυ αναγκη η ομαδα οταν οι 3 κεντρωοι συνανταν τειχος).
οντως, πολυ καλό παράδειγμα ο Μαρκος Αντόνιο. εξαιρετικό θα έλεγα!
Γιατι εχετε κολλησει μ αυτον τον ντουγκλαο ρε παιδια; Σας χαλαει δλδ ο Κρεσπο;
νομίζω ότι ο Βαρέλα θα δέσει καλύτερα με ενα σεντερ μπακ όπως ΕΙΝΑΙ ο Κρέσπο παρά με ένα ΑΚΟΜΑ (και αρκετά πιο) βαρύ σεντερ μπακ, όπως ο Ντουγκλάο.
Συμφωνώ με την από πάνω άποψη για το μεγαλύτερο ποσοστό των αγώνων μας...
Σκέφτομαι όμως απ την άλλη, ότι σε αγώνες όπως εκείνος μέσα στο Αρτέμιο Φράνκι, με αντίπαλο φορ τον Μπαμπακάρ, ή όπως ακόμα και στον επερχόμενο μέσα στο Γκιλζερκίρχεν, εκεί όπου φυσιολογικά θα παίξουμε δίνοντας άπλετο χώρο στην αντίπαλη Σάλκε και κάνοντας άμυνα μέσα στην μεγάλη περιοχή μας, θα μας χρειαζόταν πολύ ένα δίδυμο-τείχος Βαρέλα και Ντουγκλάο για να εξουδετερώνουν και τα πάντα στον αέρα...

Σκέφτομαι όμως απ την άλλη, ότι σε αγώνες όπως εκείνος μέσα στο Αρτέμιο Φράνκι, με αντίπαλο φορ τον Μπαμπακάρ, ή όπως ακόμα και στον επερχόμενο μέσα στο Γκιλζερκίρχεν, εκεί όπου φυσιολογικά θα παίξουμε δίνοντας άπλετο χώρο στην αντίπαλη Σάλκε και κάνοντας άμυνα μέσα στην μεγάλη περιοχή μας, θα μας χρειαζόταν πολύ ένα δίδυμο-τείχος Βαρέλα και Ντουγκλάο για να εξουδετερώνουν και τα πάντα στον αέρα...

- Chuck Norris
Ελπίζω να μην έχεις τίποτα σοβαρό παιχταρά μου και στις 27 του μήνα να είσαι ξανά στις προπονήσεις!!!!
Όταν τα σέντερ μπακ μιας ομάδας ξέρουν μπάλα και πως να βγάζουν off τον αντίπαλο με ένα μονάχα μικρό βηματάκι κι όχι παλεύοντας μαζί του (με αυτοθυσία
), τότε η άμυνα μπορεί πλέον να παίζει ψηλά και η πίεση στους αντιπάλους να τους στραγγαλίζει, οδηγώντας τους σε συνεχόμενα λάθη και την ομάδα με διπλάσια κατοχή και πολλαπλάσιες φάσεις για γκολ!!!!
Κι αυτά τα έχεις 100% και τα δύο!!!! Συνέχισε έτσι και μην μασάς...Θα αφήσεις εποχή στον Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Όταν τα σέντερ μπακ μιας ομάδας ξέρουν μπάλα και πως να βγάζουν off τον αντίπαλο με ένα μονάχα μικρό βηματάκι κι όχι παλεύοντας μαζί του (με αυτοθυσία

Κι αυτά τα έχεις 100% και τα δύο!!!! Συνέχισε έτσι και μην μασάς...Θα αφήσεις εποχή στον Π.Α.Ο.Κ.!!!!
MVP όλης της χρονιάς μόνο και μόνο για το παπούτσι που φόρεσες στην Χφριστουγεννιάτικη γιορτή παιχταρά!
- Kostomanolis
- painkiller4