28.Evgen Shakhov
- Sick Bastard
Re: 28.Evgen Shakhov
Ω, μα τι τυχαιο το target locked.. Οπως και αυτα που γραφονταν εδω κ κανα μηνα..Γενικαα μωρε!
Δε λεω οτι αναφερονταν σε μενα αποκλειστικα, αλλα σε οσους τυγχανουν να εχουν αντιθετη αποψη, και μπορει σε 2-3 ματς να ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ να πουν οτι ηταν μετριος, με λαθη ή οτι περιμενουν πολλα περισσοτερα...
Απλα μονο εγω "τσιμπησα", γιατι (δυστυχως) δεν τα ανεχομαι αυτα,
οι υπολοιποι εχουν παρει χαμπαρι τη φαση και απλα αγνοουν αυτες τις ομορφιες (παροτι αντεδρασαν πριν 1 βδομαδα)...
Παμε τωρα και στην ωριμη και εμπειρη γνωμη, i.e. στον υπεροχο κοσμο των ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ!
Πρώτος σε εύστοχες πάσες ο ενας (75%)

Συνεχεια λαθη χωρις να βρισκει συμπαικτη ο αλλος (74%)

Ηeat/event map του ενος κ του αλλου

Passes: 52 vs 47
Backwards: 20 vs 18
Cross - Key -Through: 0 vs 0
Loss of possession: 5 vs 2
Touches: 68 vs 62
Tackles: 6 vs 8
Συμπερασμα? Εμφανως καλυτερος ο Σαχοφ (εστω και μεσω των στατς). ΟΚ!
Για να συνοψισω, ωστε να μη μενουν λανθασμενες εντυπωσεις (παρα τις οποιες προσπαθειες
)..
Ο Σαχοφ, στο 1ο ημιχρονο ηταν καλος. Ετρεξε, πιεσε, πασαρε, εκανε κ την ευκαιρια, εκανε κ λαθη.
Στο Β', εχασε τις δυναμεις του (φαινοταν ξεκαθαρα απ'τις κινησεις του απ'το 50' κ μετα), δε βοηθησε ειδικα με την εισοδο του Μπις, χαθηκε και υπεπεσε και σε λαθη.
Overall, μετρια παρουσια και προβληματισμος για την αδυναμια να βγαλει πανω απο 70 λεπτα σε υψηλο ρυθμο, παρα το οτι δεν ειναι επιβαρυμενος με πολλα ματς απ'το καλοκαιρι.
Ουτε φυρα, ουτε παλτο, ουτε αλλες υπερβολες. Μεταξυ μας μιλαμε, οποιος θελει να πει κατι, ας το πει στην περιρεουσα ατμοσφαιρα και στα ραδιοφωνα..
Βλεποντας δε τον αλμειδα, τo 20 τους, που οργωσε το γηπεδο, με πρωτοβουλιες, ενταση και ουσια, σα να εβλεπες τον Μπορχα Βαλερο, σ'επιανε μια καταθλιψη, κακα τα ψεματα.
Αυτο που ξερω ειναι οτι φεραμε ενα 8αρι με 600Κ, σε ηλικια 25-26 απ'την Ντνιπρο για να ανεβασει τον 2 χρονια μικροτερο του Τσιμι και να δεσποζει στο κεντρ, οχι να "χαιρομαστε" οταν δεν ειναι τοσο κακος οσο ο Τσιμι.
Και φυσικα ηταν κακος ο Τσιμι, και αυτος εκανε λαθη και δε βοηθησε, δεν κρυβομαστε ουτε τον βγαζουμε διακριθεντα, αλλα κατ'εμε εχει καποια ελαφρυντικα (σε αλλη θεση, να δινει κανονικες μαχες που εξαντλουν με το 15 κ το 20 οχι απλα τρεχοντας προς το μερος τους
, μπροστα του τον Σαχοφ που κουραστηκε στο Β και διπλα σ'εναν Κανιας που ηταν ψιλοαποκρουστικος, με λιγες ουσιαστικες βοηθειες αμυντικα και στο build-up, δεδομενου οτι απ'το κεντρο κ μπροστα δεν υπαρχει)
[dailymotion]x4ygz9u[/dailymotion]
http://www.dailymotion.com/video/x4ygz9u
Αλλα εμεις ΟΚ ειμαστε ευχαριστημενοι με τον Σαχοφ, MFVP που ηταν πες καλυτερος κατα 10% απο εναν κακο Τσιμι και καθε φορα μετα το 50' πεφτει (αγιαξ,σλοβαν,γρια, καραμπακ), ενω στην περιπτωση του Τσιμι, τα βλεπουμε καθαρα τα πραγματα...
Αν αυτο ειναι ποδοσφαιρικα δικαιο, ΟΚ, σηκωνω τα χερια ψηλα.
Αλλα οχι να τη λεμε ταυτοχρονα και σε οσους πιστευουν κατι διαφορετικο, αυτο παει πολυ.
Κλεινοντας, περιμενω να ξημερωσει η μερα που Τσιμι-Σαχοφ-Μπισε θα ξεκινανε μαζι και ο Χαρισης θα εναλλασσεται με τον Ουκρανο οποτε κουραζεται ή στα ενδιαμεσα ματς.
Δε λεω οτι αναφερονταν σε μενα αποκλειστικα, αλλα σε οσους τυγχανουν να εχουν αντιθετη αποψη, και μπορει σε 2-3 ματς να ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ να πουν οτι ηταν μετριος, με λαθη ή οτι περιμενουν πολλα περισσοτερα...
Απλα μονο εγω "τσιμπησα", γιατι (δυστυχως) δεν τα ανεχομαι αυτα,
οι υπολοιποι εχουν παρει χαμπαρι τη φαση και απλα αγνοουν αυτες τις ομορφιες (παροτι αντεδρασαν πριν 1 βδομαδα)...
Παμε τωρα και στην ωριμη και εμπειρη γνωμη, i.e. στον υπεροχο κοσμο των ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ!
Πρώτος σε εύστοχες πάσες ο ενας (75%)

Συνεχεια λαθη χωρις να βρισκει συμπαικτη ο αλλος (74%)

Ηeat/event map του ενος κ του αλλου

Passes: 52 vs 47
Backwards: 20 vs 18
Cross - Key -Through: 0 vs 0
Loss of possession: 5 vs 2
Touches: 68 vs 62
Tackles: 6 vs 8
Συμπερασμα? Εμφανως καλυτερος ο Σαχοφ (εστω και μεσω των στατς). ΟΚ!
Για να συνοψισω, ωστε να μη μενουν λανθασμενες εντυπωσεις (παρα τις οποιες προσπαθειες

Ο Σαχοφ, στο 1ο ημιχρονο ηταν καλος. Ετρεξε, πιεσε, πασαρε, εκανε κ την ευκαιρια, εκανε κ λαθη.
Στο Β', εχασε τις δυναμεις του (φαινοταν ξεκαθαρα απ'τις κινησεις του απ'το 50' κ μετα), δε βοηθησε ειδικα με την εισοδο του Μπις, χαθηκε και υπεπεσε και σε λαθη.
Overall, μετρια παρουσια και προβληματισμος για την αδυναμια να βγαλει πανω απο 70 λεπτα σε υψηλο ρυθμο, παρα το οτι δεν ειναι επιβαρυμενος με πολλα ματς απ'το καλοκαιρι.
Ουτε φυρα, ουτε παλτο, ουτε αλλες υπερβολες. Μεταξυ μας μιλαμε, οποιος θελει να πει κατι, ας το πει στην περιρεουσα ατμοσφαιρα και στα ραδιοφωνα..
Βλεποντας δε τον αλμειδα, τo 20 τους, που οργωσε το γηπεδο, με πρωτοβουλιες, ενταση και ουσια, σα να εβλεπες τον Μπορχα Βαλερο, σ'επιανε μια καταθλιψη, κακα τα ψεματα.
Αυτο που ξερω ειναι οτι φεραμε ενα 8αρι με 600Κ, σε ηλικια 25-26 απ'την Ντνιπρο για να ανεβασει τον 2 χρονια μικροτερο του Τσιμι και να δεσποζει στο κεντρ, οχι να "χαιρομαστε" οταν δεν ειναι τοσο κακος οσο ο Τσιμι.
Και φυσικα ηταν κακος ο Τσιμι, και αυτος εκανε λαθη και δε βοηθησε, δεν κρυβομαστε ουτε τον βγαζουμε διακριθεντα, αλλα κατ'εμε εχει καποια ελαφρυντικα (σε αλλη θεση, να δινει κανονικες μαχες που εξαντλουν με το 15 κ το 20 οχι απλα τρεχοντας προς το μερος τους

[dailymotion]x4ygz9u[/dailymotion]
http://www.dailymotion.com/video/x4ygz9u
Αλλα εμεις ΟΚ ειμαστε ευχαριστημενοι με τον Σαχοφ, MFVP που ηταν πες καλυτερος κατα 10% απο εναν κακο Τσιμι και καθε φορα μετα το 50' πεφτει (αγιαξ,σλοβαν,γρια, καραμπακ), ενω στην περιπτωση του Τσιμι, τα βλεπουμε καθαρα τα πραγματα...
Αν αυτο ειναι ποδοσφαιρικα δικαιο, ΟΚ, σηκωνω τα χερια ψηλα.
Αλλα οχι να τη λεμε ταυτοχρονα και σε οσους πιστευουν κατι διαφορετικο, αυτο παει πολυ.
Κλεινοντας, περιμενω να ξημερωσει η μερα που Τσιμι-Σαχοφ-Μπισε θα ξεκινανε μαζι και ο Χαρισης θα εναλλασσεται με τον Ουκρανο οποτε κουραζεται ή στα ενδιαμεσα ματς.
σορρυ ρε συ αλλα αυτο το πραμα και ειδικα το βιντεο αγγιζει τα ορια της προπαγανδας. και περυσι βιντεακια εκανες για τον ολσεν,τον μακ που δεν κανει για φορ κτλ και εν τελει; τεσπα. εσυ ξες, οπως παντα.
τωρα, περι target locked που τοσο πια φαινεται να σε πειραξε. μια ερωτηση μονο. αφου λες οτι ηταν ιδιος, δε λεω καλυτερος, του τσιμι, γιατι μας "πρηζεις" για αυτόν; απλά ρωτάω. (πριν πεις γιατι εδω λεμε διθυραμβους κτλ πανε δες τι λεγαμε και στου τσιμιροτ
)
τελος, μονος σου πεφτεις στη λουμπα σου. δες τις πασες, την κατεύθυνση. παραλληλες ο τσιμι, καθετες ο σακοφ. αυτο λεμε απο χθες. δες το χιτ μαπ. δες που πατησε ο ενας και που ο αλλος. τα σημεια, τον πλουραλισμο αυτών. αυτό λεμε απο χθες. οξυδερκεια, τρεξιμο. δε λεμε οτι επαιξε καλα, αν εμπαινε το ψαλιδι βεβαια θα ηταν αλλη ιστορια, αλλα ειναι "αν" οπότε δε μετράει.Λεμε ομως οτι απο το γενικοτερο ναυαγιο,μαζι με τον κρεσπο, διασωθηκε και ειναι κριμα το πεσιμο που γινεται σε αυτον.
τεσπα. υπαρχει μια παροιμια που λεει στου κουφου την πορτα...
φυσικά ελπιζω να μην αρχισεις παλι τα περι αδικων μοντ και καταραμενης ζωης που αλλους τους ανεβαζει και αλλους τους κατεβαζει και τουναπαλιν... ποδοσφαιρικη κουβεντα κανουμε. μη κοιτας το...χρωμα, αλλά το υπόλοιπο. παντως το βιντεο το θεωρω προπαγανδα ως προς τη θεωρητικη του βαση και ειδικα σε ενα αγωνα που καναμε 150 λαθη ξερω γω. ντομπρα.
υγ: επισης ετσι για το τυπικο της υποθεσης, καλο ειναι στη "συγκριση" να μπαινουν παρομοια στατιστικα και για τα "2 μερη" και να μην μπαινουν επιλεκτικα ή ελλιπή.
υγ2: δεν θα ασχοληθω αλλο με το θεμα, ειναι κριμα και για τους δυο, παιχτες. ασε που στα @@ μου, εχει ματς την κυριακη.
υγ3: ειναι επιθετικο το υφος μου, ναι. αλλα και εσυ ρε παλικαρι στο αμην το φτανεις δλδ ελεος γμτ.
τωρα, περι target locked που τοσο πια φαινεται να σε πειραξε. μια ερωτηση μονο. αφου λες οτι ηταν ιδιος, δε λεω καλυτερος, του τσιμι, γιατι μας "πρηζεις" για αυτόν; απλά ρωτάω. (πριν πεις γιατι εδω λεμε διθυραμβους κτλ πανε δες τι λεγαμε και στου τσιμιροτ

τελος, μονος σου πεφτεις στη λουμπα σου. δες τις πασες, την κατεύθυνση. παραλληλες ο τσιμι, καθετες ο σακοφ. αυτο λεμε απο χθες. δες το χιτ μαπ. δες που πατησε ο ενας και που ο αλλος. τα σημεια, τον πλουραλισμο αυτών. αυτό λεμε απο χθες. οξυδερκεια, τρεξιμο. δε λεμε οτι επαιξε καλα, αν εμπαινε το ψαλιδι βεβαια θα ηταν αλλη ιστορια, αλλα ειναι "αν" οπότε δε μετράει.Λεμε ομως οτι απο το γενικοτερο ναυαγιο,μαζι με τον κρεσπο, διασωθηκε και ειναι κριμα το πεσιμο που γινεται σε αυτον.
τεσπα. υπαρχει μια παροιμια που λεει στου κουφου την πορτα...
φυσικά ελπιζω να μην αρχισεις παλι τα περι αδικων μοντ και καταραμενης ζωης που αλλους τους ανεβαζει και αλλους τους κατεβαζει και τουναπαλιν... ποδοσφαιρικη κουβεντα κανουμε. μη κοιτας το...χρωμα, αλλά το υπόλοιπο. παντως το βιντεο το θεωρω προπαγανδα ως προς τη θεωρητικη του βαση και ειδικα σε ενα αγωνα που καναμε 150 λαθη ξερω γω. ντομπρα.
υγ: επισης ετσι για το τυπικο της υποθεσης, καλο ειναι στη "συγκριση" να μπαινουν παρομοια στατιστικα και για τα "2 μερη" και να μην μπαινουν επιλεκτικα ή ελλιπή.
υγ2: δεν θα ασχοληθω αλλο με το θεμα, ειναι κριμα και για τους δυο, παιχτες. ασε που στα @@ μου, εχει ματς την κυριακη.

υγ3: ειναι επιθετικο το υφος μου, ναι. αλλα και εσυ ρε παλικαρι στο αμην το φτανεις δλδ ελεος γμτ.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Είσαστε με τα καλά σας;
Ο ΠΑΟΚ μας άφησε πολλά κουσουρια. Από λογιστές και δικηγόροι τώρα γίναμε όλοι προπονητές και εργοφυσιολογοι.
Ο παίκτης είναι μέτριος στην καλύτερη περίπτωση. Δεν σε ανεβάζει επίπεδο σίγουρα.
Δεν χρειάζεται να δει κανείς το heatmap (!) για να βγάλει συμπέρασμα.
Όταν ο αντίστοιχος βασικός κάποιας Καραμπαχ μοιάζει δίπλα του με Μακελελε τότε καταλαβαίνει και ο πιο άσχετος ότι ο Σακωφ είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ
Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ΠΑΟΚ μας άφησε πολλά κουσουρια. Από λογιστές και δικηγόροι τώρα γίναμε όλοι προπονητές και εργοφυσιολογοι.
Ο παίκτης είναι μέτριος στην καλύτερη περίπτωση. Δεν σε ανεβάζει επίπεδο σίγουρα.
Δεν χρειάζεται να δει κανείς το heatmap (!) για να βγάλει συμπέρασμα.
Όταν ο αντίστοιχος βασικός κάποιας Καραμπαχ μοιάζει δίπλα του με Μακελελε τότε καταλαβαίνει και ο πιο άσχετος ότι ο Σακωφ είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ
Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειδες? Προπαγανδα...
Που μαζι με τα στατιστικα, εβαλα και τα λαθη (του 1ου λεπτου καταλαθος μπηκε) και τις κακες προσπαθειες, αναρωτωμενος πως γινεται ναναι διακριθεντας και ο αλλος τραγικος..
Δλδ επρεπε να βαλω και τα λαθη του Τσιμι για να μην κολλησεις εκει?
Οπως και με τους αλλους που τα βαφτιζες προπαγανδες και εμπαθειες!
Ενω οι προπαγανδες για τους κακιστους Τσιμι και Χαριση, στο ντουκου..
Σαμπως δεν ξερω τι αποψη εχεις (και) για την παρτη μου και απο αυτη εκπορευονται τα αθωα σχολιακια σου καθε φορα που μιλανε γενικα?
Πεσιμο και στοχοποιηση στο μυαλο σου..
Το πα και πριν, εδω μεταξυ μας μιλαμε, αν ειναι βγες στα ραδιοφωνα και στις περιρρεουσες ατμοσφαιρες και πες τα χαριτωμενα σου.
Μαζι μου ομως για ποιο λογο συνεχιζεις και ασχολεισαι, απ'τη στιγμη που αποφευγεις να απαντησεις στις ερωτησεις μου και μονο εμπαιζεις τον αλλον?
Οσον αφορα στην ερωτηση που κανεις (βλεπεις εγω απανταω τις δικες σου κ δεν κανω την παπια οπως εσυ),
την απαντηση θα τη βρεις σε οοοοοσα ειπα χθες, δε θα κατσω να χαλασω αλλη φαια ουσια για παρτη σου, δεν αξιζει...
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1212737
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 0#p1212788
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1212850
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1212924
Τι που πατησε ο ενας και ο αλλος βρε, για 5-6 events παραπανω που μετατρεπονται σε μωβ βουλες?
Ποιες καθετες και παραλληλες, που επεσα και στην λουμπα..

Εγω διατηρω το δικαιωμα να ειμαι προβληματισμενος..
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ
Υ.Γ.
Και που'σαι παρομοια στατιστικα και για τα 2 μερη μπηκαν..ΑΝ το καταλαβες...
Παντως βλεπω απο τωρα αρχισες να μιλας περι στοχοποιησης και λοιπων γραφικων, οπως και περσι (που τα ποσταρισματα μου ειχαν ακριβως το ιδιο πνευμα -πως γκενεν να θεωρουνται καποιοι καλοι ή διακριθεντες ενω αλλοι χαλια- και καποια τσακαλακια τα παρερμηνευαν συνεχεια). Ξερω ξερω, αδικημενος, ξανθοπουλος κλπ..
Και σε κανα 2μηνο θα αναφερεσαι "αθωα" σ'αυτους που τον ξεσκιζαν με βιντεακια και καθε φορα που θα'ναι θετικος, θα υπαρχουν παλι σωρηδον αθωες σποντες για τους αμπαλους που δε βλεπουνε..
Υ.Γ2. Αστο ρε georgedoulk, χρονια τωρα, καποιοι αναγουν σε ολυμπιακο αθλημα το να κρυβονται πισω απ'το δακτυλο τους και παραλληλα να το κουναν και στους αλλους...
Παντως δε λεω οτι ειναι λιγος γενικα, αν ειναι δυνατον, απλα οτι μεχρι τωρα δεν εχει ξεφυγει απ'τη μετριοτητα και δε δεσποζει στο κεντρο.

Οπως και με τους αλλους που τα βαφτιζες προπαγανδες και εμπαθειες!

Ενω οι προπαγανδες για τους κακιστους Τσιμι και Χαριση, στο ντουκου..
Σαμπως δεν ξερω τι αποψη εχεις (και) για την παρτη μου και απο αυτη εκπορευονται τα αθωα σχολιακια σου καθε φορα που μιλανε γενικα?
Το πα και πριν, εδω μεταξυ μας μιλαμε, αν ειναι βγες στα ραδιοφωνα και στις περιρρεουσες ατμοσφαιρες και πες τα χαριτωμενα σου.
Μαζι μου ομως για ποιο λογο συνεχιζεις και ασχολεισαι, απ'τη στιγμη που αποφευγεις να απαντησεις στις ερωτησεις μου και μονο εμπαιζεις τον αλλον?
Οσον αφορα στην ερωτηση που κανεις (βλεπεις εγω απανταω τις δικες σου κ δεν κανω την παπια οπως εσυ),
την απαντηση θα τη βρεις σε οοοοοσα ειπα χθες, δε θα κατσω να χαλασω αλλη φαια ουσια για παρτη σου, δεν αξιζει...
Τι που πατησε ο ενας και ο αλλος βρε, για 5-6 events παραπανω που μετατρεπονται σε μωβ βουλες?

Κατσε να πανηγυριζεις εσυ, και να βγαζεις τον ενα διακριθεντα και τον αλλο κακιστο.Βλεποντας δε τον αλμειδα, τo 20 τους, που οργωσε το γηπεδο, με πρωτοβουλιες, ενταση και ουσια, σα να εβλεπες τον Μπορχα Βαλερο, σ'επιανε μια καταθλιψη, κακα τα ψεματα.
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ
Υ.Γ.
Και που'σαι παρομοια στατιστικα και για τα 2 μερη μπηκαν..ΑΝ το καταλαβες...
Παντως βλεπω απο τωρα αρχισες να μιλας περι στοχοποιησης και λοιπων γραφικων, οπως και περσι (που τα ποσταρισματα μου ειχαν ακριβως το ιδιο πνευμα -πως γκενεν να θεωρουνται καποιοι καλοι ή διακριθεντες ενω αλλοι χαλια- και καποια τσακαλακια τα παρερμηνευαν συνεχεια). Ξερω ξερω, αδικημενος, ξανθοπουλος κλπ..
Και σε κανα 2μηνο θα αναφερεσαι "αθωα" σ'αυτους που τον ξεσκιζαν με βιντεακια και καθε φορα που θα'ναι θετικος, θα υπαρχουν παλι σωρηδον αθωες σποντες για τους αμπαλους που δε βλεπουνε..
Υ.Γ2. Αστο ρε georgedoulk, χρονια τωρα, καποιοι αναγουν σε ολυμπιακο αθλημα το να κρυβονται πισω απ'το δακτυλο τους και παραλληλα να το κουναν και στους αλλους...
Παντως δε λεω οτι ειναι λιγος γενικα, αν ειναι δυνατον, απλα οτι μεχρι τωρα δεν εχει ξεφυγει απ'τη μετριοτητα και δε δεσποζει στο κεντρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Σάβ 22 Οκτ 2016, 00:40, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Σίμπα αν δεν εβαζες ονόματα, θα νόμιζα οτι συγκρίνεις εναν παίχτη του γαύρου με τον Τσιμιροτ και πρεπει σωνει και καλά ο δικός μας να είναι καλύτερος
αυτα τα κοκκινα ετσι να σε τσιτωσω.simba έγραψε:Ειδες? Προπαγανδα...Που μαζι με τα στατιστικα, εβαλα και τα λαθη (του 1ου λεπτου καταλαθος μπηκε) και τις κακες προσπαθειες, αναρωτωμενος πως γινεται ναναι διακριθεντας ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΑΣ; ΔΙΕΣΩΘΕΙ ΛΕΜΕ. ΞΕΚΙΝΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟΙΩΣΗ, ΜΗ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΜΩΣ και ο αλλος τραγικος..
Οπως και με τους αλλους που τα βαφτιζες προπαγανδες και εμπαθειες!![]()
Ενω οι προπαγανδες για τους κακιστους Τσιμι και Χαριση, στο ντουκου.. ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ; ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΙΠΑ ΑΥΤΑ; ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ; ΔΩΣΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!![]()
Σαμπως δεν ξερω τι αποψη εχεις (και) για την παρτη μου και απο αυτη εκπορευονται τα αθωα σχολιακια σου καθε φορα που μιλανε γενικα? ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ.
Το πα και πριν, εδω μεταξυ μας μιλαμε, αν ειναι βγες στα ραδιοφωνα και στις περιρρεουσες ατμοσφαιρες και πες τα χαριτωμενα σου. Ε;
Μαζι μου ομως για ποιο λογο συνεχιζεις και ασχολεισαι, απ'τη στιγμη που αποφευγεις να απαντησεις στις ερωτησεις μου και μονο εμπαιζεις τον αλλον? ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΕΝΑ TARGET LOCKED ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΠΑΛΙ ΕΓΩ; ΣΤΑ "ΜΜΕ" ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;![]()
Κατσε να πανηγυριζεις εσυ, και να βγαζεις τον ενα διακριθεντα και τον αλλο κακιστο. ΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΕΙΠΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΑ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΧΡΗΣΤΟ; ΠΟΙΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Βλεποντας δε τον αλμειδα, τo 20 τους, που οργωσε το γηπεδο, με πρωτοβουλιες, ενταση και ουσια, σα να εβλεπες τον Μπορχα Βαλερο, σ'επιανε μια καταθλιψη, κακα τα ψεματα.
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.
Και που'σαι παρομοια στατιστικα και για τα 2 μερη μπηκαν..ΑΝ το καταλαβες... ΕΛΕΙΠΑΝ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
Και σε κανα 2μηνο θα αναφερεσαι "αθωα" σ'αυτους που τον ξεσκιζαν με βιντεακια και καθε φορα που θα'ναι θετικος, θα υπαρχουν παλι σωρηδον αθωες σποντες για τους αμπαλους που δε βλεπουνε.. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.
ποδοσφαιρικα τωρα, το να βαζεις ενα νουμερο που λεει μπροστα δε σημαινει οτι ηταν μπροστα. ετσι και ο τζιολης ειχε 70% προωθημενες.

επισης ενα ωραιο στοιχειο που αμελεις αν και το τονισα και πριν ειναι οτι υπαρχει μεγαλυτερος πλουραλισμος στο ΠΟΥ πατησε στο γηπεδο ο σακοφ και ο τσιμι.
επισης ουτε δεσποζει ουτε τπτ, παρακαλω ανακαλεστε. δεν το εχει πει κανεις αυτο και αποτελει αλλοίωση αποτελεσματος.
αλλα, ξαναμαναλεω, το θεμα δεν ειναι η συγκριση των δυο.που ειναι και ψιλοακυρη..το θεμα ειναι οτι γιατι μερικοι την πεφτουν ετσι στον ενα και οχι στον χ ψ αλλο; γιατι; εχω απαντησεις αλλα θα τα παρεις παλι προσωπικα μαλλον. οποτε χεστο.

υγ: χα, τελικα ξανα-επανηλθα.
- kataramenos5
[youtube]kleoinBTNqo[/youtube]georgedoulk2008 έγραψε:Είσαστε με τα καλά σας;
Για ποιο ακριβως λογο εγινε αυτη, η πολυ καλα τεκμηριωμενη απο επιστημονικης αποψης αναλυση,δε καταλαβα.

ΥΓ Μετα μας φταιει ο Γκοραν για τα κοκκινα,τα bold,τα εμοτικον.Ακομα μπλε και πρασινους κοκκους βλεπω.

Ειρηνη υμιν .Εχουμε γαυρο πλακι.
Για να το ληγουμε, γιατι εχουμε και ενα γαυρο να ασπρισουμε.K_geo έγραψε:ποδοσφαιρικα τωρα, το να βαζεις ενα νουμερο που λεει μπροστα δε σημαινει οτι ηταν μπροστα. ετσι και ο τζιολης ειχε 70% προωθημενες.simba έγραψε:Ειδες? Προπαγανδα...Που μαζι με τα στατιστικα, εβαλα και τα λαθη (του 1ου λεπτου καταλαθος μπηκε) και τις κακες προσπαθειες, αναρωτωμενος πως γινεται ναναι διακριθεντας ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΑΣ; ΔΙΕΣΩΘΕΙ ΛΕΜΕ. ΞΕΚΙΝΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟΙΩΣΗ, ΜΗ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΜΩΣ και ο αλλος τραγικος..Δλδ επρεπε να βαλω και τα λαθη του Τσιμι για να μην κολλησεις εκει?
Καταρχας δεν αναφερομαι μονο σε οσα ειπες εσυ..Κατα δευτερον, οταν λεμε οτι ο ενας ειναι κακιστος ενω ο αλλος διεσωθηκε, κανοντας εκεινο και το αλλο και το παραλλο, σημαινει οτι ηταν καλος ή εστω ανω του μετριου. Εκει κολλησαμε δλδ, οκ, λαθος μεταφραση το "διακριθεντας".
Οπως και στην Τσεχια.
Οταν διαβαζουμε οτι ετρεχε για 3 (που σημαινει οτι οι αλλοι δεν ετρεχαν), οταν διαβαζουμε μονο για τον Τσιμι "πετα τον στον παγκο", οτι μονο αυτος ηταν κακιστος στην Τσεχια και στα υπολοιπα παντα μετριος, οταν ξεσκιζονται οι Τσιμι-Χαρισης με βεροια (εκει βλεπεις κλεινουμε τα ματια στα απολυτως λογικα ελαφρυντικα..εκει δε θα διαβασεις οτι ετρεχαν και για τον Περειρα...) ενω ο Σαχοφ ολα τα κανει καλα και ουδεποτε γραφτηκε (απ'τους ιδιους που ειναι αυστηροι με τους αλλους) οτι ηταν μετριος και οταν καθε φορα υπηρχουν αντιδρασεις ακομα και οταν καποιοι λεμε οτι περιμενουμε περισσοτερα απ'αυτον, τι να πουμε? Οτι υπαρχουν ιδια μετρα κ ιδια σταθμα? Δε νομιζω.
Οπως και με τους αλλους που τα βαφτιζες προπαγανδες και εμπαθειες!![]()
Ενω οι προπαγανδες για τους κακιστους Τσιμι και Χαριση, στο ντουκου.. ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ; ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΙΠΑ ΑΥΤΑ; ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ; ΔΩΣΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!![]()
Ξαναλεω οτι δεν αναφερομαι σε δικα σου λεγομενα (για Χαριση πχ).. Απλα τα αναφερω για τις επιλεκτικες ευαισθησιες που σημειωσα ψες..
Σαμπως δεν ξερω τι αποψη εχεις (και) για την παρτη μου και απο αυτη εκπορευονται τα αθωα σχολιακια σου καθε φορα που μιλανε γενικα? ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ.
Ε και γω σου λεω, οτι που τον βρισκεις που τον χανεις τον k_geo, ακομα και δια ασημαντης αφορμης, ακομα κ οταν το πνευμα των ποστ μου ειναι τελειως αλλο ("ναμαστε πιο δικαιοι ρε παιδια", εξ ου κ τα βιντεακια για γλυκο..),
θα δημιουργησει εντυπωσεις με σχολια περι στοχοποιησης, προπαγανδας, κακης προαιρεσης, κρυφοχανουμιων, κρυφοβαζελων, νεφελιμ, ελοχιμ..
Και αυτη η αποψη επαναλαμβανεται καθε φορα, γτ ειναι παγιωμενη.
Γι'αυτο οχι, μη μου το ξαναπεις![]()
Μαζι μου ομως για ποιο λογο συνεχιζεις και ασχολεισαι, απ'τη στιγμη που αποφευγεις να απαντησεις στις ερωτησεις μου και μονο εμπαιζεις τον αλλον? ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΕΝΑ TARGET LOCKED ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΠΑΛΙ ΕΓΩ; ΣΤΑ "ΜΜΕ" ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;![]()
Το πα και πριν, εδω, μεταξυ μας μιλαμε, αν ειναι βγες στα ραδιοφωνα και στις περιρρεουσες ατμοσφαιρες και πες τα χαριτωμενα. Ουτε ραδιοφωνα ακουω, ουτε στα μμε δε διαβασα τπτ περιεργο απο μια γυρα που εκανα..
Και απο χθες δε μιλαμε (δες τα λινκς των ποστ που εβαλα) μονο για το target locked, αν ειναι δυνατον,
αυτο (που ηταν ΔΕΝ ηταν αθωο, αν κρινω απ'οσα ειπες μετα) ηταν απλα η αφορμη για αλλες συζητησεις τις οποιες αποφευγεις..
Κατσε να πανηγυριζεις εσυ, και να βγαζεις τον ενα διακριθεντα και τον αλλο κακιστο. ΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΕΙΠΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΑ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΧΡΗΣΤΟ; ΠΟΙΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Βλεποντας δε τον αλμειδα, τo 20 τους, που οργωσε το γηπεδο, με πρωτοβουλιες, ενταση και ουσια, σα να εβλεπες τον Μπορχα Βαλερο, σ'επιανε μια καταθλιψη, κακα τα ψεματα.
Αυτο που ξερω ειναι οτι φεραμε ενα 8αρι με 600Κ, σε ηλικια 25-26 απ'την Ντνιπρο για να ανεβασει τον 2 χρονια μικροτερο του Τσιμι και να δεσποζει στο κεντρο, οχι να "χαιρομαστε" οταν δεν ειναι τοσο κακος οσο ο Τσιμι.
Κακιστο οχι αχρηστο!
Και οκ, αφηνουμε το διακριθεντας, ας κρατησουμε ο,τι θες, καλος, επιπλευσας, διασωθεις κλπ.
Για τα παραπανω και την ερωτηση του georgedoulk, δεν ειδα καποιον προβληματισμο παντως.
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.
Και που'σαι παρομοια στατιστικα και για τα 2 μερη μπηκαν..ΑΝ το καταλαβες... ΕΛΕΙΠΑΝ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
Στο σαχοφ εβαλα τα επιτυχημενα long&headed και τo through balls, ενω στον τσιμι οχι γτ βαρεθηκα. Το βασικο ηταν οι επιτυχυμενες και οι λαθος πασες.
Και σε κανα 2μηνο θα αναφερεσαι "αθωα" σ'αυτους που τον ξεσκιζαν με βιντεακια και καθε φορα που θα'ναι θετικος, θα υπαρχουν παλι σωρηδον αθωες σποντες για τους αμπαλους που δε βλεπουνε.. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.
Παντως δε λεω οτι ειναι λιγος γενικα, αν ειναι δυνατον, απλα οτι μεχρι τωρα δεν εχει ξεφυγει απ'τη μετριοτητα και δε δεσποζει στο κεντρο.τεσπα. μετρ των βιντεο εισαι, βαζω τσαλεντζ αν θες, βαλε ποσες προωθημενες ή αναμεσα απο αντιπάλους έκανε ο ένας και ο άλλος; επισης τα βελακια δε δειχνουν τι σοι πασες ηταν οι ¨κοντινες", δλδ αν πχ ειναι για 1-2 ή απλα για να φυγει η μπαλα ή αν ήταν με τη μία κτλ. νομιζω εγω τωρα.
επισης ενα ωραιο στοιχειο που αμελεις αν και το τονισα και πριν ειναι οτι υπαρχει μεγαλυτερος πλουραλισμος στο ΠΟΥ πατησε στο γηπεδο ο σακοφ και ο τσιμι.
Δεν εβγαλα απτο μυαλο μου τα νουμερα, τα ωριμα και σοβαρα sites με stats τα εβγαλαν.
Και ξαναλεω, αν δεις και τα στατς (touches,κλπ --> events --> μωβ βουλες) δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα στον πλουραλισμο που αναφερεις. Για 5-6 ball events παραπανω μιλαμε τωρα?
Τελος, το θεμα δεν ειναι αν ενας εκανε 5 περισσοτερες καθετες ή την εχει 3εκ μεγαλυτερη, αν καταλαβες.
Aν διαβασες και τη συνοψη που εκανα εδω.
Απλα, βαζοντας καποια αλλα στατς και αναλυοντας αυτα που προηγουμενως δοθηκαν (για να καταλαβουμε ολοι ποσο εμφανως καλυτερος ηταν ο Σαχοφ), σε συνδυασμο με καποια λαθη-οχι ιδανικες αντιδρασεις που εβαλα στο βιδεο, ηθελα να ρωτησω πως ολα αυτα συναδουν μ'αυτο το χασμα κριτικης....
Και ταυτοχρονα να "διαμαρτυρηθω" για τις επιλεκτικες ευαισθησιες (δν ειδα παρομοια πρεμουρα στα σχολια με Βεροια που εκλειναν εμφανως τα ματια στα ελαφρυντικα του σχηματος και με Τσεχια που μονο αυτος εφαγε το χρεωμα) και wild παρερμηνειες (φαντασου να υπηρχαν παρομοια σχολια κ συμπεριφορες του τελευταιου μηνα οπως αυτες που καυτηριασα χθες, κατω απο καθε σχολιο για εναν μετριο τσιμι-χαριση-λεοβατς-φουφουτο)
THAT'S FUCKING ALL.
Επισης ουτε δεσποζει ουτε τπτ, παρακαλω ανακαλεστε. δεν το εχει πει κανεις αυτο και αποτελει αλλοίωση αποτελεσματος.
Δικα μου λογια ειναι αυτα, λεγοντας τι θα ηθελα απ'το 8αρι μου, δεν τα χρεωσα πουθενα, μην κανεις αυτο που κατηγορεις τον αλλον![]()
αλλα, ξαναμαναλεω, το θεμα δεν ειναι η συγκριση των δυο.που ειναι και ψιλοακυρη..το θεμα ειναι οτι γιατι μερικοι την πεφτουν ετσι στον ενα και οχι στον χ ψ αλλο; γιατι; εχω απαντησεις αλλα θα τα παρεις παλι προσωπικα μαλλον. οποτε χεστο.
Οταν ειμαστε δικαιοι, οντως ειναι τελειως ακυρες τετοιες συγκρισεις...
Τα παιρνω με τις ειρωνειες, τις τριπλες και τις παρερμηνειες..Με αποψεις σε πλαισιο συζητησης, οχι.. Οποτε do tell!
Αλλα ρωταω εγω τωρα..Ποιος ειναι αυτος που τρωει το πεσιμο και ποιος αυτος που τρωει το χαιδεμα?
Wild guess..Ο Σαχοφ ενω ο Τσιμι χαιδευεται.![]()
Το 75% των σχολιων εδω μεσα θα σου αποδειξει οτι ισχυει το ακριβως αντιθετο παντως..
Εκτος και αν μετρας χ10 καθε σπανιο απαξιωτικο σχολιο περι σαμποφ και αμπαλου.
Αλλα οπως και ναχει, θα ηθελα απαντησεις..
Εκτος και αν το πας καμοριστικα, περι ελληνων,κλικων,τζιοληδων κλπ..
Y.Γ.
Κατ

-
- Sick Bastard
Γραφηματα,στατιστικα,αναλυσεις,χαρας το κουραγιο σας.Τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα ομως,σιγα μην χρειαζομαστε και uefa pro για να κρινουμε μια ποδοσφαιρικη αποδοση.Ο παικτης αποκτηθηκε ως 8-10ρι.Να το ξαναγραψω 8-10ρι,μαλιστα πολλοι εδω μεσα ελεγαν οτι θα ειναι το βασικο δεκαρι,ο νεος Ιβιτς.Αν εσεις στα μεχρι τωρα παιχνιδια, που δεν ειναι λιγα, εχετε δει κατι τετοιο,παω πασο.Εγω μεχρι τωρα βλεπω τον διδυμο αδερφο του Τζιολη που τον βαζουμε να παιζει μια η δυο θεσεις πιο μπροστα.