Μεταγραφές Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. 2016-2017
Re: Μεταγραφές Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. 2016-2017
αυτός εδώ μένει ελεύθερος από την ομάδα του Odum. Δε θυμάμαι τη θητεία του στην ελευσίνα για να είμαι ειλικρινής αλλά σε γενικές γραμμές είναι περίπτωση που πρέπει να κοιτάξουμε αν πάμε για έναν αξιοπρεπή άσσο, εκρηκτικό και συνεπές σούτ. όχι βέβαια δεν είναι Point point.
[youtube]itmSxJTTJlI[/youtube]
[youtube]itmSxJTTJlI[/youtube]
Πιστεύω πως αν πάμε σε κοντό θα πρέπει να πάρουμε άσσο άσσο, κλασσικό οργανωτή δηλαδή, με ασίστ, καλό στο σετ παιχνίδι κτλ. Αυτός ο τυπάς που πόσταρες όπως λες κι εσύ καθαρός άσσος δεν είναι. Και τα νούμερα του λίγο που τα είδα, ασίστ γύρω στις 3 μ.ο έχει γενικά. Και για να είναι στην ομάδα του Όντουμ, μάλλον το κόμπο θα ήταν.
Πάντως ο Όντουμ μέχρι πριν λίγο καιρό που τον ψιλοπαρακολουθούσα έκανε ματσάρες. Σε ένα ματς νομίζω αρχή της σεζόν εκεί στη Γερμανία είχε 34 πόντους με 12 ασίστ ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων..!
Πάντως ο Όντουμ μέχρι πριν λίγο καιρό που τον ψιλοπαρακολουθούσα έκανε ματσάρες. Σε ένα ματς νομίζω αρχή της σεζόν εκεί στη Γερμανία είχε 34 πόντους με 12 ασίστ ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων..!
- painkiller4
Πιστεύω προσωπική εκτίμηση ότι θα κινηθουμε για τεσσάρι στην θέση του Τέιλορ νομίζω ότι εκεί πρέπει να έχουν κάνει έρευνα για παίκτες λέω εγώ και αν παιχτεί κάτι αργότερα για άσσο πλειμεκερ, με πιθανή αλλαγή του Μιλιένοβιτς αλλά και πάλι χωρίς να το θεωρώ πολύ πιθανό ως σενάριο το τελευταίο.
ναι το είπα και εγώ όπως διάβασες. απλά ξέρεις το να βρείς ελέυθερο τον blackney και να τον φέρεις στον ΠΑΟΚ με ένα τάληρο το μήνα ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. οπότε θα ποστάρω όποιον παίκτη βρίσκω ενδιαφέρωνMcCarthy έγραψε:Πιστεύω πως αν πάμε σε κοντό θα πρέπει να πάρουμε άσσο άσσο, κλασσικό οργανωτή δηλαδή, με ασίστ, καλό στο σετ παιχνίδι κτλ. Αυτός ο τυπάς που πόσταρες όπως λες κι εσύ καθαρός άσσος δεν είναι. Και τα νούμερα του λίγο που τα είδα, ασίστ γύρω στις 3 μ.ο έχει γενικά. Και για να είναι στην ομάδα του Όντουμ, μάλλον το κόμπο θα ήταν.

Από εκεί και πέρα πές οτι παίρνουμε τον milbourne ξερω γω στο 4. ή τον πρίντεζη. ή έναν πολύ καλό στο 4 και στο 5. να καλύπτει και τις 2 θέσεις. ΝΑΙ χρειαζόμαστε τετοιον παίκτη. Αλλά και πάλι ο ρυθμός θα εξαρτάται από τα Point guards μας, και μόλις μας κλείσουν, με την αταλαντοσύνη τους, κλάφτα χαράλαμπε. για αυτό είπα ένα γκαρντ να κουβαλάει ο οποίος να παίζει καλή άμυνα και να βάζει ένα σουτάκι απελευθέρωσης.
Έχεις κι εσύ τα δίκια σου! Ίσως γι' αυτό και ο Σούλης να μη τον χρησιμοποίησε καθόλου στα τελευταία ματς, ίσως να ήθελε να δεί πως θα την παλέψουν οι ψηλοί μας και αν τσουλάει το πράγμα μόνο με Λίνο και Μαγκάρετ στο 4.
έναν waters ρε παιδί μου (που έφτασε να παίζει ευρωλίγκα).
- paokmaniak
Ορίστε ρε τι καταλάβατε? Το φάγατε το παλικάρι! Όχι τίποτα άλλο, αλλά χάλασε και το αγαπημένο δίδυμο του Πάλοκ Γλυνιαδάκης-Τέιλορ και τι θα κάνουμε τώρα!
Εγω πάλι πιστεύω οτι χρειαζόμαστε τεσσαροπεντάρι με σουτ υπερεπείγον αν θελουμε να σώσουμε τη χρονιά, ο Κλάντον καλός (που φτασαμε θεε μου) αλλά δεν αντέχει να παίζει πάνω από 20 λεπτά, πρεπει να βρουμε παίκτη να δώσει 15 λεπτά στο 5 και 5 στο τεσσερα αλλιώς η ομάδα θα κλατάρει.
Και κάτι για τον ασσο, ο Μιλιένοβιτς δεν είναι τοσο κακός για τα λεφτά του, φυσικά οταν μαρκάρει τον καλάθη των 2 εκατομμυρίων το χρόνο η διαφορά φαινεται χαώδης αλλά με 25 χιλιάρικα μεχρι το τέλος της χρονιάς πόσο καλύτερο παίκτη μπορείς να βρεις
Και κάτι για τον ασσο, ο Μιλιένοβιτς δεν είναι τοσο κακός για τα λεφτά του, φυσικά οταν μαρκάρει τον καλάθη των 2 εκατομμυρίων το χρόνο η διαφορά φαινεται χαώδης αλλά με 25 χιλιάρικα μεχρι το τέλος της χρονιάς πόσο καλύτερο παίκτη μπορείς να βρεις
Δίκιο έχεις Ιάσονα. Από την άλλη όμως, με έξοδα διαμονής και διατροφής σε μαγειρίο, χωρίς άλλα οδοιπορικά, πόσο χειρότερο μπορείς να βρεις; Αυτή είναι η ερώτηση που με βασανίζει από τη στιγμή που τον πρωτοείδα. Για να μην είμαι ισωπεδωτικός, ο Σέρβος έχει βελτιωθεί αρκετά, αρά παρόλα αυτά -όσο και αν μου είναι συμπαθής- δεν είναι άσσος της προκοπής.Ιάσονας έγραψε:Εγω πάλι πιστεύω οτι χρειαζόμαστε τεσσαροπεντάρι με σουτ υπερεπείγον αν θελουμε να σώσουμε τη χρονιά, ο Κλάντον καλός (που φτασαμε θεε μου) αλλά δεν αντέχει να παίζει πάνω από 20 λεπτά, πρεπει να βρουμε παίκτη να δώσει 15 λεπτά στο 5 και 5 στο τεσσερα αλλιώς η ομάδα θα κλατάρει.
- Chuck Norris
- painkiller4
Ήξερα ότι ήταν κάπου σε ομάδα Α2 της Ιταλίας.
Η αλήθεια είναι ότι κ σε μένα ήρθε από την πρώτη στιγμή στο μυαλό αυτός και προσωπικά νομίζω ότι θα ήταν εξαιρετική λύση για τώρα.
Η αλήθεια είναι ότι κ σε μένα ήρθε από την πρώτη στιγμή στο μυαλό αυτός και προσωπικά νομίζω ότι θα ήταν εξαιρετική λύση για τώρα.
- Μπαρκαρούτσος
Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν θα έδιωχνε παίχτη, αν δεν είχε ήδη βρει άλλον. Οπότε, η μεταγραφή πιστεύω ότι είναι προ των πυλών.. Όπως πχ με Bryant - McFadden..
Apollon Tsochlas #NBAVote
Apollon Tsochlas #NBAVote
Κι εγώ έτσι πιστεύω. Αν ήταν θα τον έδιωχνε εδώ και 2 βδομάδες που δε τον χρησιμοποιούσε καθόλου..!